- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #9.221
bende aldım yarın artık gıdene kadar yerım
Su 3 haftayı oyle boyle gecırdım dee ben bu sabahı nasıl edıcemmm cok heyecanlıyımmm
geçer geçer canım sağlıkla sıhatle gör bebişini inşallah :)
bende lökosit sayısı bi niktar çok çıkmıştı pozitif bişiler çıkmıştı ağrım olmadığını söleyince olabilir yoğun ıkınmalardan sonra demişti zaman olarak bilmiyorum ama olurmuş... resimlerdeki kadının yaşama bakış açısı biraz farklı sanırımya ben doğum izlemek istiyorum ama bi arayınca acaip görüntüler çıkıyo bakamıyorum
kızlar meraba bende ultrason resimlrimi ekliyorum cinsiyet hakkında yorum yapabilirmisiniz
soldaki 10+3 sagdaki 12+1
Kızlar ultrasona girmeden bir tane çikolata yiyin bebişler yerinde duramıyor :)
sizede zevkle seyretmesi kalıyor :)
Nasilsiniz bugun bakalim?sag kasigima bir agri girdi kaldirmiyor yerimden beni
Merhaba son günlerde benim de kasıklarıma ve belime çok ağrı giriyor. Normal bir süreç demekki.
ya niye kime cinsiyet için tahmin yapmamış tahmin yapan arkadaşlar nerdesiniz
yorum yapanlar nub çıkıntısına göre yapıyorlar ama iki görüntüde de nub net değil. o yüzden tahmini doktorun yapacak sanırım. ben son dr a gittiğimde 12. hafta dolmamıştı yine de %90 kız dedi, %100 olmasa da bu da bir şey. senin dr nie söylemedi ki?
Normalde 16.hftadan once soylenmesi uygun degilmis belki yasaktir bilmiyrum
Doktor dediki ikidir bakiyorum soylemeden edemicem, bence erkek dedi :) /51 ihtimal erkek bilu dedi.
Bidahaki kontrolde kesinlesmis olur artik, buarada doktorun boyle dedigini bitek sizlere soyledim, şişştt :)
merhaba arkadaşlar, nasılsını? bebişler de sizler de iyisinizdir inşallah..
dün kontrolümüz vardı. gittik bebişimizi gördük çok şükür. ilkin görüntüyü anlayamadım ultrasonda.. bizimki yüz üstü dönmüş. epey uğraştık yok yüzünü dönmüyor, kısa süreli pozisyon değiştiriyor sonra yine kafayı aşağı eğiyor. doktor ense kalınlığını ve burun kemiğinin ölçümünü yapacak, yaramaz bir türlü dönmedi. yarım saat dolaşın, bir seyler yiyin gelin dedi doktor. daha büyük ve gelişmiş bir usg de bakacakmış. arada dolaştım, çikolata yedim :) gittik neyse, bu sefer de sırtını döndü omurgaları, beyni çok net bir sekilde göründü. bu sefer bayağı hareketliydi.hiç durmuyordu diyebilirm. sürekli pozisyon değiştiriyor, elini yüzüne götürüyor, kafayı geriye atıyor vs. :) neyseki yüzünü döndü, güzel bir görüntü verdi. doktor ölçümünü yaptı. çok şükür ölçümler iyi çıktı. haa bu arada bebişim kıpırdanırken iki bacağın arasında ufak bir çıkıntı gördüm sanki :) sonra doktor da fark etti ama net bir sey için erken dedi. bir dahaki kontrolde inşallah netleşecek.. 1 ay sonra gideceğm.
bir de folik asiti bıraktık. elevit e başladık bugün itibariyle..
arkadaşlar bebişimin yeni görüntüsünü ekledim. bakmak isterseniz;
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...inin-ultrason-goruntuleri-8.html#post27148609
hayır olsun cnm ruıyalrın tersı cıkr kızın gelıyoorr:)
ben eve geldım sen daha gıtmedınmııııııııııı
benim doktorum 16. haftadan önce söylemiyo bende ck merak ediyorum burda tahmin edenler olmuştuda o yüzden dedim yine de cok teşekkür ederim
ya ben sürekli 9 haftalık 10 haftalık bebeklerle kıyaslıyorum benimki çok büyük ya herkesin ki fasulye gibi benimkinin yüzü dönük bide 44 zoom yazıyo diyorum herhalde çok yakınlaştırdı doktor benimki kesin oğlan heryeri belli hayırlısı olsun napalım
Eki Görüntüle 545181
kuzucuk önce yüz üstü dönmüş durumdaydı, epey uğraştık alttaki görüntüyü yakalamak için :))
Eki Görüntüle 545182
kızlar meraba bende ultrason resimlrimi ekliyorum cinsiyet hakkında yorum yapabilirmisiniz
soldaki 10+3 sagdaki 12+1
ben de çok merak ediyordum, doktorum 16. haftayı bekle deseydi başka bir dr a giderdim kesin sırf öğrenmek için :)
kızlarr benim 2 kızım olacak bir tane vardı kızım 3kızım oluyor yani :)
4'lü test yaptırdınız mı? Fiyatı 2'li testle aynı mıdır, yaptıran varsa kıyaslama yapabilirse sevinirim.
kızlarr benim 2 kızım olacak bir tane vardı kızım 3kızım oluyor yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?