- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #9.441
biz sana söylenen fiyatın yarısından az ödedik, çokmuş hakikaten. farklı bir görüntüleme filan mı yapacaklar acaba? benim doktorum her zaman kullandığı ultrason cihazıyla ölçüm yaptı, bir de kan verdim işte hepsi bu. üç boyutlu cihaz ve ayrı bir uzmanla filan mı bakıyorlarmış?
biz sana söylenen fiyatın yarısından az ödedik, çokmuş hakikaten. farklı bir görüntüleme filan mı yapacaklar acaba? benim doktorum her zaman kullandığı ultrason cihazıyla ölçüm yaptı, bir de kan verdim işte hepsi bu. üç boyutlu cihaz ve ayrı bir uzmanla filan mı bakıyorlarmış?
Kızlar az önce haftaya gideceğim hastaneyı arayıp ıkılı tarama testının fıyatını ogrenmek ıstedım ..228 TL istediler.. sizce'de cok degılmı ..?[[BBu arada istanbuldakı Devlet hastanesınde bu testleri yaptıran varmı..?
Oh masallah! canm yaptr testi dwlet hastnsnddm yada dogumewnde snucnu alp gne dktrna gdrsn nasl olsa. benm akrbm yptrckti ayni dktra gdyoz ozelde. ben o hastnde yptrdm ama. o dogm ewnde yptidi hatta doktr ense kalnlgna bknca gerk gormems nrmal snuc dmis bile, 3lu test yptrrmi blmyrm ama. parada wrmdi hic. sen blrsn yinede,oda dktor oda doktr sncta..
Kızlar az önce haftaya gideceğim hastaneyı arayıp ıkılı tarama testının fıyatını ogrenmek ıstedım ..228 TL istediler.. sizce'de cok degılmı ..?[[BBu arada istanbuldakı Devlet hastanesınde bu testleri yaptıran varmı..?
Devlet hastanesındekı doktora sormustum.. arastırma hastanelerı yapıyor demıstı.. ordanda nasıl randevu alacagım bılmıyorum püfff... bi arastırayım bakalım...
Merhaba,
Milupa web sitesinde anne Bebe Kulübüne üye olan anne adaylarına hediye paketler gönderiyor hamilelilk boyunca. Ben ilk paketimi aldım bugün, size de üye olmanızı tavsiye ederim. Hediyelerle ilgili yazım şurada Özge'nin Oltası: Milupa Anne Bebek Kulübü
Sevgiler
Netten bi bak cnm dwlet hastansinn numarasni bulablrsn.randwuya grek warmki gdp direk sira almyo musnz? burda gerek yk dye blyrm gdp sira alnyo siran gelnce grysn iceri..
ben üye oldum ilk hamileliğimi öğrendiğimde ama daha bişey göndermediler.
ya şeyyy :18: bebeğini hissedenler varmış aramızda 20.haftaya gelmden ama bende cok ugrasıyorm hergn bakıorm elımı koyup ama hiç bişey hissetmiyorum :44: kalp atışlarını hiissdiyorm bazen ama hareketlerini hissedemiyorum
bide şey dicembenm gögsmde cok fzla çatlaklar oluşmuş sağ tarafta artık geçmz dmi yağda sürsem kremde sürsm artık çok mu geç=?? gögsm birden büyüdüya oyuzden oldugunu dusunuyorm ben damarları bile okdr belli olmşki amaçatlaktan cok korkuyorm gögsumn uzerndeler tam ne yapmam lazım geçermi kremle acaba bi fikir verir msiniz? çok gözüme batıyo zaten bacaklarmdada var göbüşümdede olcak bari bişeyler yapılabiliyosa yapayım.
Teşkkür ederim:)
bende üye oldum az önce.. Gözüm telimde kargo yolda,, yolladık hediyenizi demelerini bekliyordumBoşa heveslenmişim...
bazı kremler var hamilelik sonrasında oluşan çatlakları iyileştirmek için ama büyük ihtimalla doğumdan sonra kullanabilirsin onları. cildin çatlamaya müsaitse karnını da mtlaka bol bol nemlendir çatlak kremlerinden al sür canım. iyileşmesi çok zor çünkü çatlakların
aranızda baş ağrısı çeken varmı? ben 3 gündür geçmeyen bi baş ağrısı çekiyorum çok kötü hatta geçen akşam çıldırıcaktım uyuyana kadarilaç içemiyorum bide bunun üstüne nezle gibiyim burnum sürekli akıyo tıkalı falan tavsiyeleriniz olursa çok memnun olucam özellikle ağrı için
Off günün bitmesiini istiyorum
sonra işten çıkınca gideceğim boş ev aklıma geliyo
bebşim olsa biran öncede babacık gittiğinde de
bekleyenim olsa :/
çok sıkıcı yanlız olmak bişiyler yapmaya kalksam çok geç evde oluyorum tek başımayken oda zevk vermiyo
insan oğlu yaranılmıyoruz :/
aranızda baş ağrısı çeken varmı? Ben 3 gündür geçmeyen bi baş ağrısı çekiyorum çok kötü hatta geçen akşam çıldırıcaktım uyuyana kadarilaç içemiyorum bide bunun üstüne nezle gibiyim burnum sürekli akıyo tıkalı falan tavsiyeleriniz olursa çok memnun olucam özellikle ağrı için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?