- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #9.561
ewet çok fena
ben yedim o yaparmı ki
hosgeldın aramızaGünaydın kızlar, bende aranıza yeni katıldım, aslında yazdıklarınızı hep okuyordum ama bugün ilk kez yazıyorum :)
arada bana da oluyor. çocuk bu dönemde annenin enerjisini alıyormuş. misafirlerin gelmeden 1 saat dinlen bence.
o maşallah allahta sana boy vermiş inşallah beim kızımda uzun boylu olur babası gibi bende orta boyluyum
sizin karnınız daha küçük oluyor :)
evet ya bende bahçıvan falan giymek istiyorum ama buralarda bulamdım nete bakuyorum düşmedi ne zamndır
bilmiyorumki beni elmada rahatsız ediyor sert ya ayvada sert rendeleyip yiyorum bende
dr konuş ilaç versin kusmak çok zor hele geceleri insan sabaha bitik vaziyette uyanıyor offff
Ya havalara girmeler bende de var,disarda yururken bir elim hep gobegimde
Kıslar benden size bi fikir tatlı olarak yesenizya ayva ayvadır sonuçtayarım yarım 18tane tamam
günaydınnnn
bu sabah nefes darlıgım var duşa gırdım nasıl atacagımı bılemedım kendımı bayılcak gıbı oldum öğlen de mısafırım var elım ayagım tutmuyor neden boyle oldum anlamadım
hosgeldın aramıza
banada arada oluyordu da bu baska bırsey ıcım gecıyor gıbı tansıyoummu dusuyor acaba anlaamdım
ay canım okadar şey yapma , yazık yıllardır çocuk bekleyen insanlar var
ben yaşadığım için dikkat ediyorum çok dar insanların gözüne soka soka hamile kıyafetleri giymek istemiyorum
yazık günah insan çok üzülüyor tabi sen bilirsin :)
günaydınnnn
bu sabah nefes darlıgım var duşa gırdım nasıl atacagımı bılemedım kendımı bayılcak gıbı oldum öğlen de mısafırım var elım ayagım tutmuyor neden boyle oldum anlamadım
hoşgeldın canım aramızaagünaydın kızlar, bende aranıza yeni katıldım, aslında yazdıklarınızı hep okuyordum ama bugün ilk kez yazıyorum :)
doktordan geldim şimdi 2 günlük rapor aldım yatıyorum. 4. Gün bugün baş ağrısı geçmedi bi türlü parol falan hak getireBide alerjim var benim her türlü toza. 3yıldır aşı oluyodum kadın doğumcular bırak dedi hamilelikte o yüzden de alerjim azmış durumda. Hapşırıyorum burnum musluk gibi akıyo falan bu da iyice baş ağrıtıyo. Doktorum duact kullanabilicemi söylemişti dün gece dayanamayıp içtim bi tane biraz raahatladım. Ama içim de hiç rahat değil ilaç kullanmak istemiyorum var mı aranızda ilaç kullanmak zorunda olan?
Köstebek gibi bişi buuuNe sevimliii Fiyatı değişiyor siteye göre genelde 500-600 civarında :44: 1800 w ve toz torbalı canım bu :44: Düşünmek ve yerinde incelemek lazım
Bende philips fc9256 yı beğendim, 2000 w, sessiz, torbasız, ve tutuş yerleri çok ergonomik, zira hamilelik boyunca eğilme kalkma işlerinde cok yardımcı olacak gibi
ya nası içiyosunuz bu surubu
dr bana da hazımsızlıktan verdi valla dayanmaya çalışıyorum
artık tavan yapınca sıkıntı içiyorum ama öğür öğür :/
kusmamk için kendimi teskin etmekten bıktım
hosgeldın aramıza
banada arada oluyordu da bu baska bırsey ıcım gecıyor gıbı tansıyoummu dusuyor acaba anlaamdım
ahh keske bosvereılsem:)geçmiş olsun yat dinlen boş ver misafiri :)
evet almak sart olldu haklsıın cnmmutlaka tansiyon aleti bulundur bence evde. çünkü bundan sonraki aylarda çok olucak böyle inip çıkmalar.yakınlarda eczane falan varsa gidip ölçtür istersen. misafiri de düşünme. kimse senin kusuruna bakmaz bence.
dus ıyı gelrı dıye dusundum aha kotu oldumcanım dustada bunalırdın keske grımeseydınmı acaba ımkanın varsa acık havaya cııp bıraz yuruyus yapsan ıyı gelebılır sanırım geçmiş olsun
hoşgeldın canım aramızaa
çok geçmiş olsun canım allah şifa versınnn bende hastalandımda ıste almadım dırendım dedın gıbııı ıcıne sınmıyor ınsanın doktorum parol kullanbılırsın demıstı ama hıc ıstemıyrmmm
Yavaş yavaş içinde tuta tuta burnundan alıp ağzından vererek nefes almaya çalış canım bide açık havada yaparsan azıcık rahatlarsın inşallah
offf ne sıkıcı form geri geldi ama herkes gitt
Noluyor foruma hersey bir tuhaf,bebek takvimi yokolmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?