2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
ne kadar sonra acaba?

bende lökosit sayısı bi niktar çok çıkmıştı pozitif bişiler çıkmıştı ağrım olmadığını söleyince olabilir yoğun ıkınmalardan sonra demişti zaman olarak bilmiyorum ama olurmuş... resimlerdeki kadının yaşama bakış açısı biraz farklı sanırım ya ben doğum izlemek istiyorum ama bi arayınca acaip görüntüler çıkıyo bakamıyorum

ögrenmene gerek yok senın kzıın olucak benceeeee

esım erkek çok ıstıyor ılkdefa dun gece ıkımızde uyku tutmadı ya cidd ciddi konustuk
kabul ettı erkek olursa cok sevınıcek kız olursada basım ustune ama bır erkek evladım olsa dıyor
bakalım ıkısı arası olmasında:)

canım ben hamıle oldugumu bılmeden mınubuste dustum kacgun bacak agrısı cektım
cok sukur bısey olmadı sende olumlu dusun canım Allah muhafaza agır bır sancı yada kan gelırse doktora gıdersın
ama bız guzel dusunelım canım

ılkdefa duydum canım bu testı bızede yapılcakmı acaba ..

oy yerım ben onu kafa ustu ha kese arkasına saklanan secde halınde olan duydukda buda ılk oldu :)
bır erkek haberı daha masallah mayıs ayı erkek ayı

Son düzenleme:
kızlar yediğimiz ayvaların çekirdeklerini atmayın...biraz suyun içine bırakın sabaha kadar kalan su jöle kıvamına geliyo ( ben yaptım-oldu )..cilde iyi geliyomuş...9 ayva yicez ne de olsa

yaa evet herlade ıkınıca daha cok oluyor neyse bırde bunutakmamayım surda ne kaldı doktora gıtmeme hıc vakıt gecemsede kendımı avutuyorum ıste

ne cesarettt en normal ogumu duyunca bı ırkılıyorum:)ızleme bence

geçmiş olsun,korkma bişey olmamıştır allahın izniyle

Masallah bebeginekorkmussundur mutlaka canim ben yuksek sese bile irkiliyorum,kotu hissediyorsan acile git ,icin rahat etsin hic olmazsa,uzan dinlen kendini rahat ettir bugun

sagolun kizlar
unuttum gitti o ani
smdi dusunup kendime stres yaratmiyim di mi
diger kontrol 3, 4 hafta snra
simid huzurla bekleme zamani
bu arada cok hareket ediyorken doktorum sordu bana hissediyor musun dedi
ben de mumkun mu dedim bazen suralarda birsye hissediyorum dedim
olabilir ama tam anlamiyla 20.haftada cok net hissedeck ayiracaksin dedi
yalniz doktorum 10 gun sonra alttan bir kontrol yapacakmis tam anlamadim ama smear gibi sanirim
hamilelikte yapiliyor mu acaba
smear olmasa da akinti kulturu olabilir tam ceviremeidm o an icin dediklerini beynimde
temiz mi diye bakmam lazim dedi
size de yapilacak mi
bir de gobegimdeki killari sordum cok normal hatta baska yerlerde de cikabilir kollarinda falan
sakin elleme yoka cogalir
dogumdan sonra hepsi dokuluyor dedi

geçmiş olsun,korkma bişey olmamıştır allahın izniyle

Masallah bebeginekorkmussundur mutlaka canim ben yuksek sese bile irkiliyorum,kotu hissediyorsan acile git ,icin rahat etsin hic olmazsa,uzan dinlen kendini rahat ettir bugun

sagolun kizlar
unuttum gitti o ani
smdi dusunup kendime stres yaratmiyim di mi
diger kontrol 3, 4 hafta snra
simid huzurla bekleme zamani
bu arada cok hareket ediyorken doktorum sordu bana hissediyor musun dedi
ben de mumkun mu dedim bazen suralarda birsye hissediyorum dedim
olabilir ama tam anlamiyla 20.haftada cok net hissedeck ayiracaksin dedi
yalniz doktorum 10 gun sonra alttan bir kontrol yapacakmis tam anlamadim ama smear gibi sanirim
hamilelikte yapiliyor mu acaba
smear olmasa da akinti kulturu olabilir tam ceviremeidm o an icin dediklerini beynimde
temiz mi diye bakmam lazim dedi
size de yapilacak mi
bir de gobegimdeki killari sordum cok normal hatta baska yerlerde de cikabilir kollarinda falan
sakin elleme yoka cogalir
dogumdan sonra hepsi dokuluyor dedi

sımdıen baslamıs yaramazlıgaayıne erkegımız gelıyor hee gozunaydın

evet ya çok komikti :) teşekkür ederim aman sağlıklı olsun da benim için hiç farketmez.

