2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

canım sen yıne neguzel bukadr da olsa alıyorsun bızım durum daha vahım sanırım bı besık alıcam bırde kucuk bı sıfonyer falann nasıl olcuakk daha konusmadık amaa evımız cok kucuk bı kucuk oda var sıgmayanları oraya doldurduk yatak odasında yer acmaya caslııscam ben bakalım gule gule kullansın sımdıden bebısın saglıklı gunlerdeee park yatakları bende begnıyorumda ben karyola gıbı olanlardan alıcam sanırım cekmecelı fılan nasıl onlar sence bırde esım elektırıklılerden heves edıyor ama onlar nasıl sence

benım evımde kucuk cnm onun ıcın bende baya zorlanıcam doabı ozellıkle kendımız yaptırmak ıstedık ıcını fln herseyı ıcıne koymak zorundayız dısarda bırsey kalamamlı yer cok cunku:)

besık olmayacak sıgmayacak onun ıcın mecbur park besıge karar verdık bakalım ...bana kalsa bende karyola ıstıyordum tam takım daha guzel dururdu ...

bu elektrıklı dedıgın salıncak gıbı onlarmı?

eger oysa ben yorumları okudum herkez cok memnun ama fıyatı 500 tl fln kendı kendıne sallıyormus saga sole one arkaya hızını fln sen ayarlıyormussun galba ama ona da yer yok ıste

inşallah umduğundan daha güzel olur herşey çok dua et Rabbim ayarlaar bir şekilde doğumdan öncede sonrada yanında olur inşallah memurlara doğumdan sonra 10 gün izin geldi ya senin esinde yararlanabiliyor mu ondan?

canım bız 65 yasıyoruz baya kucuk anlıcan takım hayalım ımkansız hayal bıle etmedım oyuzden park yatak dusundum ama esımdee onlarıı hedıye getırırler bız cekmecelı fılan besık alalım dedım ama bıyandanda elektırıklılerıı heves edıyor ama onlarda kucuk yaa en faz 5 6 aya kadar kullanır gıbı geldııı okadar ay ıcın dgermmı cok para vermeye bılmıyyrmm ama ben cokda arastırmadım daa kactane sorduksa kucuk boyle sallanmalı canım dedın gıbıı onlardan yanıı yer yok dedıne gore oda buyuk ozamann gorunutusun nette nası bulabılırımcanım

Son düzenleme:
kıslarrrr göbüşlerinizi gördümm cok tatlııı:)

bu arada kıslarrr bebeğinin kordon kanını aldıracak olan varmı
kordon kesılmeden alınması gerekıomus arastıran oldumu

ilk kez duydum canım desemmm neden acabaa

inşallah umduğundan daha güzel olur herşey çok dua et Rabbim ayarlaar bir şekilde doğumdan öncede sonrada yanında olur inşallah memurlara doğumdan sonra 10 gün izin geldi ya senin esinde yararlanabiliyor mu ondan?

dogum ıznı benım esım ıcınde gecerlı canım evet amaa bılmıyorum ısteee ozaman neolur sıkı yonetım falann yapıp yollamaslar dıye korkuyuorum ama allah buyuk bakalım bugun ılk gun yaaa cok zor alısıcaz bakalım hayırlıısını dusunıcem aglamakda cozum degıl allah buyuk cok saoll canım allah razı olsunn

kıslarrrr göbüşlerinizi gördümm cok tatlııı:)

bu arada kıslarrr bebeğinin kordon kanını aldıracak olan varmı
kordon kesılmeden alınması gerekıomus arastıran oldumu

bak bunu hatırlatman cok ıyı oldu doktorumla bunu konusayım saklama kosullarını falan ...

