2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
arkadaşlar nasıl anlıyorsunuzzz bebegın sag da solda olup olmadınıı

doktor karnımı hep aynı taraftan kontrol ediyor, şu anda göbek deliğimin biraz altında solda. aynı noktadan arada sırada seyirmeler oluyor, bu da rahimden kaynaklı hareketlermiş. dün ilk defa ortadan bir seyirme oldu, bakalım haftasonu ultrasona girince anlayacağız...

bazı hamileler karınlarına bastırıp bebeğin yerini tayin edebiliyorlar muayene eder gibi, ama benim öyle bir yeteneğim olmadığı için doktora ve hislerime bağlı olarak anlayabiliyorum

hamilelik sizi biraz hassas mı yaptı ne, benim annem de abime oğluşum der, sonuçta sizler de anne olacaksınız, bakalım bebişler gözünüzde hiç büyüyecek mi :)

atk ben oğluşum demesine takılmıyorum. sonuçta ben yeni evliyken de bunu yapıyordu ve o aileye yeni gelen benim, ikimize birden sormalı bence gerçekten samimiyse. yoksa yaptığı sadece yağcılık gibi geliyor bana. evleneli 14 ay oldu, hiç bir zaman takmadım da kızdığımı belli de etmedim ama hamileyken de benim yanımda hala ona ne istediğini sorması tuhaf geliyor bana. ben annemden gelinine de damadına da öyle bi davranış görmediğim için sanırım.
summ biz birlikte yaşamıyoruz, farklı şehirlerdeyiz, gittiğimizde kalmamız gerekiyor mutlaka o yüzden gece yatmadan önce oğluşuna soruyor kadıncağız, belki karısının yapamadığı, isteyipte yiyemediği bişeyler vardır diye. hiç bahsetmediğim halde eşim bile hissediyor sanırım saçmaladığını. 'normal kahvaltı hazırla işte, nie soruyosun' dio her seferinde :)

merhaba 2013 mayıs anneleri.tesadüfen 2012 mays anneleri yerine buraya girmişim .yadıklarınız okuyuncada bizim gecen seneki yazışmalarım ve yaşadıklarımız geldi..bizde 2012 mayıs anneleri olarak ilk ayımızdan bugune kadar birbirmize yaşadıklarımızı hep paylaştık şimdi bebklerimiz 7 aya gidiyor..çok güzel bir duygu .hayırlısıyla hepinizde inş. kucağınıza alırsınız.sormak istediğiniz bişey olursa seve seve cevaplarım elimden geldiğince..

Karına bastırıp yerini bulma olayını ben de beceremiyorum Eline top gibi bişe gelecek diyorlar ama ben hissetmiyorum. sadece sol tarafa bastırınca hafif bir sızı oluyor, o yüzden bebişin solda olduğunu düşünüyorum ki doktorum da kontrol de soldan baktı.

Tabi cnm laf çarpıyor o varken pek girmemeye çalıştım o yüzden siteye. Yeni evlendiğimde çok kafama takıyordum hatta terslemiştim sen ne demek istiyorsun filan diye şimdi umursamıyorum çünkü herkese aynı şeyi yapıyor. Çok şükür ben de kendimi biliyorum eşim de biliyor

Son düzenleme:
hamilelik sizi biraz hassas mı yaptı ne, benim annem de abime oğluşum der, sonuçta sizler de anne olacaksınız, bakalım bebişler gözünüzde hiç büyüyecek mi :)

canım yalnızken solesın oda karısının yannda oğluş fln bende mi ole yaparm ama bilmiyormki yapmasam bari ama yapadabilirm ama ama k.v bnm yanmda yapsn ıstemem gıck olyrm

Kayınvalidem yapsa ben de takılırmıydım diye düşündüm, bilemedim. Ama aynı şeyi annem yapsa, farklı şehirlerde yaşadığınız için oğlunu özlemiş ve onu mutlu etmeye çalışmıştır diye düşünürüm. Ha ikinize birden sormayıp sadece eşine sorduğunda eşinde karıcım sen ne istersin diye sana sorsa kayınvaliden de durumu farkedermiydi acaba.
Dedim ya davranışı anneminkine benzettiğim için savunmaya geçmiş gibi oldum ama sakın yanlış anlama lütfen. Sadece hamileyken herşeyi kafamıza takmamamız gerektiğini düşünüyorum, hormonların bizi ele geçirmesine izin vermeyelim :)

canım yalnızken solesın oda karısının yannda oğluş fln bende mi ole yaparm ama bilmiyormki yapmasam bari ama yapadabilirm ama ama k.v bnm yanmda yapsn ıstemem gıck olyrm

Aklıma direk şu geldi. Ben oğluma hep aşkım diyorum. Acaba karısı da bana gıcık olur mu ki :)

Son düzenleme:
Gunaydin ,forumda cinsiyeti en son ben ogrenicem galiba,su benim herufu ikna edebilsem

