- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #9.321
pekbicici canım bebeğini görmüşsün sağlıklı olmasına sevindim rabbim sana bağışlasın inşallah
sen sımdı kızın olacagını mı iddia edıyorsuneminmisin
egrr kız sa bı dusuneyım benım sehzademe alabılrıım kzıınıı hem yakın sayılrıızen azından bu yakada oturuyorsunn ben pasamı uzakalraa veremeeennnn
Doktor resmi olarak söylemedi canım ama ben nuba göre yorumlarsam kız
Asıl ben kızımı uzaklara yollamam erkek adam karısının peşinden gelir bikere
Ayrıca iç güvey isterim ben paşayıı, ben kızımın evden uzağa bile gitmesini istemem
ben geldım cok sukur doktordan:)
bebeğim kıpır kıpırdı cıkolata yemıstımcunku:)hatta bıraa parmagını bıle emdı çok sukur hersey yolundaymıs:)ellerını gozlerını dudaklarını gosterdı ama ben yıne heyecandan hehe dedm ama goremedım o konuda esım sanslı hep o goruyor
Baş agrımı soyledım cıddıye aldı gozleımde sorun olup olmadııgnı sordu ve benım gozlerım de sırun var ve ben gozluk takmıyorumgoz doktoruna yonlendırdı bu cok onemlı ıhmale gelmez dedi...(başı agrıyanlar hemen arayıp bıldırın doktorunuza)
bu haftalarda balık yıceksın dedı yıyemedıgımı soyledım mıden bulansa da yıceksın cok onemlı dedı..
3 lu test ıstemedı gerek yok dedi...
Saglık ocagı aşı ıcın 20 kasım a gun vermıstı o zmn 17 haftalık oluyordum saglık ocagınla gorus yaptırma 20.haftada yaptır dedi
cuma gunu tekrar cagırdı benden bu kadar içim cok rahatladı:)
yapınca bıze tarıfını görselle yazarmısn canım bakalım nasıl olcak kolay gelsın
hadiya bende tiksin balık yiyemiyorum gecen yedim kus kus öldümYok yiyeymem balık hapı içiyorum napayım
doktorum yıceksın dedı bakalım bı denıcem ınslalah yıyebılrım ısmını duymak yetıyo ama
bencede birbirleriyle arkadaşlık edecekler çok güzel bişey..Hayırlı olsun canım, kız çocuklarının dayanışması çok hoş olur, eminim büyüdüklerinde birbirlerine de sana da çok güzel arkadaşlık edeceklerdir.
bende 2 hamilelğimdede bulantı olmuştu hemde çok mesela bugün sabah bişeyler yedim ve gittim kustum erkekte olmuyor bu kusmalar diyorlar ama herkeste bir olmaz..deli gibi turşu yiyorum öyle böyle değil ama ilk hamileliğimde çok tiksinmiştim şimdi 2 kız olunca belirti 2ye katlandı galıba..hayırlı olsun ne güzel 5 tanede kızım olsa itiraz etmemtecrübeli bi kız annesi olarak kız bebeğin belirtileri ne??
