- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #9.281
günaydın kızlar bebişleriniz oynamaya başladı mı :) ya benım kı hiç durmuyor özellikle uykuya geçeçekken cozutuyor resmen uyumayayım diye:)) sanırsam babayı da istemıyor esım sarıldı daraltıyor benı adamcağız uzaklaıyor çıt çıkmıyor:))))
bende hissediyorum ama az az 3 gundr sol tarafıma ıttırıyor benı sonra gecyor dun akşam da cok acıktım gne batmaya basladı ama nasıl bır itiş anlatamam :)
Kızlar şeker hamuruyla kurabiye denemesi yapacam güzel olursa
doğumumda yapacam :)
birde doğum günü olana ,doğum yapana hediye etmek zevkli oluyor :)
oyyyyy masallahhhh
o kadar net hissediyor musun
superrrr
darisi basimizaaa
ben de birseyler oluyor ama daha tam bilemiyorum zaten cok sIk hissetmiyorum bazen birsye hissediyorum ama tam olarak bebek hareketi mi bilemiyorum
ben gezmeye gittigimizde, arkadaslarla bulustugumuzda, alisveriste falan cok hissediyorum
hareketi seviyor sanirim bebisim :)
nası yani sen net hissediyomusun artık
Merhaba;
Ben de mayısta doğum yapacağım inşallah. Şimdi 10+1 henüz. Bir kızızm var. Sizin söylediğiniz şeyi erkek annesi olmazmışım gibi geliyor cümlesini en az bir milyon kez söyledim... Öyle geliyor gerçekten... Hayırlısı bakalım...
Kızlar şeker hamuruyla kurabiye denemesi yapacam güzel olursa
doğumumda yapacam :)
birde doğum günü olana ,doğum yapana hediye etmek zevkli oluyor :)
evet canım net bi şekilde hissediyorum artık ama öyle ayagını mı vuruyor popoyu bılmıyorum ama kızdı çok sert davranıyor elma kurdum
bende sanki hissediyo gb oluyorum bu ara tek tek ama emin olamıyorum ultrasona göre 16.haftanın içindeyim beklemedeyim heyecanlameyveden fln belli oluyo demek senin ilk mi ikincimi hamilelikti cnm hemen meyve yyim bi deniyim bari
ilk canım... ılk başlarda kıpırtı gbydı hanı böyle gaz dolanıyor gb ama sonradan sertleşiyor her geçen gün de kendini daha çok belli ediyor
evet aynen oyle birsye benim de hissettigim
yemek yiyince oluyor benim de daha cok
elma falan yedigimde cok hissediyorum gezerken cok hissediyorum
bazi gunler cok yogun hissediyorum bazen o kadar degil
ama inanilmaz guzel birsey yine olsa keske bugun de bekliyorum
dogrudur canim
ben doktora gittigimde cumartesi gunu bebek cok hareketliydi doktorum da sordu hissediyor musun sen diye
ben de sordum ne zaman tam anlamiyla hissederim diye 20.haftada tekmeler falan basliyorms iyice her daim farkedilecek hale geiyordur
ama oncesinde kendini cok dinlediginde insan ya da cok dikkat ettiginde farkedilebiliyor, bir de karni ince olan kadinlar daha kolay,daha erken hissederler diyordu nette, belki sen oylesindir.
ewt canım bırde benim bebek göbekteymiş sürekli göbek deliğim ağrıyoır doktor demıstı zaten erken hissedersin diye...
ewt canım bırde benim bebek göbekteymiş sürekli göbek deliğim ağrıyoır doktor demıstı zaten erken hissedersin diye...
herkese mutlu haftalar..
kızlar bi şey soracağım ben bu aralar sadece siyah zeytin ve ekmek yiyebiliyorum.normalde hiç sevmezdim ama şimdi çok güzel gelior..benim gibi siyah zeytini çok yiyeniniz oldu mu?
herkese mutlu haftalar..
kızlar bi şey soracağım ben bu aralar sadece siyah zeytin ve ekmek yiyebiliyorum.normalde hiç sevmezdim ama şimdi çok güzel gelior..benim gibi siyah zeytini çok yiyeniniz oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?