- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #9.801
tek taraflı ağrılardan korkmamak lazmmış eğer genelde yoğun b ağrı varsa tehlikeliymiş diye biliyoru ben
olmazmıı.bende yuzustu yatmayı çokk severım ama yatamıyorum artık.şekılden şekıle gırıyorum yatarken.artık eskısı gıbı uzun uyuyamıyorum dalmam zaman alıyor.iyiyim cnaım bende çok şükür ya sizdede oluyor mu geceleri rahat uyayamıyorum. normalde yüzkoyun uyurdum ben simdi öle yatmıyorum bebiş için yan yatıncada uyuyamıyorum
ah canım benımde 2 gun ıyı oluyorum 5 gun kotu.oyle boyle 12.haftada daha rahat edecegız ınşallh..benım ılk gebelıkte 16.haftaya kadar surdu kusmam.ınşallh uzamazda rahat ederız.kızlar bir de benim bulantılar azalacağına artıyo sanki geçmedi gitti
ağzımda sürekli garip bi tat midemde ağırlık bulantı karışımı bi his yarın 12. haftaya giriyoruz ne zaman geçicek
ikidir de karnımda sanki kalp atışı seyirme gibi bişeyler oldu bu ne demek yaşayanınız varmı ?:44:
bended var çok sık oluyo ama doktor normal dedı.rahım buyuyo dedı.arkadaşlar bişi sorucam böyle kasık ağrısı olan varmı
dünden beri araa ara sol tarafımda bı noktada agrı oluyor kramp gıbıde snkıııı szzdeeede boylee sabıt yerden kasık agrısı olan varmıı endıslenıyromm sızce bısı olabılırmıı
5.haftadan beri hergün kusuyorum 2 aydır mutfağıma giremiyorum geçer geçer dediler hala geçmedi sabırla bekliyorum geçeceği günleri
2 gündür bende hissediyorum karnımda sanki pıt diye atıyo özellikle elimi karnıma getirip okşadığımda bana göre bebeğimin hareketleri deneyimli arkadaşlarıma göre de bağırsak hareketleri bende diyorum 25 yıldır bağırsaklarımda bu hareketlenmeler olmadıda şimdi mi olcak ama ben eminim ki bebişimi hissediyorummm
arkadaşlar bişi sorucam böyle kasık ağrısı olan varmı
dünden beri araa ara sol tarafımda bı noktada agrı oluyor kramp gıbıde snkıııı szzdeeede boylee sabıt yerden kasık agrısı olan varmıı endıslenıyromm sızce bısı olabılırmıı
ay bende cozemedım bu agrıyı 1,5 hafta sonra ne dıycek bakalım..yapay sarsısınım benımdıp boyasız hehe benımde saçlar yarım yamalak kaldı hem sarı hem kumral kaldım.doguma kadar kendı sacımda olurum herhal.:))
tabiki GS hastane cikisi
ayyy ben nasil okumusum senin mesaji
sen bize sormussun siz olsaniz ne yapardiniz diye
cok pardon ben kendi acimdan cevapladim
bizde herkes gs li ve bebis gs hastane cikisi giyecek insallah
ama sizin icin bence yansiz olmak iyidir ve tatli bir bebis kiyafeti alsaniz daha iyi olur
ama babanin hediyesini de illa o gun giydirmen gerekmiyor bence eve gittiginde giydirir foto cekersin, baban oyle gorur ayrica sever, gonlunu almis olursun
aynı durum bizde de var. bizim ailede herkes hasta cimbomludur ben dahil. ama eşim tam tersi hasta fenerli. aynen senin eşin gibi eski futbolcu ve nerdeyse 24 saat futbol programları izliyoruzama sanırım benim kuzumun hiç şansı yok fenerlileri giyecek doğar doğmaz eşim şimdiden hazırlanıyo çünkü hele bide erkek olursa hiç kurtaramam :)
amaannn yesınler onu cokk sekerr:)
aynı bızım durum sızdede var esım fanatık fenerlı babam fanatık gs lı sureklı atısıyorlar babam gslı olcak esım fb lı olcak dıyo:)allah yardımcısı olsun melegımın
Gerçekten çok tatlılar, hastane çıkışı bakıyorum ben de ama böyle güzelini görmemiştim :)
Bizim ailede abim ve eşi arasında aynı şey yaşandı. Yengem ve onun abisi fb li, abim ise beşiktaşlı. Onlar herkese takım forması ve renkleri olan hediye almamalarını rica ettiler ve hiç bir zaman fenerli ya da beşiktaşlı bi şey giydirmediler. ikisi de büyüdüğünde doğru yolu kendi seçeceğine inanıyor :))
pekbicici canım sen daha doktor yüzde bile vermeden biraz fazla inandırmıyomusun kendinikızım fln die sevme çocuğun psikolojisi bozulur haa
Kızlar ben gece her zaman sağ tarafımda yan yatarım ama sola yatın önerilerinden sonra şimdiden alışayım diye yatakta yattığım yönü değiştirdim ve sola yatmaya çalışıyorum. Çok sevmesem de bebeğim için alışabilirim ama eşim de eski yatışıma alışık olduğu için dün gece karnıma diziyle çarptı. uyandım ve çok huzursuz oldum. alışmaya çalışma denemelerini sürdürsem mi, bebeğimi tekmelere maruz bırakma riskini göze alamıyorum.
