2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
dsde cnm benımkı cok asagıda daha erken dıyemı asagıda acaba sonra cıkarmı yukarılara ya cok agrım oluyor asagıda oldugu ıcın korkuyorm da dusuk tehlıkemızde devam edıyor ..

valla tatlım benımkı anormal doktorumun dediğine göre ama bı zararı olmaz dıyor rahım yukardaymış benım normalde suanda göbekten ık parmak asagıda olması lazımmış ama benım göbekte. ve ınananılmaz sancı yapıyor 100metre yürüsem aglıyorum göbeğim diye.. düşük konusunda da endişe etme sakın ol bolca dınlennn bana da hamıle kalmadan önce yuzde doksan düşer falan demışlerdi ama Allahın işine fazla karışmamak lazım dıye düşünüyorum hiçbirşeyım olmadı .. Bütün yavrularımız Allaha emanet yetertkı vadesi uzun olsun fazla düşünme stresde etkıler canım dınlen bebeğinle konuş sana sıkıca tutanması gerektığini anlat ona.. huzur bul onunla herşey yoluna girer

bende hıc bısıı yok ya kıpır kıpır oy neguzel benım doktorum daha hıssetmenız ımkansız dmeıstı bana gecen gun gtıtımde entresan sızler neguzel duyorsunuzz

konusuyoruz bebısımle karsılıklı anlaşıyorz :) dusuk tehlıkesını de hiç ama hiç akılma bıle getrmıyorm ama gelıyo bazen takılıyo aklıma rahmım asagıda oldugu ıcın asagıda galıba

bende hıc bısıı yok ya kıpır kıpır oy neguzel benım doktorum daha hıssetmenız ımkansız dmeıstı bana gecen gun gtıtımde entresan sızler neguzel duyorsunuzz

canım karın zarınla bebeğin büyüklüğüyle haftasıyla vucuttakı yag oranınla yedıklerınle bebğin durduğu yerle ilgili.. ımkansız denmesı çok saçma tiksiniyorum ımkanzıs kelımesınden ve ınanmıyorum..çünküğ bana bebeğimin olması tıbben ımkansız oldugu söylenmıştı ve sekılde kı kocaman pandam var o yuzden ben ımkansız denılene ınanmıyorum sende bıraz dınle bebegını hissedersin ama ben 3 4 gundur başladım hıssetmeye sende bı haftaya hıssedersın ınşallah

canım bazen doktorlara sinir oluyorum...10 gündür ben de hissediyorum içimdeki kıpırtıları,canlanıyor bebeğim,eminim..zaten 2.gebeliğim,ilkinden tanıyorum ben bu kıpırtıyı..doktora soruyorum,hayır diyor,hissettiğiniz barsak hareketi yada kalp çarpıntınız diyor..aman konuşsun onlar,siz eğer hissettim diyorsanız öyledir..

doktorun her dediğine inanma canım he de geç sen önlemlerını al doktorun kafanı karıştırmasına izin verme.. gelecek az da olsa ben halen ınanmıyorum hamile olduğuma şaka gb gelıyor senın kı de çok doğal... ama geçeçek ınşallahhhh

kesinlikle oyleee
anne nasil hissiyorsa dogru odur
gerisi bos

amaaannnn yandın sımdıdeeen oynatıyooo melegın senıolsun o bıle heyecanlıdır
çok sukur hersey yolundaymıss

yaa ınanırmısın gecen gunlerde doktora gıtmeeden sınemadayken yemınle kasıklarımda bısıyler hıssettım ve sızlerede paylastım ama doktoruma sordu esı yok dıyor ımkansız hevesımı kırdı o bagırsak sesıdır gurultudur vs falan dedı ama baska bısıydı ya bılıorum ama ıste bendee oyle dıyınce bısı dıyemedım kaapttım konuuyu szlerden duyuncada hayret edıoyrmm bendemı sorun doktordamı dıye :)

