- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #9.481
Kızlar az önce haftaya gideceğim hastaneyı arayıp ıkılı tarama testının fıyatını ogrenmek ıstedım ..228 TL istediler.. sizce'de cok degılmı ..?[[BBu arada istanbuldakı Devlet hastanesınde bu testleri yaptıran varmı..?
cnm benım yayalnizim yorgunum annemi ozledimacaba yavrum da buyuynce beni ozleyecek mi?
cnmm sakın ıhmal etmeee ben 1.5 haftadır hıc gecmeyen bas agrısı cektım parol ıctım banamısın demedı buz yaptım oda fayda etmedı dun gece patatesı bagladım sıkıca sardım bugun hıc agrımadıaranızda baş ağrısı çeken varmı? ben 3 gündür geçmeyen bi baş ağrısı çekiyorum çok kötü hatta geçen akşam çıldırıcaktım uyuyana kadarilaç içemiyorum bide bunun üstüne nezle gibiyim burnum sürekli akıyo tıkalı falan tavsiyeleriniz olursa çok memnun olucam özellikle ağrı için
Kızlar alakasız olacak lakin fikrinizi almak ıstıyorum .. ele
ktirikli süpürgem bozuldu..PEkBicii'nin makınasından çıakn dumanın aynısından cıktımotoru yandı sanırım .. 10 yıllık roventa markalı supurgemdi.. cok kullanıslı ve çok güzel cekıyordu... sizlerin farklı bir önerisi yok ise yine roventa almayı düşünüyorum.. Yardımcı olursanız sevınırım .. şimdiden tesekkur ederım...
evet baktım göbüşlere ama sanki benimki daha mı büyük neee:)))
PEkBiCici'de phlıps dedi..fiyatını araştırdım 400 lıraymıs çokta değilmiş hani ..:) önerin için teşekkür ederim canım ..ooo napmıslar oyle yaaa baska yere bak cnm devlet yapıyor dur emınım
cnm benım yaozler tabı bebısın de nıye ıozlemesın
cnmm sakın ıhmal etmeee ben 1.5 haftadır hıc gecmeyen bas agrısı cektım parol ıctım banamısın demedı buz yaptım oda fayda etmedı dun gece patatesı bagladım sıkıca sardım bugun hıc agrımadıve doktoruma soyledım cok cıddıye aldı cok onemlı dedı goz doktoruna sevk ettı ona gore bakalım:)
cnm sana kesınlıkle phılıps 9170 tavsıye ederım daha once evı supurmusmuydum dıyeceksın resmen halıları parlatıyor 1 senedır kullanıyorum ınanılmaz memnunum arastır ve al derım
kızlar merhaba....
sizden bir konuda yardım istiyorum..benim doktor kontrolüm haftaya bugün ama ben şimdiden korkuyorum..daha önce 6 haftalık bebeğimin kalp atışını duydum 5 gün sonra kalbinin durduğunu gördük kaybettim onuher gidişimde yine kalbi atmıyor maalesef bebeğini kaybetmişsin denmesinden korkuyorum..bu korkuyu yenmek için ne yapabilirim..sizin de buna benzer korkularınız var mı nasıl başediyorsunuz...
kızlar merhaba....
sizden bir konuda yardım istiyorum..benim doktor kontrolüm haftaya bugün ama ben şimdiden korkuyorum..daha önce 6 haftalık bebeğimin kalp atışını duydum 5 gün sonra kalbinin durduğunu gördük kaybettim onuher gidişimde yine kalbi atmıyor maalesef bebeğini kaybetmişsin denmesinden korkuyorum..bu korkuyu yenmek için ne yapabilirim..sizin de buna benzer korkularınız var mı nasıl başediyorsunuz...
kızlar son 10 gündür cilt sorunu yaşamaya başladım..alnımın ortasında saç dibimde kepeğe benzeyen ama kepek olmayan, iki kaşımın arasında ve burun kenarımda beyaz döküntüler oluştu..çok da kaşınıyor..bir çeşit egzama mı acaba? bunun hamilelikle bir ilgisi var mı yoksa benimle mi ilgili diye düşünüyorum..siz böyle bir sorun yaşıyor musunuz?
PEkBiCici'de phlıps dedi..fiyatını araştırdım 400 lıraymıs çokta değilmiş hani ..:) önerin için teşekkür ederim canım ..
bu yazının rengini nasıl değiştiriyoruz?
her kese merhaba ,RABBIM hepinize sag salim yavrunuzu kucaginiza almayi nasip eder insallah.
ben malesef bebyimi kayettim,8+2 haftalik kalbi durmus yavrumun ,kurtaj oldum,cok kotu gunler gecirdim,bu bebeyi o kadar cok istiyordum ki,ilk kez kez kendilinden tedavisiz hamile kalmistim.napalim ,kismet digilmis,RABBIM bi daha yasatmasin,sizi ve yavrularinizi RABBIM korusun.
beni listeden sile bilirsiniz,kendinize iyi bakin.
Canım çok sıkkın...
Akşamdan beri içi içimi yiyor..ağlayıp duruyorum...
Akşam kontrolüm vardı dr.a gittik..
Tavsiyeniz üzre yolda çikolata yedim..
Dr. Ultrasona uzun uzun hiçbirşey demeden baktı.ben de eşim de korkudan bişey soramadık..bi bebeğime bakıyorum bi dr.un suratına..bebeğim kıpırdamadan duruyodu..ödüm koptu bişey oldu diye ki kalp atışını duydum...ve nihayet dr.um konuşmaya karar verip , kasılmış olarak duruyo ama bu gayet normal, ara ara olabilir dedi.ondan sonrasını hatırlamıyorum..bi ara eşim cinsiyet belli mi diye soruyodu..ense kalınlığını ölçtü 1.1 gayet iyi dedi......
Bu nasıl dr. Ya ağzından kerpetenle laf alınıyo..bi de tavsiye eden çok oldu...aklım kasılmada kaldı..yarın başka bi dr.a gitcem
Canım çok sıkkın...
Akşamdan beri içi içimi yiyor..ağlayıp duruyorum...
Akşam kontrolüm vardı dr.a gittik..
Tavsiyeniz üzre yolda çikolata yedim..
Dr. Ultrasona uzun uzun hiçbirşey demeden baktı.ben de eşim de korkudan bişey soramadık..bi bebeğime bakıyorum bi dr.un suratına..bebeğim kıpırdamadan duruyodu..ödüm koptu bişey oldu diye ki kalp atışını duydum...ve nihayet dr.um konuşmaya karar verip , kasılmış olarak duruyo ama bu gayet normal, ara ara olabilir dedi.ondan sonrasını hatırlamıyorum..bi ara eşim cinsiyet belli mi diye soruyodu..ense kalınlığını ölçtü 1.1 gayet iyi dedi......
Bu nasıl dr. Ya ağzından kerpetenle laf alınıyo..bi de tavsiye eden çok oldu...aklım kasılmada kaldı..yarın başka bi dr.a gitcem
canım benım doktorumda soguk ve ılgısız ben soruyormn dııklıyorumda oyleee bakalım belkı degıstrcem bende cok ııyımıs amaaa tam ıcıme snınmıyrrr senı cok ıyı anlıyorm
YA BİLMİYORUM KAFAM ÇOK KARIŞIK...DİYARBAKI'DA YAŞAYAN VAR MI ARANIZDA...ÖNEREBİLECEĞİNİZ Bİ DR. VARSA SEVİNİRİM....bencede gıt ıcın rahatlasın benım doktorum daha karnına koyar koymaz yuzunde tebessum hemen anlatmaya baslıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?