- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #9.301
dsde cnm benımkı cok asagıda daha erken dıyemı asagıda acaba sonra cıkarmı yukarılara ya cok agrım oluyor asagıda oldugu ıcın korkuyorm da dusuk tehlıkemızde devam edıyor ..
günaydın kızlar bebişleriniz oynamaya başladı mı :) ya benım kı hiç durmuyor özellikle uykuya geçeçekken cozutuyor resmen uyumayayım diye:)) sanırsam babayı da istemıyor esım sarıldı daraltıyor benı adamcağız uzaklaıyor çıt çıkmıyor:))))
valla tatlım benımkı anormal doktorumun dediğine göre ama bı zararı olmaz dıyor rahım yukardaymış benım normalde suanda göbekten ık parmak asagıda olması lazımmış ama benım göbekte. ve ınananılmaz sancı yapıyor 100metre yürüsem aglıyorum göbeğim diye.. düşük konusunda da endişe etme sakın ol bolca dınlennn bana da hamıle kalmadan önce yuzde doksan düşer falan demışlerdi ama Allahın işine fazla karışmamak lazım dıye düşünüyorum hiçbirşeyım olmadı .. Bütün yavrularımız Allaha emanet yetertkı vadesi uzun olsun fazla düşünme stresde etkıler canım dınlen bebeğinle konuş sana sıkıca tutanması gerektığini anlat ona.. huzur bul onunla herşey yoluna girer
bende hıc bısıı yok ya kıpır kıpır oy neguzel benım doktorum daha hıssetmenız ımkansız dmeıstı bana gecen gun gtıtımde entresan sızler neguzel duyorsunuzz
bende hıc bısıı yok ya kıpır kıpır oy neguzel benım doktorum daha hıssetmenız ımkansız dmeıstı bana gecen gun gtıtımde entresan sızler neguzel duyorsunuzz
konusuyoruz bebısımle karsılıklı anlaşıyorz :) dusuk tehlıkesını de hiç ama hiç akılma bıle getrmıyorm ama gelıyo bazen takılıyo aklımarahmım asagıda oldugu ıcın asagıda galıba
canım bazen doktorlara sinir oluyorum...10 gündür ben de hissediyorum içimdeki kıpırtıları,canlanıyor bebeğim,eminim..zaten 2.gebeliğim,ilkinden tanıyorum ben bu kıpırtıyı..doktora soruyorum,hayır diyor,hissettiğiniz barsak hareketi yada kalp çarpıntınız diyor..aman konuşsun onlar,siz eğer hissettim diyorsanız öyledir..
aaa buarada benim bebiik sol taraftaymışş
Aslında ortada ama biraz sola çekiyormuş
Yoğun bir haftasonundan sonra tekrardan iş başı
Güzel bir hava var ve dilerim ki güzel bir hafta geçiririz
Dün ayakkabılarım için dolap yaptırmıştık tavana kadar
Bütün gün tek başıma onlarla uğrastım
Sil,topla,ayakkabıların altını sil,diz
Saolsun kocamda bozduğu için süpürgeyi bezle 10 kere yeri sildim
Gerçi bende tembellik yapıp hala almadım
Neticesinde cılkımm çıktıı
Hala belim ağrıyor
Neyse asıl cumartesiye geleyimm
Doktor maceramıza
Saat 9:30 kalktık yemeğimizi yedik hastaneye gittikk
Doktorada girmeden hooop bir muz indirdim göbişee
Vee nasılsın iyimisinlerden sonra kilo, ve tansiyon ölçümüü
Folik asit bırakılıp Ferrum Hausmann Fort başlama derkenn
Usgye hazırlanalım dedimm
Hemen uçtum resmen açtım göbeğii bekliyorumm
Geldiiiii vee tataaammm benim bebişşş vizyonda
Oda amuda kalkmış arkası dönük ve elini yüzüne kapamış hareketsiz duruyoor
Okadar korktum kiii bir sorun mu var dedim hemenn
Yok annesii senin keyifci uyuyor dedii (çok şükür)
Karnıma vurdu,salladı,bastırdı kalkdırdıı yook banamısın demiyorr
