- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #9.521
ben de 6 yıldır siemens kullanıyorum. o kadar memnunum ki. teklemedi şimdiye kadar.hatta bütün beyaz eşyalarım siemens. hepsinden çok memnunum.çekim gücü de çok iyi. zaten siemens ile bosh aynı biliyorsunuzdur. o yüzden bosh al derim...
arkadaşlar iyigeceler hepinize. ben dişlerimi fırçalayamıyorum ya 1 haftadır özellikle aşırı mide bulantısı yapıyo. sonuç bazen kötü oluyor. aslında benim hiç ilk 3 ay midem bulanmadı çok şükür. zaten dişçiye gitmekten bıktım şu yaşıma kadar. bir de hamilelikte kaybetmek istemiyorum. sizde de böyle oluyor mu? ne yapıyorsunuz?
günaydınnn aynı dertten bende müzdaribim yatakta sola dönemiyorum kramp giriyo öylece kalıyorum eşim diyo dönsene bana gel kolumun altına zavallı kocacığıma bile dönemiyorumayaktayken de çok şiddetli oluyo ağrılar hatta topallayarak yürüyorum bende çok korkuyorum yarın doktora gidicem sorucam bunun nedeni ne diye inşallah bebişimde cinsiyetini gösterir meraktan çatlıyoruz çünkü
Susam Yağı
Buğday Yağı
Fındık Yağı
Havuç Yağı
Limon yağı
Kakao yağı
Kayısı Yağı
Şeftali yağı
Üzüm çekirdeği yağı
Badem yağı
Karışımdaki yağların faydaları
Susam Yağı: Kuru ciltlere, kirpik ve kaşlara rahatlıkla uygulanır.
Cildi besleyici ve güneş ışınlarından koruyucu özellikler taşır. Cilde
derinlemesine işler, temizleyicii ve zararlı maddelerden arındırıcı
olarak kullanılabilir.
Buğday Yağı: Hücre yenileyici, yara, yanık ve diğer cilt
problemlerinde, kırışıklıklarda etkili olarak kullanılır. Cilt, güneş
ve doğum lekelerini giderir.
Fındık Yağı: Kuru ve yıpranmış ciltlerde rahatlıkla uygulanır. doğum
öncesi, doğum sonrası cildin esnekliğini sağlamak ve cilt çatlağını
önlemek amacıyla masaj yapılarak kullanılabilir.
Havuç Yağı: Cildin bozulmasını önler. Güneş yanıklarının iyileşmesine
yardımcı olur., hücre yenileyicidir. İçerdiği provitamin A ve lesitin
, cilt sertliklerini yumuşatır, cilde renk kazandırır.
Limon yağı: Sivilceleri giderir, cildi güzelleştirir, tonik olarak
kullanılabilir. Mikrop kırıcı, sıkıştırıcı, sağlamlaştırıcı, gerdirici
özelliği vardır ve cildi yağdan arındırır. Masaj yapılarak kullanılır.
Nemli bir pamuk yardımıyla cilt temizlenmelidir.
Kakao yağı: Hamilelik sonrası cilt bozulmalarına karşı faydalıdır.
Dudak çatlaması ve ciltte pullanmaya karşı kullanılır.
Kayısı Yağı: Yüz temizliğinde kullanılır. Akneleri temizler, cilde
canlılık verir. Yaşlanma ile ortaya çıkan kırışıkları giderir.
Nemlendirici özelliğe sahiptir.
Şeftali yağı: Cilt bakımında peeling yapmak için kullanılabilir.
Üzüm çekirdeği yağı: Değerli bir cilt koruyucusudur. Cilt koruyucu ve
yaşlanmayı gec ***iktirici bir etkisi olan bu yağ, alerji yapmadığı için
hassas ciltler için de uygun! Cilt kırışıklarını giderir, cildin
sarkmasını önler. Aromaterapide de kullanılıyor ve en iyi masaj
yağlarından birisidir. Eklem ağrıları için üzüm çekirdeği yağı ile
masaj tavsiye edilmektedir.
Badem yağı ile el ve ayaklarına masaj yaparsan, onların yumuşacık
olmasını sağlamış olursun!
bunu yapan oldu mu aranızda
ben hamile kalmadan da ara ara bu problemi yaşardım dişlerimi fırçalarken öğürür hatta bazen çıkarırdımtabi şimdi daha da işkence oldu.aç karnına ve çok az macun sıkarak fırçalıyorum..bir de önce üst dişleri fırçalıyor bir kez tükürüyor sonra alt dişlere geçiyorum..çünkü alt dişleri fırçalarken tükrük bezleri çok çalışıyor o da mide bulandırıyor..benim başka bir şikayetim de diş eti kanaması..hiç yaşamazdım ama şimdi her fırçalayışımda var..acaba çözümü var mı?
