- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #9.261
Biri benden mi bahsetti..
bas agrim gecti canim simdi kahvalti sicak sut iyi geldi
o bir sure ac kaldim herhalde oyle oldu
titremeden ben cok korktum aslinda
ama simdi kalin giyindim oturuyorum hasta olucam sanirim
bir de dun gece durup dururken hicbir sey yokken yataga uzandim, esim o arada telefonuyla ugrasiyordu
ellerim kalkmiyordu uyuyakalmisim esim gelince uyandim ve uyaninca ne dersiniz aglamaya basladim. daha once hic oyle brisye olmamisti durup dururken gozumden yaslar bosaliyoradet oncesi bir gun kala da genelde ben aglarim ama sinirli gergin olurum. dun aksam ise gozlerimden yaslar akiyor dayanamiyorum aglamak istiyorum sadece esim ne yapacagini sasirdi neden diyor, bilmiyorum diyorum yine agliyorum cok cok ilgincti 15 dk falan agladim esim yanimda sarildi benim gozlerden yaslar devam
bas agrim gecti canim simdi kahvalti sicak sut iyi geldi
o bir sure ac kaldim herhalde oyle oldu
titremeden ben cok korktum aslinda
ama simdi kalin giyindim oturuyorum hasta olucam sanirim
bir de dun gece durup dururken hicbir sey yokken yataga uzandim, esim o arada telefonuyla ugrasiyordu
ellerim kalkmiyordu uyuyakalmisim esim gelince uyandim ve uyaninca ne dersiniz aglamaya basladim. daha once hic oyle brisye olmamisti durup dururken gozumden yaslar bosaliyoradet oncesi bir gun kala da genelde ben aglarim ama sinirli gergin olurum. dun aksam ise gozlerimden yaslar akiyor dayanamiyorum aglamak istiyorum sadece esim ne yapacagini sasirdi neden diyor, bilmiyorum diyorum yine agliyorum cok cok ilgincti 15 dk falan agladim esim yanimda sarildi benim gozlerden yaslar devam
günaydın kızlar güzell anneler
ağlama konusuna gelince ayyy bacım bende dünn saatlerce ağladımm hiç bişi yokken ortada sonrada şiddetli baş ağrısı yaşadım tabikii
demek ki genelde oluyor
neyseki boyle sinirle falan aglama degildi
oyle masum masum gozden yaslar dokuluyor hani sebep yok uykudan yeni uyanmisim zaten
bn de esime dur canim rahatlamam lazim aglamam lazim dedigimi hatirliyorum
bir de canim sIkkin ama neden bilmiyrum dedigimi
Ben de aynı durumdayım, eşim şaşkınlık içinde susturmaya çalışıyordu önceleri, şimdi sadece sarılıp susmamı bekliyor :) cici bizim diğer konu öyle kaldı, napçaz onu?
Hamileyken doğum izlemek çok etkiliyor, ben yaptım sen yapma derim :)
Gunaydin herkese,
ben dun gece titreyerek uyandim saat 3 civari
evimizi bizim su an cok cok sicak ve ben genelde ustum acik yatarim zaten ince sort askliyla ama dun oyle titredim ki ic gecirdim arka arkaya kendime gelemedim.
sonra ustume hirka giydim uzun pijama giydim yattim
sabah uyandim yine oyleyim surekli titriyorum
simdi de kalin giyindim ve felaket bas agrim var
atesimi olctum her zamanki gibi
umarim hayra alemettir bu
canım agrına ıyı gelmesıne cok sevındımgunaydın cnm
o tıtreyerk uyanma bende 2-3 defa oldu dıslerım takırdamıstı resmen normal bırsey demekki:)
ahh o baş agrısııı dun gece aglıcaktım artık dayanaamadım arkadasım patatesı soyup basımı sıkıca baglamamı onerdı bır sure yaptım ıyı geldı ılk defa bu sabah bas agrısız uyandım
Yoğun bir haftasonundan sonra tekrardan iş başı
Güzel bir hava var ve dilerim ki güzel bir hafta geçiririz
Dün ayakkabılarım için dolap yaptırmıştık tavana kadar
Bütün gün tek başıma onlarla uğrastım
Sil,topla,ayakkabıların altını sil,diz
Saolsun kocamda bozduğu için süpürgeyi bezle 10 kere yeri sildim
Gerçi bende tembellik yapıp hala almadım
Neticesinde cılkımm çıktıı
Hala belim ağrıyor
Neyse asıl cumartesiye geleyimm
Doktor maceramıza
Saat 9:30 kalktık yemeğimizi yedik hastaneye gittikk
Doktorada girmeden hooop bir muz indirdim göbişee
Vee nasılsın iyimisinlerden sonra kilo, ve tansiyon ölçümüü
