2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
günaydın kızlar güzell anneler

nasılsınız bakalımm umarım güzel bir hafta olurr

canım geçmiş olsun ara istersen doktorunu bi

ağlama konusuna gelince ayyy bacım bende dünn saatlerce ağladımm hiç bişi yokken ortada sonrada şiddetli baş ağrısı yaşadım tabikii

ah canım açlıkta baş agrısını tetikliyor uzun süre aç kalmamaya çalış evet benimde adet tarihim gelince sivilcelerim çıkıyor ,

hormonlar iş başında desene az kaldı canım aylar sonra bakmışın kucağında prensesin herşşey normale dönüyor hayırlısıyla

bende alış verişe çıkacam eşimi bekliyorum oda hiç müsait olmuyor tansiyonum düştüğü için yanlız çıkamıyorum ,rabbim sağlıkla sıhatle kucağımıza versin inşallah

günaydın kızlar güzell anneler

ağlama konusuna gelince ayyy bacım bende dünn saatlerce ağladımm hiç bişi yokken ortada sonrada şiddetli baş ağrısı yaşadım tabikii

Ben de aynı durumdayım, eşim şaşkınlık içinde susturmaya çalışıyordu önceleri, şimdi sadece sarılıp susmamı bekliyor :) cici bizim diğer konu öyle kaldı, napçaz onu?

demek ki genelde oluyor
neyseki boyle sinirle falan aglama degildi
oyle masum masum gozden yaslar dokuluyor hani sebep yok uykudan yeni uyanmisim zaten
bn de esime dur canim rahatlamam lazim aglamam lazim dedigimi hatirliyorum
bir de canim sIkkin ama neden bilmiyrum dedigimi

hormonlarımızdan sanırım aglama degılde sureklı bı gergınlık bende de mevcut

Yoğun bir haftasonundan sonra tekrardan iş başı
Güzel bir hava var ve dilerim ki güzel bir hafta geçiririz
Dün ayakkabılarım için dolap yaptırmıştık tavana kadar
Bütün gün tek başıma onlarla uğrastım
Sil,topla,ayakkabıların altını sil,diz
Saolsun kocamda bozduğu için süpürgeyi bezle 10 kere yeri sildim
Gerçi bende tembellik yapıp hala almadım
Neticesinde cılkımm çıktıı
Hala belim ağrıyor
Neyse asıl cumartesiye geleyimm
Doktor maceramıza
Saat 9:30 kalktık yemeğimizi yedik hastaneye gittikk
Doktorada girmeden hooop bir muz indirdim göbişee
Vee nasılsın iyimisinlerden sonra kilo, ve tansiyon ölçümüü
Folik asit bırakılıp Ferrum Hausmann Fort başlama derkenn
Usgye hazırlanalım dedimm
Hemen uçtum resmen açtım göbeğii bekliyorumm
Geldiiiii vee tataaammm benim bebişşş vizyonda
Oda amuda kalkmış arkası dönük ve elini yüzüne kapamış hareketsiz duruyoor
Okadar korktum kiii bir sorun mu var dedim hemenn
Yok annesii senin keyifci uyuyor dedii (çok şükür )
Karnıma vurdu,salladı,bastırdı kalkdırdıı yook banamısın demiyorr
Doktor sonra aç kalmış demesin mii
gözlerimm dolduu
Nasıl aç kalmışş ben yediiim ama yemek dedimm
Sen aşağıya cafeye in ye iç tekrar gel dedi 40dk sonra :18:
Aşağıya bir koşusum var kii bebeğimm aç kalmışş
Sıkma portakal suları,poğacalar,şekerli açık caylar,gofret aldım oturdumm yedim
Cantamda da mandalina vardıı pek iyi geliyor mideme ondan da götürdüm 2 tanee
40 dk dolunca cıktım yukarıya açtım göbeğii vee taaataammm
Arkasını dönmüş omuriliğini gösteriyor bebişim bize ama eller ayaklar hareketlenmiş çook şükürr
Ama öksürüyorum tıksırıyorum karnıma bastırıyor cektiriyor, kalp sesini acıyor belki sesten rahatsız olur döner diyee
Yoookk poposunu döndüü öyle yatıyoorr,
Doktor usg değiştireceğini onlada olmazsa başka zaman gelmemi istedi ama önce
merdiven in cık, oturma yürü dedi 15 dk
Haydaa indik çıktı, millet bakıyor,doktorun biri hayırdır antreman mı yapıyorsun dedi bende yok uyuyor dedim kim uyuyor dedi bebiş uyuyor kaldırmam lazım dedimm
Doktor buseferde göstermezse annesi dediii doğduğunda o popişine popişine vuracağım dedim
Neyse açtım göbeğii vee taataaammm yan yatmış bebeem keyif catıyor
Hemen ölçtü burun kemiğinin oluştuğunu söyledi milyonlarca şükürler olsunn NT 0.9 mm çıktı
Ölçüm olarak iyiyiz çok şüküüüürrrr, kan sonucumuz 1 hafta sonra:18: Rabbimmm herkese güzel güzel haberler aldırtsınn
Ve dedim kii hazır babamız yokken cinsiyeti söyleyebilirmiyiz dedim kadın tabii haliyle zor ölçtükk dönüyor sürekli dedii bacaklarını kapamış dedi
Göremedim birşey dediii, bende nazlı kızım göstermiyor dedimm Valla ben birşey göremiyorum ama bir çıkıntıda göremiyorum dedi
Yanii resmi olarak doktor açıklamadı ama sanırımm benimm inatcı ama birtanemm yavrumm kızımm geliyoorr
Rabbimm sağlıklaa nasipp etsin hepimizinkinii
Çok uzun anlattım ama dile kolay 9dan 14:30 kadar hastanedeydim az bile anlattıklarım
Bide usgsini paylaşayım minnakımınn (usg topiğinde) ama bide nubculara gösterecemm bakalım onlar nediyor
Zira doktorun demesine göre paralel olan çıkıntı cok göbekte 1 hafta sonra kan testinin sonucu göstermeye gittiğimde bir daha bakacak

