2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
bebege zarar olr dye krkyrm su awm lerdki magazalara bi bakiyim watsons a fln umarm bsy bulablrm ck pahali oluo oralarda gerci cok problem oluo bnm ìcn 30 hatta 40 yasndaki baynlarn backlari negzl:) =) kskanyrm

çatlak kreminde lierac begeniryorlar , öyle kozmetik satan yerlerden değil eczanelerden sor al

pervin bulgak kremini kullanıyorum

evet pahalı biraz ama napalım

rowenta marka genelde iyi dayanıyor komşum fakirin son çıkanlarından aldı iyi çeker kaliteli diye 1 aya bozuldu bildiğinden şaşma derim

valla arkadaş geçenlerde arnica bora aldı
ve aslında çevremde çok insan aldı ve herkes çok memnun
alerjik bünyeli olanlara bile öneriliyor
benimkide bozulsa diye bakıyorum bide en yüksek watt ına bak çekimi kuvvetli olsun
süpürge dediğin halıyı kaldırmalı dimi

Çok gülmüşmüydün bana komşu Dumansız süpürge arayışına sende başlaa
Rowenta annemde var ama onda hantalll koccaamnn bir makina
Oyüzden hiç sevmiyorum ben rowentayıı
Dün eşim beyaz eşyacı bir arkadaşıyla görüşmüş
Alırsan philips al demiş en iyisi oymuşş
Yada buharlı istiyorsan fakirinkini al demişş
Alf malf hikaye demiş
Haftasonu alacağımm bir tanede almışken iyi olsun istiyorum

sağık ocağında ücretsiz veriyorlar..

çatlaklar bünyeye göre değişiyor.kimisinde hiç olmuyor kimisininde her yeri çatlıyor.mesela ilk hamileliğimde karnım ikiz karnı gibiydi ama çatlamadı hiç.sadece basen kalça çatladı,nemlendirmek çatlatmayabilir ben arada vazelin sürüyordum ama onunda içinde kimyasal varmış.bundada bişey sürmeyecem aman çatlarsa çatlasın önemli değil yeterki bebem sağlıklı olsun

ben geçen mayısta almıştım philiphs maraton 2200w. hepa filtreli. çekişi falan çok iyi tek problem hazneyi temizlemek. ama 2-3 defada temizliyorum onuda. benim toza alerjim var çok memnunum tavsiye ederim.

Az önce okuldayken bır arkadasım arnıca bora aldım su değiştirme vesaıre bana gore deıl 3 ay kullanabıldım dedı..=)) tavsıye etmedı yani...Ya ben hiç bozulsun dıye bakmadım .. çok memnundum 10 yıllık emektarımdı o benim =)) ha birde ucu üçgen oldugu için kenarları falan rahat giriyordu...

Ya Valla hiç gülmedim Benimkinde zaten bozulma belirtileri vardı hatta sana ara ara soruyordum aldınmı diye =))) Yok canım benım makıne annenın kulandıgından degıl herhalde Roventa ballon modelı.. ufak tefek bişiydi :))

kızlar merhaba....
sizden bir konuda yardım istiyorum..benim doktor kontrolüm haftaya bugün ama ben şimdiden korkuyorum..daha önce 6 haftalık bebeğimin kalp atışını duydum 5 gün sonra kalbinin durduğunu gördük kaybettim onuher gidişimde yine kalbi atmıyor maalesef bebeğini kaybetmişsin denmesinden korkuyorum..bu korkuyu yenmek için ne yapabilirim..sizin de buna benzer korkularınız var mı nasıl başediyorsunuz...

merhaba kızlar, bende mayıs annesiyim:)
topic almış başını gitmiş ne güzel, ama eminim bi sürü yararlı bilgiyi kaçırdım..
kendimden bahsedeyim biraz bugün tam tamına 14 haftalık oldu bebiş..
zaten önceden de olan göbeğim son bir hafta içinde iyice belirginleşti biraz erken mi sizce bu??
son iki gündür bel ağrılarım başladı, sanırım büyüyen göbeğim :) yüzünden. kendimi sürekli halsiz hissettiğim için minimum hareketle yaşıyorum gebeliğimi öğrendiğimden beri. en basitinden yürüyüş bile yapmıorum, bu konuda biraz gaza ihtiyacım varr...

Aramıza hoş geldın ..:)http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...mayis-annelerinin-gobusleri.html#post27086025 bu adresteki resımlere bakarak daha iyi bilgi sahibi olabılırsın sanırım :)

hoşgeldin cnm cinsiyeti belli mi bebeğinin.

gecen sene bende bu nedenle bebegimi kaybettim bu sefer ayni senin gibi hep korkuyorum kalbim bile hizli atiyor taki ultrasonda kalp atisini gorene kadar bebegin hareket ettigini gorunce bir rahatliyorumki zaten ilk haftalarim hep sorunlu gecti ins sag saglim kucagimiza aliriz bebeklerimizi sende arkadasim fazla kotu seyler dusunmemeye calis Allahin dedigi olur elimizden gelen birsey yok kendini strese koyma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…