Doktor sonra aç kalmış demesin mii
gözlerimm dolduu
Nasıl aç kalmışş ben yediiim ama yemek dedimm
Sen aşağıya cafeye in ye iç tekrar gel dedi 40dk sonra :18:
Aşağıya bir koşusum var kii bebeğimm aç kalmışş
Sıkma portakal suları,poğacalar,şekerli açık caylar,gofret aldım oturdumm yedim
Cantamda da mandalina vardıı pek iyi geliyor mideme ondan da götürdüm 2 tanee
40 dk dolunca cıktım yukarıya açtım göbeğii vee taaataammm
Arkasını dönmüş omuriliğini gösteriyor bebişim bize ama eller ayaklar hareketlenmiş çook şükürr
Ama öksürüyorum tıksırıyorum karnıma bastırıyor cektiriyor, kalp sesini acıyor belki sesten rahatsız olur döner diyee
Yoookk poposunu döndüü öyle yatıyoorr,
Doktor usg değiştireceğini onlada olmazsa başka zaman gelmemi istedi ama önce
merdiven in cık, oturma yürü dedi 15 dk
Haydaa indik çıktı, millet bakıyor,doktorun biri hayırdır antreman mı yapıyorsun dedi bende yok uyuyor dedim kim uyuyor dedi bebiş uyuyor kaldırmam lazım dedimm
Doktor buseferde göstermezse annesi dediii doğduğunda o popişine popişine vuracağım dedim
Neyse açtım göbeğii vee taataaammm yan yatmış bebeem keyif catıyor
Hemen ölçtü burun kemiğinin oluştuğunu söyledi milyonlarca şükürler olsunnNT 0.9 mm çıktı
Ölçüm olarak iyiyiz çok şüküüüürrrr, kan sonucumuz 1 hafta sonra:18:Rabbimmm herkese güzel güzel haberler aldırtsınn
Ve dedim kii hazır babamız yokken cinsiyeti söyleyebilirmiyiz dedim kadın tabii haliyle zor ölçtükk dönüyor sürekli dedii bacaklarını kapamış dedi
Göremedim birşey dediii, bende nazlı kızım göstermiyor dedimmValla ben birşey göremiyorum ama bir çıkıntıda göremiyorum dedi
Yanii resmi olarak doktor açıklamadı ama sanırımm benimm inatcı ama birtanemm yavrumm kızımm geliyoorr
Rabbimm sağlıklaa nasipp etsin hepimizinkinii
Çok uzun anlattım ama dile kolay 9dan 14:30 kadar hastanedeydim az bile anlattıklarım
Bide usgsini paylaşayım minnakımınn (usg topiğinde) ama bide nubculara gösterecemm bakalım onlar nediyor
Zira doktorun demesine göre paralel olan çıkıntı cok göbekte 1 hafta sonra kan testinin sonucu göstermeye gittiğimde bir daha bakacak
herkese mutlu haftalar..
kızlar bi şey soracağım ben bu aralar sadece siyah zeytin ve ekmek yiyebiliyorum.normalde hiç sevmezdim ama şimdi çok güzel gelior..benim gibi siyah zeytini çok yiyeniniz oldu mu?
canım karın zarınla bebeğin büyüklüğüyle haftasıyla vucuttakı yag oranınla yedıklerınle bebğin durduğu yerle ilgili.. ımkansız denmesı çok saçma tiksiniyorum ımkanzıs kelımesınden ve ınanmıyorum..çünküğ bana bebeğimin olması tıbben ımkansız oldugu söylenmıştı ve sekılde kı kocaman pandam var o yuzden ben ımkansız denılene ınanmıyorum sende bıraz dınle bebegını hissedersin ama ben 3 4 gundur başladım hıssetmeye sende bı haftaya hıssedersın ınşallah
canım bazen doktorlara sinir oluyorum...10 gündür ben de hissediyorum içimdeki kıpırtıları,canlanıyor bebeğim,eminim..zaten 2.gebeliğim,ilkinden tanıyorum ben bu kıpırtıyı..doktora soruyorum,hayır diyor,hissettiğiniz barsak hareketi yada kalp çarpıntınız diyor..aman konuşsun onlar,siz eğer hissettim diyorsanız öyledir..
