2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Hooyyttt girebildimm sonunda bee
Ama iyi oldu buarada işlerimi hallettim
Ve hamilelikkk takviminn yok olmuşşş Sevmedim ben bu bakımı

kızlar bugun kötüyüm ya. işyerinde çalışmak ölüm gibi oldu bugun. belim agrıyorrr. midemde bi tuhaff (((

bende bu arada chicco ya bakıyodum neler varmış ne alınabilir die not ettim ii oldu neler neler ypmışlar yaa

ay gecmısı okumak tam bır ıskence tam bakıyorum hemen sayfa gıdıyor
hamıle takvımıde gıtmıs

selam kızlar bugun annemlerde olcam yengem son ayına gırdı gobegını seveyım bol bol
of bı dogsa yegenım annelıge onunla hazırlık yapcam

hepınızı öpüyorum ben gelene kadar sıte acılmasında muhabeet az olsun rahat okuyayım geçmişi emi

BULUSMA ICINDE HADI KIZLAR FIKIR BIRLIGI YAPIN BULUSALIM :)

Torbasız daha hijyenik değilmiydi :26:
Suya yapışıyor sonuçta tozlar :26:
Bak iyice kafam karıştı yaa

bu arada benim cvp kaynamasın okumayı unutmayasın

Unutmadım unutmadım canım
ama cok bekletiyor

okuyamadim kizlar gecmisi
ama takvim yeniden gelir di mi cok alistim ben ona

benim bugun maceraliydi biraz
sabah uyandim esimin kiyafetleri hazirladim o ara birsey oldu bir anda poset kaptim hemen banyonun onune oturdum afdersiniz kustum bir guzel
esim geldi yanima ne oluyor askim,nasilsin dedi gulerek
kusuyorum askim dedim gulerek
cok sempatik bulmus esim beni o anda
gulustuk elimi yuzumu yikadim sarildi bana
bulanti gitti diye sevinirken bu sabah boyle oldu bakalim
ama sonra kahvalti yaptim hersey normal
hafiften karnim sizliyor o da onceden de oluyordu takilmiycam cok oyle seylere
benden haberler boyle

günaydın güzel anneler...ilk anneliğini yaşayanlar için söylüyorum,çünkü anneliği tatmış olanlar bilirler,,ANNELİK DÜNYADAKİ EN GÜZEL DUYGU..bu sabah işe gelmeden önce doya doya öptüm oğlumu,uyandırmadan tabi..ondan kopmak zor oluyor..hasta da olsa bırakmak zorunda kalıyorsun kaç gündür idrarını yapamıyor..4 buçuk yaşında ve doktor sünnet olması gerektiğini söylüyor..haftaya düşünüyorum inşallah..keşke çalışmak zorunda olmasaydım..her sabah ben doyursaydım karnını,,sonra parka gitseydik,ne biliyim büyürken yanında olsaydım işte...şimdi 2.si geliyor,en fazla 1 ay dururum evde,sonra yine iş..bebek kokusuna doyamadan sabah bırakıp işe gitmek ofoffff.yine de güzel işte annelik..ben akşamı iple çekiyorum çünkü,evde beni bekleyen kocaman bir sevgi var..ben ona sarılınca geçecek bütün yorgunluğum..ve yeni öğrendiği bir söz var,sanırım kenan doğulunun parçasını duymuş...ANNECİĞİM SEN BENİM EN KIYMETLİMSİN DİYOR

ama cok bekletiyor

bencede torbasız olanlar dha hijyenik. önemli olan filtre alırken hepa filtreli almaya çalış yoksa süpürge bir yandan çekerken diğer yandan geri toz çıkarıyor. benim alerjim var özellikle araştırıp aldım geçen yıl. philiphs maraton 2200w. ben eskiden süpürge yaptığımda her yeri açardım hapşırırdım ama bu süpürgeyle geriden hiç toz çıkmıyo hiç rahatsız etmiyor beni. fiyatı çok biraz ama ben bi kampanya yakalayıp 599a almıştım.

ama cok bekletiyor

ben öyle olduğunu hatırlıyorum bilmiyorum bi araştır bakalım duyunca mantıklı geliyo ama
beğen de gitmiş napıyolar yoğun bi çalışma var heralde bu takvimide değiştiriceklerdir belki ara ara cok aynı şeyler vardı dandik bazı şeylerde mevcuttu dorusu

tünaydın kızlar bi kaç gündür sorun var forumda hata veriyo bazen girilmiyo hiç herhalde düzelir diye ümit ediyorum gününz güzel olsun inş

Beğen butonu olmadığı için beğenimi cevap yazarak bildireyim istedim :) Evet annelik dünyanın en güzel şeyi, onların sevgisi bir yana dünya bir yana. Benim sıpa da istediği şeyi yapmazsam annecim seni çok seviyorum diye yalakalık yapıyor :) Bazen yaptığı birşeye tam kızıcam, öyle birşey söylüyorki kahkaha atasım geliyor :) Ama çaktırmamaya çalışıyorum tabi :)

Beğen butonu olmadığı için beğenimi cevap yazarak bildireyim istedim :) Evet annelik dünyanın en güzel şeyi, onların sevgisi bir yana dünya bir yana. Benim sıpa da istediği şeyi yapmazsam annecim seni çok seviyorum diye yalakalık yapıyor :) Bazen yaptığı birşeye tam kızıcam, öyle birşey söylüyorki kahkaha atasım geliyor :) Ama çaktırmamaya çalışıyorum tabi :)

bunu doktorlara sormak lazım yoksa aldığınız yerde herşeyi sölüyolar benimkide air clean hepa filtreleme bilmemnesi var bu torbasız olanların hepsimi sulu eğer öyleyse duyduğuma eminim torbalı olanların daha i olduğunu ama yok torbasız olanların susuz olanlarından bahsediyolardıysa o konuda bi fikrim yok

kızlar ben bu cinsiyet olayını hiç anlamıyorum. doktorum 16 hafta olmadan göremeyiz diyor. millet 11-12.haftadan öğrenmiş cinsiyetini. 4 boyutlu falan mı baktırmak gerekiyor acaba? gerçi ben cinsiyetini merak etmiyorum bebişimin. sağlıklı olup olmadığını merak etmekten başka derdim yok. ama herkes bu kadar erken nasıl öğreniyor onu merak ettim sadece. saat 1 de doktor randevum var. içim sıkılıyor bu ara umarım hayra çıkar..

bugün bi heves topiğe girdim bebeğimin bu günkü gelişimini okuyacaktım ne güzel

bu arada günaydın herkese umarım iyisinizdir
snowflaken geçmiş olsun canım bende dün öyle oldum

başım döner gibi oldu göğsümden yukarı bi daralma oldu ama

uzandım biraz geçti umarım seninkide önemli değildir

ama cok bekletiyor

kızlar kim alıyor makina kaçırdım ama ben arnica bora kullanıyorum ne kadar temizlersen her defasında tüy toz kıl hepsini topluyo,, suya yapışıyo,,,, ben memnunum açıkçası

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…