2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
doktorum baslatmadi
ben de dusunuyorum hep baslamam mi lazim diye
kime sorsam iciyor birsyeler

canım bende haptan bıktım doktora dedım guzel yıyorum içmesem olmaz mı dedım olmaz dedı bazı zaman kusuyorsun bırsey yıyemıyorsun o zman ne olcak dedı bebek vıtamınsız kalmazmıs annenın depoları bıtermiş o yuzden içiyorumn gönulsüz(( decavit içiyorum günde bır tane:9 üç ay içecekmısım son üç yada kan hapı kullanacakmışım

balıkk ığğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ konusu bile midemı kaldırıyor normalde tavuk cok sevmezdım ama küçük etoburum et ve tavuk manyagı yaptı benı:)))
bende pratik diye hep kendime tavuk yaptım tiksindim artık Yemek istemiyorum ama kırmızı ete hayır demem Onunda çözünmesini bekleyemem mide gurultularım hat safada çünkü

benim de yeniden baslamam lazim baliga
ilk haftalarimda ne guzel yiyordum
bulanti baslayinca biraktim simdi yeniden yemek icin hazir miyim bilmiyorum
dun birsye denedim butun gun elimde posetle dolastim agir geldi

sağolsun eşim sayesinde bi ömür balık yiyemiycem heralde Bi gün balık almış gelmiş (hamsi )akşama balık yapcam parmaklarını yiyceksin dedi... Bende heyecanla bekliyorum hamsiyi dizmiş tepsiye başına kadar su doldurmuş hamşide suyunu salmış.. Fırında hamsi olmuşmu sana hamsi çorbsı Sofraya getitdi o görüntüden sonra tiksindim yiyemedim bi daha

Aman Allah ımmm nolmuş bu topiğe almış başını gitmiş ne güzel:) gebelikler nasıl gidiyor arkadaşlar :) benim bulantılarım bitti çok şükür. eski halime döndüm gibi bişey. ama göbüşüm çıkıyo yavaştan o yüzden kıyafet derdine düştüm. siz pantolonlarınızı vs nerden alıyosunuz? ben lc den aldım ama çuval gibi oldu yahu
psikolojik durumlarınız nasıl peki? ben eşime sarmış durumdayım nedense:) hep yanımda olsun istiyorum. sarılıyım hiç bırakmıyım istiyorum. bi de saçma sapan şeyler gelio aklıma. saçma şeyler için gözlerim doluyo filan bunları pek eşime yansıtmıyorum ama beni anlayan birilerine de anlatmam lazım iyi ki varsınız :)

bende bazen eşime çok gıcık oluyorum o benle ilgilendikçe sinir oluyorum Sağolsun eşim anlayışlı şimdilik hamilelik avantajı ile istediğimi yapıyorum 6 ay sonra ne olur bilemem

canım bu son kontrolde drun bişey demedimi sana belki yeterli diye devam et dememiştir :26:

yok ic demedi

sizin kan testinizdeki degerlere bakip mi veriyor doktorunuz ilaclari
yoksa hemen yaziyor mu elevit iceceksin diye

ben de hep korkuyorum acaba yeterli mi diye de sanirim 5. aydan itiberen baslatir benimki

ne güzel bitmiş bulantıların. benimki tam gaz devam ediyor. ben butik bebe diye bir siteye üye oldum. ordan bi pantolon aldım. çok memnunum. ama her zaman olmuyor. takip etmek lazım. eşime karşı ben de sana benzer bir durum yaşıyorum. bazen çok sinirleniyorum herşeyi batıyor. bağırıp çağırıyorum ama bi yandan da hep yanımda otursun biyere gitmesin istiyorum. peygamber gibidir benimki umarım hep öyle devam eder.

