- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #9.361
doktorum baslatmadi
ben de dusunuyorum hep baslamam mi lazim diye
kime sorsam iciyor birsyeler
bende pratik diye hep kendime tavuk yaptım tiksindim artıkbalıkk ığğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ konusu bile midemı kaldırıyor normalde tavuk cok sevmezdım ama küçük etoburum et ve tavuk manyagı yaptı benı:)))
benim de yeniden baslamam lazim baliga
ilk haftalarimda ne guzel yiyordum
bulanti baslayinca biraktim simdi yeniden yemek icin hazir miyim bilmiyorum
dun birsye denedim butun gun elimde posetle dolastim agir geldi
doktorum baslatmadi
ben de dusunuyorum hep baslamam mi lazim diye
kime sorsam iciyor birsyeler
aman allah ımmm nolmuş bu topiğe :d almış başını gitmiş ne güzel:) gebelikler nasıl gidiyor arkadaşlar :) benim bulantılarım bitti çok şükür. Eski halime döndüm gibi bişey. Ama göbüşüm çıkıyo yavaştan o yüzden kıyafet derdine düştüm. Siz pantolonlarınızı vs nerden alıyosunuz? Ben lc den aldım ama çuval gibi oldu yahu :d
psikolojik durumlarınız nasıl peki? Ben eşime sarmış durumdayım nedense:) hep yanımda olsun istiyorum. Sarılıyım hiç bırakmıyım istiyorum. Bi de saçma sapan şeyler gelio aklıma. Saçma şeyler için gözlerim doluyo filan :d bunları pek eşime yansıtmıyorum ama beni anlayan birilerine de anlatmam lazım :d iyi ki varsınız :)
canım bu son kontrolde drun bişey demedimi sana belki yeterli diye devam et dememiştir :26:
Aman Allah ımmm nolmuş bu topiğealmış başını gitmiş ne güzel:) gebelikler nasıl gidiyor arkadaşlar :) benim bulantılarım bitti çok şükür. eski halime döndüm gibi bişey. ama göbüşüm çıkıyo yavaştan o yüzden kıyafet derdine düştüm. siz pantolonlarınızı vs nerden alıyosunuz? ben lc den aldım ama çuval gibi oldu yahu
psikolojik durumlarınız nasıl peki? ben eşime sarmış durumdayım nedense:) hep yanımda olsun istiyorum. sarılıyım hiç bırakmıyım istiyorum. bi de saçma sapan şeyler gelio aklıma. saçma şeyler için gözlerim doluyo filanbunları pek eşime yansıtmıyorum ama beni anlayan birilerine de anlatmam lazım iyi ki varsınız :)
Ay çıldıriiicciiiimkarnım aç,,, topikte ki kızlar yazmıyo pooof sıkıcı bi gün
Aman Allah ımmm nolmuş bu topiğealmış başını gitmiş ne güzel:) gebelikler nasıl gidiyor arkadaşlar :) benim bulantılarım bitti çok şükür. eski halime döndüm gibi bişey. ama göbüşüm çıkıyo yavaştan o yüzden kıyafet derdine düştüm. siz pantolonlarınızı vs nerden alıyosunuz? ben lc den aldım ama çuval gibi oldu yahu
psikolojik durumlarınız nasıl peki? ben eşime sarmış durumdayım nedense:) hep yanımda olsun istiyorum. sarılıyım hiç bırakmıyım istiyorum. bi de saçma sapan şeyler gelio aklıma. saçma şeyler için gözlerim doluyo filanbunları pek eşime yansıtmıyorum ama beni anlayan birilerine de anlatmam lazım iyi ki varsınız :)
yok ic demedi
sizin kan testinizdeki degerlere bakip mi veriyor doktorunuz ilaclari
yoksa hemen yaziyor mu elevit iceceksin diye
ben de hep korkuyorum acaba yeterli mi diye de sanirim 5. aydan itiberen baslatir benimki
bende bazen eşime çok gıcık oluyorum o benle ilgilendikçe sinir oluyorumSağolsun eşim anlayışlı şimdilik hamilelik avantajı ile istediğimi yapıyorum 6 ay sonra ne olur bilemem
sen kendini kötü hissetme eminim eşin için herşey yolundadırkızlarrr birliktelik konusunu hallettiniz mi?
Ben cıxx hala istemiyorum
Haftada 1 kere mevzusu hala devam ediyor tabii ama 1 gr bişey hissetmiyorum, hatta inanılmaz isteksizlik var :18:
Gözümü kaparım yaparım vazifemi mantığıyla ilerliyorumBuda kendimi kötü hissettiriyor
yaw sen aç değil misin doyursana karnını:) hatta hazırlada hep beraber yiyelim:))))))))
CANIM BEN HAMİLELİĞİMİ ÖĞRENDİĞİM İLK ANDAN İTİBAREN DR PROGESTAN VE ELVİTE BAŞLAMAMI SÖYLEDİ... FOLİK ASİT KULLANMADIM. PROGESTANI 10 GÜN KULLANDIM DRUM BIRAK DEYİNCE BIRAKTIM Bİ TEK ELEVİTE DEVAM DEDİ HALA KULLANIYORUM
Kızlarrr birliktelik konusunu hallettiniz mi?
Haftada 1 kere mevzusu hala devam ediyor tabii ama 1 gr bişey hissetmiyorum, hatta inanılmaz isteksizlik var :18:
Gözümü kaparım yaparım vazifemi mantığıyla ilerliyorumBuda kendimi kötü hissettiriyor
cnmbana doktor bı kan hapı verdı bıtane daha bısey verdı ama recete esımde aksam getıtır ncak o zmn soylerım elevıt fln degıl amakizlar ben bugun 10 gunluk magnezyum hapimi bitirdim
ve bugun itibariyle kullandigim her hangi ilac yok
yani bu idrardaki bakteri icin ve progestani saymazsam (progestan 20.haftaya kadar full devam benim icin, her hangi sIkInti yok sadece doktorun herkese uyguladi sistem)
sizlerden benim gibi viamin kullanmayan var mi
baslamak mi lazim acaba kafaya takiyorum
yeterli midir yediklerim su an icin
amin cnm
yaniiii kızlar azınlıkta:)ama hıcc bellı olmazz daha cınsıyetler tam ogrenılmedı ne ler olur bılemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?