neyseki kendi saclarim acik bir renk cok siritmiyor ama tam baska renge donecektim ve birakacaktim ki hamile kaldim
olsun boyle de guzeliz bizlerisin kotusu benim saclar hic uzamaz 5 ayda birkac cm uzadi sadece
hamilelikte uzar dedim yok, kendi sacima da zor donucem bu gidisle
Benim içinde tabiikide GS Hastane çıkışı ama gs hastane çıkış renkleride çok boğucu
Yaa ev gezmelerinde giydiririm elbet ama babam işte hastane çıkışını ben alacağım demek, hastanede bunu giydir demek olduğundan ne yardan ne serden oluyorum bende
Gideceğim bir terziye yarısı gs yarısı fb olan bir body diktireceğimm artık
O 24 saat futbol izlemek konusuna hiç girmeyimm
Soldan soldan geliyorlarrr artık bana canımm ve inat kii 2. tv aldırtmıyor
Neymiş zaten akşamları görüşüyormuşuz onda da ayrı ayrı mı oturcakmıyızzBende böyle daha mı güzel 22 kıllı bacak ve biz amaan Allahım ne romantikizz diyorumm
Valla bizimkiler ayırt etmedi erkek kız diyee ne olursa giydireceklerdee artık eşime hayır diyemiyeceği bir teklif sunmayı planlıyorum
Yalnız farkettin mi canım? Gs mi fb mi derken ben bildiğin bjk hastane çıkışı beğenmişimmSiyah beyaz
Aynen Allah yardımcısı olsun meleğiminn
O sitede çok şahane bebek kıyafetleri oluyorr zaten bebek sitesi sadeceNeler varda elim gidip almıyorum bekleyeceğim kısmetse 6-7 aya kadar :26:
Şöyle bir gerçek var ki İlla kii babasının takımını tutacak ama bebekken barii görelimm doğru yolda olduğunugs formalı
Vermedi canım ama bu nub var yaa genelde de doğru çıkıyormuş yaa (Tabii Rabbim bilir en doğrusunu ve hayırlısını) ondan kız dedim ve ara ara kızım diyorum
Rabbim sağlıkla versin canım
canim sanirim en iyisi esinle yer degistirmen
benim de esim su an arkamda kaliyor mecburen ona dogru donersem de kucuk yastigi karnima siper edip yatiyorumcunku esim cok deli yatar ve vurmamasi imkansiz ben de yastik ordayken guvende oluyorum
sola yatmak bana cok cok zor geliyorn kollarim omuzlarim hep agriyor, cok zorlaniyorum, saga donunca pek sorun yok ama genelde sola donmeye calisiyorum bebege kan akisi daha iyi oluyormus sola yatinca
canım benimde aynen sol tarafımda bi nokta agrıyor dünden beri ara. etraftan duydugum sol taraf agrırsa erkek sağ ağrırsa kız diyolar benimknin cinsiyeti henüz belli olmadığı için doğruluğunu bilmiyorum. ama sanırım korkulacak bisey yok. seninkinin cinsiyeti belli oldu mu?
