- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #9.241
ya niye kime cinsiyet için tahmin yapmamış tahmin yapan arkadaşlar nerdesiniz
kızlarr benim 2 kızım olacak bir tane vardı kızım 3kızım oluyor yani :)
cnm benım gozunaydın maşallahkızlarr benim 2 kızım olacak bir tane vardı kızım 3kızım oluyor yani :)
gunaydın cnmGunaydin herkese,
ben dun gece titreyerek uyandim saat 3 civari
evimizi bizim su an cok cok sicak ve ben genelde ustum acik yatarim zaten ince sort askliyla ama dun oyle titredim ki ic gecirdim arka arkaya kendime gelemedim.
sonra ustume hirka giydim uzun pijama giydim yattim
sabah uyandim yine oyleyim surekli titriyorum
simdi de kalin giyindim ve felaket bas agrim var
atesimi olctum her zamanki gibi
umarim hayra alemettir bu
gunaydın cnm
o tıtreyerk uyanma bende 2-3 defa oldu dıslerım takırdamıstı resmen normal bırsey demekki:)
ahh o baş agrısııı dun gece aglıcaktım artık dayanaamadım arkadasım patatesı soyup basımı sıkıca baglamamı onerdı bır sure yaptım ıyı geldı ılk defa bu sabah bas agrısız uyandım
bas agrisi cok kotu
beni iki kere yokladi sadece bu da ucuncu sanirim
ama titremeden cok korktum vucudumu kaybedecektim resmen
ic gecirdim durdum(
Gunaydin herkese,
ben dun gece titreyerek uyandim saat 3 civari
evimizi bizim su an cok cok sicak ve ben genelde ustum acik yatarim zaten ince sort askliyla ama dun oyle titredim ki ic gecirdim arka arkaya kendime gelemedim.
sonra ustume hirka giydim uzun pijama giydim yattim
sabah uyandim yine oyleyim surekli titriyorum
simdi de kalin giyindim ve felaket bas agrim var
atesimi olctum her zamanki gibi
umarim hayra alemettir bu
everyyyy teyzesii biz geldık bebegımle nasılsın sormak ıstedıkk topıkde hamısler yogunolunca kızları anlamıs bulunuyor ve sana bu ralardan yazmak ıstıyorummm nasılın kıscen ılee ben ıstahsızlık devamm ve dun gece kasıkve gobek delıımm arasında kopru gıbı sızladı durdu noraldır nsl dımı canımm bgnde kokuya karsı keskınlık duyuyorumm nefes alamıyorum koku olunca almakda ıstemıyorummyemek parfum vs gıbı lerı ıcınnn normal mı sence cars.dr gıdecegım ama ark.dedıyokıı salı gunu aıle saglıgında kan verrr bosuna cars.kan sonucunu beklemzsın dıyor sence ne yapmalıyımm sımdıe sen bana her zamankı gıbı yol gosterırmısınnnbas agrisi cok kotu
ic gecirdim durdum(
everyyyy teyzesii biz geldık bebegımle nasılsın sormak ıstedıkk topıkde hamısler yogunolunca kızları anlamıs bulunuyor ve sana bu ralardan yazmak ıstıyorummm nasılın kıscen ılee ben ıstahsızlık devamm ve dun gece kasıkve gobek delıımm arasında kopru gıbı sızladı durdu noraldır nsl dımı canımm bgnde kokuya karsı keskınlık duyuyorumm nefes alamıyorum koku olunca almakda ıstemıyorummyemek parfum vs gıbı lerı ıcınnn normal mı sence cars.dr gıdecegım ama ark.dedıyokıı salı gunu aıle saglıgında kan verrr bosuna cars.kan sonucunu beklemzsın dıyor sence ne yapmalıyımm sımdıe sen bana her zamankı gıbı yol gosterırmısınnn
Doktorum sormak istediklerimi not etmemi, listemle gitmemi önermişti. sen de şikayetlerini not etsen iyi olabilir. hiç değilse sebepleri hakkında bir açıklama ya da bir öneri alır rahatlarsın.
bas agrisi cok kotu
ic gecirdim durdum(
canim merhaba
ben iyi degilim ya dun gece cok cok kotu oldum gece sabaha karsi hep titredim cok korktum
simdi de hala birsye yemedim tiriyorum ama ev biliyorsun burda dogal gaz bedava asiri sicak normalde piserim bugun anlam vermeiyorum ben durumuma
bence senin bu agrilar cok normal 7. hafta sonuna kadar adet sancisi gibi de olabilir karin agrisi gibi de
doktoruna gitmene cok az kalmis hayirli olsun o gun eminim keseyi goreceksin
aile sagligini bilmiyorum ki doktorun zaten yonlendirir seni hani once doktruna gitsen daha iyiolur gibi geldi sonra hallolur kan testi sen bilirsin canim
iyi bak kendine minigine
is yapmak yok ya suzancimbecriklisin ama biraz da kocan yorulsun sen artik yan gel yat zamnaindasin
opuyorum cok kahvalti hazirliycam
tmm ben acımde bulusalım o vakıt sımdık acmaya gıdıyorummmmmmmmmmmmkan degerime gecen hafta bakildi yeniden doktorum cok iyi dedi
bol bol bulgur yiyorum zaten kan yapsin diye, esim getirdi sounda bulduk bulgurumuzu
bir ara ates topici hamisleri basligi da acalim suzancim, sizlerle ordan paylasiriz deneyimlerimizi
gorusuruz
canim merhaba
ben iyi degilim ya dun gece cok cok kotu oldum gece sabaha karsi hep titredim cok korktum
simdi de hala birsye yemedim tiriyorum ama ev biliyorsun burda dogal gaz bedava asiri sicak normalde piserim bugun anlam vermeiyorum ben durumuma
bence senin bu agrilar cok normal 7. Hafta sonuna kadar adet sancisi gibi de olabilir karin agrisi gibi de
doktoruna gitmene cok az kalmis hayirli olsun o gun eminim keseyi goreceksin
aile sagligini bilmiyorum ki doktorun zaten yonlendirir seni hani once doktruna gitsen daha iyiolur gibi geldi sonra hallolur kan testi sen bilirsin canim
iyi bak kendine minigine
is yapmak yok ya suzancimBecriklisin ama biraz da kocan yorulsun sen artik yan gel yat zamnaindasin
Opuyorum cok kahvalti hazirliycam
canım geçmiş olsun bizim dr baş ağrısı için p.... Içebilirsin diyor ,dr sor ilaç versin çok geçmiş olsun
takvimimde bugun bu yaziyor kizlar
Bebeğinizdeki hızlı ve sürekli büyüme onun öncesine göre daha çevik olmasını sağlar. Örneğin şimdi bebeğiniz kafasını döndürebiliyor, ağzını açabiliyor ve dudaklarını sıkıca bastırabiliyor. Bebeğiniz yaklaşık 28 gr ağırlığında ve 8-9 cm uzunluğunda .Muhtemelen sabah bulantılarınız ya çok azaldı yada tamamen bitti.
benim cumartesi gunu bebisin boyuna 15 cm dedi doktorum
sanirim bu olcumler oynayabiliyor
ayshnur da benimki daha kilolu demisti sanirim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?