- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #9.581
Hooyyttt girebildimm sonunda bee
Ama iyi oldu buarada işlerimi hallettim
Ve hamilelikkk takviminn yok olmuşşşSevmedim ben bu bakımı
Şimdiii canım sağlıklısı bi kere torbalı olanları doktorlar onu tavsiye ediyo Dierleri tozu dağıtıyomuş özellikle alerji fln olaylarına ters bide bunu biz alırken annemlerin vardı daha eski model 2500w onunla emiş gücü aynı motor teknolojisi farklı 1800harcıyo ama gücü ondan iyi belkide iyi araştır gidip yerindede anlatırlar işte onlar doru dürüst ben memnunum hemde kırmızı flnhoşuma gidiyo renkli şeyler benim
bu arada benim cvp kaynamasın okumayı unutmayasın
Torbasız daha hijyenik değilmiydi :26:
Suya yapışıyor sonuçta tozlar :26:
Bak iyice kafam karıştı yaa
Unutmadım unutmadım canım
ama cok bekletiyor
hooyyttt girebildimm sonunda bee
Ama iyi oldu buarada işlerimi hallettim
Ve hamilelikkk takviminn yok olmuşşşSevmedim ben bu bakımı
ama cok bekletiyor
günaydın güzel anneler...ilk anneliğini yaşayanlar için söylüyorum,çünkü anneliği tatmış olanlar bilirler,,ANNELİK DÜNYADAKİ EN GÜZEL DUYGU..bu sabah işe gelmeden önce doya doya öptüm oğlumu,uyandırmadan tabi..ondan kopmak zor oluyor..hasta da olsa bırakmak zorunda kalıyorsunkaç gündür idrarını yapamıyor..4 buçuk yaşında ve doktor sünnet olması gerektiğini söylüyor..haftaya düşünüyorum inşallah..keşke çalışmak zorunda olmasaydım..her sabah ben doyursaydım karnını,,sonra parka gitseydik,ne biliyim büyürken yanında olsaydım işte...şimdi 2.si geliyor,en fazla 1 ay dururum evde,sonra yine iş..bebek kokusuna doyamadan sabah bırakıp işe gitmek ofoffff.yine de güzel işte annelik..ben akşamı iple çekiyorum çünkü,evde beni bekleyen kocaman bir sevgi var..ben ona sarılınca geçecek bütün yorgunluğum..ve yeni öğrendiği bir söz var,sanırım kenan doğulunun parçasını duymuş...ANNECİĞİM SEN BENİM EN KIYMETLİMSİN DİYOR
günaydın güzel anneler...ilk anneliğini yaşayanlar için söylüyorum,çünkü anneliği tatmış olanlar bilirler,,ANNELİK DÜNYADAKİ EN GÜZEL DUYGU..bu sabah işe gelmeden önce doya doya öptüm oğlumu,uyandırmadan tabi..ondan kopmak zor oluyor..hasta da olsa bırakmak zorunda kalıyorsunkaç gündür idrarını yapamıyor..4 buçuk yaşında ve doktor sünnet olması gerektiğini söylüyor..haftaya düşünüyorum inşallah..keşke çalışmak zorunda olmasaydım..her sabah ben doyursaydım karnını,,sonra parka gitseydik,ne biliyim büyürken yanında olsaydım işte...şimdi 2.si geliyor,en fazla 1 ay dururum evde,sonra yine iş..bebek kokusuna doyamadan sabah bırakıp işe gitmek ofoffff.yine de güzel işte annelik..ben akşamı iple çekiyorum çünkü,evde beni bekleyen kocaman bir sevgi var..ben ona sarılınca geçecek bütün yorgunluğum..ve yeni öğrendiği bir söz var,sanırım kenan doğulunun parçasını duymuş...ANNECİĞİM SEN BENİM EN KIYMETLİMSİN DİYOR
bencede torbasız olanlar dha hijyenik. önemli olan filtre alırken hepa filtreli almaya çalış yoksa süpürge bir yandan çekerken diğer yandan geri toz çıkarıyor. benim alerjim var özellikle araştırıp aldım geçen yıl. philiphs maraton 2200w. ben eskiden süpürge yaptığımda her yeri açardım hapşırırdım ama bu süpürgeyle geriden hiç toz çıkmıyo hiç rahatsız etmiyor beni. fiyatı çok biraz ama ben bi kampanya yakalayıp 599a almıştım.
hosgeldın aramıza
banada arada oluyordu da bu baska bırsey ıcım gecıyor gıbı tansıyoummu dusuyor acaba anlaamdım
ama cok bekletiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?