2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Annem de kayınvalidem de kötü niyetlerinden değil ama heveslenip alırlar. Anneme söylüyorum böyle böyle olsun die ama kwdeye söylesem de çok dikkat edeceğini sanmıyorum. yaşlı ve küçük bi yerde yaşıo, %100 pamuk ve etiketsiz diye düşününce genelde belli markalar olması gerekiyor, o ne bilir ne de arar tahminimce :)

Canım bu junior oturuyor mu
Ayy yirimm yiriimmm maşallahhh maşallaahhh
Ama ben anlayamadım vallaa
Sağlıkla al kucağınaa meleğini

Son düzenleme:

maşallh canım gozun aydın.ınan bana bu nub lardan falan anlamıyorum ben.bıde karanlık çıkmış demı.

fenerbahçeli anneler
bebeişlerinize fenerli hastane çıkışı alamayacaksanız kendinize alın

Hamile Loading T-Shirt

Fenerlimisinn
Benim aklıma gelmiştiii valla
Eşime onu söylicektim ben giyeyimm hamiliğimde fb tshirttü, bebişimizin hastane çıkışı gs olsun dicektim ve geri cevirmez diye tahmin ettim :26:
Du bakimm Gs li var mı

Ben parlamıyorum ama biriktiriyorum sanki içimde, parlayıp cevap vermek yerine istediği cevabı vermemek daha iyi oluyor. hem terbiyemi bozmamış, kimsenin kalbini kırmamış oluyorum(hem eşime saygımdan hem de daha sonra kendim de üzülürüm yaşlı insanları üzdüm diye)

Önceden de yaptığı şeyler şimdi daha çok rahatsız ediyor ve farkında olmadan beni kendinden soğutuyor. Mesela gidiyoruz, yatmadan önce eşime 'oğluşum sabah kahvaltıda ne istersin, ne yapayım' diye soruyor. eskiden hiç takmıyodum ama hamileyken alındım açıkçası.

Seninki biraz seni tartıyor sanki, her dediğine tamam mı diyeceksin yoksa ben biliyorum bebeğime nasıl bakacağımı mesajı veren cevaplar mı vereceksin onu görmek istiyor gibi geldi bana.

Son düzenleme:
Canım bu junior oturuyor mu
Ayy yirimm yiriimmm maşallahhh maşallaahhh
Ama ben anlayamadım vallaa
Sağlıkla al kucağınaa meleğini

maşallh canım gozun aydın.ınan bana bu nub lardan falan anlamıyorum ben.bıde karanlık çıkmış demı.

çok teşekkür ederim , inşallah hayırlısıyla doğum resimlerinide koyarız kızlar.
pekbicici bende anlayamadım sanırım oturuyor :124: göbiste büyük sığamadı desem ama çözemedim
12 hafta 4 günlük dedi ikili test için bu cumartesimi gitmeliyim kızlar önümüzdeki cumartesi 14 haftaya giriyor ne yapsam haftaya geçmi kalıyorum cevaplkarsanız sevinirim.

sanırım mineral kaybından dolayı haklısın kadın çook karşı çok bende sıkıyorum işte dişimi inşallah geçer artık bi güzel besleriz bebikleri

canım zaman engelin yoksa git ben 12 haftamda gitmiştim doktorumda 12 haftadan ıtıbaren yapıldıgını soyledı ve benıde 12 haftada cagırdııı
zamanında uygunsa gec kalmadan vakıtlıce gıt canım

evet cnm benve ailem fener eşim ve ailesi beşiktaş
bundan sonra daha hamiş kışlıklarıda çıkar :)

hem de nasıl batıyor bana da bir sürü bebeğini kaybetmiş anne hikayesi anlattı, yeni evlendiğimizde hikayelerin sonunda eşlerden biri diğerini aldatıyor sonunda da boşanıyorlardı şimdi de bu çıktı sordum eltime de aynısını yapıyormuş 1 buçuk yaşında çocuk emzik emiyor diye dudakları şişecek bunun diyiyp duruyor kadın
Bir de bize diyor ki kadın lohusayken psikolojisi değişik olurmuş ağlarmış filan, o zaman ya turtix'in annesi ya da ben yanınıza gelelim ama siz de gelen kişiyi hiç kırmayacaksınız el üstünde tutacaksnız diyor madem ben hassasım neden ona iyi davranacakışım anlamadım

Canım hapını aç karna aldıysan buyuzden kusmuş olabılırsın .. cunku bendede dun sabah oyle olmustu.. ben içmedım tekrardan...

Canım hapını aç karna aldıysan buyuzden kusmuş olabılırsın .. cunku bendede dun sabah oyle olmustu.. ben içmedım tekrardan...

aç karnına alıp hemen üzerine bişeyler yedim. tokken de bulandırıyordu ama bu kadar kötü olmuyordu. bundan sonra dikkat edicem. teşekkür ederim :)

ben o konuda onunu zamanın da oğlu ile kestim çünkü sadece bizim cevap vermemiz veya terslememiz yeterli olmuyor ilk başta olmadık olumsuzlukları kulakdan olma şeyleri anlattı benden ve oğlundan ters tepki görünce şimdi kzuu gibi siz nasıl isterseniz kızım sağlıklı olsun da aman siz iyiolunda gibi şeylere dondu bazen dusunuorum haksızlık mı ediyorum diye ama susmayıda bilmeleri gerek diye de dusunmeden alamıyorum kendimi

Aynı sorunu bende yaşıyorum malesef.... Bebek sağımda oldugu için soluma dogru yatmak zorunda kalıyorum .. ve buda uykuya dalmak ıcın baya zamanımı alıyor..

[video=youtube;DOq6GwFO6k4]http://www.youtube.com/watch?v=DOq6GwFO6k4&feature=endscreen&NR=1[/video]

A nenni nenni
Kınalı kuzum
Büyüdün de adam mı oldun
Yanağı pembem, dudağı kirazım
Gözü okyanusum iyi ki doğdun

Bu yürek çarpıntısı ömürlük biliyorsun
Büyümedin hiç gözümde
Bebeğim sen ne diyorsun

Bir dualık mesafedeyim
Ne zaman sıkışırsan yanındayım
Ha bu arada soğudu havalar aman ha
Üşütme yine, kurbanın olayım

Bir kadın varmış internette birileriyle konuşuyormuş sonra kocasını bırakıp evden kaçmış bize bunu anlatıyor, eşim nasıl kızdı böyle hikayeler anlatma diye ama anlamıyor ki hikayesini bitirene kadar susmadı. Ben karşımda hasta birisi var ya da çocuk var gibi düşünmeye çalışıyorum çünkü tersleyince daha kötü oluyor güzellikle anlatınca da anlamyor

bak benım ki de oyle idi çok güzel konuşmaya çalıştık cahil idi bazen nerde nasıl konuştugunu bilmiyordun en sonunda anlayacagı kapaisteye indik biraz düzeldi baktık devam ediyor bu kez anladıgı dillde ters tepki verince sustu ama senin işin zor gibi fakat yine de buyukdur ve eşlerimizin anneleri sonucda yanlarında evet deyıp diğer odada yine kendi bildiğimizi yapmak da yarar var kulak asma iyidüşünelim anne bakma sen nete suna buna de ne yapacaksın bazen hiç bir şey kar etmiyor onlara..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…