- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #9.501
cnm 400 se eger hıc kacırma ben 600 almıstım ocak ayında
her kese merhaba ,RABBIM hepinize sag salim yavrunuzu kucaginiza almayi nasip eder insallah.
ben malesef bebyimi kayettim,8+2 haftalik kalbi durmus yavrumun ,kurtaj oldum,cok kotu gunler gecirdim,bu bebeyi o kadar cok istiyordum ki,ilk kez kez kendilinden tedavisiz hamile kalmistim.napalim ,kismet digilmis,RABBIM bi daha yasatmasin,sizi ve yavrularinizi RABBIM korusun.
beni listeden sile bilirsiniz,kendinize iyi bakin.
Canım çok sıkkın...
Akşamdan beri içi içimi yiyor..ağlayıp duruyorum...
Akşam kontrolüm vardı dr.a gittik..
Tavsiyeniz üzre yolda çikolata yedim..
Dr. Ultrasona uzun uzun hiçbirşey demeden baktı.ben de eşim de korkudan bişey soramadık..bi bebeğime bakıyorum bi dr.un suratına..bebeğim kıpırdamadan duruyodu..ödüm koptu bişey oldu diye ki kalp atışını duydum...ve nihayet dr.um konuşmaya karar verip , kasılmış olarak duruyo ama bu gayet normal, ara ara olabilir dedi.ondan sonrasını hatırlamıyorum..bi ara eşim cinsiyet belli mi diye soruyodu..ense kalınlığını ölçtü 1.1 gayet iyi dedi......
Bu nasıl dr. Ya ağzından kerpetenle laf alınıyo..bi de tavsiye eden çok oldu...aklım kasılmada kaldı..yarın başka bi dr.a gitcem
hanımlar belki geçmişte paylaşılmıştır ama yine de sormak istiyorum 2 gundur gobeğimin kenarları cok acıyordu ve kaşınıyordu az önce dikkatlice inceleyince hafif kırmızı çatlaklar gördüm:2:
karnım çok cabuk buyumeye başladı krem kullanmayı düşünmüyorum onun yerine bitkisel yağlar istiyorum siz neler kullanıyorsunuz ?? yarın almam lazım çok kaşınıyor
hanımlar belki geçmişte paylaşılmıştır ama yine de sormak istiyorum 2 gundur gobeğimin kenarları cok acıyordu ve kaşınıyordu az önce dikkatlice inceleyince hafif kırmızı çatlaklar gördüm:2:
karnım çok cabuk buyumeye başladı krem kullanmayı düşünmüyorum onun yerine bitkisel yağlar istiyorum siz neler kullanıyorsunuz ?? yarın almam lazım çok kaşınıyor
Kızlarrr birliktelik konusunu hallettiniz mi?
Ben cıxx hala istemiyorum
Haftada 1 kere mevzusu hala devam ediyor tabii ama 1 gr bişey hissetmiyorum, hatta inanılmaz isteksizlik var :18:
Gözümü kaparım yaparım vazifemi mantığıyla ilerliyorumBuda kendimi kötü hissettiriyor
merhaba mayıs anneleri..ben de mayıs doğumlu oldugum için bebişiminde mayıs olmasını çok istemiştim ama nasip Allah nasip ederse haziran annesi oalcagım..
Siz sormak istediğimi bir şey var bebeklerinin cinsiyetini öğrenenler kaçıncı haftada öğrendi..bir de mide bulantılarınız gecti mi?söylerlerseniz çok mutlu olacagımm..sevgiyle kalın
canım aktara sorsan söylüyo zaten..ben içinde kakao yağı bulunan bi karışım kullanmaya karar verdim mesale..epey de araştırdım aslında..kullanan tanıdığım da var...sen de bi sor bakalım aktarlara..bazıları da sadece bebeyağı yeterli oluyor diyo...cilde göre değişir aslında.
her kese merhaba ,RABBIM hepinize sag salim yavrunuzu kucaginiza almayi nasip eder insallah.
ben malesef bebyimi kayettim,8+2 haftalik kalbi durmus yavrumun ,kurtaj oldum,cok kotu gunler gecirdim,bu bebeyi o kadar cok istiyordum ki,ilk kez kez kendilinden tedavisiz hamile kalmistim.napalim ,kismet digilmis,RABBIM bi daha yasatmasin,sizi ve yavrularinizi RABBIM korusun.