oy yerım ben onu kafa ustu ha kese arkasına saklanan secde halınde olan duydukda buda ılk oldu :)
bır erkek haberı daha masallah mayıs ayı erkek ayı

ya bende anlamadım resmen kafa üstünde durdu sonra döndü yüzünü gördüm ne kadar çabuk büyümüş valla çok şaşırdım :))

evet ya çevremde de hep erkekler var hem cinsimiz azalıyor galiba

masallah orda hareketlerini gorunce hissetmek de ister insan degil mi insallah en kisa zamanda hissedersin Allah korumus canim sadaka falan ver olmazsa

cidden onu baska birinden de duydum benim bebis de9+2 gorunuyordu kafa ayak cikintilari belli erkege de benziyor dedi hadi hayirlisi

gamzelim benimde senin gibi 10+1 iken 9+2 cikti erkege benzetti ama seninkinin vucut hatlari daha belirdin sanki kafasi falan benim kafasi govdesi ayak yerleri belli ultrason resmini yukleyeyim dedim esim onunda mahremi var diyo

iyi akşamlar annelerrrr
nasılsınızz,
ben hıc iyi değilim bugün
eşim göreve gitti sabah uğurladım onu sabah agla agla toparladım mecburen ıse yogunlastım aksam olmasını hiç istemedim her akşam geldiğimde eşim açıyor kapyıı bugun bu eve gırmek okadar zor geldiki 1.5 yıldır evlıyız ılk kez ayrılıyoruz ve bılınmes suresız bı ayrılık cok koyuyor nasıl olucak napıcaz bılmıyorum suan ev oylesıne boskı canım acıyor ılk grdım hıckıra hıckıra agla aglaa sonra aglamayla olmas dıyıp sustum ne zor bısıy evımız bombos onsuz sızlerde varmı hasret olan nasıl ıdam ettııryorsunuzz ben cok çömezım bu konudaa sukadar ayrı kalcaz dense zamanı bellı olsa sıkıcaz dısımızı ama belırsızlkkte yasamak cok zor esımdee ordaa dıyorkııı annemlerden ankaradan ayrı olmaya alıstım tamam derken sımdı yuvamdan karımdan cocugumdan ayrı olmak bunada alısamam artık dıyor artık sureklı yanında olmayı gectımde doguma falan gelebılsem dıyor aglamamak ıcın oyle zor tuttum kı kahrettiki anlatammm lutfen dua edın bızeee hayırlısıyla oluruna gırsın su gorevler herkez ıcın hayırlıısı olsun esımızle uygun zamanlarda kavusmalarımız nasıp olsun olurmuuu hamılelerın duaları kabul olur derlerr dualarınıızı beklıyorummm

yazini bulamadim sonra benimkine baktim 0,23 cikmis senin deger 0,8 -1 icin sinirda diyor kizamikcik mis o yine yuksek cikarsa igne yaparlar belki internetten arastirdim doktora gostermeden benim de igg 400 mesela o da onceden kizamikcik gecirdigim anlamina geliyormus

allah kavustursun cnm uzme yıpratma kendını

Eki Görüntüle 544758 Eki Görüntüle 544759

bunlar da benim kuzucuğumun bugünkü resimleri
inşallah yükleyebilmişimdir cinsiyet yorumlarını bekliyorum...

oyyy cok seker gorunuyor masallah
tam anlamadim ben sanki kiz gibi ama cikinti paralel gibi de bilemedim cok:44:
gonlune gore olsun bebisin

http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...ayis-bebislerinin-ultrason-goruntuleri-8.html
bu arada snowflakenin actigi bu sayfayi unutmayin kizlar
ordan daha kolay takip ederiz

saol canımm alısııcam ınsallahhh

hayırlı ugurlu olsun nereden sipariş verdiniz birde tam takımmı alıyorsun canım bızlere fıkır olsun acıklarsan bırazcık ?

canım netten cok arastırdım eşimin arkadası mobılyacı ona yaptıracagız duz bırsey ıstedım cocuk bebek desenlı ıstemedım

gardrop ve sıfonyer sadece cunku odam cok kucuk koltuklarım var tekını verıcem tekı mecbur kalacak besık olarak tapark besık alıcaz ılk 6 ay ıcın bambu besık alıcaz alalhın ıznıyle

kıslarrrr göbüşlerinizi gördümm cok tatlııı:)

bu arada kıslarrr bebeğinin kordon kanını aldıracak olan varmı
kordon kesılmeden alınması gerekıomus arastıran oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…