- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #9.861
tek taraflı ağrılardan korkmamak lazmmış eğer genelde yoğun b ağrı varsa tehlikeliymiş diye biliyoru ben
Kizlar dr um istedigi oldu sonunda 2 kilo almisim4 ayin dolmasina 1 hafta var daha.sizce normal mi?
ilk aylarda her ay için 1 kilo normal demişti benim doktorum. öğrendiğimizde zaten 5-6 haftalık olduğunu hesaba katarsak gayet normal görünüyor. ben de 6. hafatdan beri 1 kiloa aldım ama daha 13. haftamdayım.
kızlar şu cınsıyet topıgınde reyhan dıye bı arkadaşın açtıgı bı sayfa var bak ben orayı çozdum.benım kızlar tuttu bakalımmmı dogruluk oranına ne kadar tutuyo en azından cınsıyetı bellı olanlar eşlerının ve kendılerının dogum tarıhını yazsınlar ne çıkacak bebeklerının cınsıyetı:)) olmadı ozleden yazında sonucu gorelım.bir muneccınde ben olayaım
ilk aylarda her ay için 1 kilo normal demişti benim doktorum. öğrendiğimizde zaten 5-6 haftalık olduğunu hesaba katarsak gayet normal görünüyor. ben de 6. hafatdan beri 1 kiloa aldım ama daha 13. haftamdayım.
saol cnm :) .[/QUOTE
yalnız seni korkutmak için değil ama eğer aynı haptan bahsediyosak hamileliğimin başından beri ciddi bi kabızlık çekmeyen ben (çok şükür maşallah) onu kullandığım dönem baya bi sıkıntım olmuştum bağırsak faaliyetlerimi tüm değiştirmişti malesef:44:
cıddımısınnn
zaten vardı bende kayısı yemek lazım bol bol
Ben parlamıyorum ama biriktiriyorum sanki içimde, parlayıp cevap vermek yerine istediği cevabı vermemek daha iyi oluyor. hem terbiyemi bozmamış, kimsenin kalbini kırmamış oluyorum(hem eşime saygımdan hem de daha sonra kendim de üzülürüm yaşlı insanları üzdüm diye)
Önceden de yaptığı şeyler şimdi daha çok rahatsız ediyor ve farkında olmadan beni kendinden soğutuyor. Mesela gidiyoruz, yatmadan önce eşime 'oğluşum sabah kahvaltıda ne istersin, ne yapayım' diye soruyor. eskiden hiç takmıyodum ama hamileyken alındım açıkçası.
Seninki biraz seni tartıyor sanki, her dediğine tamam mı diyeceksin yoksa ben biliyorum bebeğime nasıl bakacağımı mesajı veren cevaplar mı vereceksin onu görmek istiyor gibi geldi bana.
pekbicici ağlattın beni kız zaten bebişimi rüyamda gördüm tam bi duygu silsilesi yaşadım şarkıyla
Taktim ben bu kilo olayina zaten,son aylarda birden alacagimi tahmin ederek dengeli yemeye calisiyorum ama yok,gecen haftaya kadar 1 kilom vardi simdi son haftada 1 kilo daha almisim,uf bugunden itibaren en az yarim saat yuruyuslere basliyorum
hem de nasıl batıyor bana da bir sürü bebeğini kaybetmiş anne hikayesi anlattı, yeni evlendiğimizde hikayelerin sonunda eşlerden biri diğerini aldatıyor sonunda da boşanıyorlardı şimdi de bu çıktı sordum eltime de aynısını yapıyormuş 1 buçuk yaşında çocuk emzik emiyor diye dudakları şişecek bunun diyiyp duruyor kadın
Bir de bize diyor ki kadın lohusayken psikolojisi değişik olurmuş ağlarmış filan, o zaman ya turtix'in annesi ya da ben yanınıza gelelim ama siz de gelen kişiyi hiç kırmayacaksınız el üstünde tutacaksnız diyor madem ben hassasım neden ona iyi davranacakışım anlamadım
çok teşekkür ederim , inşallah hayırlısıyla doğum resimlerinide koyarız kızlar.
pekbicici bende anlayamadım sanırım oturuyor:124: göbiste büyük sığamadı desem ama çözemedim
12 hafta 4 günlük dedi ikili test için bu cumartesimi gitmeliyim kızlar önümüzdeki cumartesi 14 haftaya giriyor ne yapsam haftaya geçmi kalıyorum cevaplkarsanız sevinirim.
aynı sorunu bende yaşıyorum malesef.... Bebek sağımda oldugu için soluma dogru yatmak zorunda kalıyorum .. Ve buda uykuya dalmak ıcın baya zamanımı alıyor..
ben de 3 kilo verdim şimdiye kadar..sanırım bir daha yemek yiyemeyeceğim..genellikle sabah yediğim zeytin ekmekle günü tamamlıyorum..arada meyve yoğurt falan oluyor ama herhangi bir ana öğünüm yok..çünkü gördüğüm gibi öğürüyorum..çok üzülüyorum çooookkk..
