- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #9.161
akıntının nerden geldiğine bağlı yoğun ıkınmalardan sonra olurmuş cnm doktor söylemişti
ne kadar sonra acaba?
ögrenmene gerek yok senın kzıın olucak benceeeee
canım ben hamıle oldugumu bılmeden mınubuste dustum kacgun bacak agrısı cektımben geldimmm
selam herkese
bugun bebisi gormeye gidince koca cikolata yedim zorladim kendimi
bebis kipir kipirdi eller kollar
ve hickirik tutut bir ara hopadi hickirdi durdu yavrum
15 cm olmus
yalniz biraz kotu hissediyorum cunku ben cok rahatladim donuste taksiyle donerken benim oturdugum koltugun kapisina bir araba kaydi ve carpti
siyirdi kapiyi ama ben one dogru kivrildim darbeyi cok net hissettim ve de korktum
sonra tabi baslaidm ya birsye olduysa demeye(
esim ciddi degildi diye ama benim oturdugum yere carpti sansima aslinda diger tarafta oturuyordum sonra arkadas binince yer degistirmistik kismet iste
gecen bahsetmisti biri daha kaza yaptik diye aynen basima geldi
korkuyorum ama bebegim Allah'a emanet
tekrar donmedik doktora ama gri sizi yok normaldir insallah
di mi kizlar
ılkdefa duydum canım bu testı bızede yapılcakmı acaba ..kızlar benm rubella ıgm testim 0.88 yani sınırda çıktı. doktorum yeniden rubella ıgm ve ıgg testi istedi.çarşamba çıkacak sonuç.netten araştırdım çok kötü şeyler yazıyor.çok korkuyorum
oy yerım ben onu kafa ustu ha kese arkasına saklanan secde halınde olan duydukda buda ılk oldu :)selam anne adayları arkadaşlarım
bende iki gün önce gittim ikili test için ama kafa üstü bile durdu bi türlü yüzüstü durmadı o yüzden yaptıramadım ama dr a dayanamayıp sordum cinsiyetini çünkü bi ara poposunu falan dönmüştü :) aa bi pipi gördüm deditabi yinede belli olmaz ama galiba erkek
yaa evet herlade ıkınıca daha cok oluyor neyse bırde bunutakmamayım surda ne kaldı doktora gıtmeme hıc vakıt gecemsede kendımı avutuyorum ıstebende lökosit sayısı bi niktar çok çıkmıştı pozitif bişiler çıkmıştı ağrım olmadığını söleyince olabilir yoğun ıkınmalardan sonra demişti zaman olarak bilmiyorum ama olurmuş... resimlerdeki kadının yaşama bakış açısı biraz farklı sanırımya ben doğum izlemek istiyorum ama bi arayınca acaip görüntüler çıkıyo bakamıyorum
esım erkek çok ıstıyor ılkdefa dun gece ıkımızde uyku tutmadı ya cidd ciddi konustuk
kabul ettı erkek olursa cok sevınıcek kız olursada basım ustune ama bır erkek evladım olsa dıyor
bakalım ıkısı arası olmasında:)
canım ben hamıle oldugumu bılmeden mınubuste dustum kacgun bacak agrısı cektım
cok sukur bısey olmadı sende olumlu dusun canım Allah muhafaza agır bır sancı yada kan gelırse doktora gıdersın
ama bız guzel dusunelım canım
hakkınızda hayırlısı bıtanem emınım kız da olsa erkek te olsa esın basının tacı yapacak 5 sene dıle kolay
ılkdefa duydum canım bu testı bızede yapılcakmı acaba ..
