2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

OOO canım geç bile kalmışsın ,hiç kilo almadınmı , gerçi boyun uzunsa ihtiyaçın olmaz
valla ben ilk günden beri giyiyorum :)

karnımda hafifce çıkıyor :)

cnm gec bıle kalmıssın gobegım bayram ettı:)

Benimki hiç kaşınmıyo ya halbuki akşamları süper şişiyorum normal halimin 3 katı kadar ama ben farkediyorumda hala bırakamıyorum göbüşü salamıyorum bi türlü eski bi alışkanlık kolay vazgeçilmiyo

bende bir haftadır giyiyorum nasıl rahat dimi? :) aynen havaya giriyo insan hamileyim diye :)

günaydınnnn

bu sabah nefes darlıgım var duşa gırdım nasıl atacagımı bılemedım kendımı bayılcak gıbı oldum öğlen de mısafırım var elım ayagım tutmuyor neden boyle oldum anlamadım

canım saoll inan ne yicem ne içicem şaşırdım çalışmak ızdırap olmaya başladıı

canım kusmak çok fena ben 3 gün yaşadım öldüm resmen, dr danış bana caviscon şurup verdi çok rahatım

midemden korktuğum için ayvalarımı yiyemiyordum bugün

2. yiyorum inşallah sorun olmaz :) rendelip birazda bal döktüm üste :)

Son düzenleme:

Bende 2 haftadır giyiyorum ama düşüyo henüz devamlı komik vaziyette çekerken buluyorum kendimi

sal gıtsınbana dıyorlarkı ne cbk buyudu karnın hee evt dıyorum eskıden gobusumu ıcıme cekerdım sımdı cook rahatım

Günaydın kızlar, bende aranıza yeni katıldım, aslında yazdıklarınızı hep okuyordum ama bugün ilk kez yazıyorum :)

ewet çok fena

ben yedim o yaparmı ki

valla boy farketmiyor güzelim 1.83 boyum
ama nereneyse öğrendiğim gün giyecektim hamile kıyafetlerini

o maşallah allahta sana boy vermiş inşallah beim kızımda uzun boylu olur babası gibi bende orta boyluyum

sizin karnınız daha küçük oluyor :)

evet ya bende bahçıvan falan giymek istiyorum ama buralarda bulamdım nete bakuyorum düşmedi ne zamndır

Son düzenleme:

Köstebek gibi bişi buuu Ne sevimliii Fiyatı değişiyor siteye göre genelde 500-600 civarında :44: 1800 w ve toz torbalı canım bu :44: Düşünmek ve yerinde incelemek lazım
Bende philips fc9256 yı beğendim, 2000 w, sessiz, torbasız, ve tutuş yerleri çok ergonomik, zira hamilelik boyunca eğilme kalkma işlerinde cok yardımcı olacak gibi

Son düzenleme:

arada bana da oluyor. çocuk bu dönemde annenin enerjisini alıyormuş. misafirlerin gelmeden 1 saat dinlen bence.

doktordan geldim şimdi 2 günlük rapor aldım yatıyorum. 4. gün bugün baş ağrısı geçmedi bi türlü parol falan hak getire bide alerjim var benim her türlü toza. 3yıldır aşı oluyodum kadın doğumcular bırak dedi hamilelikte o yüzden de alerjim azmış durumda. hapşırıyorum burnum musluk gibi akıyo falan bu da iyice baş ağrıtıyo. doktorum duact kullanabilicemi söylemişti dün gece dayanamayıp içtim bi tane biraz raahatladım. ama içim de hiç rahat değil ilaç kullanmak istemiyorum var mı aranızda ilaç kullanmak zorunda olan?

geçmiş olsun cnm biraz hava al balkon ya da ufak bi yürüyüş ile
sıkıntı yapmışsındır belki bu rüyanda bile olabilir

ya nası içiyosunuz bu surubu
dr bana da hazımsızlıktan verdi valla dayanmaya çalışıyorum
artık tavan yapınca sıkıntı içiyorum ama öğür öğür :/
kusmamk için kendimi teskin etmekten bıktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…