2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
iyi geceler hanımlar
düğünden geldik yerimden kalkmadığım halde çok yoruldum
2 gundur başım cok agrıyo:18: inş tez zamanda gecer sabaha ist. yolculuk var yol gözümde boyuyo salı da iş başı:26:

Hamileyken doğum izlemek çok etkiliyor, ben yaptım sen yapma derim :)

Kızlar ultrasona girmeden bir tane çikolata yiyin bebişler yerinde duramıyor :)

sizede zevkle seyretmesi kalıyor :)

ben çikolata yemeden gittim, dr zor ölçtü ense kalınlığını, bir an bile hareketsiz durmadı çünkü:) bu gidişimde çikolata yemeyi düşünüyorum, takla falan atar herhalde :)

Nasilsiniz bugun bakalim?sag kasigima bir agri girdi kaldirmiyor yerimden beni

Merhaba son günlerde benim de kasıklarıma ve belime çok ağrı giriyor. Normal bir süreç demekki.

Bende de kasık ağrısı ve kuyruk sokumumda ağrı oluyor. kasık ağrısı rahim büyüdüğündenmiş ama diğerine anlam veremiyorum.

ya niye kime cinsiyet için tahmin yapmamış tahmin yapan arkadaşlar nerdesiniz

yorum yapanlar nub çıkıntısına göre yapıyorlar ama iki görüntüde de nub net değil. o yüzden tahmini doktorun yapacak sanırım. ben son dr a gittiğimde 12. hafta dolmamıştı yine de %90 kız dedi, %100 olmasa da bu da bir şey. senin dr nie söylemedi ki?

Son düzenleme:

benim doktorum 16. haftadan önce söylemiyo bende ck merak ediyorum burda tahmin edenler olmuştuda o yüzden dedim yine de cok teşekkür ederim

ERKEK demene sasmadım kıme sorsam erkek bu yıl erkek yılı :) hayırlısı canım saglıkla kucagına al inşallah

oy oy oy kız haberı yokmu ya anlasıldı bu haberı ben verıcem galıba:)
hayırlısı canım bebişini gördün ne guzel
darısı basıma

hayır olsun cnm ruıyalrın tersı cıkr kızın gelıyoorr:)

ben eve geldım sen daha gıtmedınmııııııııııı

ha ha bakalım hepınız kız yorumu yaptınız tutmazsa yavrum herkesı sasırtıcak :)
geldım evede gözler acılmıyor uyucam nerdeyse :)

dedigin gibi zoom u yuksek senin galiba benim baktim yanlis degilse 100 sanirim cok yakin degil yani bide oglan daha cabuk gelisirmis bebege benzermis kizlar et parcasi gibi olur diyo annem

Eki Görüntüle 545181
kuzucuk önce yüz üstü dönmüş durumdaydı, epey uğraştık alttaki görüntüyü yakalamak için :))

Eki Görüntüle 545182

kiz mi seninki:))

kızlar meraba bende ultrason resimlrimi ekliyorum cinsiyet hakkında yorum yapabilirmisiniz

soldaki 10+3 sagdaki 12+1

telefondan tam secemedim ben(

4'lü test yaptırdınız mı? Fiyatı 2'li testle aynı mıdır, yaptıran varsa kıyaslama yapabilirse sevinirim.

ben 2 liyi yaptırdım 3lüyü yaptırmadım ama 2 linin ücretini öderken 3lüyü sordumm 20 lira dediler ikilinin ki 80 liraydı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…