evet ılk gebelıgı olanlar daha ıyı hıssedermıs canım esımın tezesı ole demıstııı onlar da hıssedılır dıyor bana doktora soruyorum ımkansız zaten ılgısı cok yok doktorum degıstırmeyı dusunuyorum bakalım kısmet

elımı kasıgıma koymustum canım sınemadayken oylesınee bırden bıısler hıssettım ve kotu olmustum doktorum hevesımı krıdı saolsun :) sızlerdende duyunca bendee bendemı sorun var dedım yaa :) hayırlsı bakalım az zamn sonra ogunlerıde gorurusz ınsallah

ben geldım cok sukur doktordan:)

bebeğim kıpır kıpırdı cıkolata yemıstımcunku:)hatta bıraa parmagını bıle emdı çok sukur hersey yolundaymıs:)ellerını gozlerını dudaklarını gosterdı ama ben yıne heyecandan hehe dedm ama goremedım o konuda esım sanslı hep o goruyor

baş agrımı soyledım cıddıye aldı gozleımde sorun olup olmadııgnı sordu ve benım gozlerım de sırun var ve ben gozluk takmıyorumgoz doktoruna yonlendırdı bu cok onemlı ıhmale gelmez dedi...(başı agrıyanlar hemen arayıp bıldırın doktorunuza)

bu haftalarda balık yıceksın dedı yıyemedıgımı soyledım mıden bulansa da yıceksın cok onemlı dedı..

3 lu test ıstemedı gerek yok dedi...

saglık ocagı aşı ıcın 20 kasım a gun vermıstı o zmn 17 haftalık oluyordum saglık ocagınla gorus yaptırma 20.haftada yaptır dedi

cuma gunu tekrar cagırdı benden bu kadar içim cok rahatladı:)

boşuna kırma hevesıni canım emın ol bagırsak hareketıylr bebek hareketı bırbırınden çooooooooooooooooooook farklı... mesela ayaga kalk yavasca karnına dokun sert yerı bul orda bebek var bıraz uğraş onunla hafif salla mıncıkla bak gör tekme mı bagırsak hareketımi:))) doktor halt etmış boyunca...

İnş bizede normal doğum nasip olur :) benim ailem eşimin ailesi herkes ankarada eskişehrde kimsemiz yok sezeryanı o yüzden istemiyorum bakıcak kimse yok annem gelir ama annem gelirse kv de gelir o yüzden istemiyorum gelmelerini :)

evet cnm çok haklısın heleki biri artık hidsedersin diyipte diğerinin kesinlikle hayırı çok saçma
imkansız imkansızdır :)
ben ilk hareketini 11 haftada hissttim şimdi hissetmiyorum bunu sordum dr a kabızlık olduğundandır dedi
yani çok faktör var o yüzden herkesin hissetme zamanı farklı

pekbicici canım bebeğini görmüşsün sağlıklı olmasına sevindim rabbim sana bağışlasın inşallah

dün normal doğum videolarını izledim bitene kadar öğürüp durdum:120: Normal doğum istiyodum ama sanırım vazgeçtim

amaaannnn yandın sımdıdeeen oynatıyooo melegın senıolsun o bıle heyecanlıdır
çok sukur hersey yolundaymıss

Hemde ne oynatmaa poposuyla oynatıyorr sıpaa
Ama sağlıklı olsundaa ben değil oynamak amuda kalkarımm

Ohh ne güzel haberler bunlarr
Kıpır kıpır paşa demek kii
Benim nazlı kıza alayım Gül gibi geçinir giderler
Baş ağrısı bende de ara ara oluyor gözlüğümde var ama ben kullanmıyorum tabii
2 Masaj yaptıyorum eşimee ohh misss

sen sımdı kızın olacagını mı iddia edıyorsuneminmisin

egrr kız sa bı dusuneyım benım sehzademe alabılrıım kzıınıı hem yakın sayılrıız en azından bu yakada oturuyorsunn ben pasamı uzakalraa veremeeennnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…