- 2 Temmuz 2008
- 428
- 17
- 298
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #9.201
kızlar dün akşam kanamam oldu.doktorumu arayıp aramamak arasında kararsız kaldım.coook korktum.neyse ki ayaklarıma sıcak su koyup dinlenince geçti.bu kanamaların nedeni nedir ki?düşük tehlikesi ama neden oldu acaba?birde böyle durumlarda neler yapılmalı?
iyi akşamlar annelerrrr
nasılsınızz,
ben hıc iyi değilim bugün
eşim göreve gitti sabah uğurladım onu sabah agla agla toparladım mecburen ıse yogunlastım aksam olmasını hiç istemedim her akşam geldiğimde eşim açıyor kapyıı bugun bu eve gırmek okadar zor geldiki 1.5 yıldır evlıyız ılk kez ayrılıyoruz ve bılınmes suresız bı ayrılık cok koyuyor nasıl olucak napıcaz bılmıyorum suan ev oylesıne boskı canım acıyor ılk grdım hıckıra hıckıra agla aglaa sonra aglamayla olmas dıyıp sustum ne zor bısıy evımız bombos onsuz sızlerde varmı hasret olan nasıl ıdam ettııryorsunuzz ben cok çömezım bu konudaa sukadar ayrı kalcaz dense zamanı bellı olsa sıkıcaz dısımızı ama belırsızlkkte yasamak cok zor esımdee ordaa dıyorkııı annemlerden ankaradan ayrı olmaya alıstım tamam derken sımdı yuvamdan karımdan cocugumdan ayrı olmak bunada alısamam artık dıyor artık sureklı yanında olmayı gectımde doguma falan gelebılsem dıyor aglamamak ıcın oyle zor tuttum kı kahrettiki anlatammm lutfen dua edın bızeee hayırlısıyla oluruna gırsın su gorevler herkez ıcın hayırlıısı olsun esımızle uygun zamanlarda kavusmalarımız nasıp olsun olurmuuu hamılelerın duaları kabul olur derlerr dualarınıızı beklıyorummm
Günaydın kızlar dün aksamdan beri giremiyordum sürekli bakım yapılıyor diyordu şükür giriş yapabildim
o durum bende de var cok zorlayınca oluyo:26:
canım üzme kendini allah kavustursun inş sağ salim gittiği gibi döner sizezor bu durumlar ama işte yapacak bişey yok ekmek parası için uğraşıyoruz hepimiz
allahım hepsinin yar ve yardımcısı olsun
dün işte yalnız ilk gecemdi huzursuz uyudum uyandım falan ama bakalım hayılrısıı ınsallah canım cok saol dua edın bızee amın ınsallah
canım dikkatli ol ve doktoruna mutlaka danış derim, bende dün çok üşüdüm hemen kasıklarım agrıdı, akıntım çoğaldıinsan her durumda çok korkuyor
inş sağlıkla şu gunleri atlatırız
askker canım ş.urfada gorvı buradayız bız o surıye sınırında ıste hayırlsıını dılıyorum allahtannn aılem gelıcek bıraz zaman sonra bakalım ısteee duygusala bagladım ben bu ara aglayıp duruyourum sanırım gelırlerse ıyı olucak dstek olucaklar bnaakıyamam ya umarım kısa sürer ayrılığınız asker polis falan mı eşin? sen bu dönemde yalnız çok zorlanırsın ama yanında en azından ailenden birisi olsa? inşallah tez zamanda kavuşursunuz eşinle
istanbulluyum istanbul da oturuyorum
cnmm cok gecmıs olsun yorma kendı bır daha yaaa
çook gecmıs olsuncnm eskısı gıbı degıl dıyorlar ama özelde özel ılgı oldugu acıkca ortada
canım gecmıs olsun sabahları ılık su iç kuru kayısı ve ıncır ye doktorumun onerısı
tebrık ederım cnmm gozun aydınnn
dıkkat et cnm benım cok yorma kendını
16.haftadan sonra hıssedersın dıyorlar bana ama bılemıyorum:)
gzun aydınnn canımmmm lıstede eklı degılsın ıstersen bılgılerını lısteye gore özelden yolla ekleyeyıms senide
çok gecmıs olsun cnm ıhmal etme agrın cogalırsa mutlaka gıt
yaa evt yaaaa gelın bulamıcaz ogullarımızaakımı duysam bu see erkek kız cok az
ben alıstım cok dukur sola yatıyorum sureklı yuzustu yatmam imkansız ama bende cok ozledım
cok tatli senin bebisinnnnmsallah saglikla buyusun
oglus mu yoksa
bildim mi
Nasilsiniz bugun bakalim?sag kasigima bir agri girdi kaldirmiyor yerimden beni
o goruntudeki buyukluk tamamen ultrason aletinin ozelligiyle ilgiliya ben sürekli 9 haftalık 10 haftalık bebeklerle kıyaslıyorum benimki çok büyük ya herkesin ki fasulye gibi benimkinin yüzü dönük bide 44 zoom yazıyo diyorum herhalde çok yakınlaştırdı doktor benimki kesin oğlan heryeri belli hayırlısı olsun napalım
kesinlikleKızlar ultrasona girmeden bir tane çikolata yiyin bebişler yerinde duramıyor :)
sizede zevkle seyretmesi kalıyor :)
Normalde 16.hftadan once soylenmesi uygun degilmis belki yasaktir bilmiyrum
Doktor dediki ikidir bakiyorum soylemeden edemicem, bence erkek dedi :) /51 ihtimal erkek bilu dedi.