hem de nasıl batıyor bana da bir sürü bebeğini kaybetmiş anne hikayesi anlattı, yeni evlendiğimizde hikayelerin sonunda eşlerden biri diğerini aldatıyor sonunda da boşanıyorlardı şimdi de bu çıktı sordum eltime de aynısını yapıyormuş 1 buçuk yaşında çocuk emzik emiyor diye dudakları şişecek bunun diyiyp duruyor kadın
Bir de bize diyor ki kadın lohusayken psikolojisi değişik olurmuş ağlarmış filan, o zaman ya turtix'in annesi ya da ben yanınıza gelelim ama siz de gelen kişiyi hiç kırmayacaksınız el üstünde tutacaksnız diyor madem ben hassasım neden ona iyi davranacakışım anlamadım
ben o konuda onunu zamanın da oğlu ile kestim çünkü sadece bizim cevap vermemiz veya terslememiz yeterli olmuyor ilk başta olmadık olumsuzlukları kulakdan olma şeyleri anlattı benden ve oğlundan ters tepki görünce şimdi kzuu gibi siz nasıl isterseniz kızım sağlıklı olsun da aman siz iyiolunda gibi şeylere dondu bazen dusunuorum haksızlık mı ediyorum diye ama susmayıda bilmeleri gerek diye de dusunmeden alamıyorum kendimi
Bir kadın varmış internette birileriyle konuşuyormuş sonra kocasını bırakıp evden kaçmış bize bunu anlatıyor, eşim nasıl kızdı böyle hikayeler anlatma diye ama anlamıyor ki hikayesini bitirene kadar susmadı. Ben karşımda hasta birisi var ya da çocuk var gibi düşünmeye çalışıyorum çünkü tersleyince daha kötü oluyor güzellikle anlatınca da anlamyor
bak benım ki de oyle idi çok güzel konuşmaya çalıştık cahil idi bazen nerde nasıl konuştugunu bilmiyordun en sonunda anlayacagı kapaisteye indik biraz düzeldi baktık devam ediyor bu kez anladıgı dillde ters tepki verince sustu ama senin işin zor gibi fakat yine de buyukdur ve eşlerimizin anneleri sonucda yanlarında evet deyıp diğer odada yine kendi bildiğimizi yapmak da yarar var kulak asma iyidüşünelim anne bakma sen nete suna buna de ne yapacaksın bazen hiç bir şey kar etmiyor onlara..
Ben parlamıyorum ama biriktiriyorum sanki içimde, parlayıp cevap vermek yerine istediği cevabı vermemek daha iyi oluyor. hem terbiyemi bozmamış, kimsenin kalbini kırmamış oluyorum(hem eşime saygımdan hem de daha sonra kendim de üzülürüm yaşlı insanları üzdüm diye)
Önceden de yaptığı şeyler şimdi daha çok rahatsız ediyor ve farkında olmadan beni kendinden soğutuyor. Mesela gidiyoruz, yatmadan önce eşime 'oğluşum sabah kahvaltıda ne istersin, ne yapayım' diye soruyor. eskiden hiç takmıyodum ama hamileyken alındım açıkçası.
Seninki biraz seni tartıyor sanki, her dediğine tamam mı diyeceksin yoksa ben biliyorum bebeğime nasıl bakacağımı mesajı veren cevaplar mı vereceksin onu görmek istiyor gibi geldi bana.
ya koca adama ne dıye oğlusum dıoki... benm kv solese acayp kıskanırdım oğlusum moğlusum dese zar zor kalkıp ben hazrlrm khvltı hergn degsk sylr ypmyaa calısrm ona kalsa hergn yumrta kırar hergn napcamı sasırıyorm :):) kıymet bilirlermi ama yoookkkk nerdeeeeeeeeSende mi k.v ile oturuyrsn cnm ?
dün gece çok zor uyudum. sanki eklemlerim sızlıyor, kemiklerim titriyor gibiydi. sağa dönüyorum, sola dönüyorum yok yok uyuyamadım. sürekli bir gerinme isteği var, zaten gebeliğin başlarından beri vardı ama iyice arttı. gerindikçe karnım sızlıyor duruyorum öyle kalakalıyorum... tam dalmış rüyadayken wc molası verdim 2 kez, her seferinde aynı uyuyamama sorunu...
anladım ki haftasonundan beri gebeliğim farklı bir yola girdi, sıkıntılarım azalacağına çeşitlendi, şiddeti yükseldi. şikayet etmek de istemiyorum, tanıdığım gördüğüm pek çok hamileden iyi durumdayım çok şükür. büyük sıkıntılar çekmiş veya çekmekte olan kadınlar var.
nazlı hamile olmayı kabullenemiyorum herhaldekendimi kendime bile nazlayamıyorum...
üzülmenin bebeğine de sana da faydası yok ki, dr un bunu biliyorsa eksik mineralleri telafi etmen için gerekli ilaçları vermiştir nasılsa. sen bebeğinin sağlıklı olup olmadığına yoğunlaş, nasılsa bu bulantılar da geçecek o günlerde telafi edersin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?