doktorun her dediğine inanma canım he de geç sen önlemlerını al doktorun kafanı karıştırmasına izin verme.. Gelecek az da olsa ben halen ınanmıyorum hamile olduğuma şaka gb gelıyor senın kı de çok doğal... Ama geçeçek ınşallahhhh
yaa ınanırmısın gecen gunlerde doktora gıtmeeden sınemadayken yemınle kasıklarımda bısıyler hıssettım ve sızlerede paylastım ama doktoruma sordu esı yok dıyor ımkansız hevesımı kırdı o bagırsak sesıdır gurultudur vs falan dedı ama baska bısıydı ya bılıorum ama ıste bendee oyle dıyınce bısı dıyemedım kaapttım konuuyu szlerden duyuncada hayret edıoyrmm bendemı sorun doktordamı dıye :)
evet ılk gebelıgı olanlar daha ıyı hıssedermıs canım esımın tezesı ole demıstııı onlar da hıssedılır dıyor bana doktora soruyorum ımkansız zaten ılgısı cok yok doktorum degıstırmeyı dusunuyorum bakalım kısmet
elımı kasıgıma koymustum canım sınemadayken oylesınee bırden bıısler hıssettım ve kotu olmustum doktorum hevesımı krıdı saolsun :) sızlerdende duyunca bendee bendemı sorun var dedım yaa :) hayırlsı bakalım az zamn sonra ogunlerıde gorurusz ınsallah
yok canım sabahattin beye aldım belki karşılaşırız diye söyledim tarihini ,boşver sen devleti onvağa devam bence ben gecen dün gittiğim de bi bayan vardı hemşire çağardı yalnız gel dedi dikişlerine bakıcakmış normal doğum yapmış demek ki gerektiğinde normal doğum yapıyo ben doktoruma güveniyom benimde 2. doktorum ilk ramazan bayırlıya gittim memnun kalmadım onun için bidaha doktor değiştirmem
canım karın zarınla bebeğin büyüklüğüyle haftasıyla vucuttakı yag oranınla yedıklerınle bebğin durduğu yerle ilgili.. ımkansız denmesı çok saçma tiksiniyorum ımkanzıs kelımesınden ve ınanmıyorum..çünküğ bana bebeğimin olması tıbben ımkansız oldugu söylenmıştı ve sekılde kı kocaman pandam var o yuzden ben ımkansız denılene ınanmıyorum sende bıraz dınle bebegını hissedersin ama ben 3 4 gundur başladım hıssetmeye sende bı haftaya hıssedersın ınşallah
amaaannnn yandın sımdıdeeen oynatıyooo melegın senıolsun o bıle heyecanlıdır
çok sukur hersey yolundaymıss
ben geldım cok sukur doktordan:)
bebeğim kıpır kıpırdı cıkolata yemıstımcunku:)hatta bıraa parmagını bıle emdı çok sukur hersey yolundaymıs:)ellerını gozlerını dudaklarını gosterdı ama ben yıne heyecandan hehe dedm ama goremedım o konuda esım sanslı hep o goruyor
baş agrımı soyledım cıddıye aldı gozleımde sorun olup olmadııgnı sordu ve benım gozlerım de sırun var ve ben gozluk takmıyorumgoz doktoruna yonlendırdı bu cok onemlı ıhmale gelmez dedi...(başı agrıyanlar hemen arayıp bıldırın doktorunuza)
bu haftalarda balık yıceksın dedı yıyemedıgımı soyledım mıden bulansa da yıceksın cok onemlı dedı..
3 lu test ıstemedı gerek yok dedi...
saglık ocagı aşı ıcın 20 kasım a gun vermıstı o zmn 17 haftalık oluyordum saglık ocagınla gorus yaptırma 20.haftada yaptır dedi
cuma gunu tekrar cagırdı benden bu kadar içim cok rahatladı:)
Hemde ne oynatmaa poposuyla oynatıyorr sıpaa
Ama sağlıklı olsundaa ben değil oynamak amuda kalkarımm
Ohh ne güzel haberler bunlarr
Kıpır kıpır paşa demek kii
Benim nazlı kıza alayımGül gibi geçinir giderler
Baş ağrısı bende de ara ara oluyor gözlüğümde var ama ben kullanmıyorum tabii
2 Masaj yaptıyorum eşimee ohh misss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?