- 4 Haziran 2009
- 12.117
- 1.133
- 223
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #9.841
Canım sanırım yasak değildir söylemek
Unnado diye site
Bebek kıyafetleri ve hamilelikle ilgili şeyler var genelde
Ve dikkat ettiğin konu okadar güzel ve hassas kii
Bende senin gibiyimm ben almalıyım
Ama ben biraz söylüyorumm
Pamuklu ve boyun etiketi olmayan ürünleri tercih ediyorum ben diye
Yada baskısında iç astar olmalı gibi
Arkadaşlarımın hepsi biliyor çünkü onların bebeklerine hep öyle aldım ve söyledim de buna dikkat edin narin vucuduna batmasın o etiketler,çünkü yıkanınca ütüyü basınca o kenarlar eriyor ve tırtır oluyor, bizi nasıl kaşındırıyor kesmek için cebelleşiyoruz
Bi arkadaşım hiç bakmamış onlaraa oda oturdu tek tek söktü etiketleri
Eki Görüntüle 547243 kızlarrr dr geliyorum bebişim büyümüşş resmini ekliyorum cinsiyet tahmini yaparmısınız.drumuz bişey demedi bende bebişi görünce unuttum. gayet sağlıklı dedi eli ayağı oluşmuş dedi.başkada bişey demedi ben resmi alınca unuttum herşeyi :)))
Eki Görüntüle 547243 kızlarrr dr geliyorum bebişim büyümüşş resmini ekliyorum cinsiyet tahmini yaparmısınız.drumuz bişey demedi bende bebişi görünce unuttum. gayet sağlıklı dedi eli ayağı oluşmuş dedi.başkada bişey demedi ben resmi alınca unuttum herşeyi :)))
fenerbahçeli anneler
bebeişlerinize fenerli hastane çıkışı alamayacaksanız kendinize alın
Hamile Loading T-Shirt
hamileyken kv nin dedikleri cok batiyor di mi
aslinda cogu zaman masum sorular da olsa insan hemen parlama moduna giriyor
benimki de gecende kiziniz dogunca otutturmayin dedi
aahhaa simdiden karisiyorlar dedim, biz de biliyoruz bebekler belli bir zamana kadar oturtturulmaz (nasil yazacagimi bilemedim ben bu kelimeyi ya yalis yazdim herhade)ama simdiden karisinca insan bir garip oluyr.
ayni sekilde dogumdan sonra hemen gitme dedi bana, ben altta kalir miyim, onca zamna kocamdan ayri kalicam dogumdan sonra sizlere bebegi gosterip hemen gidicem dedim
Canım bu junior oturuyor mu
Ayy yirimm yiriimmmmaşallahhh maşallaahhh
Ama ben anlayamadım vallaa
Sağlıkla al kucağınaa meleğini
maşallh canım gozun aydın.ınan bana bu nub lardan falan anlamıyorum ben.bıde karanlık çıkmış demı.
kussan da rahatlayabilirsin cnm
benim icin oyle oluyordu arkasindan rahatlama olmuyor full devam ediyor bulantiminerak kaybi oluyormus her seferinde ondan dolayi sanirim doktorun oyle diyor. benimki de kusma olursa soyle demisti hep, soyledim bir takim test yapti bana karaciger enzimlerine ve glukoze bakmis neden bilmem, sen cikariyorum dedin diye bunlari inceledim dedi
çok teşekkür ederim , inşallah hayırlısıyla doğum resimlerinide koyarız kızlar.
Pekbicici bende anlayamadım sanırım oturuyor :d:124: Göbiste büyük sığamadı desem ama :d çözemedim
12 hafta 4 günlük dedi ikili test için bu cumartesimi gitmeliyim kızlar önümüzdeki cumartesi 14 haftaya giriyor ne yapsam haftaya geçmi kalıyorum cevaplkarsanız sevinirim.
fenerlimisinn
Benim aklıma gelmiştiii valla
Eşime onu söylicektim ben giyeyimm hamiliğimde fb tshirttü, bebişimizin hastane çıkışı gs olsun dicektim ve geri cevirmez diye tahmin ettim :26:
Du bakimm gs li var mı
hamileyken kv nin dedikleri cok batiyor di mi
aslinda cogu zaman masum sorular da olsa insan hemen parlama moduna giriyor
benimki de gecende kiziniz dogunca otutturmayin dedi
aahhaa simdiden karisiyorlar dedim, biz de biliyoruz bebekler bellii bir zamana kadar oturtturulmaz (nasil yazacagimi bilemedim ben bu kelimeyi ya yalis yazdim herhade)ama simdiden karisinca insan bir garip oluyr.
ayni sekilde dogumdan sonra hemen gitme dedi bana, ben altta kalir miyim, onca zamna kocamdan ayri kalicam dogumdan sonra sizlere bebegi gosterip hemen gidicem dedim
Günaydın kızlar,
Ben bu sabah vitaminimi aldım, sonra da eşimle birlikte kahvaltımı ettim. Bugünkü işkencem bitti diye de çok sevindim ama 10 dk geçmedi ki, hepsini çıkardım. Şimdi tekrar vitaminimi almalı mıyım sizce?
Canım hapını aç karna aldıysan buyuzden kusmuş olabılırsın .. cunku bendede dun sabah oyle olmustu.. ben içmedım tekrardan...
hem de nasıl batıyor bana da bir sürü bebeğini kaybetmiş anne hikayesi anlattı, yeni evlendiğimizde hikayelerin sonunda eşlerden biri diğerini aldatıyor sonunda da boşanıyorlardı şimdi de bu çıktı sordum eltime de aynısını yapıyormuş 1 buçuk yaşında çocuk emzik emiyor diye dudakları şişecek bunun diyiyp duruyor kadın
Bir de bize diyor ki kadın lohusayken psikolojisi değişik olurmuş ağlarmış filan, o zaman ya turtix'in annesi ya da ben yanınıza gelelim ama siz de gelen kişiyi hiç kırmayacaksınız el üstünde tutacaksnız diyor madem ben hassasım neden ona iyi davranacakışım anlamadım
Kızlar ben gece her zaman sağ tarafımda yan yatarım ama sola yatın önerilerinden sonra şimdiden alışayım diye yatakta yattığım yönü değiştirdim ve sola yatmaya çalışıyorum. Çok sevmesem de bebeğim için alışabilirim ama eşim de eski yatışıma alışık olduğu için dün gece karnıma diziyle çarptı. uyandım ve çok huzursuz oldum. alışmaya çalışma denemelerini sürdürsem mi, bebeğimi tekmelere maruz bırakma riskini göze alamıyorum.
ben o konuda onunu zamanın da oğlu ile kestim çünkü sadece bizim cevap vermemiz veya terslememiz yeterli olmuyor ilk başta olmadık olumsuzlukları kulakdan olma şeyleri anlattı benden ve oğlundan ters tepki görünce şimdi kzuu gibi siz nasıl isterseniz kızım sağlıklı olsun da aman siz iyiolunda gibi şeylere dondu bazen dusunuorum haksızlık mı ediyorum diye ama susmayıda bilmeleri gerek diye de dusunmeden alamıyorum kendimi
Bir kadın varmış internette birileriyle konuşuyormuş sonra kocasını bırakıp evden kaçmış bize bunu anlatıyor, eşim nasıl kızdı böyle hikayeler anlatma diye ama anlamıyor ki hikayesini bitirene kadar susmadı. Ben karşımda hasta birisi var ya da çocuk var gibi düşünmeye çalışıyorum çünkü tersleyince daha kötü oluyor güzellikle anlatınca da anlamyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?