2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

canım bendede oluyo sıksık idrar yolu iltihabından kaynaklı ..suda eritmeli 1 ay koruyor zaten...bol bol su iç ve ayaklarını belini karnını üşütme idrarınıda tutma hemen git tuvalete...
..gecmiş olsun..
yeterli canım ben hamile kalmadan 10 ay önce başladım hala aynı dozda aynı ilaca devam ediyorum dr devam et dedi...folbiol günde 1 tane alıyorum..

hoşgeldin aramıza canım :) Allah devamını getirsin hayırlısıyla inşallah...

kızlar dun cınsıyetını ogrendık bızde :) oglan annesı olacagım ınsallahh :)
maşallahh canımmmogullarımıza gelın bulmakta zorlanıcazz bu gıdısle
Bebek bakim kitabi aldiniz mi kzlar?
kuzenım 10 yıl once almıs elden ele dolasmıs banada nasıp oldu sımdı 3 yasına kadar a dan z ye hersey var cok guzel bılgıler
ögrenmene gerek yok senın kzıın olucak benceeeee
yok ama bana da lazım...malum ilk çocuk...önerilen bi yazar var mı?

kesınlıkle tavsıye ederım ELIZABETH FENWİCK ANNELIK VE BEBEK BAKIMI

kızlar benm rubella ıgm testim 0.88 yani sınırda çıktı. doktorum yeniden rubella ıgm ve ıgg testi istedi.çarşamba çıkacak sonuç.netten araştırdım çok kötü şeyler yazıyor.çok korkuyorum

ben geldimmm
selam herkese
bugun bebisi gormeye gidince koca cikolata yedim zorladim kendimi
bebis kipir kipirdi eller kollar
ve hickirik tutut bir ara hopadi hickirdi durdu yavrum
15 cm olmus
yalniz biraz kotu hissediyorum cunku ben cok rahatladim donuste taksiyle donerken benim oturdugum koltugun kapisina bir araba kaydi ve carpti
siyirdi kapiyi ama ben one dogru kivrildim darbeyi cok net hissettim ve de korktum
sonra tabi baslaidm ya birsye olduysa demeye (
esim ciddi degildi diye ama benim oturdugum yere carpti sansima aslinda diger tarafta oturuyordum sonra arkadas binince yer degistirmistik kismet iste
gecen bahsetmisti biri daha kaza yaptik diye aynen basima geldi
korkuyorum ama bebegim Allah'a emanet
tekrar donmedik doktora ama gri sizi yok normaldir insallah
di mi kizlar

ben kızımda usg resmini saklamıştım,geçen kontrole gittiğimde usg resmiyle karşılaştırdım. aynı haftada gitmişim kızımda el kol çıkıntıları,kafa tam net belli olmuyor ama bunda eller kollar belliydi kafa şeklini almaya başlamıştı.erkek çocukları kızlara göre çabuk gelişiyorlarmış.

geçmiş olsun,korkma bişey olmamıştır allahın izniyle

Masallah bebeginekorkmussundur mutlaka canim ben yuksek sese bile irkiliyorum,kotu hissediyorsan acile git ,icin rahat etsin hic olmazsa,uzan dinlen kendini rahat ettir bugun

selam anne adayları arkadaşlarım

bende iki gün önce gittim ikili test için ama kafa üstü bile durdu bi türlü yüzüstü durmadı o yüzden yaptıramadım ama dr a dayanamayıp sordum cinsiyetini çünkü bi ara poposunu falan dönmüştü :) aa bi pipi gördüm dedi tabi yinede belli olmaz ama galiba erkek

maşallahh canımmmm cıkolata yemen ıyı olmussnasıl bırsey yaaa allahım pazartesı bana da nasıp et beebgımın hoplayıp zıpladıgını gormeyı öluyorum heyecandan

çok gecmıs olsun cıddı kaza olmadıgına sevıdnım ıstersen yarın doktorunu arayıp anlat gerk duyarsa cagırır.dınlen cnm kafanıda takma allaha emanet bebişlerımız

canım benim fotolarlan karşılaştırsana kızını burda 10+2 ama 9+3 çıktı bağdaş kuruyomuş onun için küçük çıkmıştır dedi doktor çok merak ediyorum cinsiyetini

sımdıen baslamıs yaramazlıgaayıne erkegımız gelıyor hee gozunaydın

kızlar ayıptır soylemesı buyuk wc yaparken benden sureklı akıntı glıyor sarımsı ve cok yogun kıvamı..basına boyle bırsey gelen oldumu bayadır oluyo pek umursamadım normal dıye ama ıcım kurt dustu

Yalnız bu kitapların her yıl yenisi çıkıyo güncelemeleriyle 10 yıl önceki çok sıhhatli olmayabilir ben nakkaş yayınlarına ait aynı tarz türk yazaların aynur küreli ve biri daha vardı onu aldım bide mehmet özün ktabını, aynı cins yabancı bi kitap daha vardı seninkindenmiydi bilmiyorum ama içinde kötü resimler vardı bide her açtığımda açılıyo onu almaya alim gitmedi midem bulandı alamadım

akıntının nerden geldiğine bağlı yoğun ıkınmalardan sonra olurmuş cnm doktor söylemişti

dogrudur cnm tekrar alamaya gerek duymadım yetıyor bana.)

evet ıcındekı resımler bıraz acık secık.)normal dogum yaparken her anını cekmısler hatta ama bakamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…