Kızlar günaydııınnn,
Hepiniz iyisiniz umarım,ben çok fena grip oldum,evde yatıyorum ve ilaç kullanıyorum,enfeksiyon oranım yüksekmiş
Sağlıklı günler herkese
hhhaaaa o yonden hıc dusunmemıstım
yarisi gs yarisi fb hastane cikisi
cok guzelllll
bu arada paylastigin takim da cok cici
geçmiş olsun, dinlen bol bol, umarım en kısa zamanda atlatırsın. koyu yeşil sebzeler tüketmeyi ihmal etme..
herkeşler buralarda ama paylaşım fazla yok neden küüü
ben nasıl rahat edıyosam oyle yatıyorum ya aman saga sola doneyım hıç aklıam gelmıyo:26:Kızlar ben gece her zaman sağ tarafımda yan yatarım ama sola yatın önerilerinden sonra şimdiden alışayım diye yatakta yattığım yönü değiştirdim ve sola yatmaya çalışıyorum. Çok sevmesem de bebeğim için alışabilirim ama eşim de eski yatışıma alışık olduğu için dün gece karnıma diziyle çarptı. uyandım ve çok huzursuz oldum. alışmaya çalışma denemelerini sürdürsem mi, bebeğimi tekmelere maruz bırakma riskini göze alamıyorum.
evet evet beımkıde sıraıtmıyo ama yınede fark oluyo ınsan rahatsız oluyo:)) yaa aynen benım saçlarda yavaş uzar ama ben baglıyorum sacımı baglayınca fark ortadan kalkıyo hehe.neyseki kendi saclarim acik bir renk cok siritmiyor ama tam baska renge donecektim ve birakacaktim ki hamile kaldim
olsun boyle de guzeliz bizlerisin kotusu benim saclar hic uzamaz 5 ayda birkac cm uzadi sadece
hamilelikte uzar dedim yok, kendi sacima da zor donucem bu gidisle
gozun aydın canım.Günaydın kızlar, kayınvalidem bugün gidiyor birazdan otobüse binecek bayağı uzak kaldım buradan artık aranıza dönebilirim birazcık geçmişe göz atayım bakalım neler olmuş
cıcım bebegını gormuşsun maşallh kuzuya.bebegın cınsıyetıde daha net degıl herhal allah gonlune gore versın.bakcam oglen usg goruntusune..Benim içinde tabiikide GS Hastane çıkışı ama gs hastane çıkış renkleride çok boğucu
Yaa ev gezmelerinde giydiririm elbet ama babam işte hastane çıkışını ben alacağım demek, hastanede bunu giydir demek olduğundan ne yardan ne serden oluyorum bende
Gideceğim bir terziye yarısı gs yarısı fb olan bir body diktireceğimm artık
O 24 saat futbol izlemek konusuna hiç girmeyimm
Soldan soldan geliyorlarrr artık bana canımm ve inat kii 2. tv aldırtmıyor
Neymiş zaten akşamları görüşüyormuşuz onda da ayrı ayrı mı oturcakmıyızzBende böyle daha mı güzel 22 kıllı bacak ve biz amaan Allahım ne romantikizz diyorumm
Valla bizimkiler ayırt etmedi erkek kız diyee ne olursa giydireceklerdee artık eşime hayır diyemiyeceği bir teklif sunmayı planlıyorum
Yalnız farkettin mi canım? Gs mi fb mi derken ben bildiğin bjk hastane çıkışı beğenmişimmSiyah beyaz
Aynen Allah yardımcısı olsun meleğiminn
O sitede çok şahane bebek kıyafetleri oluyorr zaten bebek sitesi sadeceNeler varda elim gidip almıyorum bekleyeceğim kısmetse 6-7 aya kadar :26:
Şöyle bir gerçek var ki İlla kii babasının takımını tutacak ama bebekken barii görelimm doğru yolda olduğunugs formalı
Vermedi canım ama bu nub var yaa genelde de doğru çıkıyormuş yaa (Tabii Rabbim bilir en doğrusunu ve hayırlısını) ondan kız dedim ve ara ara kızım diyorum
Rabbim sağlıkla versin canım
çok gecmış olsun.bol c vıtamını ve ıhlamur tavsıye ederım.ınşallh cabuk toparlarsın.Kızlar günaydııınnn,
Hepiniz iyisiniz umarım,ben çok fena grip oldum,evde yatıyorum ve ilaç kullanıyorum,enfeksiyon oranım yüksekmiş
Sağlıklı günler herkese
herkeşler buralarda ama paylaşım fazla yok neden küüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?