2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

nası yani sen net hissediyomusun artık

bende hissediyorum ama az az 3 gundr sol tarafıma ıttırıyor benı sonra gecyor dun akşam da cok acıktım gne batmaya basladı ama nasıl bır itiş anlatamam :)

evet aynen oyle birsye benim de hissettigim
yemek yiyince oluyor benim de daha cok
elma falan yedigimde cok hissediyorum gezerken cok hissediyorum
bazi gunler cok yogun hissediyorum bazen o kadar degil
ama inanilmaz guzel birsey yine olsa keske bugun de bekliyorum

günde 3 keere falan hissediorum kendi başına kalırsa ama baba yaklasınca daha sık oluyor:) yaklasık bi haftadır başladı ılk böyle kalp atışı gb kıpırtılar hissediyordum ama son 3 4 gündür çoştu.. meyve delisi meyve yeyince de çok oynuyor...minik pandam armutu çokm seviyorum yıyorum hop dönüyor:))

Aynı şeyi ben de yaşıyorum. Bir oğlum var ve kız annesi olamam gibi geliyor. O yüzden de gönlümden erkek geçiyor. Hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli doğsun da..

Kızlar şeker hamuruyla kurabiye denemesi yapacam güzel olursa

doğumumda yapacam :)

birde doğum günü olana ,doğum yapana hediye etmek zevkli oluyor :)

evet cnm yapmasıda pek bi zevkli bizim tayin çıkmadan önce pasta kurabiyer yaptım hep siparişle
hediye olarakta çok kıymetli oluyo
ve emin ol çok zevk alırsın oyun hamuru gibi zaten :)

evet canım net bi şekilde hissediyorum artık ama öyle ayagını mı vuruyor popoyu bılmıyorum ama kızdı çok sert davranıyor elma kurdum

bende sanki hissediyo gb oluyorum bu ara tek tek ama emin olamıyorum ultrasona göre 16.haftanın içindeyim beklemedeyim heyecanla meyveden fln belli oluyo demek senin ilk mi ikincimi hamilelikti cnm hemen meyve yyim bi deniyim bari

kizlar ben gece ruyamda gordum bebisimi
3,500 kg dogmustu
cok seker birseydi
sut verdim yavruma
bu ikinci gorusum
oncekinde de gormustum yeni dogmus halini ve 3,4 yaslarindaki halini

bende sanki hissediyo gb oluyorum bu ara tek tek ama emin olamıyorum ultrasona göre 16.haftanın içindeyim beklemedeyim heyecanla meyveden fln belli oluyo demek senin ilk mi ikincimi hamilelikti cnm hemen meyve yyim bi deniyim bari

ilk canım... ılk başlarda kıpırtı gbydı hanı böyle gaz dolanıyor gb ama sonradan sertleşiyor her geçen gün de kendini daha çok belli ediyor

ilk canım... ılk başlarda kıpırtı gbydı hanı böyle gaz dolanıyor gb ama sonradan sertleşiyor her geçen gün de kendini daha çok belli ediyor

dogrudur canim
ben doktora gittigimde cumartesi gunu bebek cok hareketliydi doktorum da sordu hissediyor musun sen diye
ben de sordum ne zaman tam anlamiyla hissederim diye 20.haftada tekmeler falan basliyorms iyice her daim farkedilecek hale geiyordur
ama oncesinde kendini cok dinlediginde insan ya da cok dikkat ettiginde farkedilebiliyor, bir de karni ince olan kadinlar daha kolay,daha erken hissederler diyordu nette, belki sen oylesindir.

biz dun eşimle bı arkadasımızn bebısıne hedıye almaya gıttık orda pembe cok güzel bı beşik gordum kızımmm sana boyle beşik alımmı dedım ay bı ıtme bı ıtme şok oldumm korktum bırden oyle yapıncada eşimde ogluma pembe besık baktın dıye kızıyo demezmı aldı bı gulme benı dun sabah o ıtmeyle uyandm bu sabahta bekledım yok :) bakalım gun ıcınde olurmu gene

ewt canım bırde benim bebek göbekteymiş sürekli göbek deliğim ağrıyoır doktor demıstı zaten erken hissedersin diye...

ewt canım bırde benim bebek göbekteymiş sürekli göbek deliğim ağrıyoır doktor demıstı zaten erken hissedersin diye...

oyle olabiliyor mu bilmiyordum
benim bebis baya asagida
ben usgye gittigimde baya actim karnimi vajina ustune kadar
cok asagida degil mi dedim doktora hatta ilgimi cekti normal dedi

dsde cnm benımkı cok asagıda daha erken dıyemı asagıda acaba sonra cıkarmı yukarılara ya cok agrım oluyor asagıda oldugu ıcın korkuyorm da dusuk tehlıkemızde devam edıyor ..

herkese mutlu haftalar..
kızlar bi şey soracağım ben bu aralar sadece siyah zeytin ve ekmek yiyebiliyorum.normalde hiç sevmezdim ama şimdi çok güzel gelior..benim gibi siyah zeytini çok yiyeniniz oldu mu?

Herkese mrhb ve teşekkürler gülsevdam :)bu adresten haberdar ettiğin için,benim doktorum ayda bir gelmemi söyledi,daha cinsiyet belirlemeye bir ay var,değerlerim normal çıktı bakalım.ben sonlara doğru nasıl geççeğni merak ediyorum.bazı ark.larım zorlanmış,kilo ve şişlik nedeniyle...çalışamamışlar.umarım benim öyle olmaz..sevgiler,slmlar

herkese mutlu haftalar..
kızlar bi şey soracağım ben bu aralar sadece siyah zeytin ve ekmek yiyebiliyorum.normalde hiç sevmezdim ama şimdi çok güzel gelior..benim gibi siyah zeytini çok yiyeniniz oldu mu?

canim ne istiyorsan onu ye
bulanti donemi ozellikle ben de sayili sey yedim
ve hamile kaldigimdan beri salatalik yiyorum surekli cunku rahatlatiyor
hamileyken bazi besinlere donem donem asiri istek olmasi cok normal

herkese mutlu haftalar..

bende nefret edıyorummm sofrada gormek bıle ıstemıyorm bırde yumurta gorunce moralım alt ust oluyor cok tıskınıyorm once zeytınden sonra yumurtadan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…