- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #9.181
canım netten cok arastırdım eşimin arkadası mobılyacı ona yaptıracagız duz bırsey ıstedım cocuk bebek desenlı ıstemedım
gardrop ve sıfonyer sadece cunku odam cok kucuk koltuklarım var tekını verıcem tekı mecbur kalacak besık olarak tapark besık alıcaz ılk 6 ay ıcın bambu besık alıcaz alalhın ıznıyle
canım sen yıne neguzel bukadr da olsa alıyorsun bızım durum daha vahım sanırım bı besık alıcam bırde kucuk bı sıfonyer falann nasıl olcuakk daha konusmadık amaa evımız cok kucuk bı kucuk oda var sıgmayanları oraya doldurduk yatak odasında yer acmaya caslııscam ben bakalım gule gule kullansın sımdıden bebısın saglıklı gunlerdeee park yatakları bende begnıyorumda ben karyola gıbı olanlardan alıcam sanırım cekmecelı fılan nasıl onlar sence bırde esım elektırıklılerden heves edıyor ama onlar nasıl sence
iyi akşamlar annelerrrr
nasılsınızz,
ben hıc iyi değilim bugün
eşim göreve gitti sabah uğurladım onu sabah agla agla toparladım mecburen ıse yogunlastım aksam olmasını hiç istemedim her akşam geldiğimde eşim açıyor kapyıı bugun bu eve gırmek okadar zor geldiki 1.5 yıldır evlıyız ılk kez ayrılıyoruz ve bılınmes suresız bı ayrılık cok koyuyor nasıl olucak napıcaz bılmıyorum suan ev oylesıne boskı canım acıyor ılk grdım hıckıra hıckıra agla aglaa sonra aglamayla olmas dıyıp sustum ne zor bısıy evımız bombos onsuz sızlerde varmı hasret olan nasıl ıdam ettııryorsunuzz ben cok çömezım bu konudaa sukadar ayrı kalcaz dense zamanı bellı olsa sıkıcaz dısımızı ama belırsızlkkte yasamak cok zor esımdee ordaa dıyorkııı annemlerden ankaradan ayrı olmaya alıstım tamam derken sımdı yuvamdan karımdan cocugumdan ayrı olmak bunada alısamam artık dıyor artık sureklı yanında olmayı gectımde doguma falan gelebılsem dıyor aglamamak ıcın oyle zor tuttum kı kahrettiki anlatammm lutfen dua edın bızeee hayırlısıyla oluruna gırsın su gorevler herkez ıcın hayırlıısı olsun esımızle uygun zamanlarda kavusmalarımız nasıp olsun olurmuuu hamılelerın duaları kabul olur derlerr dualarınıızı beklıyorummm
benım evımde kucuk cnm onun ıcın bende baya zorlanıcam doabı ozellıkle kendımız yaptırmak ıstedık ıcını fln herseyı ıcıne koymak zorundayız dısarda bırsey kalamamlı yer cok cunku:)
besık olmayacak sıgmayacak onun ıcın mecbur park besıge karar verdık bakalım ...bana kalsa bende karyola ıstıyordum tam takım daha guzel dururdu ...
bu elektrıklı dedıgın salıncak gıbı onlarmı?
eger oysa ben yorumları okudum herkez cok memnun ama fıyatı 500 tl fln kendı kendıne sallıyormus saga sole one arkaya hızını fln sen ayarlıyormussun galba ama ona da yer yok ıste
kıslarrrr göbüşlerinizi gördümm cok tatlııı:)
bu arada kıslarrr bebeğinin kordon kanını aldıracak olan varmı
kordon kesılmeden alınması gerekıomus arastıran oldumu
inşallah umduğundan daha güzel olur herşey çok dua et Rabbim ayarlaar bir şekilde doğumdan öncede sonrada yanında olur inşallah memurlara doğumdan sonra 10 gün izin geldi ya senin esinde yararlanabiliyor mu ondan?
kıslarrrr göbüşlerinizi gördümm cok tatlııı:)
bu arada kıslarrr bebeğinin kordon kanını aldıracak olan varmı
kordon kesılmeden alınması gerekıomus arastıran oldumu
dogum ıznı benım esım ıcınde gecerlı canım evet amaa bılmıyorum ısteee ozaman neolur sıkı yonetım falann yapıp yollamaslar dıye korkuyuorum ama allah buyuk bakalım bugun ılk gun yaaa cok zor alısıcaz bakalım hayırlıısını dusunıcem aglamakda cozum degıl allah buyuk cok saoll canım allah razı olsunn
kızlar dün akşam kanamam oldu.doktorumu arayıp aramamak arasında kararsız kaldım.coook korktum.neyse ki ayaklarıma sıcak su koyup dinlenince geçti.bu kanamaların nedeni nedir ki?düşük tehlikesi ama neden oldu acaba?birde böyle durumlarda neler yapılmalı?
