2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

ooo napmıslar oyle yaaa baska yere bak cnm devlet yapıyor dur emınım
yalnizim yorgunum annemi ozledim acaba yavrum da buyuynce beni ozleyecek mi?
cnm benım yaozler tabı bebısın de nıye ıozlemesın
cnmm sakın ıhmal etmeee ben 1.5 haftadır hıc gecmeyen bas agrısı cektım parol ıctım banamısın demedı buz yaptım oda fayda etmedı dun gece patatesı bagladım sıkıca sardım bugun hıc agrımadıve doktoruma soyledım cok cıddıye aldı cok onemlı dedı goz doktoruna sevk ettı ona gore bakalım:)

cnm sana kesınlıkle phılıps 9170 tavsıye ederım daha once evı supurmusmuydum dıyeceksın resmen halıları parlatıyor 1 senedır kullanıyorum ınanılmaz memnunum arastır ve al derım

PEkBiCici'de phlıps dedi..fiyatını araştırdım 400 lıraymıs çokta değilmiş hani ..:) önerin için teşekkür ederim canım ..

canımm benım çok zor birşey atlatmışsın eminimki hiç kolay bişi değildir rabbime şükürler olsunki tekrardan bu duyugu nasip etti sanaa evet hepımız bu surectee korkulardaa buluyoruz acabalarda buluyrz kendımız ama canım yalnı syapıyoruzz rabbım onu bıze nasıp ettıyseee kımse buna engel olamas boyle seyler dusundugunde baska seylerle ılgılen allah sıgın dua et ve yuregını ferah tutumaya calıs aylarınıı boyle strslı uuzun tulu gecımre bebegınede sanada yazık bak bugune sukurler olsun hersey yolunda oylede gdıdıcek rabbım yardımcın olsun yasadıgın olumsuzlukları bırkenara bırakkk hep aynı olucak dıye bı duurm kesınlık yokkı doktorunla konustunmu onemlı olan saglıkla ılerlıyorsa gerısını takma gecmıse bakmamaya calıs saglıklı bı gebelık dılıyorum

kizlar selam
ben idrarimi yaptiktan sonra karnimda doglunluk oluyor
bir turlu rahatlayamiyorum
oysa simdi hap da kullaniyorum idrardaki bakteriyi temizleyici dunde 6 tane hap iciyorum bununla iligli 3 ogun
iyi olacagina daha rahatsiz edici boyuta gidiyor anlamadim gitti

iyi akşamlar arkadaşlar,
bugün iş yerinden giremedim, proxy ayarlarında hata veriyordu sürekli
sizleri çok merak ettim, tüm sayfaları okuyamadım ama üzerinden uçtuğum kadarıyla kimsede büyük bir sıkıntı yok

bizim ikili test sonuçlarımız çok şükür iyi çıktı

öpüyorum herkesi yarın görüşmek dileğile

ben de bir önceki gebeliğimde 10.haftada kontrole gittim her şey güzeldi.12.haftada gittim bebeğim iki hafta önce ölmüş.yani kontrolden hemen sonra.hala o kalp atışını görene kadar nefes bile alamıyorum ultrasonda.doktorum alıştı artık ilk kalbi atıyor diyor.çok zor yaşayan bilir canım.ama dua etmekten başka yapacak bişey yok.rabbim bebeklerimizi sağlıkla bize bağışlasın

Geçmiş olsun canım ama şikayetlerin bana çok tanıdık. Ben de kış egzaması var şöyle ki havalar soğumaya başladığında saç diplerimde, kaşlarımda, kaşlarımın arasında, burnumun kenarlarında ve hatta benimki çok ilerlemiş olduğu için kulaklarımın etrafında ve yanaklarımda aynı şekilde pullanmalar, kızarıklıklar, ve kaşınmalar oluyor. Hamilelik yüzünden ilaç kullanamıyorum, ama ben yine de bi cilt doktoruna git derim sana. Ben saçlarıma değil ama yüzüme vazelin kullanıyorum. Yoğurtta çok az da olsa bazen işe yarıyor. Eğer yeni başlıyosa bol bol nemlendirici yüzüne.