oy yerım ben onu kafa ustu ha kese arkasına saklanan secde halınde olan duydukda buda ılk oldu :)
bır erkek haberı daha masallah mayıs ayı erkek ayı
cok sukur bısey olmadı sende olumlu dusun canım Allah muhafaza agır bır sancı yada kan gelırse doktora gıdersın
geçmiş olsun,korkma bişey olmamıştır allahın izniyle
Masallah bebeginekorkmussundur mutlaka canim ben yuksek sese bile irkiliyorum,kotu hissediyorsan acile git ,icin rahat etsin hic olmazsa,uzan dinlen kendini rahat ettir bugun
maşallahh canımmmm cıkolata yemen ıyı olmussnasıl bırsey yaaa allahım pazartesı bana da nasıp et beebgımın hoplayıp zıpladıgını gormeyı öluyorum heyecandan
çok gecmıs olsun cıddı kaza olmadıgına sevıdnım ıstersen yarın doktorunu arayıp anlat gerk duyarsa cagırır.dınlen cnm kafanıda takma allaha emanet bebişlerımız
geçmiş olsun,korkma bişey olmamıştır allahın izniyle
Masallah bebeginekorkmussundur mutlaka canim ben yuksek sese bile irkiliyorum,kotu hissediyorsan acile git ,icin rahat etsin hic olmazsa,uzan dinlen kendini rahat ettir bugun
maşallahh canımmmm cıkolata yemen ıyı olmussnasıl bırsey yaaa allahım pazartesı bana da nasıp et beebgımın hoplayıp zıpladıgını gormeyı öluyorum heyecandan
çok gecmıs olsun cıddı kaza olmadıgına sevıdnım ıstersen yarın doktorunu arayıp anlat gerk duyarsa cagırır.dınlen cnm kafanıda takma allaha emanet bebişlerımız
sımdıen baslamıs yaramazlıgaayıne erkegımız gelıyor hee gozunaydın
oy yerım ben onu kafa ustu ha kese arkasına saklanan secde halınde olan duydukda buda ılk oldu :)
bır erkek haberı daha masallah mayıs ayı erkek ayı
ben geldimmm
selam herkese
bugun bebisi gormeye gidince koca cikolata yedim zorladim kendimi
bebis kipir kipirdi eller kollar
ve hickirik tutut bir ara hopadi hickirdi durdu yavrum
15 cm olmus
yalniz biraz kotu hissediyorum cunku ben cok rahatladim donuste taksiyle donerken benim oturdugum koltugun kapisina bir araba kaydi ve carpti
siyirdi kapiyi ama ben one dogru kivrildim darbeyi cok net hissettim ve de korktum
sonra tabi baslaidm ya birsye olduysa demeye(
esim ciddi degildi diye ama benim oturdugum yere carpti sansima aslinda diger tarafta oturuyordum sonra arkadas binince yer degistirmistik kismet iste
gecen bahsetmisti biri daha kaza yaptik diye aynen basima geldi
korkuyorum ama bebegim Allah'a emanet
tekrar donmedik doktora ama gri sizi yok normaldir insallah
di mi kizlar
ben kızımda usg resmini saklamıştım,geçen kontrole gittiğimde usg resmiyle karşılaştırdım. aynı haftada gitmişim kızımda el kol çıkıntıları,kafa tam net belli olmuyor ama bunda eller kollar belliydi kafa şeklini almaya başlamıştı.erkek çocukları kızlara göre çabuk gelişiyorlarmış.
Eki Görüntüle 544871 Eki Görüntüle 544872
canım benim fotolarlan karşılaştırsana kızını burda 10+2 ama 9+3 çıktı bağdaş kuruyomuş onun için küçük çıkmıştır dedi doktor çok merak ediyorum cinsiyetini
baska gobis resmi yok muuuuuuuubiz gaza geldik ykledik hani sizden
iyi akşamlar annelerrrr
nasılsınızz,
ben hıc iyi değilim bugün
eşim göreve gitti sabah uğurladım onu sabah agla agla toparladım mecburen ıse yogunlastım aksam olmasını hiç istemedim her akşam geldiğimde eşim açıyor kapyıı bugun bu eve gırmek okadar zor geldiki 1.5 yıldır evlıyız ılk kez ayrılıyoruz ve bılınmes suresız bı ayrılık cok koyuyor nasıl olucak napıcaz bılmıyorum suan ev oylesıne boskı canım acıyor ılk grdım hıckıra hıckıra agla aglaa sonra aglamayla olmas dıyıp sustum ne zor bısıy evımız bombos onsuz sızlerde varmı hasret olan nasıl ıdam ettııryorsunuzz ben cok çömezım bu konudaa sukadar ayrı kalcaz dense zamanı bellı olsa sıkıcaz dısımızı ama belırsızlkkte yasamak cok zor esımdee ordaa dıyorkııı annemlerden ankaradan ayrı olmaya alıstım tamam derken sımdı yuvamdan karımdan cocugumdan ayrı olmak bunada alısamam artık dıyor artık sureklı yanında olmayı gectımde doguma falan gelebılsem dıyor aglamamak ıcın oyle zor tuttum kı kahrettiki anlatammm lutfen dua edın bızeee hayırlısıyla oluruna gırsın su gorevler herkez ıcın hayırlıısı olsun esımızle uygun zamanlarda kavusmalarımız nasıp olsun olurmuuu hamılelerın duaları kabul olur derlerr dualarınıızı beklıyorummm
bu arada bebek odamızın sıparısını verdık ok sukur:)
ben yükledim bugün göbiş değil ama bebiş gördün mü?
Eki Görüntüle 544758 Eki Görüntüle 544759
bunlar da benim kuzucuğumun bugünkü resimleri
inşallah yükleyebilmişimdir cinsiyet yorumlarını bekliyorum...
saol canımm alısııcam ınsallahhh
hayırlı ugurlu olsun nereden sipariş verdiniz birde tam takımmı alıyorsun canım bızlere fıkır olsun acıklarsan bırazcık ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?