- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #9.461
bebege zarar olr dye krkyrm su awm lerdki magazalara bi bakiyim watsons a fln umarm bsy bulablrm ck pahali oluo oralarda gerci cok problem oluo bnm ìcn 30 hatta 40 yasndaki baynlarn backlari negzl:) =) kskanyrm
Kızlar alakasız olacak lakin fikrinizi almak ıstıyorum .. elektirikli süpürgem bozuldu..PEkBicii'nin makınasından çıakn dumanın aynısından cıktımotoru yandı sanırım .. 10 yıllık roventa markalı supurgemdi.. cok kullanıslı ve çok güzel cekıyordu... sizlerin farklı bir önerisi yok ise yine roventa almayı düşünüyorum.. Yardımcı olursanız sevınırım .. şimdiden tesekkur ederım...
Kızlar alakasız olacak lakin fikrinizi almak ıstıyorum .. elektirikli süpürgem bozuldu..PEkBicii'nin makınasından çıakn dumanın aynısından cıktımotoru yandı sanırım .. 10 yıllık roventa markalı supurgemdi.. cok kullanıslı ve çok güzel cekıyordu... sizlerin farklı bir önerisi yok ise yine roventa almayı düşünüyorum.. Yardımcı olursanız sevınırım .. şimdiden tesekkur ederım...
Bu demir ilacı benim doyma yetimi kaybettirdii
7/24 sürekli midem kazınıyorr ama ağzım boş durmuyorr
Bide bu demir ilacın yan etkisi kabızlıkmışş, böyle şikayeti olan var mı?
Süt ve süt ürünleriyle alınmıyormuş etkisini azaltıyormuş
Ve bu ilacı sgk karşılamıyor :44:
tatlım dr konuş , baş ağrısı için günde 2 taneyi geçmemek koşuluyla paraol içebiliyorsun
benimde ara ara oluyor iç dedi , öyle şiddetli olursa içecem
rowenta marka genelde iyi dayanıyor komşum fakirin son çıkanlarından aldı iyi çeker kaliteli diye 1 aya bozuldu bildiğinden şaşma derim
valla arkadaş geçenlerde arnica bora aldı
ve aslında çevremde çok insan aldı ve herkes çok memnun
alerjik bünyeli olanlara bile öneriliyor
benimkide bozulsa diye bakıyorum bide en yüksek watt ına bak çekimi kuvvetli olsun
süpürge dediğin halıyı kaldırmalı dimi
Çok gülmüşmüydün bana komşuDumansız süpürge arayışına sende başlaa
Rowenta annemde var ama onda hantalll koccaamnn bir makina
Oyüzden hiç sevmiyorum ben rowentayıı
Dün eşim beyaz eşyacı bir arkadaşıyla görüşmüş
Alırsan philips al demiş en iyisi oymuşş
Yada buharlı istiyorsan fakirinkini al demişş
Alf malf hikaye demiş
Haftasonu alacağımm bir tanede almışken iyi olsun istiyorum
merhaba kızlar, bende mayıs annesiyim:)
topic almış başını gitmiş ne güzel, ama eminim bi sürü yararlı bilgiyi kaçırdım..
kendimden bahsedeyim biraz bugün tam tamına 14 haftalık oldu bebiş..
zaten önceden de olan göbeğim son bir hafta içinde iyice belirginleşti biraz erken mi sizce bu??
son iki gündür bel ağrılarım başladı, sanırım büyüyen göbeğim :) yüzünden. kendimi sürekli halsiz hissettiğim için minimum hareketle yaşıyorum gebeliğimi öğrendiğimden beri. en basitinden yürüyüş bile yapmıorum, bu konuda biraz gaza ihtiyacım varr...
merhaba kızlar, bende mayıs annesiyim:)
topic almış başını gitmiş ne güzel, ama eminim bi sürü yararlı bilgiyi kaçırdım..
kendimden bahsedeyim biraz bugün tam tamına 14 haftalık oldu bebiş..
zaten önceden de olan göbeğim son bir hafta içinde iyice belirginleşti biraz erken mi sizce bu??
son iki gündür bel ağrılarım başladı, sanırım büyüyen göbeğim :) yüzünden. kendimi sürekli halsiz hissettiğim için minimum hareketle yaşıyorum gebeliğimi öğrendiğimden beri. en basitinden yürüyüş bile yapmıorum, bu konuda biraz gaza ihtiyacım varr...
Aramıza hoş geldın ..:)http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...mayis-annelerinin-gobusleri.html#post27086025 bu adresteki resımlere bakarak daha iyi bilgi sahibi olabılırsın sanırım :)
hoşgeldin cnm cinsiyeti belli mi bebeğinin.
kızlar merhaba....
sizden bir konuda yardım istiyorum..benim doktor kontrolüm haftaya bugün ama ben şimdiden korkuyorum..daha önce 6 haftalık bebeğimin kalp atışını duydum 5 gün sonra kalbinin durduğunu gördük kaybettim onuher gidişimde yine kalbi atmıyor maalesef bebeğini kaybetmişsin denmesinden korkuyorum..bu korkuyu yenmek için ne yapabilirim..sizin de buna benzer korkularınız var mı nasıl başediyorsunuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?