2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
kızlar sabah almam gereken progesteron hapını almadım şimdi akşamki ile beraber alsam olur mu ki? yani iki hap birden içsem diyorum

cnm 400 se eger hıc kacırma ben 600 almıstım ocak ayında

Canım dedğin buysa fiyatı 400 lira.. yalnız bu ınternettekı en ucuz site fıyatı showrom'larda daha pahlıdır mutlaka...Ben 1 yıl önce bosh marka kurutma makınesı aldım mağaza fiyatı 2.700 TL'di ..internetten 2000 liraya aldım ..:) internet alışverişi cogu zaman daha uyguna gelebılıyor tavsıye ederım :)

çok geçmiş olsun canım kısmet böyleymiş demek ki
inş rabbim istediğiniz zaman da tekrar evlat nasip eder

doktor hakıkaten cok önemli beğenmediysen sana hitap etmediyse ne kadar iyi olursa olsun değiştirilmesi gerektiğini düşünüyorum, her muayene özel çunku doktor ne kadar cok bilgi verirse benim içim o kadar rahat ediyo

hanımlar belki geçmişte paylaşılmıştır ama yine de sormak istiyorum 2 gundur gobeğimin kenarları cok acıyordu ve kaşınıyordu az önce dikkatlice inceleyince hafif kırmızı çatlaklar gördüm:2:
karnım çok cabuk buyumeye başladı krem kullanmayı düşünmüyorum onun yerine bitkisel yağlar istiyorum siz neler kullanıyorsunuz ?? yarın almam lazım çok kaşınıyor

canım aktara sorsan söylüyo zaten..ben içinde kakao yağı bulunan bi karışım kullanmaya karar verdim mesale..epey de araştırdım aslında..kullanan tanıdığım da var...sen de bi sor bakalım aktarlara..bazıları da sadece bebeyağı yeterli oluyor diyo...cilde göre değişir aslında.

canım lireac krem almayı düşünüyorum ben şuan badem yağı sürüyorum banyodan sonra ama karnım hiç yok kremi 3.aydan sonra öneriyolar.

bende hala istek yok :18: arada istek gelse de bu sefer de bebege bısey olacak diye korkuyorum iyice kardeş olduk eşimle

hamileliğim şükür ki rahat geçiyo, arada halsızlık oluyor cinsyeti de 10 haftda öğrendim (cihazı cok gelişmişti) aksilik çıkmazsa erkek olacak

kakao, badem, kayısı demişlerdi de burada uzun bir liste paylaşmıştı bir arkadaş çok başlarda bulamadım

Susam Yağı
Buğday Yağı
Fındık Yağı
Havuç Yağı
Limon yağı
Kakao yağı
Kayısı Yağı
Şeftali yağı
Üzüm çekirdeği yağı
Badem yağı

Karışımdaki yağların faydaları

Susam Yağı: Kuru ciltlere, kirpik ve kaşlara rahatlıkla uygulanır.
Cildi besleyici ve güneş ışınlarından koruyucu özellikler taşır. Cilde
derinlemesine işler, temizleyicii ve zararlı maddelerden arındırıcı
olarak kullanılabilir.
Buğday Yağı: Hücre yenileyici, yara, yanık ve diğer cilt
problemlerinde, kırışıklıklarda etkili olarak kullanılır. Cilt, güneş
ve
doğum lekelerini giderir.
Fındık Yağı: Kuru ve yıpranmış ciltlerde rahatlıkla uygulanır.
doğum
öncesi,
doğum sonrası cildin esnekliğini sağlamak ve cilt çatlağını
önlemek amacıyla masaj yapılarak kullanılabilir.
Havuç Yağı: Cildin bozulmasını önler. Güneş yanıklarının iyileşmesine
yardımcı olur., hücre yenileyicidir. İçerdiği provitamin A ve lesitin
, cilt sertliklerini yumuşatır, cilde renk kazandırır.
Limon yağı: Sivilceleri giderir, cildi güzelleştirir, tonik olarak
kullanılabilir. Mikrop kırıcı, sıkıştırıcı, sağlamlaştırıcı, gerdirici
özelliği vardır ve cildi yağdan arındırır. Masaj yapılarak kullanılır.
Nemli bir pamuk yardımıyla cilt temizlenmelidir.
Kakao yağı: Hamilelik sonrası cilt bozulmalarına karşı faydalıdır.
Dudak çatlaması ve ciltte pullanmaya karşı kullanılır.
Kayısı Yağı: Yüz temizliğinde kullanılır. Akneleri temizler, cilde
canlılık verir. Yaşlanma ile ortaya çıkan kırışıkları giderir.
Nemlendirici özelliğe sahiptir.
Şeftali yağı: Cilt bakımında peeling yapmak için kullanılabilir.
Üzüm çekirdeği yağı: Değerli bir cilt koruyucusudur. Cilt koruyucu ve
yaşlanmayı gec ***iktirici bir etkisi olan bu yağ, alerji yapmadığı için
hassas ciltler için de uygun! Cilt kırışıklarını giderir, cildin
sarkmasını önler. Aromaterapide de kullanılıyor ve en iyi masaj
yağlarından birisidir. Eklem ağrıları için üzüm çekirdeği yağı ile
masaj tavsiye edilmektedir.
Badem yağı ile el ve ayaklarına masaj yaparsan, onların yumuşacık
olmasını sağlamış olursun!