inşallah kızın olur seninde kız annesi olmak çok güzel bişey..Ay ne guzel kizlar grubu,insallah benimde kizim olsun
Gunaydin kizlar
bu ilk bebeğin 2. kızın olur inşallah insanın kız kardeşinin olması gerçekten çok güzelcnm benım gozunaydın maşallah
kımne dersın desın emınıkm kız evlat baskadır bızde 3 kız kardesız bende hep kzıım olsun ıstemısısmdr ama kısmet oglusum gelyor:)
inş bizede normal doğum nasip olur :) benim ailem eşimin ailesi herkes ankarada eskişehrde kimsemiz yok sezeryanı o yüzden istemiyorum bakıcak kimse yok annem gelir ama annem gelirse kv de gelir o yüzden istemiyorum gelmelerini :)
evet cnm yapmasıda pek bi zevkli bizim tayin çıkmadan önce pasta kurabiyer yaptım hep siparişle
hediye olarakta çok kıymetli oluyo
ve emin ol çok zevk alırsın oyun hamuru gibi zaten :)
inşallahhhh cnm allah gonlune versın:)
ortada bulusuruz o zmn bısey dıyemem hep erkek var zaten bulmusken kacırmım kızını
malzemeleri bir alayım sizden yardım bekliyorum artık :)
tabi cnm istediğini sorarsın yardımcı olmaya çalışırım
cumartesi günü sabah midem o kadar zorladı ki, bir ara bayılacağımı düşündüm, perişan oldum. hemen peşinden de kahverengimsi leke geldi. ilk defa oluyor gebeliğimin başından beri. kendimi takibe aldım tabi, bir de bakarım koyu kahve bir leke daha... düşünüyorum hiç değilse kırmızı değil ne yapmak lazım filan diye. sonra birden yine tansiyonum düştü; sıcak basıyor, bir çınlamadır başladı, gözlerim kararıyor... sanırım çok korktum, dedim tamam bayılıyorum... Allah'tan toparladım, tuvalette tekrar bakarım ki avucumun içi kadar leke bu sefer. hemen doktoru arayayım dedim, telaştan telefonunu bulamadım, neyse hastane telefonundan asistanını aradım. zaten doktorum ameliyattaymış, asistanı epey teskin etti beni. tekrarlarsa arayıp hemen gelmemi söyledi. bende saatlerce tık yok, akşam yine damlalar gelmiş, sinirlerim bozuldu hemen. gözler filan yine karardı, ne oluyor anlamadım. her endişelendiğimde böyle kendimden geçer gibi mi olacağım artık? şimdi iyiyim çok şükür, eşimi ikna edebilirsem yarın doktora gitmem lazım. yoksa haftasonuna kadar bekleyeceğim...
benim tansiyonum normalde 12 veya 13'e 7'dir. gebeliğimin başından beri birer birer düşüyor aslında. tokken ölçtürüyorum 9'a 6. yarın inşallah gidersem doktoruma da soracağım ama sizin de böyle oldu mu, var mı tansiyonu normal hissederken düşük çıkan?
tünaydın güzel anneler.inşallah gününz güzel olur.kız anneleri size bişey sorucam 9. 10. haftalarda bebeğinizin kolları bacakları oluşmuşmuydu ulturason resminden anlamayabilirsiniz ama doktor söyledi mi işte kolları bacakları oluşmuş diye cevaplarınızı bekliyorum prenses anneleri
cumartesi günü sabah midem o kadar zorladı ki, bir ara bayılacağımı düşündüm, perişan oldum. hemen peşinden de kahverengimsi leke geldi. ilk defa oluyor gebeliğimin başından beri. kendimi takibe aldım tabi, bir de bakarım koyu kahve bir leke daha... düşünüyorum hiç değilse kırmızı değil ne yapmak lazım filan diye. sonra birden yine tansiyonum düştü; sıcak basıyor, bir çınlamadır başladı, gözlerim kararıyor... sanırım çok korktum, dedim tamam bayılıyorum... Allah'tan toparladım, tuvalette tekrar bakarım ki avucumun içi kadar leke bu sefer. hemen doktoru arayayım dedim, telaştan telefonunu bulamadım, neyse hastane telefonundan asistanını aradım. zaten doktorum ameliyattaymış, asistanı epey teskin etti beni. tekrarlarsa arayıp hemen gelmemi söyledi. bende saatlerce tık yok, akşam yine damlalar gelmiş, sinirlerim bozuldu hemen. gözler filan yine karardı, ne oluyor anlamadım. her endişelendiğimde böyle kendimden geçer gibi mi olacağım artık? şimdi iyiyim çok şükür, eşimi ikna edebilirsem yarın doktora gitmem lazım. yoksa haftasonuna kadar bekleyeceğim...
benim tansiyonum normalde 12 veya 13'e 7'dir. gebeliğimin başından beri birer birer düşüyor aslında. tokken ölçtürüyorum 9'a 6. yarın inşallah gidersem doktoruma da soracağım ama sizin de böyle oldu mu, var mı tansiyonu normal hissederken düşük çıkan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?