Ben de aynı durumdayım, eşim şaşkınlık içinde susturmaya çalışıyordu önceleri, şimdi sadece sarılıp susmamı bekliyor :) cici bizim diğer konu öyle kaldı, napçaz onu?

özeline msj attım bitanem

pekbicici

maşşallah canımm bebişinee rahata düşkünüz sanırımm ayy yaa kıyamam yirim ben onuu

Hamileyken doğum izlemek çok etkiliyor, ben yaptım sen yapma derim :)

doktordan çıktık bi gün ben eve geldim bi bakim dedim doktorla normal doğumu konuşmuştuk ilk görüntüyü gördüm ben vazgeçtiim filan dedim o anda ama tabi sakinleştim sonra ama merak ediyorum ya izlemek istiyorum ama böle anneden taraftan olan çekimleri:d

canım ben 2 aydır o sıcaklarda bıle hırka battanıye evın ıcınde dolanıyorum yatarken ıkı battaneyı ortuyor esım ustune
elımde degıl cok usuyorum hamılelıkten bu yasadıklarımız :)

canım agrına ıyı gelmesıne cok sevındım hadı doktor donusunu beklıyoruzzzzzz :)

canım senınde bıseyın maceralı gecmesın dısımı kırayım
amuda kalkıyor ya bu ıkıdır duyuyorum :) ama ac olmasını anlamadım kahvaltı yapmadan gıttın ondan galıba
vay bacaksız annesını nasılda oynatmıs ya teyzesı dogsun onu varya nam nam öpücek bol bol :)

selam minik bebişlerin güzel anneleri:) hepinize güzel güzel bir hafta geçirmenizi diliyorum

günaydın kızlar bebişleriniz oynamaya başladı mı :) ya benım kı hiç durmuyor özellikle uykuya geçeçekken cozutuyor resmen uyumayayım diye:)) sanırsam babayı da istemıyor esım sarıldı daraltıyor benı adamcağız uzaklaıyor çıt çıkmıyor:))))

every geçmiş olsun cnm neyseki önemli bişi olmamış
pekbicici tam bi macera olmuş yine :) aman maşallah bebişine

buarda kızlar bnm üç gündür acayip bacağım ağrıyo tek bacak alt baldır
hamilelik bacak ağrısı daha erken ama anlamadım geceler içok kramp girmişti
sonrada ağrı girdi :/

pekbicici

maşşallah canımm bebişinee rahata düşkünüz sanırımm ayy yaa kıyamam yirim ben onuu

Sorma canımm bendee inşAllah doğduğunda böyle uykucu olur dedimm
Ama sayesinde de bol bol gördüm bebişimin minnakk popişini

Dimii dimii canımm ama bebeğimde anası gibii seviyor atraksiyonu
Görmen lazım başın aşağıya durmuş gözlerini elleriyle kelebek yapmışş öyle uyuyorr
Buz devrinde bayan mamut Ellie gibi başın aşağıyaa uyuyorr Öyle uyunur muu diye bende şaştım kaldım hatta korktumda tövbe Allah göstermesin
Vallaa doktor ablası popişee indircek teyzesii, sende öp kiii acımasın çokk

oyyyyy masallahhhh
o kadar net hissediyor musun
superrrr
darisi basimizaaa
ben de birseyler oluyor ama daha tam bilemiyorum zaten cok sIk hissetmiyorum bazen birsye hissediyorum ama tam olarak bebek hareketi mi bilemiyorum
ben gezmeye gittigimizde, arkadaslarla bulustugumuzda, alisveriste falan cok hissediyorum
hareketi seviyor sanirim bebisim :)

Son düzenleme:
Kızlar şeker hamuruyla kurabiye denemesi yapacam güzel olursa

doğumumda yapacam :)

birde doğum günü olana ,doğum yapana hediye etmek zevkli oluyor :)

Son düzenleme:

bende hissediyorum ama az az 3 gundr sol tarafıma ıttırıyor benı sonra gecyor dun akşam da cok acıktım gne batmaya basladı ama nasıl bır itiş anlatamam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…