Bidahaki kontrolde kesinlesmis olur artik, buarada doktorun boyle dedigini bitek sizlere soyledim, şişştt :)
kendi adıma ii olmya calısıyrm idrr yaprkn bndede yanma oluyodu bıara yapmkta cok zorlanıodm sankı kesılıyo gbı orası.. scak su torbasına oturmayı dene bıde. ben oyle yapmştım rahatlamıştım annem solemştı banada üşüttüğündende olablr bu tabı nedenını bılememde.. dene derim geçmş olsn
o goruntudeki buyukluk tamamen ultrason aletinin ozelligiyle ilgili
yani baskalarinkiyle kiyasladiginda boyutu cok muhim degil
mesela benim dun yapilan ultrason aleti cok cok kotuydu eskiydi
bebis minnacik gorunuyordu ama 15 cm boyu
ve fotosunda da minicik gorunuyor
ama ikili testte gittigim usg aleti muthisdi ve bebis ocaman minyatur insan gibiydi
kesinlikle
dun oyle yaptim ve super etkili
doktorum da cok hareketli diyince cikolata yedim dedim ama anlamadine alaka der gibi bakti yuzume
oooo bildimama oyle gorunuyor hayirli saglikli olsun
hayır olsun cnm ruıyalrın tersı cıkr kızın gelıyoorr:)merhaba kızlar gece ruyamda yavrumu gördüm yenı dogmus olarak bıraz buyuktu :)
annemle kuvete koyup yıkıyordukgecede yıne malum agrılar geldı 1 bucuk gıbı sasmıyor gelıyor hep
gıdınce uyudum gecem guzel gectı bugunde nılayla buluscaz darısı sızınle bulusmamın basına:)
ilk sayfada cnmcanım ya listeyi bulamadım
maşallahh cnm buyuyorlarrrr yavas yaavsmerhaba arkadaşlar, nasılsını? bebişler de sizler de iyisinizdir inşallah..
dün kontrolümüz vardı. gittik bebişimizi gördük çok şükür. ilkin görüntüyü anlayamadım ultrasonda.. bizimki yüz üstü dönmüş. epey uğraştık yok yüzünü dönmüyor, kısa süreli pozisyon değiştiriyor sonra yine kafayı aşağı eğiyor. doktor ense kalınlığını ve burun kemiğinin ölçümünü yapacak, yaramaz bir türlü dönmedi. yarım saat dolaşın, bir seyler yiyin gelin dedi doktor. daha büyük ve gelişmiş bir usg de bakacakmış. arada dolaştım, çikolata yedim :) gittik neyse, bu sefer de sırtını döndü omurgaları, beyni çok net bir sekilde göründü. bu sefer bayağı hareketliydi.hiç durmuyordu diyebilirm. sürekli pozisyon değiştiriyor, elini yüzüne götürüyor, kafayı geriye atıyor vs. :) neyseki yüzünü döndü, güzel bir görüntü verdi. doktor ölçümünü yaptı. çok şükür ölçümler iyi çıktı. haa bu arada bebişim kıpırdanırken iki bacağın arasında ufak bir çıkıntı gördüm sanki :) sonra doktor da fark etti ama net bir sey için erken dedi. bir dahaki kontrolde inşallah netleşecek.. 1 ay sonra gideceğm.
bir de folik asiti bıraktık. elevit e başladık bugün itibariyle..
arkadaşlar bebişimin yeni görüntüsünü ekledim. bakmak isterseniz;
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...inin-ultrason-goruntuleri-8.html#post27148609
kesinlikle
dun oyle yaptim ve super etkili
doktorum da cok hareketli diyince cikolata yedim dedim ama anlamadine alaka der gibi bakti yuzume
hadiya valla benimki oynamayınca çikolata ye gel dedi ,
şimdi ultrasona girmeden yiyorum oooo depiniyor seninki diyor :) ,
kesinlikle yiyin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?