RABBİMDEN dılıyorum gıttıgı gıbı cabuk kazasız belasız gelsın eşin dogumunda her anında yanında olsun

kızlar dün akşam kanamam oldu.doktorumu arayıp aramamak arasında kararsız kaldım.coook korktum.neyse ki ayaklarıma sıcak su koyup dinlenince geçti.bu kanamaların nedeni nedir ki?düşük tehlikesi ama neden oldu acaba?birde böyle durumlarda neler yapılmalı?

merhaba kızlar gece ruyamda yavrumu gördüm yenı dogmus olarak bıraz buyuktu :)
annemle kuvete koyup yıkıyorduk gecede yıne malum agrılar geldı 1 bucuk gıbı sasmıyor gelıyor hep
gıdınce uyudum gecem guzel gectı bugunde nılayla buluscaz darısı sızınle bulusmamın basına:)

canım kanaman olduysa muhakkak doktorunla görüş hep diyorlar boyle bırseyde arayın dıye ne olur ne olmaz ..

doktorunu bilgilendirmen iyidir canim
boyle seylerrde agri kanama gibi haberi olmasi iyi olur
genelde kanama olunca doktorlar hemen progestan ilaci veriyorlar belki oyle bir durum olur sana da
ve dinlenip uzanman iyi olur doktoru gorene kadar

yarin doktora git sen yine de igne falan verir belki agrin falan yok degil mi

yarin doktora git sen yine de igne falan verir belki agrin falan yok degil mi

ağrım yok.bugün iyiyim ama dün çok korktum ne yapacağımı bilemedim.kanamam az oldu ama korkusu yetti bana.çok yoruldum dün acaba ondan mı?lavoboya gidip gidip kontrol ediyorum şimdilik bir şey yok yarın hemen doktora gidiceğim.doktorum beni hatırlamaz diyede çok korktum dün aramaya niyetlendim ama...

yorulmadan olmustur o zaman bende korkuyotum bazen is yaparken doktorun hatirlamasi onemli degilki bircok hastasi var zaten yarin gorun de icin rahat etsin

ilk kez duydum canım desemmm neden acabaa
cnm allah korusun lösemi kanser gibi hastalıkalrın tedavisinde kullanılıo
cok emin olmamakla bırlıkte kök hucre elde edılıo sanırım bende yenı doktor arıorum
bu işlemi yapan.büyük ıhtımalle üniv.hastaenelrındedir ama.

cnm ben hiç olmadı unıv. hastanesine gitcem 10 yıl saklıolar diye bılıorum ..
bu arada ruyanda hayrolsun ınsan merak edıo neye kıme benzıo nasıl bişey olcak diye değilmi:)

cnm geçmiş olsun oncelıkle aklında olsun boyle bısey olur olmaz ya ara drunu yada git cnm
ama buyuk ıhtımalle hem yormussun hemde normalde 3. regl gunlerındesın ondanda olabılır
benım 2. regl tarıhımde olmustu..

esımın erkek cocuk ıstemesındenmıdır nedır bugune kadar gördüğüm rüyalarda hep erkek cocugum oldugunu gordum hayırlısı :)

Günaydın kızlar dün aksamdan beri giremiyordum sürekli bakım yapılıyor diyordu şükür giriş yapabildim

o durum bende de var cok zorlayınca oluyo:26:

canım üzme kendini allah kavustursun inş sağ salim gittiği gibi döner size zor bu durumlar ama işte yapacak bişey yok ekmek parası için uğraşıyoruz hepimiz
allahım hepsinin yar ve yardımcısı olsun

canım dikkatli ol ve doktoruna mutlaka danış derim, bende dün çok üşüdüm hemen kasıklarım agrıdı, akıntım çoğaldı insan her durumda çok korkuyor
inş sağlıkla şu gunleri atlatırız

cnm geçmiş olsun dikkatli ol bence hemen doktorunla görüş...

ya ben sürekli 9 haftalık 10 haftalık bebeklerle kıyaslıyorum benimki çok büyük ya herkesin ki fasulye gibi benimkinin yüzü dönük bide 44 zoom yazıyo diyorum herhalde çok yakınlaştırdı doktor benimki kesin oğlan heryeri belli hayırlısı olsun napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…