- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #9.541
Evt benimkide Bosch gayet memnunum BSG8PRO1 modeli tavsiye ederim yalnız fiyatı tabi fazla ama tanıdık fln Yada iyi pazarlıkla 200 kdar indirebiliyosunuzEki Görüntüle 546530
Günaydın hanımlar.bugün okula gelirken ilk defa hamile pantolonu giydim.dünya varmış:))) öncekiler de sıkı değildi o kadar ama.bununla nasıl rahat ettim anlatamam... bir de kendime bir hava geldi. hamilelik havasına iyice girdim:)))
ooo canım geç bile kalmışsın ,hiç kilo almadınmı , gerçi boyun uzunsa ihtiyaçın olmaz
valla ben ilk günden beri giyiyorum :)
karnımda hafifce çıkıyor :)
Günaydın hanımlar.bugün okula gelirken ilk defa hamile pantolonu giydim.dünya varmış:))) öncekiler de sıkı değildi o kadar ama.bununla nasıl rahat ettim anlatamam... bir de kendime bir hava geldi. hamilelik havasına iyice girdim:)))
evet cnm bu benımkı
cnm benımde 2 hafta oldu kasınmaya baslayalı saf vazelın ve zeytınyagı suruyorum
evet cnm kasınmazmıs ama cok tatlı kasınıyor:)
gunaydın cnm bunyemız cok hassas ıhlamur fln da ıc lımonlu ıyı gelır gecmıs olsun
canım saoll inan ne yicem ne içicem şaşırdım çalışmak ızdırap olmaya başladıı
Benimki hiç kaşınmıyo ya halbuki akşamları süper şişiyorum normal halimin 3 katı kadar ama ben farkediyorumda hala bırakamıyorum göbüşü salamıyorum bi türlü eski bi alışkanlıkkolay vazgeçilmiyo
bende bir haftadır giyiyorum nasıl rahat dimi? :) aynen havaya giriyo insan hamileyim diye :)
canım kusmak çok fena ben 3 gün yaşadım öldüm resmen, dr danış bana caviscon şurup verdi çok rahatım
midemden korktuğum için ayvalarımı yiyemiyordum bugün
2. yiyorum inşallah sorun olmaz :) rendelip birazda bal döktüm üste :)
valla boy farketmiyor güzelim 1.83 boyum
ama nereneyse öğrendiğim gün giyecektim hamile kıyafetlerini
Bu model
günaydınnnn
bu sabah nefes darlıgım var duşa gırdım nasıl atacagımı bılemedım kendımı bayılcak gıbı oldum öğlen de mısafırım var elım ayagım tutmuyor neden boyle oldum anlamadım
ewet çok fena
ben yedim o yaparmı ki
günaydınnnn
bu sabah nefes darlıgım var duşa gırdım nasıl atacagımı bılemedım kendımı bayılcak gıbı oldum öğlen de mısafırım var elım ayagım tutmuyor neden boyle oldum anlamadım
canım kusmak çok fena ben 3 gün yaşadım öldüm resmen, dr danış bana caviscon şurup verdi çok rahatım
midemden korktuğum için ayvalarımı yiyemiyordum bugün
2. yiyorum inşallah sorun olmaz :) rendelip birazda bal döktüm üste :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?