hamile pantolonları çok bol. ben terziye bi pantolonumu götürdüm. ön tarafını fermuarın yarısına gelicek kadar v şeklinde, arkasınında sadece belini çıkardılar ve penye diktiler. neredeyse göğüs altına kadar geliyo süper oldu hemde 5 liraya şimdi hazırladım giymediğim 3 pantolonu daha yaptırıcam. tavsiye ederim.

canım ben gebe 'den aldım hem dogumdan sonrada giyebilcegim şeyler aldım tavsiye ederim

Kızlarrr birliktelik konusunu hallettiniz mi?
Ben cıxx hala istemiyorum
Haftada 1 kere mevzusu hala devam ediyor tabii ama 1 gr bişey hissetmiyorum, hatta inanılmaz isteksizlik var :18:
Gözümü kaparım yaparım vazifemi mantığıyla ilerliyorum Buda kendimi kötü hissettiriyor

yok ic demedi

sizin kan testinizdeki degerlere bakip mi veriyor doktorunuz ilaclari
yoksa hemen yaziyor mu elevit iceceksin diye

ben de hep korkuyorum acaba yeterli mi diye de sanirim 5. aydan itiberen baslatir benimki

CANIM BEN HAMİLELİĞİMİ ÖĞRENDİĞİM İLK ANDAN İTİBAREN DR PROGESTAN VE ELVİTE BAŞLAMAMI SÖYLEDİ... FOLİK ASİT KULLANMADIM. PROGESTANI 10 GÜN KULLANDIM DRUM BIRAK DEYİNCE BIRAKTIM Bİ TEK ELEVİTE DEVAM DEDİ HALA KULLANIYORUM

bende bazen eşime çok gıcık oluyorum o benle ilgilendikçe sinir oluyorum Sağolsun eşim anlayışlı şimdilik hamilelik avantajı ile istediğimi yapıyorum 6 ay sonra ne olur bilemem

o zaman da bi süre lohusa kontenjanından yararlanırsın, sonrasında da huyu değişti hamilelikte derler oldu bitti :)))

sen kendini kötü hissetme eminim eşin için herşey yolundadır Bizde hamileleğimi öğrendiğimizden beri tık yok

yaw sen aç değil misin doyursana karnını:) hatta hazırlada hep beraber yiyelim:))))))))

bi topkek yedim napcağımı bilmiyorum bi fikir istiyorum :26:

elevitin içinde folik asit varmış, bana da eleviti yazınca folik asiti kullanmana gerek yok demişti.

hem isteksizlik bi de son 3-4 gündür grip eşimle uzuuuun bi süredir kanka modundayız :)

3.aydan sonra istekte artis cok oluyor bilmiyorum oyle olur mu senin de
ama ben kendimde farkettim 13. haftadan sonra cok istemeye basladim
ama oyle hissettigin zaman yapmaman daha iyi olur bence, sonucta bunun ilerisi de var. esin icin iliskiye giriyorsun sanirim ama tam hazir oldugunda yanassan ve bir sure ozlesen belki daha farkli olur bilmiyorum

cnmbana doktor bı kan hapı verdı bıtane daha bısey verdı ama recete esımde aksam getıtır ncak o zmn soylerım elevıt fln degıl ama

yok yok yok 0 ıstek isteği gectım 4 ay oldu daha tık yok esım en son pazartesınden sonra demsıtı doktorda bebegın ıyı oldugunu ıgenmek ıstedı heralde

allah yardımcım olsun bu gunden sonra ılk halvetımı hayırlısıyla gecıreyımama cok korkuyorum:/

amin cnm

yaniiii kızlar azınlıkta:)ama hıcc bellı olmazz daha cınsıyetler tam ogrenılmedı ne ler olur bılemem

Nub topiğinde okudum 5 ay kız demişler şimdide erkek diyorlarmışş
Rabbim istedikten sonra, ol dedikten sonra herşey tabiiki de değişirr
Ben sadece görüntü yorumladım ama farklı sonuçta çıkabilir
Ben gerçi herkese kızmış dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…