2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

yok canım. farklı bişey yapacaklarını hiç sanmıyorum. bir arkadaşıma da 200 tl demişlerdi devlette yaptırdı o. ben özelde 42 tl ödedim. zaten ultrasonla ölçüm yapılıyor o parayı kan testi için istiyorlar.

Uzmanmı bılmıyorum ama normal renksiz ultrason cıhazıyla bakıyorlarmıs.... 90 tas catlasa 100 ısterler dıye dusunmustum ..fiyatı duyunca şok oldum :)

Ben 150 tlye hallettimm
135 tl idi ikili test ama özel sağlık sigortamın aile hekimliği olarak indirimi varmış 100 tlye indi
50 tlde muayene verdim
Toplandam 150tl
Bana çok gelmişti 190 tl ama seninki tam uçmuş canımm
Bence araştır bir

Devlet hastanesındekı doktora sormustum.. arastırma hastanelerı yapıyor demıstı.. ordanda nasıl randevu alacagım bılmıyorum püfff... bi arastırayım bakalım...

ne kadar yüksek söylemişler. ben 86 ya yaptırdım özel hastanede.

Devlet hastanesındekı doktora sormustum.. arastırma hastanelerı yapıyor demıstı.. ordanda nasıl randevu alacagım bılmıyorum püfff... bi arastırayım bakalım...

Netten bi bak cnm dwlet hastansinn numarasni bulablrsn.randwuya grek warmki gdp direk sira almyo musnz? burda gerek yk dye blyrm gdp sira alnyo siran gelnce grysn iceri..

bazı kremler var hamilelik sonrasında oluşan çatlakları iyileştirmek için ama büyük ihtimalla doğumdan sonra kullanabilirsin onları. cildin çatlamaya müsaitse karnını da mtlaka bol bol nemlendir çatlak kremlerinden al sür canım. iyileşmesi çok zor çünkü çatlakların

bende üye oldum az önce.. Gözüm telimde kargo yolda,, yolladık hediyenizi demelerini bekliyordum Boşa heveslenmişim...

evet cnm neredeyse 2 ayı geçti
ama sanırım gebelik sonunda göndereceklerdir
gönderdiklerini biliyorum çünkü kargocu bi arkaşımı ziyerete gittiğimde görmüştüm paketlerini
zaten içindekilerde son aylarda lazım ya ondan sallıyolar sanırım

aranızda baş ağrısı çeken varmı? ben 3 gündür geçmeyen bi baş ağrısı çekiyorum çok kötü hatta geçen akşam çıldırıcaktım uyuyana kadar ilaç içemiyorum bide bunun üstüne nezle gibiyim burnum sürekli akıyo tıkalı falan tavsiyeleriniz olursa çok memnun olucam özellikle ağrı için

Bebege zarar olr dye krkyrm su awm lerdki magazalara bi bakiyim watsons a fln umarm bsy bulablrm ck pahali oluo oralarda gerci cok problem oluo bnm ìcn 30 hatta 40 yasndaki baynlarn backlari negzl:) =) kskanyrm

gecms olsun cnm.nette patates soyp halka halka kesip baslarna bgladklarıni okumstm agryi alyo dyolardi nekdr dgru bilemem

kızlar merhaba

formu mümkün oldukça takip ediyorum işyerinde olduğumdan fazla paylaşımda bulunamıyorum...

bu arada şu imza kampanyası var ya doğum izninin uzatılması için toplanan bi çok konuya eklemiştim sizde elinizden geldikçe farklı konularda paylaşırsanız sevinirim 800 izma olmuş 1000 olursa meclise sunulacakmış... sizce bi el atın...

Doğum İzninin Uzatılmasını İstiyoruz İMZA KAMPANYASI - imzakampanyam.com

Off günün bitmesiini istiyorum
sonra işten çıkınca gideceğim boş ev aklıma geliyo
bebşim olsa biran öncede babacık gittiğinde de
bekleyenim olsa :/
çok sıkıcı yanlız olmak bişiyler yapmaya kalksam çok geç evde oluyorum tek başımayken oda zevk vermiyo
insan oğlu yaranılmıyoruz :/

Merhaba Mayıs Anneleri;

Bir çoğunuz gibi bende balık yiyemiyorum,adını bile duyunca tüylerim ürperiyor:)Doktoruma bunu söylediğimde Marincap adında bir vitamin verdi.Omega 3 desteği için günde 1 tane ondan içiyorum.

Sabahlarıda Santafer fort adında demir ilacı alıyorum.

Magnezyum ve elevitte kullanıyorum bunların yanında.Bana kalsa hiç ilaç içmemek taraftarıyım ama doktor amcamız ne derse onu yapacağız.

Herkese keyifli hamilelikler dilerim :)

ben çalışmıyorum ama inan aynı şey bende de var sabah uyanınca of diyorum kalksam ne olcak ki işimde yok yapcak bişeyde yok akşam eşim geç geliyor bazen ogünler geçmek bilmiyor sıkıntıdan az kaldı inşallah başımızı kaşıyamıyacağımız günler gelicek

Kızlar alakasız olacak lakin fikrinizi almak ıstıyorum .. elektirikli süpürgem bozuldu..PEkBicii'nin makınasından çıakn dumanın aynısından cıktı motoru yandı sanırım .. 10 yıllık roventa markalı supurgemdi.. cok kullanıslı ve çok güzel cekıyordu... sizlerin farklı bir önerisi yok ise yine roventa almayı düşünüyorum.. Yardımcı olursanız sevınırım .. şimdiden tesekkur ederım...

tatlım dr konuş , baş ağrısı için günde 2 taneyi geçmemek koşuluyla paraol içebiliyorsun

benimde ara ara oluyor iç dedi , öyle şiddetli olursa içecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…