- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #9.341
selam kızlar. dün sabah eşim ağlayarak uyandı. rüyasında bebeğin düştüğünü görmüş. onu ilk defa öyle gördüm. çok rahat ve espirilidir normalde. çok etkiliyor hamileliğim onu. akşam dişimi fırçalarken kustum banyoda. hemen bana kızıyor neden fırçaladın çocuk şimdi aç kaldı diye. bana da çok aşırı düşkündür ama çocuk olunca sanırım biraz pabucum dama atılacak. bu arada emedur kullanan var mı aranızda. benim hala geçmiyor bulantılarım. dün dayanamayıp aldım eczaneden. doktor iç dedi ama günde kaç defaya kadar içilebiliyor?sabah içtim hafifler gibi oldu şimdi gene çok arttı içsem mi acaba yine?
selam kızlar. dün sabah eşim ağlayarak uyandı. rüyasında bebeğin düştüğünü görmüş. onu ilk defa öyle gördüm. çok rahat ve espirilidir normalde. çok etkiliyor hamileliğim onu. akşam dişimi fırçalarken kustum banyoda. hemen bana kızıyor neden fırçaladın çocuk şimdi aç kaldı diye. bana da çok aşırı düşkündür ama çocuk olunca sanırım biraz pabucum dama atılacak. bu arada emedur kullanan var mı aranızda. benim hala geçmiyor bulantılarım. dün dayanamayıp aldım eczaneden. doktor iç dedi ama günde kaç defaya kadar içilebiliyor?sabah içtim hafifler gibi oldu şimdi gene çok arttı içsem mi acaba yine?
ben adtık hiç dişlerimi fırçalayamaz oldum. hep midem bulanıyor ve sonuçta her şeyi çıkarıyorum...((
canım emadur çok fayda etmıyor yametpamid al istersen ben kullanıyordum çok da faydasını gördüm normalde bana günde 4 defa vermıstı ama sabah aç karnına bır tane içiyordum ohhh mis gb gunde bır tane bıle etkı edıyordu bana .. emadur gunde 5 taneye kadar izin verıyordu doktorum ama hiç faydasını görmedım he bırde mutluka aç karnına iç tok karınına kusturuyor (
moralini hiç bozma ben hamileliğimin 5. haftasında kırmızı lekelenme olmuştu apar topar dr gittim baktı gayet normal herşey dedi.ve şuan 13. haftada olmama rağmen hala kan ve sarı renkte akıntım oluyor.dr sordum fazla olmadığı sürece sıkıntı yok dedi.çok şükür bebişte iyi dedi.ama mutlaka dr git.canını sıkma.Allah korusun meleklerimizi.
2 saat önce içtim ama şimdi de bir tane içsem bişey olmaz yani değilmi?
tersine benim de hep yüksek çıkıyor tansiyonum, dr heyecanlanmışsındır diyor. düşmesi de heyecandan olabilir ama doktoruna danışmak için listene ekle mutlaka..
bende balıktan baska herseyı yıyorum:) cok oenmlıymıs bu donemde yıceksın dedı baska bırsey demedıbana sırf komşum yaptı getirdi sana kokmasın lütfen ye dedi 3 tane hamsiyi suyla yuttum
ben normalde balık yerim yani severim hatta her çeşit yerim
ondan sonra başladım kusmaya ve günlerce en son dr gittim caviscon mide şurubu verdi iyiyim şimdi
ama balık yiyemiyorum diye söylemedim dr, gerçi söylesemde rahat bizim
canım yiyemiyorsan zorlama napalım balıkta eksik kalsın onun haricinde herşeyi yiyorum
inşallah cnm hayırlsııyla once bunu bı dogurayımbencede birbirleriyle arkadaşlık edecekler çok güzel bişey..
bende 2 hamilelğimdede bulantı olmuştu hemde çok mesela bugün sabah bişeyler yedim ve gittim kustum erkekte olmuyor bu kusmalar diyorlar ama herkeste bir olmaz..deli gibi turşu yiyorum öyle böyle değil ama ilk hamileliğimde çok tiksinmiştim şimdi 2 kız olunca belirti 2ye katlandı galıba..
inşallah kızın olur seninde kız annesi olmak çok güzel bişey..
bu ilk bebeğin 2. kızın olur inşallah insanın kız kardeşinin olması gerçekten çok güzel
Herkesin gönlüne göre olsun canım, bu saatten sonra değişmez sanıyorum kızım benim ki ama işte doktorun bir yüzdelik vermesini bekleyeceğiz
Ozaman ağırdan mı alsam acabaaKız az dimiii
Yanii övünmek gibi olmasında anasıda babasıda fena sayılmaz
Anasına çekerse şayet tek kusuru fazla çeneci olur okadar
herkes aç galiba ses soluk yok
evettttt ama canım bırsey yemek ıstemıyorrr daha dogrusu döner istiyorum o yuzden bırsey yemek ıstemıyorummmmmmmmmm
sabah üstümü giyindim; örme bir elbise (biraz kısa ama edeplisinden), kalın çorap, uzun hırka... bir de gri çok severim yine griyim bugün. neyse işe gitmek için hemen çıktım, otobüs durağına gidiyorum bacaklarıma bacaklarıma bir rüzgar... Allah Allah pek esti, üşüdüm filandurakta oturdum, çantamı kucağıma alırken bir baktım etek tepeme kadar çıkmış. göbek pörtleyince haliyle elbisenin eteği yukarı çıkıyor. nasıl toparlayacağımı bilemedim, otobüse biniyorum, oturuyorum (neyse ki sabahları boş oluyor), iniyorum, işe neredeyse 2 km yol yürü... çekiştir dur, hırka da uzun dediysem diz kapaklarıma kadar değil pek faydası yok yani. işte böyle pek bir havadar yolculuktan sonra masamdayım, akşama yine çekiştire çekiştire giderim evime. bu ara eve masraf yapacağım bir heves, boy aynasını da hemen ekleyeceğim. ofisteki cam kapılardan gördüğüm kadarıyla önden arkadan "S" çiziyorum, giyim kuşam riskli hale gelmeye başlamış :)
bende neler istiyorum ama kalkıp yapasım yokakşama balık var ama balık ve tavuk görmek istemiyorum :104::104:
bende neler istiyorum ama kalkıp yapasım yokakşama balık var ama balık ve tavuk görmek istemiyorum :104::104:
kizlar ben bugun 10 gunluk magnezyum hapimi bitirdim
ve bugun itibariyle kullandigim her hangi ilac yok
yani bu idrardaki bakteri icin ve progestani saymazsam (progestan 20.haftaya kadar full devam benim icin, her hangi sıkınti yok sadece doktorun herkese uyguladi sistem)
sizlerden benim gibi viamin kullanmayan var mi
baslamak mi lazim acaba kafaya takiyorum
yeterli midir yediklerim su an icin
ben sadece elevit kullanıyorum başka bişey kullanmıyorumama yediğimiz yiyeceklerin ilaçlardan daha faydalı olduğunu düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?