2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
cinsiyet öğrenenler ankette 29 kişi ama tablodaki eksikler için mesaj atılmamış sanırım. öğrenelim kız anneleri ve erkek annelerini :)

Son düzenleme:
çok da iyi olmuyor cevap alamayınca kötü hissediyorum kendımı.. belki de eşim kaçtığı için ilgimi çekiyor valla bende anlamadım adam artık benden korkuyor:)))9

Tahmın edebiliyorum o anda kendını ne kadar kötü hıssettıgını ..o hisleri ben her zaman eşime yaşatıyorum malesef.... Nedendir bilinmez evliliğim boyunca o konuda istekli olan ben olmadım ..:)

önceki hamileliğimde girdiğim topikte birlikteliğe parise gitme diyorduk :)istekli kadınlara imrenmişimdir hep,hiç bir zaman istekle bişey yapamadım malesef.ama hamile bile olsanız doktor yasaklamadığı sürece eşleriniz ihmal etmeyin hiç bişey olmuyor.ilk hamileliğimde eşim korkardı ama alıştı bunda keyfine bakıyorbu defa ben isyan ediyorum ama işte erkek sonuçta

kızlar ben 11+4 üm ..bu cumartesi 2li teste gideceğim..ama folik asitim bu akşam bitiyor.acaba yenisini alsam mı yoksa doktor zaten bırak artık der mi?

benımde o zmnlarda bıtmıstı kullndırtmamıstı ıstersen yınede arayıp sor cnm doktoruna

bız sanırım masallah ıyız o konuda arada tedırgın olsamda bebısımıze zarar gelıcek dıye arastırmalara baktımda zararı yok tehlıkelı gelık olmadıkca ve bız duzenlı olarak devam ettık zaten suandada ayrııyz ıstsekde olmas :/istek konusuna gelınce ısteksız degulm ama bazen bebegımden dolayı korku oluyor

elevitin içinde folik asit varmış, bana da eleviti yazınca folik asiti kullanmana gerek yok demişti.

bende elevit kullanıyorum banada bıraktırdı folık asıtı canım artı kan ılacı da içiyorum işte

bız cınsıyetını 12 haftada ogrenemedık canım arkadsım 12 haftada ogrendı erkek oldugnuuu
14 haftada ogrendım ama 20 gun sonra kesın bısıler solerız dedı kızımzz olucakkk mıde bulantısına gelınce cok sukur mıde bulantım olmadı rahattım yanı sadece bazı kokulara karsı ogrumlerım var oda ara ara oluyor

bende ilk ogrendımde gıttım ıste canım gel dedı ıhmal etme gel demişti işten dolayı gıdemedım benım 5 yılda hıc olmadı canım emınımmm yaptırıyıım ohalde ınsallahhh
sıtesın adını ozelden atabılırmısın rıca etsem canım urfada bulabılecegtımı sanmıyrm daa :) 5 yılda hıc olmadıma emınım ınsallah gıdeyım olayım ozamannn 1 ay sonra oluyor degılmı yaa cok acırmıkııı asıdan hep korkmusumdur :/

sağol canım...peki ultrasonda belli oluyo mu hemen...yaa beklemek çok zor...cinsiyetini öğrensek te yeter şimdilik

benim gittigim dktorun ultrasonu cok gelismisti
ikili test sirasinda ogrendim ben cinsiyeti
ultrasonun ozelligine, doktorun tecrubesine gore degisiyor diyorlar
bazi doktorlar da gordukleri halde hemen soylemiyorlar 16. haftayi bekliyorlar

Tahmın edebiliyorum o anda kendını ne kadar kötü hıssettıgını ..o hisleri ben her zaman eşime yaşatıyorum malesef.... Nedendir bilinmez evliliğim boyunca o konuda istekli olan ben olmadım ..:)

valla ılk başlarda evlılığımın resmen kaçıyordum canım yanıyordu falan fılan tam yoluna soktuk herseyı hoop hamıle kaldım hormanlarım ters etkıledı benı:)) he bırde benım troidlerım calısmıyordu bu da isteksizlik yapıyormuş tedavi olunca sapıttım :)))) ama ıhmal etme derım hamılelıkde zaten erkekler uzaklasırmıs bırde bız uzaklastırırsaK başımıza iş alırız:))) gerçi öyle bırsey yaparsa hadım ederım onu bunu çok ıyı bılıyor uslu uslu oturuyor...

cnm korkansan acır tabi
Fermo Gıda,Pasta Malzemeleri,Pasta Kalıpları | Anasayfa
ama detaylı göremezsin fiyat falan telefon aç yardımcı olurlar

bende neler istiyorum ama kalkıp yapasım yok akşama balık var ama balık ve tavuk görmek istemiyorum :104::104:

Bende balık ve tavuğu çok severken şimdi her ikisini de görmek ve hatta duymak bile istemiyorum. benim yüzümden eşimde eve alamıyor

kızlar istanbul avrupa yakasında hamile giyim için nerden kıyafet buluyorsunuz. İş sebebiyle klasik giyim olması lazım benim için. bir kaç markaya baktım hiçbirşey bulamadım. göbeğim çıkmaya başladığı için normal kıyafetlerim artık olmamaya başladı. tavsiye ediceğiniz yerler olursa sevinirim.

Bu demir ilacı benim doyma yetimi kaybettirdii
7/24 sürekli midem kazınıyorr ama ağzım boş durmuyorr
Bide bu demir ilacın yan etkisi kabızlıkmışş, böyle şikayeti olan var mı?
Süt ve süt ürünleriyle alınmıyormuş etkisini azaltıyormuş
Ve bu ilacı sgk karşılamıyor :44:

8. haftada folik asiti kesti doktorum decavite devam ettiriyor kan değerim iyi çıktığı için kan hapı vermedi henüz

cnm moralini bozmak istemem ama onalr her halükarda geleck ve bi süre kalacak

poff haklısın cnm annemin gelmesini çok isterim ama annem gelince kesin kesin kv de gelir bide birlikte olunca çekişiyolar ben geriliyorum sağolsun annem hep alttan alıyo ama bu seferde ben üzülüyorum amaan yaa gurbette olmak zorr gelince bide bir sürü kalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…