2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

canım emadur çok fayda etmıyor ya metpamid al istersen ben kullanıyordum çok da faydasını gördüm normalde bana günde 4 defa vermıstı ama sabah aç karnına bır tane içiyordum ohhh mis gb gunde bır tane bıle etkı edıyordu bana .. emadur gunde 5 taneye kadar izin verıyordu doktorum ama hiç faydasını görmedım he bırde mutluka aç karnına iç tok karınına kusturuyor(

bana caviscom mide şurubu yazdı bide zorfanmı ne hap

ama şurup yetiyor

hatta dün iki defa arayla 1 açy kaşığı içtim maşallah

evet bende dişlerimi fırçalarken midem bulanıyor , hele ağız çalkalam suyunu alınca iyice fena oluyorum ama

çalkalama suyuda şart yoksa dişlerim sızlıyor

Son düzenleme:

ben adtık hiç dişlerimi fırçalayamaz oldum. hep midem bulanıyor ve sonuçta her şeyi çıkarıyorum...((

2 saat önce içtim ama şimdi de bir tane içsem bişey olmaz yani değilmi?

cevabını gördüğüm iyi oldu, biraz önce yine mide sebepli tuvalet hapisliği yaşadım. korkarım hep istifra etmekten, kasılıp kalıyorum. epey zorlandığım için korkmuştum lekeler de gelir mi diye... sağol canım paylaştığın için, güzel dileğine amin.

tersine benim de hep yüksek çıkıyor tansiyonum, dr heyecanlanmışsındır diyor. düşmesi de heyecandan olabilir ama doktoruna danışmak için listene ekle mutlaka..

evet, defterime liste hazırlayayım iyi olur. doktorum şaşıracak bu sefer, her gidişimde gayet iyiyim diyordum. nazarım değdi kendime herhalde... sanırım benim ki de psikolojik, inşallah bu da bir dönemdir ve sağ salim atlatırız, sağol :)

bende balıktan baska herseyı yıyorum:) cok oenmlıymıs bu donemde yıceksın dedı baska bırsey demedı
inşallah cnm hayırlsııyla once bunu bı dogurayım

amin cnm

yaniiii kızlar azınlıkta:)ama hıcc bellı olmazz daha cınsıyetler tam ogrenılmedı ne ler olur bılemem

sabah üstümü giyindim; örme bir elbise (biraz kısa ama edeplisinden), kalın çorap, uzun hırka... bir de gri çok severim yine griyim bugün. neyse işe gitmek için hemen çıktım, otobüs durağına gidiyorum bacaklarıma bacaklarıma bir rüzgar... Allah Allah pek esti, üşüdüm filan durakta oturdum, çantamı kucağıma alırken bir baktım etek tepeme kadar çıkmış. göbek pörtleyince haliyle elbisenin eteği yukarı çıkıyor. nasıl toparlayacağımı bilemedim, otobüse biniyorum, oturuyorum (neyse ki sabahları boş oluyor), iniyorum, işe neredeyse 2 km yol yürü... çekiştir dur, hırka da uzun dediysem diz kapaklarıma kadar değil pek faydası yok yani. işte böyle pek bir havadar yolculuktan sonra masamdayım, akşama yine çekiştire çekiştire giderim evime. bu ara eve masraf yapacağım bir heves, boy aynasını da hemen ekleyeceğim. ofisteki cam kapılardan gördüğüm kadarıyla önden arkadan "S" çiziyorum, giyim kuşam riskli hale gelmeye başlamış :)

kizlar ben bugun 10 gunluk magnezyum hapimi bitirdim
ve bugun itibariyle kullandigim her hangi ilac yok
yani bu idrardaki bakteri icin ve progestani saymazsam (progestan 20.haftaya kadar full devam benim icin, her hangi sIkInti yok sadece doktorun herkese uyguladi sistem)

sizlerden benim gibi viamin kullanmayan var mi
baslamak mi lazim acaba kafaya takiyorum
yeterli midir yediklerim su an icin

çok güldüm, süpersin.. eminim etrafındakilere de çok şirin görünüyordur. doğumdan sonra hemen veremezsek kiloları bu günlerimizi özleriz, hiç değilse hamileyim deyip geçebiliyoruz :)))

bende neler istiyorum ama kalkıp yapasım yok akşama balık var ama balık ve tavuk görmek istemiyorum :104::104:

balıkk ığğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ konusu bile midemı kaldırıyor normalde tavuk cok sevmezdım ama küçük etoburum et ve tavuk manyagı yaptı benı:)))

bende neler istiyorum ama kalkıp yapasım yok akşama balık var ama balık ve tavuk görmek istemiyorum :104::104:

benim de yeniden baslamam lazim baliga
ilk haftalarimda ne guzel yiyordum
bulanti baslayinca biraktim simdi yeniden yemek icin hazir miyim bilmiyorum
dun birsye denedim butun gun elimde posetle dolastim agir geldi

ben sadece elevit kullanıyorum başka bişey kullanmıyorum ama yediğimiz yiyeceklerin ilaçlardan daha faydalı olduğunu düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…