kızlar dün akşam kanamam oldu.doktorumu arayıp aramamak arasında kararsız kaldım.coook korktum.neyse ki ayaklarıma sıcak su koyup dinlenince geçti.bu kanamaların nedeni nedir ki?düşük tehlikesi ama neden oldu acaba?birde böyle durumlarda neler yapılmalı?
yarin doktora git sen yine de igne falan verir belki agrin falan yok degil mi
ağrım yok.bugün iyiyim ama dün çok korktum ne yapacağımı bilemedim.kanamam az oldu ama korkusu yetti bana.çok yoruldum dün acaba ondan mı?lavoboya gidip gidip kontrol ediyorum şimdilik bir şey yok yarın hemen doktora gidiceğim.doktorum beni hatırlamaz diyede çok korktum dün aramaya niyetlendim ama...
cnm allah korusun lösemi kanser gibi hastalıkalrın tedavisinde kullanılıoilk kez duydum canım desemmm neden acabaa
bak bunu hatırlatman cok ıyı oldu doktorumla bunu konusayım saklama kosullarını falan ...
RABBİMDEN dılıyorum gıttıgı gıbı cabuk kazasız belasız gelsın eşin dogumunda her anında yanında olsun
ağrım yok.bugün iyiyim ama dün çok korktum ne yapacağımı bilemedim.kanamam az oldu ama korkusu yetti bana.çok yoruldum dün acaba ondan mı?lavoboya gidip gidip kontrol ediyorum şimdilik bir şey yok yarın hemen doktora gidiceğim.doktorum beni hatırlamaz diyede çok korktum dün aramaya niyetlendim ama...
cnm allah korusun lösemi kanser gibi hastalıkalrın tedavisinde kullanılıo
cok emin olmamakla bırlıkte kök hucre elde edılıo sanırım bende yenı doktor arıorum
bu işlemi yapan.büyük ıhtımalle üniv.hastaenelrındedir ama.
cnm ben hiç olmadı unıv. hastanesine gitcem 10 yıl saklıolar diye bılıorum ..
bu arada ruyanda hayrolsun ınsan merak edıo neye kıme benzıo nasıl bişey olcak diye değilmi:)
kızlar ayıptır soylemesı buyuk wc yaparken benden sureklı akıntı glıyor sarımsı ve cok yogun kıvamı..basına boyle bırsey gelen oldumu bayadır oluyo pek umursamadım normal dıye ama ıcım kurt dustu
iyi akşamlar annelerrrr
nasılsınızz,
ben hıc iyi değilim bugün
eşim göreve gitti sabah uğurladım onu sabah agla agla toparladım mecburen ıse yogunlastım aksam olmasını hiç istemedim her akşam geldiğimde eşim açıyor kapyıı bugun bu eve gırmek okadar zor geldiki 1.5 yıldır evlıyız ılk kez ayrılıyoruz ve bılınmes suresız bı ayrılık cok koyuyor nasıl olucak napıcaz bılmıyorum suan ev oylesıne boskı canım acıyor ılk grdım hıckıra hıckıra agla aglaa sonra aglamayla olmas dıyıp sustum ne zor bısıy evımız bombos onsuz sızlerde varmı hasret olan nasıl ıdam ettııryorsunuzz ben cok çömezım bu konudaa sukadar ayrı kalcaz dense zamanı bellı olsa sıkıcaz dısımızı ama belırsızlkkte yasamak cok zor esımdee ordaa dıyorkııı annemlerden ankaradan ayrı olmaya alıstım tamam derken sımdı yuvamdan karımdan cocugumdan ayrı olmak bunada alısamam artık dıyor artık sureklı yanında olmayı gectımde doguma falan gelebılsem dıyor aglamamak ıcın oyle zor tuttum kı kahrettiki anlatammm lutfen dua edın bızeee hayırlısıyla oluruna gırsın su gorevler herkez ıcın hayırlıısı olsun esımızle uygun zamanlarda kavusmalarımız nasıp olsun olurmuuu hamılelerın duaları kabul olur derlerr dualarınıızı beklıyorummm
canım dikkatli ol ve doktoruna mutlaka danış derim, bende dün çok üşüdüm hemen kasıklarım agrıdı, akıntım çoğaldıkızlar dün akşam kanamam oldu.doktorumu arayıp aramamak arasında kararsız kaldım.coook korktum.neyse ki ayaklarıma sıcak su koyup dinlenince geçti.bu kanamaların nedeni nedir ki?düşük tehlikesi ama neden oldu acaba?birde böyle durumlarda neler yapılmalı?
masallah orda hareketlerini gorunce hissetmek de ister insan degil mi insallah en kisa zamanda hissedersin Allah korumus canim sadaka falan ver olmazsa
cidden onu baska birinden de duydum benim bebis de9+2 gorunuyordu kafa ayak cikintilari belli erkege de benziyor dedi hadi hayirlisi
gamzelim benimde senin gibi 10+1 iken 9+2 cikti erkege benzetti ama seninkinin vucut hatlari daha belirdin sanki kafasi falan benim kafasi govdesi ayak yerleri belli ultrason resmini yukleyeyim dedim esim onunda mahremi var diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?