bunu yapan oldu mu aranızda

arkadaşlar iyigeceler hepinize. ben dişlerimi fırçalayamıyorum ya 1 haftadır özellikle aşırı mide bulantısı yapıyo. sonuç bazen kötü oluyor. aslında benim hiç ilk 3 ay midem bulanmadı çok şükür. zaten dişçiye gitmekten bıktım şu yaşıma kadar. bir de hamilelikte kaybetmek istemiyorum. sizde de böyle oluyor mu? ne yapıyorsunuz?

geçmiş olsun canım. İnşallah bir daha yaşamazsın böyle şeyler. Allah sana bir daha aynı sevinci tattırsın. çok üzücü oluyor. aynı şeyi ben de yaşamıştım.umudunu yitirme...

Evet maşallah baya dayandı ..bosh ve roventa arasında kararsız kaldım :) süpürgesizlik çok kötü bir şey en kısa zamanda almam gerek :)

ben de 6 yıldır siemens kullanıyorum. o kadar memnunum ki. teklemedi şimdiye kadar.hatta bütün beyaz eşyalarım siemens. hepsinden çok memnunum.çekim gücü de çok iyi. zaten siemens ile bosh aynı biliyorsunuzdur. o yüzden bosh al derim...

kızlar gecmısı okuyamıcam annemlerdeyım bugun borek yaptım yarına hazırlık cay partısı yapcaz hepınızı opup uyumaya gıdıyorum
bu arada karnım cok kasınıyor annem kasıma ız kalır dıyo bende dokunmuyorum :)
yavrularınızla huzurlu bır uykuya ınsallah hepımız

allah sabir versin,insallah yeniden hamile kalir bebegini kucagina alirsin

stres olmamak için elimden geleni yapıyorum ama çok zor...çok sağol canım..yalnız olmadığımı bilmek güzel..

teşekkür ederim canım...doktoruma göre herşey iyi ilerliyor.çok titiz çalışan bir bayan zaten..rahatlatıyor aslında beni ama ne biliyim önceki doktorun söyledikleri kulaklarımda çınlıyor sanki ultrasona girmeden önce..:2:

ben de doktoruma rica etmeyi düşünüyorum biraz geç söylüyor kalbinin attığını ömrümden ömür gidiyor...çok sağol canım

Günaydın güzel annelerrrrrrrrrrr
Gece sırt üstü yatıodumfazlada sırt ustu yatamam zaten dizlerimi bükmüştüm karnıma uzanarak yatamam çnkü yan yatarkende karnıma cekerm dizlerimi öle bi huyum var herneyse uyurken bi soluma dönüyim dedim olamazzz oda ne belim kitlenmiş ilk defa oldu oyle sol taraf bi ağrıdıkı anlatamam eşimi uyandrdım çevirdi beni garibim ama dönerken bile felakettı, ayakta kaldıgımdada agrıyo sol taraf cok yuruyuncede dedım usutuyosundur dedı bana yok ben bahane arıyrmya byere gıtmemek ıcın ıllakı beyfndı cok blır tmm dıkkt et gtme byere demıoda gıcık mı ne doktora bi soralm hamılelıkten mı acba fln dedı ıste kntrole daha mı erken gıtmelııyım sızce 16snda gelın dedı dktr ama ben bebegımı ck gormek ıstıyorm cok merk edıyrm :):) ama gec gıtmek dha ıyı dmı gıttıgmda 16hftlık olck yanlıs hesaplamadysam ozman parmagını emerken gormek ıstıyorm :):):)

günaydınnn aynı dertten bende müzdaribim yatakta sola dönemiyorum kramp giriyo öylece kalıyorum eşim diyo dönsene bana gel kolumun altına zavallı kocacığıma bile dönemiyorum ayaktayken de çok şiddetli oluyo ağrılar hatta topallayarak yürüyorum bende çok korkuyorum yarın doktora gidicem sorucam bunun nedeni ne diye inşallah bebişimde cinsiyetini gösterir meraktan çatlıyoruz çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…