- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #9.381
Nub topiğinde okudum 5 ay kız demişler şimdide erkek diyorlarmışş
Rabbim istedikten sonra, ol dedikten sonra herşey tabiiki de değişirr
Ben sadece görüntü yorumladım ama farklı sonuçta çıkabilir
Ben gerçi herkese kızmış dedim
yok yok yok 0 ıstek isteği gectım 4 ay oldu daha tık yok esım en son pazartesınden sonra demsıtı doktorda bebegın ıyı oldugunu ıgenmek ıstedı heralde
allah yardımcım olsun bu gunden sonra ılk halvetımı hayırlısıyla gecıreyımama cok korkuyorum:/
ahhh bırde ben oyle olsamKızlarrr birliktelik konusunu hallettiniz mi?
Ben cıxx hala istemiyorum
Haftada 1 kere mevzusu hala devam ediyor tabii ama 1 gr bişey hissetmiyorum, hatta inanılmaz isteksizlik var :18:
Gözümü kaparım yaparım vazifemi mantığıyla ilerliyorumBuda kendimi kötü hissettiriyor
kızlar şeker hamuruyla kurabiye denemesi yapacam güzel olursa
doğumumda yapacam :)
birde doğum günü olana ,doğum yapana hediye etmek zevkli oluyor :)
ben geldım cok sukur doktordan:)
bebeğim kıpır kıpırdı cıkolata yemıstımcunku:)hatta bıraa parmagını bıle emdı çok sukur hersey yolundaymıs:)ellerını gozlerını dudaklarını gosterdı ama ben yıne heyecandan hehe dedm ama goremedım o konuda esım sanslı hep o goruyor
Baş agrımı soyledım cıddıye aldı gozleımde sorun olup olmadııgnı sordu ve benım gozlerım de sırun var ve ben gozluk takmıyorumgoz doktoruna yonlendırdı bu cok onemlı ıhmale gelmez dedi...(başı agrıyanlar hemen arayıp bıldırın doktorunuza)
bu haftalarda balık yıceksın dedı yıyemedıgımı soyledım mıden bulansa da yıceksın cok onemlı dedı..
3 lu test ıstemedı gerek yok dedi...
Saglık ocagı aşı ıcın 20 kasım a gun vermıstı o zmn 17 haftalık oluyordum saglık ocagınla gorus yaptırma 20.haftada yaptır dedi
cuma gunu tekrar cagırdı benden bu kadar içim cok rahatladı:)
boşuna kırma hevesıni canım emın ol bagırsak hareketıylr bebek hareketı bırbırınden çooooooooooooooooooook farklı... Mesela ayaga kalk yavasca karnına dokun sert yerı bul orda bebek var bıraz uğraş onunla hafif salla mıncıkla bak gör tekme mı bagırsak hareketımi:))) doktor halt etmış boyunca...
bilincaltinda bebegine birsye olacak korkusu olabilir canimOffff Allah yardımcın olsun
Valla bizde geçen salı birlikte olduk ve yarın yine bayramlaşcaz
Tabii bu olay eşim için bayram oluyor
Bense yemin ederim hiç birsey hissetmiyorum
Hatta öyle kii çok özür dilerim ilk yarım saat cebelleştik durdukÖyle kasmışım ki kendimi geçiş izni alamadı bir türlü adam
şaka gıbı baş agrım bugun hiç olmadı doktorumu grmem lazımmıs sanırım ınsallah daha olmaz
bu arada belımde fecı sancı var ıkı iş yapmaya gelmıyo bu bel agrısı
ahhh bırde ben oyle olsamadama iyice düştüm garibim artık kaçıyor benden... doktora sordum dedım sürekli istekliyim :) güldü 8 aya kadar agrın sızın yoksa istedıgın gb davran dedi ama kociş kaçıyor benden :) kendımı karadul örümceği gb hissediyorum :))))
merhaba mayıs anneleri..ben de mayıs doğumlu oldugum için bebişiminde mayıs olmasını çok istemiştim ama nasip Allah nasip ederse haziran annesi oalcagım..