merhabalar hanımlar 2 haftanın sonunda şükür ki evimdeyim artık ben yoldayken maşallah size 28 sayfa ilerlemiş artık bir musait zamanda okuyacağım
kendinize cok iyi bakın
karnımda bir haftadır yırtılma gıbı agrılar ve sankı gobegım bıraz daha büyüdü
inş meleklerimiz iyidir

15. Hafta

• Kanat çırpmasına benzer hareketler hissedebilirsiniz: Bebek bükülür, döner, tutunur, gözlerini kısar, kaşlarını çatar, hatta parmağını bile emer.

Sol yanınıza yatın

Sol yanınıza yatın Yatarken sol yan tarafınıza (çok rahatsız olursanız sağ yan da olabilir) yatmaya çalışın. Çünkü sırtüstü yatarken bebeğe giden kan akımında azalmalar olabilir. Böyle bir yatış pozisyonu sizi rahatsız ederse sırt ve bacak arasına yastıklar koyabilirsiniz. Eğer varis ve hemoroid (basur) vb. gibi sorunlar yaşıyorsanız dinlenirken (yatarak) bacaklarınızı kalbiniz düzeyine kadar yükseltiniz. Gerekirse destekleyici varis çorapları giyebilirsiniz.

her kese merhaba ,RABBIM hepinize sag salim yavrunuzu kucaginiza almayi nasip eder insallah.
ben malesef bebyimi kayettim,8+2 haftalik kalbi durmus yavrumun ,kurtaj oldum,cok kotu gunler gecirdim,bu bebeyi o kadar cok istiyordum ki,ilk kez kez kendilinden tedavisiz hamile kalmistim.napalim ,kismet digilmis,RABBIM bi daha yasatmasin,sizi ve yavrularinizi RABBIM korusun.
beni listeden sile bilirsiniz,kendinize iyi bakin.

Canım çok sıkkın...
Akşamdan beri içi içimi yiyor..ağlayıp duruyorum...
Akşam kontrolüm vardı dr.a gittik..
Tavsiyeniz üzre yolda çikolata yedim..
Dr. Ultrasona uzun uzun hiçbirşey demeden baktı.ben de eşim de korkudan bişey soramadık..bi bebeğime bakıyorum bi dr.un suratına..bebeğim kıpırdamadan duruyodu..ödüm koptu bişey oldu diye ki kalp atışını duydum...ve nihayet dr.um konuşmaya karar verip , kasılmış olarak duruyo ama bu gayet normal, ara ara olabilir dedi.ondan sonrasını hatırlamıyorum..bi ara eşim cinsiyet belli mi diye soruyodu..ense kalınlığını ölçtü 1.1 gayet iyi dedi......
Bu nasıl dr. Ya ağzından kerpetenle laf alınıyo..bi de tavsiye eden çok oldu...aklım kasılmada kaldı..yarın başka bi dr.a gitcem

canım cok uzuldum allah sana sabır versın uzulme ınsallah allah tekrar nasıp eder hayırlısıyla

bencede gıt ıcın rahatlasın benım doktorum daha karnına koyar koymaz yuzunde tebessum hemen anlatmaya baslıyor

canım benım doktorumda soguk ve ılgısız ben soruyormn dııklıyorumda oyleee bakalım belkı degıstrcem bende cok ııyımıs amaaa tam ıcıme snınmıyrrr senı cok ıyı anlıyorm

geçmiş olsun arkadasım çok üzülüdmmm senin için tezz zamanda rabbimm gönlünün muradaını versın kucagınaa evladını kavustursun ınsallah duysun rabbım seısını hayrılsıylaaa allahım buyuk ınsallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…