2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

hıc anlamam bakmadım bıle o topıge doktorum dıyosa dogruduryanlsı sada yanlıs ısıme gelır dermsıım

Offff Allah yardımcın olsun
Valla bizde geçen salı birlikte olduk ve yarın yine bayramlaşcaz
Tabii bu olay eşim için bayram oluyor
Bense yemin ederim hiç birsey hissetmiyorum
Hatta öyle kii çok özür dilerim ilk yarım saat cebelleştik durduk Öyle kasmışım ki kendimi geçiş izni alamadı bir türlü adam

Son düzenleme:
şaka gıbı baş agrım bugun hiç olmadı doktorumu grmem lazımmıs sanırım ınsallah daha olmaz

bu arada belımde fecı sancı var ıkı iş yapmaya gelmıyo bu bel agrısı

ahhh bırde ben oyle olsam adama iyice düştüm garibim artık kaçıyor benden... doktora sordum dedım sürekli istekliyim :) güldü 8 aya kadar agrın sızın yoksa istedıgın gb davran dedi ama kociş kaçıyor benden :) kendımı karadul örümceği gb hissediyorum :))))

kızlar şeker hamuruyla kurabiye denemesi yapacam güzel olursa

doğumumda yapacam :)

birde doğum günü olana ,doğum yapana hediye etmek zevkli oluyor :)

şeker hamurunu nasıl yapıyorsun canım benım bu konuya ılgım buyuk ama malzeme sıkıntısından oteye varamadım

maşallah cok sukur canım sevındım senın adınaa

canım sana bısı sorucam bende saglık ocagına bırkere gıttım ama ıs yogunluugunda brıda fırsatım olmadı tetnoz asısı falan olmak gerekıyormus yaa bunlar nezaman bılıyormusun yada bu konuda bılgısı olan var mı bırde saglık ocagına gıdıp takıpte kalmak ıyı bısıyme netur faydası oluyr bılgı verebılmısınızz

tamam canım dedıgını denıcem kesın :) bakalım hıssedebılecekmıyı hayırlısı ınsallahhh abırlaa karnımızın cıktıgı gunlerıde gorelım ınsallahh :)

bilincaltinda bebegine birsye olacak korkusu olabilir canim
cunku normalde hamilelikte biliyorsun icerideki yapi daha yumusak islak daha kolay olur
sen ddigim gibi belki icten icten korkuyorsundur
şaka gıbı baş agrım bugun hiç olmadı doktorumu grmem lazımmıs sanırım ınsallah daha olmaz

bu arada belımde fecı sancı var ıkı iş yapmaya gelmıyo bu bel agrısı

sorma gecen temizlik yaptim ya mafoldum o gun kalca agrisindan
simdi pek yapmiyorum dinleniyorum bol bol

merhaba mayıs anneleri..ben de mayıs doğumlu oldugum için bebişiminde mayıs olmasını çok istemiştim ama nasip Allah nasip ederse haziran annesi oalcagım..
Siz sormak istediğimi bir şey var bebeklerinin cinsiyetini öğrenenler kaçıncı haftada öğrendi..bir de mide bulantılarınız gecti mi?söylerlerseniz çok mutlu olacagımm..sevgiyle kalın

Harikasın yaa, kahkahayla güldüm :)
bu konunun da geçtiği bir film izlemiştim, onu hatırladım. hamilelikte ilginizi çekebilecek bir film, 'aramızda bebek var' tavsiye ederim, hatta izledikten sonra neler hissetiğinizi de paylaşırsanız çok sevinirim. ben 6 haftalıkken izlemiş, film boyunca ağlamıştım. türü komedi gibiydi oysa :)

Son düzenleme:

ben 12 haftamı doldurmamıştım, ikili test için gittiğimde öğrendim. bulantım hiç olmadı, hala da yok. herkesin kendine has oluyor o yüzden şu zaman bitecek diye şartlama kendini. hayırlı olsun bebişin..

Asıll ben öyle olsamm nolur yaaa
Şimdi aradı itiraf ediyorum yüzüğümü unuttum evde dedii
Yüzüne kapadımm
Hemen olayıı neye bağdaştırdım
Adam iyice soğucak bendenn
Artık yüzükleride unutmaya başladı evlerde köylerdee
Hamilelik hormonlarım hep kötü senaryo üzerinde çalışıyor zaten

benim siddetli bulantilarim gecti
ara ara tiksinme oluyor ama oyle degil
artik yemek rahat yiyebiliyorum
12+1 de ogrendim cinsiyetini

cnm kayıt acıldı bana ılk hamıle oldugumu ogrendıgımde gıtmıstım 20 kasıma gun vermıstı 20 kasım da 17 haftalık hamıle oluyorum doktorum 20.haftada yaptır dedi...

bu asıyı yaptırmayan da da var ama bence gereklı doktorumda yapılması gerektıgını soyledı bence ıhmal etme 20.hafta gıt ol asını:)
mrb hayırlı olsun cnm ben 11+5 te oglum olacagını ogrendım o hem doktora hemde bebişinin iznine baglı bırsey:)benım bulantım 11.hafta basladı 13.hafta bıttı sımdı haftada 1 cıkarıyorum o kadar

cnm seker hamurunu yapmaya çalışma direkt al hatta bn en uygun eminönü fermo gidadan alırdım
internette telleri var kargo da yapıyorlar
ve tetenoz aşısı eğer 5 yıl içinde yapılmadıysa 20. haftada yapılıyo cnm

Keşke bende hisettikleriniN %10 nu hissedebilmiş olsaydım :)

kızlar ben 11+4 üm ..bu cumartesi 2li teste gideceğim..ama folik asitim bu akşam bitiyor.acaba yenisini alsam mı yoksa doktor zaten bırak artık der mi?

sağol canım...peki ultrasonda belli oluyo mu hemen...yaa beklemek çok zor...cinsiyetini öğrensek te yeter şimdilik

bazı doktorlar 16. haftaya kadar söylemiyormuş ama görebilirsem söylerim, o da %90 derim 16. hafta %100 öğrenebilirsiniz dedi benim doktorum. ben de %50den %90 a çıksın daha ne isteriz dedim. sağolsun söyledi.

Canım bebebğinin sağlıklı omasına çok sevindim...RABBİM sağlıkla kucagımıza almayıda nasip eder inş...

kızlar ben 11+4 üm ..bu cumartesi 2li teste gideceğim..ama folik asitim bu akşam bitiyor.acaba yenisini alsam mı yoksa doktor zaten bırak artık der mi?

büyük ihtimalle çoğunluğun doktoru gibi içinde folik asitte olan eleviti ya da başka bir vitamini önerir. zaten folik asitin hamilelik öncesi ve ilk 2 ay önemli olduğu söyleniyor. sen bilirsin ama bence alma. benim doktorum 10. haftada folik asiti bıraktırıp elevite başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…