Folik asit bırakılıp Ferrum Hausmann Fort başlama derkenn
Usgye hazırlanalım dedimm
Hemen uçtum resmen açtım göbeğii bekliyorumm
Geldiiiii vee tataaammm benim bebişşş vizyonda
Oda amuda kalkmış arkası dönük ve elini yüzüne kapamış hareketsiz duruyoor
Okadar korktum kiii bir sorun mu var dedim hemenn
Yok annesii senin keyifci uyuyor dedii (çok şükür)
Karnıma vurdu,salladı,bastırdı kalkdırdıı yook banamısın demiyorr
Doktor sonra aç kalmış demesin mii
gözlerimm dolduu
Nasıl aç kalmışş ben yediiim ama yemek dedimm
Sen aşağıya cafeye in ye iç tekrar gel dedi 40dk sonra :18:
Aşağıya bir koşusum var kii bebeğimm aç kalmışş
Sıkma portakal suları,poğacalar,şekerli açık caylar,gofret aldım oturdumm yedim
Cantamda da mandalina vardıı pek iyi geliyor mideme ondan da götürdüm 2 tanee
40 dk dolunca cıktım yukarıya açtım göbeğii vee taaataammm
Arkasını dönmüş omuriliğini gösteriyor bebişim bize ama eller ayaklar hareketlenmiş çook şükürr
Ama öksürüyorum tıksırıyorum karnıma bastırıyor cektiriyor, kalp sesini acıyor belki sesten rahatsız olur döner diyee
Yoookk poposunu döndüü öyle yatıyoorr,
Doktor usg değiştireceğini onlada olmazsa başka zaman gelmemi istedi ama önce
merdiven in cık, oturma yürü dedi 15 dk
Haydaa indik çıktı, millet bakıyor,doktorun biri hayırdır antreman mı yapıyorsun dedi bende yok uyuyor dedim kim uyuyor dedi bebiş uyuyor kaldırmam lazım dedimm
Doktor buseferde göstermezse annesi dediii doğduğunda o popişine popişine vuracağım dedim
Neyse açtım göbeğii vee taataaammm yan yatmış bebeem keyif catıyor
Hemen ölçtü burun kemiğinin oluştuğunu söyledi milyonlarca şükürler olsunnNT 0.9 mm çıktı
Ölçüm olarak iyiyiz çok şüküüüürrrr, kan sonucumuz 1 hafta sonra:18:Rabbimmm herkese güzel güzel haberler aldırtsınn
Ve dedim kii hazır babamız yokken cinsiyeti söyleyebilirmiyiz dedim kadın tabii haliyle zor ölçtükk dönüyor sürekli dedii bacaklarını kapamış dedi
Göremedim birşey dediii, bende nazlı kızım göstermiyor dedimmValla ben birşey göremiyorum ama bir çıkıntıda göremiyorum dedi
Yanii resmi olarak doktor açıklamadı ama sanırımm benimm inatcı ama birtanemm yavrumm kızımm geliyoorr
Rabbimm sağlıklaa nasipp etsin hepimizinkinii
Çok uzun anlattım ama dile kolay 9dan 14:30 kadar hastanedeydim az bile anlattıklarım
Bide usgsini paylaşayım minnakımınn (usg topiğinde) ama bide nubculara gösterecemm bakalım onlar nediyor
Zira doktorun demesine göre paralel olan çıkıntı cok göbekte 1 hafta sonra kan testinin sonucu göstermeye gittiğimde bir daha bakacak
pekbicici
maşşallah canımm bebişinee rahata düşkünüz sanırımm ayy yaa kıyamam yirim ben onuu
canım senınde bıseyın maceralı gecmesın dısımı kırayım
amuda kalkıyor ya bu ıkıdır duyuyorum :) ama ac olmasını anlamadım kahvaltı yapmadan gıttın ondan galıba
vay bacaksız annesını nasılda oynatmıs ya teyzesı dogsun onu varya nam nam öpücek bol bol :)
günaydın kızlar bebişleriniz oynamaya başladı mı :) ya benım kı hiç durmuyor özellikle uykuya geçeçekken cozutuyor resmen uyumayayım diye:)) sanırsam babayı da istemıyor esım sarıldı daraltıyor benı adamcağız uzaklaıyor çıt çıkmıyor:))))
ben ne zaman bulantılarımdan kurtulup bebeğimle ilgili şeylerden bahsedebileceğim sizlerle...bulantılarım hayatımı felç ediyo..başka birşey düşünemiyorum....lütfen bana dua edin 5 haftadır sürünüyorum..lütfennn
oyyyyy masallahhhh
o kadar net hissediyor musun
superrrr
darisi basimizaaa
ben de birseyler oluyor ama daha tam bilemiyorum zaten cok sIk hissetmiyorum bazen birsye hissediyorum ama tam olarak bebek hareketi mi bilemiyorum
ben gezmeye gittigimizde, arkadaslarla bulustugumuzda, alisveriste falan cok hissediyorum
hareketi seviyor sanirim bebisim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?