2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Günaydın kızlar, bende aranıza yeni katıldım, aslında yazdıklarınızı hep okuyordum ama bugün ilk kez yazıyorum :)
hosgeldın aramıza
arada bana da oluyor. çocuk bu dönemde annenin enerjisini alıyormuş. misafirlerin gelmeden 1 saat dinlen bence.

banada arada oluyordu da bu baska bırsey ıcım gecıyor gıbı tansıyoummu dusuyor acaba anlaamdım

gebe ' de var canım ben herşeyimi ordan alıyorum

bilmiyorumki beni elmada rahatsız ediyor sert ya ayvada sert rendeleyip yiyorum bende

dr konuş ilaç versin kusmak çok zor hele geceleri insan sabaha bitik vaziyette uyanıyor offff

arıycam şimdii ewet uykusuzluk halsizlik hepsi bütünleşince berbat

Ya havalara girmeler bende de var,disarda yururken bir elim hep gobegimde

ay canım okadar şey yapma , yazık yıllardır çocuk bekleyen insanlar var

ben yaşadığım için dikkat ediyorum çok dar insanların gözüne soka soka hamile kıyafetleri giymek istemiyorum

yazık günah insan çok üzülüyor tabi sen bilirsin :)

Son düzenleme:
hosgeldın aramıza

banada arada oluyordu da bu baska bırsey ıcım gecıyor gıbı tansıyoummu dusuyor acaba anlaamdım

mutlaka tansiyon aleti bulundur bence evde. çünkü bundan sonraki aylarda çok olucak böyle inip çıkmalar.yakınlarda eczane falan varsa gidip ölçtür istersen. misafiri de düşünme. kimse senin kusuruna bakmaz bence.

ya nası içiyosunuz bu surubu
dr bana da hazımsızlıktan verdi valla dayanmaya çalışıyorum
artık tavan yapınca sıkıntı içiyorum ama öğür öğür :/
kusmamk için kendimi teskin etmekten bıktım[/QUOTE]

valla canım dr bana içindeki ölçüyle günde 4 kere içebilirsin dedi
inan ben bir tatlı kaşığı aldım ve rahatladım

dünde 2 kere çay kaşığıyla içtim çok şükür rabbime dünya varmış

suyla seyrelt olmazsa

Ama ben de yillardan sonra kavustum yavruma,bilerek yapmiyorum ki icgudusel oluyor

canım dustada bunalırdın keske grımeseydınmı acaba ımkanın varsa acık havaya cııp bıraz yuruyus yapsan ıyı gelebılır sanırım geçmiş olsun

günaydın kızlar, bende aranıza yeni katıldım, aslında yazdıklarınızı hep okuyordum ama bugün ilk kez yazıyorum :)
hoşgeldın canım aramızaa

çok geçmiş olsun canım allah şifa versınnn bende hastalandımda ıste almadım dırendım dedın gıbııı ıcıne sınmıyor ınsanın doktorum parol kullanbılırsın demıstı ama hıc ıstemıyrmmm

günaydın herkese :)

Aramızda hasta olan arkadaşlar varmış malesef, umarım en kısa zamanda atlatırsınız. Bol yatış bol c vitamini başka çare yok Mide bulantısı devam edenlerin de şak diye kesilir inşallah bulantıları.

Hepimiz için güzel bir gün olsun :)

Şimdiii canım sağlıklısı bi kere torbalı olanları doktorlar onu tavsiye ediyo Dierleri tozu dağıtıyomuş özellikle alerji fln olaylarına ters bide bunu biz alırken annemlerin vardı daha eski model 2500w onunla emiş gücü aynı motor teknolojisi farklı 1800harcıyo ama gücü ondan iyi belkide iyi araştır gidip yerindede anlatırlar işte onlar doru dürüst ben memnunum hemde kırmızı fln hoşuma gidiyo renkli şeyler benim

valla canım dr bana içindeki ölçüyle günde 4 kere içebilirsin dedi
inan ben bir tatlı kaşığı aldım ve rahatladım

dünde 2 kere çay kaşığıyla içtim çok şükür rabbime dünya varmış

suyla seyrelt olmazsa[/QUOTE]

ya oda aklıma geldide onun asıl yararı mideyi kapladığı için ya
bu yüzden içtikten sonr aen az 5 dak bekliyorum su içmek için bile
bide akşam kaşıkla denedim ölçü kabından iyidir diye %000000,1lik bi fark attı

hosgeldın aramıza

Yavaş yavaş içinde tuta tuta burnundan alıp ağzından vererek nefes almaya çalış canım bide açık havada yaparsan azıcık rahatlarsın inşallah

geçmiş olsun yat dinlen boş ver misafiri :)
ahh keske bosvereılsem:)
evet almak sart olldu haklsıın cnm
dus ıyı gelrı dıye dusundum aha kotu oldum
Yavaş yavaş içinde tuta tuta burnundan alıp ağzından vererek nefes almaya çalış canım bide açık havada yaparsan azıcık rahatlarsın inşallah

saol cnm sımdı sankı daha ıyıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…