- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #9.421
kızlar son 10 gündür cilt sorunu yaşamaya başladım..alnımın ortasında saç dibimde kepeğe benzeyen ama kepek olmayan, iki kaşımın arasında ve burun kenarımda beyaz döküntüler oluştu..çok da kaşınıyor..bir çeşit egzama mı acaba? bunun hamilelikle bir ilgisi var mı yoksa benimle mi ilgili diye düşünüyorum..siz böyle bir sorun yaşıyor musunuz?
Arkadaşlar eşim araştırırken buğlem ismini bulmuş ve çok hoşuna gitmiş sizce nasıl bir fikriniz varmı
bebe yagi kullaninca rahatladim
yuzume bile suruyorum bebe yagini
yoksa aynen dokuntum olmaya baslamisti
kolumda 3 yerde kuruluk var
ya şeyyy :18: bebeğini hissedenler varmış aramızda 20.haftaya gelmden ama bende cok ugrasıyorm hergn bakıorm elımı koyup ama hiç bişey hissetmiyorum :44: kalp atışlarını hiissdiyorm bazen ama hareketlerini hissedemiyorum
bide şey dicembenm gögsmde cok fzla çatlaklar oluşmuş sağ tarafta artık geçmz dmi yağda sürsem kremde sürsm artık çok mu geç=?? gögsm birden büyüdüya oyuzden oldugunu dusunuyorm ben damarları bile okdr belli olmşki amaçatlaktan cok korkuyorm gögsumn uzerndeler tam ne yapmam lazım geçermi kremle acaba bi fikir verir msiniz? çok gözüme batıyo zaten bacaklarmdada var göbüşümdede olcak bari bişeyler yapılabiliyosa yapayım.
Teşkkür ederim:)
ya şeyyy :18: bebeğini hissedenler varmış aramızda 20.haftaya gelmden ama bende cok ugrasıyorm hergn bakıorm elımı koyup ama hiç bişey hissetmiyorum :44: kalp atışlarını hiissdiyorm bazen ama hareketlerini hissedemiyorum
bide şey dicembenm gögsmde cok fzla çatlaklar oluşmuş sağ tarafta artık geçmz dmi yağda sürsem kremde sürsm artık çok mu geç=?? gögsm birden büyüdüya oyuzden oldugunu dusunuyorm ben damarları bile okdr belli olmşki amaçatlaktan cok korkuyorm gögsumn uzerndeler tam ne yapmam lazım geçermi kremle acaba bi fikir verir msiniz? çok gözüme batıyo zaten bacaklarmdada var göbüşümdede olcak bari bişeyler yapılabiliyosa yapayım.
Teşkkür ederim:)
canim hemen basla sen kreme ya da yaga
bundan sonrasi icin de faydasi olur
gecirir mi tam bilmiyorum ama cogalmaz durdurur belki
Hangi kremi yda yagi kullanmalym,bebge zarari olur dye krkyrm tawsiyen warmi?
canım valla iş yerimdeyim ve az önce otururken bi kaç defa sol tarafımda çok ufak hareketler hissettim,ama onun ayak hareketleri olduğundan eminim...şuan barsaklarım gayet rahat,sorunum yok...şişliğim de yok...daha önce hamilelik yaşayan annelerde erken farkediliyor hareketler..ilk gebeliğimde4 buçuk aylıkken hissetmiştim..bunda erken oldu..
ben krem kullanmiyorum
ama bebe yagi suruyorum banyodan sonra johnson baby bebe yagi
ben krem kullanmiyorum
ama bebe yagi suruyorum banyodan sonra johnson baby bebe yagi
Kızlar az önce haftaya gideceğim hastaneyı arayıp ıkılı tarama testının fıyatını ogrenmek ıstedım ..228 TL istediler.. sizce'de cok degılmı ..?
Kızlar az önce haftaya gideceğim hastaneyı arayıp ıkılı tarama testının fıyatını ogrenmek ıstedım ..228 TL istediler.. sizce'de cok degılmı ..?[[BBu arada istanbuldakı Devlet hastanesınde bu testleri yaptıran varmı..?
bebe yağını çatlaklar için mi kullanıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?