2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Evt benimkide Bosch gayet memnunum BSG8PRO1 modeli tavsiye ederim yalnız fiyatı tabi fazla ama tanıdık fln Yada iyi pazarlıkla 200 kdar indirebiliyosunuz

ben hamile kalmadan da ara ara bu problemi yaşardım dişlerimi fırçalarken öğürür hatta bazen çıkarırdım tabi şimdi daha da işkence oldu.aç karnına ve çok az macun sıkarak fırçalıyorum..bir de önce üst dişleri fırçalıyor bir kez tükürüyor sonra alt dişlere geçiyorum..çünkü alt dişleri fırçalarken tükrük bezleri çok çalışıyor o da mide bulandırıyor..benim başka bir şikayetim de diş eti kanaması..hiç yaşamazdım ama şimdi her fırçalayışımda var..acaba çözümü var mı?

aynen bndee erkege benzettm dedı ama kesn bı cvp ıstyrm kontrle gidince burayada yazarmısın doktorn belın ıcın ne soledıgını merk ettm bakalm bnm gitmeme var daha ama benmkı gıttıgmde ne dıyecek :)

günaydın kızlar
gününüz aydın olsun ferah geçsin inş

buarda evet bunu ben paylaşmıştım ve kullanıyorum
sadece seftali yağını bulamadım op yüzden bi o eksik kullanıyorum
şimdilik gün aşrı bile yetiyo sadece yağ olduğu için
tavsiye ederim şimdilik hiiiç bi sorunum yok
ve kremlere güvenmiyorum hem çok pahalı hemde kimyasal

benmde dişetilerim kanama yapıyo fırçalarken alışmştımda normaldede kanıyo ara ara lavaboya gıdıp temızlıyorm sureklı acaba nedenı ne hamılelıktnmı oldukı? onceden bukdr degldı cnku.. Aslnda bi Diş hekimine görnmekte fayda var. şu diş eti kanaması için olan dişmacunları varya onlar işe yarar mı acba? kullanan varmı?

canım bu yagların bebek ıcın bi zararı olmaz değlmi? yağlar kaçar ml lik katılıyo hepsini karıştırıp mı kullanıyoruz?

Son düzenleme:
günaydın kızlar

ben çok berbat durumdayım bu bulantılar kusmalar nezman bitecek dün gece hiç uyumadım sabaha kadar banyoya taşındım

canım bu yagların bebek ıcın bi zararı olmaz değlmi? yağlar kaçar ml lik katılıyo hepsini karıştırıp mı kullanıyoruz?

cnm tabiki bunlarda %100 doğal değildir ama kremlere göre işlem görmemişler en azından
oranı yok ama olabildiğince yakın ml olsun hepsi ve karıştır cnm,
özellikle kakao ağı çöktüğünden her kullanım öncesi çalkalaman gerekiyor
zaten hepsinin yararı aynı ee amaçta kurutmamak o bölgeyi

merhabaa canlarım hepinizeee kucak dolusu sevgillerr günaydın nasılsınızzz :)

merhabalar,malum kışın başında üşütmeler başlıyo,üstünüze afiyet benimde bademcikler şişti..ilaç vermiyo doktor doğal olarak,sizlerin başına da gelmiştir belki,doğal yoldan ne içip,yediniz?bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim :)

günaydınlar güzel annecikler...

Normalde hiç bir kış hasta olmayan ben ilaç kullanamadığım bir dönemde hasta oldum ( bol bol C vitamini tüketmekten başka yaptığım bir şey yok.

Günaydın Hanımlaaarr

Zeynep philips alalımm
O baktığında iyiymiş bak
400 tlde iyi
Kaç wolt o ?

günaydın kızlar

ben çok berbat durumdayım bu bulantılar kusmalar nezman bitecek dün gece hiç uyumadım sabaha kadar banyoya taşındım

Geçmiş olsun canım
Bende wcden muzdaribim Yeni mekkan belirledim yemin olsun
Zombi gibi kalkıyorum işimi hallediyorum bi 5 dakika kestiriyorum sonra kapalı gözlerle yatak ve 1 saat sonra dejavu Kalk, wc, az kestir,yat,kalk,wc.... sabaha kadar bunu hiç olmadı 5 kere yapıyorum Ne zaman yukarıya çıkacaksın bebeemde şu mesaneyi rahat bırakacaksın yafss

Bide bu demir ilacı beni benden alıyorr
Keyifsizim, uyku hallim var ve kabuslar görmeye başladım yine

Benm modele baktınmı philips te kullanmış biri olarak Bosch tavsiye ederim cnm philips te iyi ama Bosch da ii bu arada bende çok kabus görüyorum ağlayarak uyandım geçende..bu wc ye çıkma işinide galiba 3 gün önce 6 seferle zirvede bıraktım 2 gündür daha rahatım sanki

canım bende grip oldum vallaa
ilaç içmek asla istemediğim için sıktım dişimiiii
ilk gün limon yedim bildiğiniz suyunu içtim posasınıda tuzladım yedım c vitamenı yıne mandalına portakal vs tüketin tükettim ben sıcak tuttum hamılelıkte hastalıgın en büyük ilacı istiraat arkadaşlar cuma gunu kapmıştım şifayı cumartesı yıne ıs erken cıktım gıttım yemek yedım guzelce sonra vıtamın aldım ıstrat ettım pazartesıye kadar yattım resmen hıc bısı yapmadım sukur pazartesı ayaga kalktım normalde bunyem zayfıtır ılac kullanmadan duzelmem ama allahım yardım ettı dua ettım kalktım valla kızlar ayagaa sadece kuru bı oksuruk kaldı oda gecmek uzere hıssedeyrmm rabbım hepımızı korusun zor bı donem ılacsız duzelmıyor cunkı ınsann

senın durumun bademcık sende yumusat bogazlarını canım benım corba ıc bol bol nanelı lımon şehriye corbası mercımek corbası hep yumusak tut bogazlarını ve kendını sıcak tut terle dınlen kısa surede ayaga kalk ınsallah

canım saoll inan ne yicem ne içicem şaşırdım çalışmak ızdırap olmaya başladıı

hmmm boschta iyidir tabii Hangi modeli söylemiştin sen canım
Onada bakiim bi
Wcde bende full time, su içmeye korkar oldum

Takvimdede bugünlerde yorgunluk hissedebilirsiniz diyor, bende de aynen yorgunluk ve akıbetinde kabuslar kabuslarr :18::18: Bu gece kocamı kaybettim onu arayıp durdum hep, biraz önce aradım dün gece rüyamda hep senle boğuştum, aradım taradım bulamadım seni dedim, eşimde oyüzden öptün sarıldın ayağını attın bana dedi gece boyunca :26: Yerim ben onu yaa Allah başımızdan eksik etmesin eşlerimizi

evet cnm bu benımkı
cnm benımde 2 hafta oldu kasınmaya baslayalı saf vazelın ve zeytınyagı suruyorum
evet cnm kasınmazmıs ama cok tatlı kasınıyor:)
günaydınlar güzel annecikler...

Normalde hiç bir kış hasta olmayan ben ilaç kullanamadığım bir dönemde hasta oldum ( bol bol C vitamini tüketmekten başka yaptığım bir şey yok.
gunaydın cnm bunyemız cok hassas ıhlamur fln da ıc lımonlu ıyı gelır gecmıs olsun

Günaydın hanımlar.bugün okula gelirken ilk defa hamile pantolonu giydim.dünya varmış:))) öncekiler de sıkı değildi o kadar ama.bununla nasıl rahat ettim anlatamam... bir de kendime bir hava geldi. hamilelik havasına iyice girdim:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…