- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #9.401
kızlar ben 11+4 üm ..bu cumartesi 2li teste gideceğim..ama folik asitim bu akşam bitiyor.acaba yenisini alsam mı yoksa doktor zaten bırak artık der mi?
Keşke bende hisettikleriniN %10 nu hissedebilmiş olsaydım :)
çok da iyi olmuyor cevap alamayınca kötü hissediyorum kendımı.. belki de eşim kaçtığı için ilgimi çekiyor valla bende anlamadım adam artık benden korkuyor:)))9
kızlar ben 11+4 üm ..bu cumartesi 2li teste gideceğim..ama folik asitim bu akşam bitiyor.acaba yenisini alsam mı yoksa doktor zaten bırak artık der mi?
Canım bebebğinin sağlıklı omasına çok sevindim...RABBİM sağlıkla kucagımıza almayıda nasip eder inş...
bız sanırım masallah ıyız o konuda arada tedırgın olsamda bebısımıze zarar gelıcek dıye arastırmalara baktımda zararı yok tehlıkelı gelık olmadıkca ve bız duzenlı olarak devam ettık zaten suandada ayrııyz ıstsekde olmas :/istek konusuna gelınce ısteksız degulm ama bazen bebegımden dolayı korku oluyorkızlarrr birliktelik konusunu hallettiniz mi?
Ben cıxx hala istemiyorum
Haftada 1 kere mevzusu hala devam ediyor tabii ama 1 gr bişey hissetmiyorum, hatta inanılmaz isteksizlik var :18:
Gözümü kaparım yaparım vazifemi mantığıyla ilerliyorumBuda kendimi kötü hissettiriyor
elevitin içinde folik asit varmış, bana da eleviti yazınca folik asiti kullanmana gerek yok demişti.
[sıze=2] merhaba mayıs anneleri..ben de mayıs doğumlu oldugum için bebişiminde mayıs olmasını çok istemiştim ama nasip allah nasip ederse haziran annesi oalcagım..
Siz sormak istediğimi bir şey var bebeklerinin cinsiyetini öğrenenler kaçıncı haftada öğrendi..bir de mide bulantılarınız gecti mi?söylerlerseniz çok mutlu olacagımm..sevgiyle kalın[/sıze]
cnm kayıt acıldı bana ılk hamıle oldugumu ogrendıgımde gıtmıstım 20 kasıma gun vermıstı 20 kasım da 17 haftalık hamıle oluyorum doktorum 20.haftada yaptır dedi...
Bu asıyı yaptırmayan da da var ama bence gereklı doktorumda yapılması gerektıgını soyledı bence ıhmal etme 20.hafta gıt ol asını:)
mrb hayırlı olsun cnm ben 11+5 te oglum olacagını ogrendım o hem doktora hemde bebişinin iznine baglı bırsey:)benım bulantım 11.hafta basladı 13.hafta bıttı sımdı haftada 1 cıkarıyorum o kadar
sıtesın adını ozelden atabılırmısın rıca etsem canım urfada bulabılecegtımı sanmıyrm daa :) 5 yılda hıc olmadıma emınım ınsallah gıdeyım olayım ozamannn 1 ay sonra oluyor degılmı yaa cok acırmıkııı asıdan hep korkmusumdur :/cnm seker hamurunu yapmaya çalışma direkt al hatta bn en uygun eminönü fermo gidadan alırdım
internette telleri var kargo da yapıyorlar
ve tetenoz aşısı eğer 5 yıl içinde yapılmadıysa 20. Haftada yapılıyo cnm
sağol canım...peki ultrasonda belli oluyo mu hemen...yaa beklemek çok zor...cinsiyetini öğrensek te yeter şimdilik
Tahmın edebiliyorum o anda kendını ne kadar kötü hıssettıgını ..o hisleri ben her zaman eşime yaşatıyorum malesef.... Nedendir bilinmez evliliğim boyunca o konuda istekli olan ben olmadım ..:)
bız sanırım masallah ıyız o konuda arada tedırgın olsamda bebısımıze zarar gelıcek dıye arastırmalara baktımda zararı yok tehlıkelı gelık olmadıkca ve bız duzenlı olarak devam ettık zaten suandada ayrııyz ıstsekde olmas :/istek konusuna gelınce ısteksız degulm ama bazen bebegımden dolayı korku oluyor
bende elevit kullanıyorum banada bıraktırdı folık asıtı canım artı kan ılacı da içiyorum işte
bız cınsıyetını 12 haftada ogrenemedık canım arkadsım 12 haftada ogrendı erkek oldugnuuu
14 haftada ogrendım ama 20 gun sonra kesın bısıler solerız dedı kızımzz olucakkk mıde bulantısına gelınce cok sukur mıde bulantım olmadı rahattım yanı sadece bazı kokulara karsı ogrumlerım var oda ara ara oluyor
bende ilk ogrendımde gıttım ıste canım gel dedı ıhmal etme gel demişti işten dolayı gıdemedım benım 5 yılda hıc olmadı canım emınımmm yaptırıyıım ohalde ınsallahhh
sıtesın adını ozelden atabılırmısın rıca etsem canım urfada bulabılecegtımı sanmıyrm daa :) 5 yılda hıc olmadıma emınım ınsallah gıdeyım olayım ozamannn 1 ay sonra oluyor degılmı yaa cok acırmıkııı asıdan hep korkmusumdur :/
arkadaslar duydunuzmu erkek bebekleri daha hizli kol ve bacaklari gelisiyormus bilmem sizde fark ettinizmi
bende neler istiyorum ama kalkıp yapasım yokakşama balık var ama balık ve tavuk görmek istemiyorum :104::104:
panikmiyim nickine bayıldım, panik misin :) duymamıştım, benim bebeğim kız ve 10. haftada kolları bacakları gelişmişti.
kizlar ben bugun 10 gunluk magnezyum hapimi bitirdim
ve bugun itibariyle kullandigim her hangi ilac yok
yani bu idrardaki bakteri icin ve progestani saymazsam (progestan 20.haftaya kadar full devam benim icin, her hangi sIkInti yok sadece doktorun herkese uyguladi sistem)
sizlerden benim gibi viamin kullanmayan var mi
baslamak mi lazim acaba kafaya takiyorum
yeterli midir yediklerim su an icin
cnm moralini bozmak istemem ama onalr her halükarda geleck ve bi süre kalacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?