günaydın kızlar
gününüz aydın olsun ferah geçsin inş
buarda evet bunu ben paylaşmıştım ve kullanıyorum
sadece seftali yağını bulamadım op yüzden bi o eksik kullanıyorum
şimdilik gün aşrı bile yetiyo sadece yağ olduğu için
tavsiye ederim şimdilik hiiiç bi sorunum yok
ve kremlere güvenmiyorum hem çok pahalı hemde kimyasal
canım bu yagların bebek ıcın bi zararı olmaz değlmi? yağlar kaçar ml lik katılıyo hepsini karıştırıp mı kullanıyoruz?
günaydın kızlar
ben çok berbat durumdayım bu bulantılar kusmalar nezman bitecek dün gece hiç uyumadım sabaha kadar banyoya taşındım
Günaydın Hanımlaaarr
Zeynep philips alalımm
O baktığında iyiymiş bak
400 tlde iyi
Kaç wolt o ?
Geçmiş olsun canım
Bende wcden muzdaribimYeni mekkan belirledim yemin olsun
Zombi gibi kalkıyorum işimi hallediyorum bi 5 dakika kestiriyorum sonra kapalı gözlerle yatak ve 1 saat sonra dejavuKalk, wc, az kestir,yat,kalk,wc.... sabaha kadar bunu hiç olmadı 5 kere yapıyorum Ne zaman yukarıya çıkacaksın bebeemde şu mesaneyi rahat bırakacaksın yafss
Bide bu demir ilacı beni benden alıyorr
Keyifsizim, uyku hallim var ve kabuslar görmeye başladım yine
merhabalar,malum kışın başında üşütmeler başlıyo,üstünüze afiyet benimde bademcikler şişti..ilaç vermiyo doktor doğal olarak,sizlerin başına da gelmiştir belki,doğal yoldan ne içip,yediniz?bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim :)
Günaydın Hanımlaaarr
Zeynep philips alalımm
O baktığında iyiymiş bak
400 tlde iyi
Kaç wolt o ?
Geçmiş olsun canım
Bende wcden muzdaribimYeni mekkan belirledim yemin olsun
Zombi gibi kalkıyorum işimi hallediyorum bi 5 dakika kestiriyorum sonra kapalı gözlerle yatak ve 1 saat sonra dejavuKalk, wc, az kestir,yat,kalk,wc.... sabaha kadar bunu hiç olmadı 5 kere yapıyorum Ne zaman yukarıya çıkacaksın bebeemde şu mesaneyi rahat bırakacaksın yafss
Bide bu demir ilacı beni benden alıyorr
Keyifsizim, uyku hallim var ve kabuslar görmeye başladım yine
Benm modele baktınmı philips te kullanmış biri olarak Bosch tavsiye ederim cnm philips te iyi ama Bosch da ii bu arada bende çok kabus görüyorum ağlayarak uyandım geçende..bu wc ye çıkma işinide galiba 3 gün önce 6 seferlezirvede bıraktım 2 gündür daha rahatım sanki
evet cnm bu benımkıEki Görüntüle 546256 Canım dedğin buysa fiyatı 400 lira.. yalnız bu ınternettekı en ucuz site fıyatı showrom'larda daha pahlıdır mutlaka...Ben 1 yıl önce bosh marka kurutma makınesı aldım mağaza fiyatı 2.700 TL'di ..internetten 2000 liraya aldım ..:) internet alışverişi cogu zaman daha uyguna gelebılıyor tavsıye ederım :)
cnm benımde 2 hafta oldu kasınmaya baslayalı saf vazelın ve zeytınyagı suruyorumhanımlar belki geçmişte paylaşılmıştır ama yine de sormak istiyorum 2 gundur gobeğimin kenarları cok acıyordu ve kaşınıyordu az önce dikkatlice inceleyince hafif kırmızı çatlaklar gördüm:2:
karnım çok cabuk buyumeye başladı krem kullanmayı düşünmüyorum onun yerine bitkisel yağlar istiyorum siz neler kullanıyorsunuz ?? yarın almam lazım çok kaşınıyor
evet cnm kasınmazmıs ama cok tatlı kasınıyor:)kızlar gecmısı okuyamıcam annemlerdeyım bugun borek yaptım yarına hazırlık cay partısı yapcaz hepınızı opup uyumaya gıdıyorum
bu arada karnım cok kasınıyor annem kasıma ız kalır dıyo bende dokunmuyorum :)
yavrularınızla huzurlu bır uykuya ınsallah hepımız
gunaydın cnm bunyemız cok hassas ıhlamur fln da ıc lımonlu ıyı gelır gecmıs olsungünaydınlar güzel annecikler...
Normalde hiç bir kış hasta olmayan ben ilaç kullanamadığım bir dönemde hasta oldum( bol bol C vitamini tüketmekten başka yaptığım bir şey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?