Senden once ben varım :) cnsıyetını ögreneyım dıye doktora gıtmeyı ertelıyorum 5.buvuk hafta oldu gıtmeyelı :)

2 gundee mıı tuhhh kacırdımmmmm
bulusursak anlarsın canım :)

ya eltımde cok guzel hamıle etegı gormustum sonra gorumceme vermıstı onu aramak pek ısıme gelmıyor ama olmazsa ona sorucam nerden aldıgını
karın kısmı bol genıs ozel kesımdı tunık cok severım ustluk oyle bısey dusunuyorum zatı onerın ıcın sagol canım

bende 2 3 kez bebegımı gordum ruyamda ay cok farklı bı duygu ya anlıyorum seni :)

ben ılk gunden kendımı saga sola yatmaya alıstırdım cok sukur ne cok korkum buydu ama boylede uyuyabılıyorum artık
esımde uykusunda bol bol silkelenir hemen uyandırırım aman bebege dıkkat et derım
alısmaya devam et canım aranıza ufak yastık koy esınıde sık sık uyar bılınc altına yerlessın bebege zarar vermemek ıcın uykusunda dıkkat eder

Kızlar günaydııınnn,
Hepiniz iyisiniz umarım,ben çok fena grip oldum,evde yatıyorum ve ilaç kullanıyorum,enfeksiyon oranım yüksekmiş
Sağlıklı günler herkese

cok gecmıs olsun canım

Bizimki de gittiğimizde eşine xxxx geldi diyor beni hiç saymıyor yani bari xxxxx'ler geldi dese ya da yemek hazırladığında xxxx yemek hazır gel diyor beni hiç çağırmıyor amaaan bazen cinnettin geliyor ama napıyım yaa bu yaştaki kadını ben nasıl değiştireyim, yüzüne iyi davranmaya çalışıyorum ama içimden sevmiyorum böyle davranmasaydı da ben de onu sevseydim her şey karşılıklı

evet herhalde kendilerine yer açıyor bıdıklar :) doktorumuza sormalıyız haklısın, zaten bu sefer uzun bir liste hazırlıyorum kendisine sunmak için bakalım ne diyecek...
kedilerimi kıskanıyorum valla rahat rahat geriniyorlar karşımda her gün ben kilitlenip kalıyorum :)

iyi demiş sevdiği şeyleri biliosa zaten onları hazırlar yani neyse bakalm oda annesi soncta ama ben bıle sınr oldm işte k.v lafı gecnce halbukı evt bnde kv olcam inşallah en başta ii bi anne sonrada ii bi k.v olurum :)

töbe ya ne iyim walla sanki biraz düşünsede konussa nolurmuski iki düşünsün bi konuşsun luzmsuzluk yapmasn eşinde yanlş anlasa nolurdu kımbılr Allahtan siz kendinizi biliosnz eşinizde bilio. bazen bnmkide bişeylr anlatr ustume alınrm tvde soledi der bn hıc duymam halbukı..

Geçen gunde gazetede okudm dıo k.v gelin kvga etmslr gelın bıcaklayım derm kendını bıcklams dıo khvltıda kocamn ynnda.. üstüme alndm tabıkı

Aklıma direk şu geldi. Ben oğluma hep aşkım diyorum. Acaba karısı da bana uyuz olur mu ki :)

eminim evlendiğinde oğlum deme olgunluğunu göstereceksin, içinden aşkım demek gelse bile gelinine karşı saygından aşkım demeyeceksindir. ben eşime bile ailesinin yanında aşkım hayatım bitanem dememeye özen gösteriyorum, ismiyle hitap ediyorum. annesi oğluşum diyebilir, ama aşkım dese ben de rahatsız olurdum.

olma ya o onun oğlu sonuçta bi içi gıcıklanabilir insanın nefsi var ama olgunlukla karşılamak lazım nolucak sonuçta bi sevgi göstergesi

o senden büyükken hala seni kabullenemediyse senin onu sevmeni bekleyemez zaten. ben de yüzlerine hiç belli etmiyorum ama samimi olduğuna inanmadığım için her zaman mesafeliyim ve sevmiyorum.

Aynı ben aynı bennn bnde sevmıyrmda kocamn annesı buytms bu yasa getrms okutms babasız buyums annesıne duskun dıorm svmeye calısyrm yuzune gulmeye calısıyrm brzda anlayslı olsa gecınırız gul gıbı bıraz dusuncelı olsa bu yastan snrada degsmz yanı bole gıder.. Bende yemek hazırr hadı gelın dıye cagırıırm İnsanın zoruna gıder xxxx gel ymk hazr deyp sana seslenmemesi.. Neyse kınamayalım kınamayalım bızımde cocklarmz oluyo Allah beternden saklasn buna şükredelm neler var nelerr

Sizin kv leri okuyunca benim ki biraz melek kaliyor( melek yuzlu seytan ) ogul sahibi olursam karisinin benden ceke egi var diyorum da esim cok kiziyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…