2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

canım neden aramadın doktoru benim bayramda başım ağrıdı onun için bile arıcaktım ki geçti senin ki bide kanama sana numarasını verdiyse doktor ara gerçi dün olmuş ama bidaha olursa sakın ihmal etme

kıyamam ya umarım kısa sürer ayrılığınız asker polis falan mı eşin? sen bu dönemde yalnız çok zorlanırsın ama yanında en azından ailenden birisi olsa? inşallah tez zamanda kavuşursunuz eşinle

RABBİMDEN dılıyorum gıttıgı gıbı cabuk kazasız belasız gelsın eşin dogumunda her anında yanında olsun [/QUOTE]
allah razı olsun canım ınsallah yaaaa bır anonce kavusuruz umarım

askker canım ş.urfada gorvı buradayız bız o surıye sınırında ıste hayırlsıını dılıyorum allahtannn aılem gelıcek bıraz zaman sonra bakalım ısteee duygusala bagladım ben bu ara aglayıp duruyourum sanırım gelırlerse ıyı olucak dstek olucaklar bnaa

Kızlar ultrasona girmeden bir tane çikolata yiyin bebişler yerinde duramıyor :)

sizede zevkle seyretmesi kalıyor :)

Son düzenleme:

canım ya listeyi bulamadım

cok tatli senin bebisinnnn msallah saglikla buyusun
oglus mu yoksa
bildim mi

Normalde 16.hftadan once soylenmesi uygun degilmis belki yasaktir bilmiyrum
Doktor dediki ikidir bakiyorum soylemeden edemicem, bence erkek dedi :) /51 ihtimal erkek bilu dedi.
Bidahaki kontrolde kesinlesmis olur artik, buarada doktorun boyle dedigini bitek sizlere soyledim, şişştt :)

kızlar meraba bende ultrason resimlrimi ekliyorum cinsiyet hakkında yorum yapabilirmisiniz

soldaki 10+3 sagdaki 12+1

Eklentiler

• $2012_11_04_13_55_59_011.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 32
  • $2012_11_04_13_57_59_845.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 39
Son düzenleme:
İyi Pazarlar kızlar:) Benimda son günlerde kasıklarımda ağrı ve batma var Dr. olabileceğini söylemişti bu aylarda.

o goruntudeki buyukluk tamamen ultrason aletinin ozelligiyle ilgili
yani baskalarinkiyle kiyasladiginda boyutu cok muhim degil
mesela benim dun yapilan ultrason aleti cok cok kotuydu eskiydi
bebis minnacik gorunuyordu ama 15 cm boyu
ve fotosunda da minicik gorunuyor
ama ikili testte gittigim usg aleti muthisdi ve bebis ocaman minyatur insan gibiydi
Kızlar ultrasona girmeden bir tane çikolata yiyin bebişler yerinde duramıyor :)

sizede zevkle seyretmesi kalıyor :)
kesinlikle
dun oyle yaptim ve super etkili
doktorum da cok hareketli diyince cikolata yedim dedim ama anlamadine alaka der gibi bakti yuzume

oooo bildim ama oyle gorunuyor hayirli saglikli olsun

aa hamilelikte bu cok sakincali diye biliyorum
sicak banyo olsun sauna olsun sicak torbaya oturmak.. bence yapmasan iyi olur normal zamanda olsa neyse ama hamilelikte :44: bilemedim doktora sormak lazim

saol canım bende anlam veremedim danışıyım dedim

merhaba arkadaşlar, nasılsını? bebişler de sizler de iyisinizdir inşallah..
dün kontrolümüz vardı. gittik bebişimizi gördük çok şükür. ilkin görüntüyü anlayamadım ultrasonda.. bizimki yüz üstü dönmüş. epey uğraştık yok yüzünü dönmüyor, kısa süreli pozisyon değiştiriyor sonra yine kafayı aşağı eğiyor. doktor ense kalınlığını ve burun kemiğinin ölçümünü yapacak, yaramaz bir türlü dönmedi. yarım saat dolaşın, bir seyler yiyin gelin dedi doktor. daha büyük ve gelişmiş bir usg de bakacakmış. arada dolaştım, çikolata yedim :) gittik neyse, bu sefer de sırtını döndü omurgaları, beyni çok net bir sekilde göründü. bu sefer bayağı hareketliydi. hiç durmuyordu diyebilirm. sürekli pozisyon değiştiriyor, elini yüzüne götürüyor, kafayı geriye atıyor vs. :) neyseki yüzünü döndü, güzel bir görüntü verdi. doktor ölçümünü yaptı. çok şükür ölçümler iyi çıktı. haa bu arada bebişim kıpırdanırken iki bacağın arasında ufak bir çıkıntı gördüm sanki :) sonra doktor da fark etti ama net bir sey için erken dedi. bir dahaki kontrolde inşallah netleşecek.. 1 ay sonra gideceğm.
bir de folik asiti bıraktık. elevit e başladık bugün itibariyle..
arkadaşlar bebişimin yeni görüntüsünü ekledim. bakmak isterseniz;

http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...inin-ultrason-goruntuleri-8.html#post27148609

hayır olsun cnm ruıyalrın tersı cıkr kızın gelıyoorr:)

ben eve geldım sen daha gıtmedınmııııııııııı
canım ya listeyi bulamadım
ilk sayfada cnm
maşallahh cnm buyuyorlarrrr yavas yaavs

kesinlikle
dun oyle yaptim ve super etkili
doktorum da cok hareketli diyince cikolata yedim dedim ama anlamadine alaka der gibi bakti yuzume

HADİYA VALLA BENİMKİ OYNAMAYINCA ÇİKOLATA YE GEL DEDİ ,
ŞİMDİ ULTRASONA GİRMEDEN YİYORUM OOOO TEPİNİYOR SENİNKİ DİYOR :) ,
KESİNLİKLE YİYİN :)

Son düzenleme:

bende aldım yarın artık gıdene kadar yerım

Su 3 haftayı oyle boyle gecırdım dee ben bu sabahı nasıl edıcemmm cok heyecanlıyımmm

Cinsiyetlerını öğrenen arkadaslarr özelden cınsıyetlerını bana yazın kii ebnde lısteye ekleyeyımm bırde ısım karar verdıysen ısmıde yazabılrımsınızzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…