Siz sormak istediğimi bir şey var bebeklerinin cinsiyetini öğrenenler kaçıncı haftada öğrendi..bir de mide bulantılarınız gecti mi?söylerlerseniz çok mutlu olacagımm..sevgiyle kalın
ahhh bırde ben oyle olsamadama iyice düştüm garibim artık kaçıyor benden... doktora sordum dedım sürekli istekliyim :) güldü 8 aya kadar agrın sızın yoksa istedıgın gb davran dedi ama kociş kaçıyor benden :) kendımı karadul örümceği gb hissediyorum :))))
merhaba mayıs anneleri..ben de mayıs doğumlu oldugum için bebişiminde mayıs olmasını çok istemiştim ama nasip Allah nasip ederse haziran annesi oalcagım..
Siz sormak istediğimi bir şey var bebeklerinin cinsiyetini öğrenenler kaçıncı haftada öğrendi..bir de mide bulantılarınız gecti mi?söylerlerseniz çok mutlu olacagımm..sevgiyle kalın
cnm kayıt acıldı bana ılk hamıle oldugumu ogrendıgımde gıtmıstım 20 kasıma gun vermıstı 20 kasım da 17 haftalık hamıle oluyorum doktorum 20.haftada yaptır dedi...şeker hamurunu nasıl yapıyorsun canım benım bu konuya ılgım buyuk ama malzeme sıkıntısından oteye varamadım
maşallah cok sukur canım sevındım senın adınaa
canım sana bısı sorucam bende saglık ocagına bırkere gıttım ama ıs yogunluugunda brıda fırsatım olmadı tetnoz asısı falan olmak gerekıyormus yaa bunlar nezaman bılıyormusun yada bu konuda bılgısı olan var mı bırde saglık ocagına gıdıp takıpte kalmak ıyı bısıyme netur faydası oluyr bılgı verebılmısınızz
tamam canım dedıgını denıcem kesın :) bakalım hıssedebılecekmıyı hayırlısı ınsallahhh abırlaa karnımızın cıktıgı gunlerıde gorelım ınsallahh :)
mrb hayırlı olsun cnm ben 11+5 te oglum olacagını ogrendım o hem doktora hemde bebişinin iznine baglı bırsey:)benım bulantım 11.hafta basladı 13.hafta bıttı sımdı haftada 1 cıkarıyorum o kadarmerhaba mayıs anneleri..ben de mayıs doğumlu oldugum için bebişiminde mayıs olmasını çok istemiştim ama nasip Allah nasip ederse haziran annesi oalcagım..
şeker hamurunu nasıl yapıyorsun canım benım bu konuya ılgım buyuk ama malzeme sıkıntısından oteye varamadım
maşallah cok sukur canım sevındım senın adınaa
canım sana bısı sorucam bende saglık ocagına bırkere gıttım ama ıs yogunluugunda brıda fırsatım olmadı tetnoz asısı falan olmak gerekıyormus yaa bunlar nezaman bılıyormusun yada bu konuda bılgısı olan var mı bırde saglık ocagına gıdıp takıpte kalmak ıyı bısıyme netur faydası oluyr bılgı verebılmısınızz
tamam canım dedıgını denıcem kesın :) bakalım hıssedebılecekmıyı hayırlısı ınsallahhh abırlaa karnımızın cıktıgı gunlerıde gorelım ınsallahh :)
benim siddetli bulantilarim gecti
ara ara tiksinme oluyor ama oyle degil
artik yemek rahat yiyebiliyorum
12+1 de ogrendim cinsiyetini
sen kendini kötü hissetme eminim eşin için herşey yolundadırBizde hamileleğimi öğrendiğimizden beri tık yok
bi topkek yedim napcağımı bilmiyorum bi fikir istiyorum :26:
sağol canım...peki ultrasonda belli oluyo mu hemen...yaa beklemek çok zor...cinsiyetini öğrensek te yeter şimdilik
Yoğun bir haftasonundan sonra tekrardan iş başı
Güzel bir hava var ve dilerim ki güzel bir hafta geçiririz
Dün ayakkabılarım için dolap yaptırmıştık tavana kadar
Bütün gün tek başıma onlarla uğrastım
