2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

benım ıkı yaramaz netın başında buyuk oyun oynuyo kuçukte onu seyredıyoben bı onları kaldırıp bakıyorum.şimdi kzıdılar oyunumuzu bozuyosun dıye.en ıyısı buyuk okula gıdecek kuçuk oglen uyuyacak papatya rahatca gelecek nete

Son düzenleme:
pekbicici o dalmaçyalı hastane çıkışına baktığın sitenin linkini paylaşabilir misin? ben de hastane çıkışı araştırıyorum. kw falan haves edip almadan almak ve söylediğinde ben aldım başka şeyler alın demek istiyorum. çünkü o %100 pamuk olmasına dikkat etmez, sonra da aldım giydirmedi olur diye elimi çabuk tutmak istiyorum :))

herkes bişi sölüyo ama komik olarak düşünüp geçiceksin sen heralde hepsini bi anda duyduğun için çok dolmuşun bana direk mesela hiç bişi demeden ekşimi tatlımı demişti birisi böle şok kalmıştım

bebeğe kan akışı için önemliymiş sol tarafa yatmak bende zorlanıyorum hatta bazen uyanıp bakıyorumki düz yatıyorum korkuyorum vicdan azabı çekiyorum resmen doktora sorucam bunu ne kadar süre de tehlikeye giriyo diye

amiin inşallah hepimizinkini

.cıcım bebegını gormuşsun maşallh kuzuya.bebegın cınsıyetıde daha net degıl herhal allah gonlune gore versın.bakcam oglen usg goruntusune..:

Gördüm şükürlerr olsunn canım
Genelde popişini gördüm ama onun poposunuda yirimmm benn
Cinsiyet olarak sadece çıkıntı yok dedi doktor ve bacaklarını kapamış göremiyorum dedii
Bende nazlı kızımm göstermez dedimm olabilir dedi

Canım sanırım yasak değildir söylemek
Unnado diye site
Bebek kıyafetleri ve hamilelikle ilgili şeyler var genelde
Ve dikkat ettiğin konu okadar güzel ve hassas kii
Bende senin gibiyimm ben almalıyım
Ama ben biraz söylüyorumm
Pamuklu ve boyun etiketi olmayan ürünleri tercih ediyorum ben diye
Yada baskısında iç astar olmalı gibi
Arkadaşlarımın hepsi biliyor çünkü onların bebeklerine hep öyle aldım ve söyledim de buna dikkat edin narin vucuduna batmasın o etiketler,çünkü yıkanınca ütüyü basınca o kenarlar eriyor ve tırtır oluyor, bizi nasıl kaşındırıyor kesmek için cebelleşiyoruz
Bi arkadaşım hiç bakmamış onlaraa oda oturdu tek tek söktü etiketleri

Son düzenleme:

ben kusmuyorum canım ama kussam rahatlıycam sanki, kilo verdiğim için de doktorum herseferinde soruyor kusuyomusun diye çok karşı kendisi bu duruma günde gerekirse birtane salatalık ye ama onu çıkartmamaya çalış diyor neden bilmiyorum

seninki belki harekettir haftan benden daha ilerde ama benimki ne çözemedim böyle pır pır pır pır kalp atışı ritmi gibi ama daha hızlısı seyirme damar atması filan mı bilmiyorum 12.haftaya giriyoruz yarın erken benim için hareketini hissetmek
:44::44:

Ben başlarda çok kötüydüm adamın öpmesine bile tahammül edemiyordum bir haftadır filan iyiyim, hormonlar arttı demekki

kızlar şu cınsıyet topıgınde reyhan dıye bı arkadaşın açtıgı bı sayfa var bak ben orayı çozdum.benım kızlar tuttu bakalımmmı dogruluk oranına ne kadar tutuyo en azından cınsıyetı bellı olanlar eşlerının ve kendılerının dogum tarıhını yazsınlar ne çıkacak bebeklerının cınsıyetı:)) olmadı ozleden yazında sonucu gorelım.bir muneccınde ben olayaım

oy yesınler totosunu.kız totodan anlaşılmaz sen kaptırma kendını ogluşsada ayıp olmasın

arkadaşlar cehaletimi mazur görün ama burada okuyoru hep bu nub dediğiniz şey ne ola ki?

Canım ben cok bahsediyorum oyüzden ben acıklayım sana
Şimdi usg görüntüsünde 12.13 hafta bebiş bacak arasında bir çıkıntı oluyor
Bu çıkıntı düz ise kız, çıkıntı dikse erkek
yani bu

Ben başlarda çok kötüydüm adamın öpmesine bile tahammül edemiyordum bir haftadır filan iyiyim, hormonlar arttı demekki

Benimde artsınn o hormonlarr :18::18:
Hala yengeç gibiyimm yan yan kaçıyorumm

benımde bulantıdan dolayı ısteksızlık var bı ıyıce gecse ah benım hormonlarda ıyıdır ahh adam dort gozle gecmesını beklıyo bulantıların

Son düzenleme:

oy yesınler totosunu.kız totodan anlaşılmaz sen kaptırma kendını ogluşsada ayıp olmasın

Linki nedir canım?
O neye göre bakıyor acaba
Senin cinsiyet belli oldu mu bu bebişte canım

kw dem daha hatırımı sormadan ekşimi tatlımı çekio canın die sordu, o kadar gıcık oldum ki, (aslında hep ekşi yiyodum) hiç ayırmıyorum, hepsini yiyorum demiştim :))) haklısın, hepsiyle aynı anda muhattap oldum die taktım sanırım :))

kussan da rahatlayabilirsin cnm
benim icin oyle oluyordu arkasindan rahatlama olmuyor full devam ediyor bulanti minerak kaybi oluyormus her seferinde ondan dolayi sanirim doktorun oyle diyor. benimki de kusma olursa soyle demisti hep, soyledim bir takim test yapti bana karaciger enzimlerine ve glukoze bakmis neden bilmem, sen cikariyorum dedin diye bunlari inceledim dedi

kızlarrr dr geliyorum bebişim büyümüşş resmini ekliyorum cinsiyet tahmini yaparmısınız.drumuz bişey demedi bende bebişi görünce unuttum. gayet sağlıklı dedi eli ayağı oluşmuş dedi.başkada bişey demedi ben resmi alınca unuttum herşeyi :)))

hamileyken kv nin dedikleri cok batiyor di mi
aslinda cogu zaman masum sorular da olsa insan hemen parlama moduna giriyor

benimki de gecende kiziniz dogunca otutturmayin dedi
aahhaa simdiden karisiyorlar dedim, biz de biliyoruz bebekler belli bir zamana kadar oturtturulmaz (nasil yazacagimi bilemedim ben bu kelimeyi ya yalis yazdim herhade)ama simdiden karisinca insan bir garip oluyr.
ayni sekilde dogumdan sonra hemen gitme dedi bana, ben altta kalir miyim, onca zamna kocamdan ayri kalicam dogumdan sonra sizlere bebegi gosterip hemen gidicem dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…