Evet maşallah baya dayandı ..bosh ve roventa arasında kararsız kaldım :) süpürgesizlik çok kötü bir şey en kısa zamanda almam gerek :)
allah sabir versin,insallah yeniden hamile kalir bebegini kucagina alirsinher kese merhaba ,RABBIM hepinize sag salim yavrunuzu kucaginiza almayi nasip eder insallah.
gecen sene bende bu nedenle bebegimi kaybettim bu sefer ayni senin gibi hep korkuyorum kalbim bile hizli atiyor taki ultrasonda kalp atisini gorene kadar bebegin hareket ettigini gorunce bir rahatliyorumki zaten ilk haftalarim hep sorunlu gecti ins sag saglim kucagimiza aliriz bebeklerimizi sende arkadasim fazla kotu seyler dusunmemeye calis Allahin dedigi olur elimizden gelen birsey yok kendini strese koyma
canımm benım çok zor birşey atlatmışsın eminimki hiç kolay bişi değildir rabbime şükürler olsunki tekrardan bu duyugu nasip etti sanaa evet hepımız bu surectee korkulardaa buluyoruz acabalarda buluyrz kendımız ama canım yalnı syapıyoruzz rabbım onu bıze nasıp ettıyseee kımse buna engel olamas boyle seyler dusundugunde baska seylerle ılgılen allah sıgın dua et ve yuregını ferah tutumaya calıs aylarınıı boyle strslı uuzun tulu gecımre bebegınede sanada yazık bak bugune sukurler olsun hersey yolunda oylede gdıdıcek rabbım yardımcın olsun yasadıgın olumsuzlukları bırkenara bırakkk hep aynı olucak dıye bı duurm kesınlık yokkı doktorunla konustunmu onemlı olan saglıkla ılerlıyorsa gerısını takma gecmıse bakmamaya calıs saglıklı bı gebelık dılıyorum
ben de bir önceki gebeliğimde 10.haftada kontrole gittim her şey güzeldi.12.haftada gittim bebeğim iki hafta önce ölmüş.yani kontrolden hemen sonra.hala o kalp atışını görene kadar nefes bile alamıyorum ultrasonda.doktorum alıştı artık ilk kalbi atıyor diyor.çok zor yaşayan bilir canım.ama dua etmekten başka yapacak bişey yok.rabbim bebeklerimizi sağlıkla bize bağışlasın
Günaydın güzel annelerrrrrrrrrrr
Gece sırt üstü yatıodumfazlada sırt ustu yatamam zaten dizlerimi bükmüştüm karnıma uzanarak yatamam çnkü yan yatarkende karnıma cekerm dizlerimi öle bi huyum var herneyse uyurken bi soluma dönüyim dedim olamazzz oda nebelim kitlenmiş ilk defa oldu oyle sol taraf bi ağrıdıkı anlatamam eşimi uyandrdım çevirdi beni garibim ama dönerken bile felakettı, ayakta kaldıgımdada agrıyo sol taraf cok yuruyuncede dedım usutuyosundur dedı bana yok ben bahane arıyrmya byere gıtmemek ıcın ıllakı beyfndı cok blır tmm dıkkt et gtme byere demıoda gıcık mı ne doktora bi soralm hamılelıkten mı acba fln dedı ıste kntrole daha mı erken gıtmelııyım sızce 16snda gelın dedı dktr ama ben bebegımı ck gormek ıstıyorm cok merk edıyrm :):) ama gec gıtmek dha ıyı dmı gıttıgmda 16hftlık olck yanlıs hesaplamadysam ozman parmagını emerken gormek ıstıyorm :):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?