Sil,topla,ayakkabıların altını sil,diz
Saolsun kocamda bozduğu için süpürgeyi bezle 10 kere yeri sildim
Gerçi bende tembellik yapıp hala almadım
Neticesinde cılkımm çıktıı
Hala belim ağrıyor
Neyse asıl cumartesiye geleyimm
Doktor maceramıza
Saat 9:30 kalktık yemeğimizi yedik hastaneye gittikk
Doktorada girmeden hooop bir muz indirdim göbişee
Vee nasılsın iyimisinlerden sonra kilo, ve tansiyon ölçümüü
Folik asit bırakılıp Ferrum Hausmann Fort başlama derkenn
Usgye hazırlanalım dedimm
Hemen uçtum resmen açtım göbeğii bekliyorumm
Geldiiiii vee tataaammm benim bebişşş vizyonda
Oda amuda kalkmış arkası dönük ve elini yüzüne kapamış hareketsiz duruyoor
Okadar korktum kiii bir sorun mu var dedim hemenn
Yok annesii senin keyifci uyuyor dedii (çok şükür)
Karnıma vurdu,salladı,bastırdı kalkdırdıı yook banamısın demiyorr
Doktor sonra aç kalmış demesin mii
gözlerimm dolduu
Nasıl aç kalmışş ben yediiim ama yemek dedimm
Sen aşağıya cafeye in ye iç tekrar gel dedi 40dk sonra :18:
Aşağıya bir koşusum var kii bebeğimm aç kalmışş
Sıkma portakal suları,poğacalar,şekerli açık caylar,gofret aldım oturdumm yedim
Cantamda da mandalina vardıı pek iyi geliyor mideme ondan da götürdüm 2 tanee
40 dk dolunca cıktım yukarıya açtım göbeğii vee taaataammm
Arkasını dönmüş omuriliğini gösteriyor bebişim bize ama eller ayaklar hareketlenmiş çook şükürr
Ama öksürüyorum tıksırıyorum karnıma bastırıyor cektiriyor, kalp sesini acıyor belki sesten rahatsız olur döner diyee
Yoookk poposunu döndüü öyle yatıyoorr,
Doktor usg değiştireceğini onlada olmazsa başka zaman gelmemi istedi ama önce
merdiven in cık, oturma yürü dedi 15 dk
Haydaa indik çıktı, millet bakıyor,doktorun biri hayırdır antreman mı yapıyorsun dedi bende yok uyuyor dedim kim uyuyor dedi bebiş uyuyor kaldırmam lazım dedimm
Doktor buseferde göstermezse annesi dediii doğduğunda o popişine popişine vuracağım dedim
Neyse açtım göbeğii vee taataaammm yan yatmış bebeem keyif catıyor
Hemen ölçtü burun kemiğinin oluştuğunu söyledi milyonlarca şükürler olsunnNT 0.9 mm çıktı
Ölçüm olarak iyiyiz çok şüküüüürrrr, kan sonucumuz 1 hafta sonra:18:Rabbimmm herkese güzel güzel haberler aldırtsınn
Ve dedim kii hazır babamız yokken cinsiyeti söyleyebilirmiyiz dedim kadın tabii haliyle zor ölçtükk dönüyor sürekli dedii bacaklarını kapamış dedi
Göremedim birşey dediii, bende nazlı kızım göstermiyor dedimmValla ben birşey göremiyorum ama bir çıkıntıda göremiyorum dedi
Yanii resmi olarak doktor açıklamadı ama sanırımm benimm inatcı ama birtanemm yavrumm kızımm geliyoorr
Rabbimm sağlıklaa nasipp etsin hepimizinkinii
Çok uzun anlattım ama dile kolay 9dan 14:30 kadar hastanedeydim az bile anlattıklarım
Bide usgsini paylaşayım minnakımınn (usg topiğinde) ama bide nubculara gösterecemm bakalım onlar nediyor
Zira doktorun demesine göre paralel olan çıkıntı cok göbekte 1 hafta sonra kan testinin sonucu göstermeye gittiğimde bir daha bakacak
kızlar ben 11+4 üm ..bu cumartesi 2li teste gideceğim..ama folik asitim bu akşam bitiyor.acaba yenisini alsam mı yoksa doktor zaten bırak artık der mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?