- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #9.881
arkadaşlar nasıl anlıyorsunuzzz bebegın sag da solda olup olmadınıı
ya koca adama ne dıye oğlusum dıoki... benm kv solese acayp kıskanırdım oğlusum moğlusum dese zar zor kalkıp ben hazrlrm khvltı hergn degsk sylr ypmyaa calısrm ona kalsa hergn yumrta kırar hergn napcamı sasırıyorm :):) kıymet bilirlermi ama yoookkkk nerdeeeeeeeeSende mi k.v ile oturuyrsn cnm ?
hamilelik sizi biraz hassas mı yaptı ne, benim annem de abime oğluşum der, sonuçta sizler de anne olacaksınız, bakalım bebişler gözünüzde hiç büyüyecek mi :)
doktor karnımı hep aynı taraftan kontrol ediyor, şu anda göbek deliğimin biraz altında solda. aynı noktadan arada sırada seyirmeler oluyor, bu da rahimden kaynaklı hareketlermiş. dün ilk defa ortadan bir seyirme oldu, bakalım haftasonu ultrasona girince anlayacağız...
bazı hamileler karınlarına bastırıp bebeğin yerini tayin edebiliyorlar muayene eder gibi, ama benim öyle bir yeteneğim olmadığı için doktora ve hislerime bağlı olarak anlayabiliyorum
Ayyyy walla gıcık oluyorum bole k.v lere yaaa aklıma bnmkı gelıo hep Allah sabır versn "turtix" ve "meltem " hiç değlse eşinizde anlıyomuş biliyomuş yani. internette biriyle konusuoms kaçmış ne demekse artık ben olsam ustume alınırdım hanı nete fln gırıozya yazısıoz yerı geldıgınde yorum fln yazıoz foruma laf carpıyo gibi sanki
Bursadan olan varmı acaba aranızda?
hamilelik sizi biraz hassas mı yaptı ne, benim annem de abime oğluşum der, sonuçta sizler de anne olacaksınız, bakalım bebişler gözünüzde hiç büyüyecek mi :)
atk ben oğluşum demesine takılmıyorum. sonuçta ben yeni evliyken de bunu yapıyordu ve o aileye yeni gelen benim, ikimize birden sormalı bence gerçekten samimiyse. yoksa yaptığı sadece yağcılık gibi geliyor bana. evleneli 14 ay oldu, hiç bir zaman takmadım da kızdığımı belli de etmedim ama hamileyken de benim yanımda hala ona ne istediğini sorması tuhaf geliyor bana. ben annemden gelinine de damadına da öyle bi davranış görmediğim için sanırım.
summ biz birlikte yaşamıyoruz, farklı şehirlerdeyiz, gittiğimizde kalmamız gerekiyor mutlaka o yüzden gece yatmadan önce oğluşuna soruyor kadıncağız, belki karısının yapamadığı, isteyipte yiyemediği bişeyler vardır diye. hiç bahsetmediğim halde eşim bile hissediyor sanırım saçmaladığını. 'normal kahvaltı hazırla işte, nie soruyosun' dio her seferinde :)
canım yalnızken solesın oda karısının yannda oğluş fln bende mi ole yaparm ama bilmiyormki yapmasam bari ama yapadabilirm ama ama k.v bnm yanmda yapsn ıstememgıck olyrm
Gunaydin ,forumda cinsiyeti en son ben ogrenicem galiba,su benim herufu ikna edebilsem
bulusursak anlarsın canım :)2 gundee mıı tuhhh kacırdımmmmm
en iyisi uzun tunikler altına pantolon yada beli lastikli etekler bol gömlekler ben batikten uzun etek aldım kesinlikle tavsiye ederim çok rahat hiçte belli etmiyo lastikli tek renk olanlardan değil diğerlerinden...mesela mangodanda m beden bi tunik aldım kemersiz kullanıyorum gerçi öle olunca meraklılar hemen anlıyo ama belli etmiyo m beden ama xl gb çok rahat
günaydın kızlar yağmurlu bir gün inşallah bereketiyle yağar
ben bu sabah öyle huzurlu uyandım kii rüyamda bebeğimi gördüm
sarı saçlı tombiş çok tatlı bir erkek bebekti
emzirdim onu öyle bir emdi ki sağ göğsümü hissettim resmen
sütte geliyordu bol bol kuzucuk emerken uyudu
ayy çok güzeldi rüyası bile rabbim gerçeğini görmeyi de nasip eder inşallah
Kızlar ben gece her zaman sağ tarafımda yan yatarım ama sola yatın önerilerinden sonra şimdiden alışayım diye yatakta yattığım yönü değiştirdim ve sola yatmaya çalışıyorum. Çok sevmesem de bebeğim için alışabilirim ama eşim de eski yatışıma alışık olduğu için dün gece karnıma diziyle çarptı. uyandım ve çok huzursuz oldum. alışmaya çalışma denemelerini sürdürsem mi, bebeğimi tekmelere maruz bırakma riskini göze alamıyorum.
Kızlar günaydııınnn,
Hepiniz iyisiniz umarım,ben çok fena grip oldum,evde yatıyorum ve ilaç kullanıyorum,enfeksiyon oranım yüksekmiş
Sağlıklı günler herkese
Kizlar dr um istedigi oldu sonunda 2 kilo almisim4 ayin dolmasina 1 hafta var daha.sizce normal mi?
atk ben oğluşum demesine takılmıyorum. sonuçta ben yeni evliyken de bunu yapıyordu ve o aileye yeni gelen benim, ikimize birden sormalı bence gerçekten samimiyse. yoksa yaptığı sadece yağcılık gibi geliyor bana. evleneli 14 ay oldu, hiç bir zaman takmadım da kızdığımı belli de etmedim ama hamileyken de benim yanımda hala ona ne istediğini sorması tuhaf geliyor bana. ben annemden gelinine de damadına da öyle bi davranış görmediğim için sanırım.
summ biz birlikte yaşamıyoruz, farklı şehirlerdeyiz, gittiğimizde kalmamız gerekiyor mutlaka o yüzden gece yatmadan önce oğluşuna soruyor kadıncağız, belki karısının yapamadığı, isteyipte yiyemediği bişeyler vardır diye. hiç bahsetmediğim halde eşim bile hissediyor sanırım saçmaladığını. 'normal kahvaltı hazırla işte, nie soruyosun' dio her seferinde :)
canım aynı gerinme isteği bendede var özellikle gece uyumaya çalışırken oluyo birde gündüz uyndığımda.Açıkçası korktum bunun bir hamilelik belirtisi olmayacağını düşünmüştüm kendi kendime ama aynı sorunları seninde yaşadığını görünce biraz rahatladım açıkçası.Çünkü gerindikçe benimde kasıklarım ve karnım ağrımaya başlıyor.Ama yinede kontrol günümüzde bunu doktorumuza söylemenin faydası var.Sanırım bebişlerimiz geliştikçe böyle oluyor.Herhalde yer etmeye çalışıyorlar kendilerine.:)))
Tabi cnm laf çarpıyor o varken pek girmemeye çalıştım o yüzden siteye. Yeni evlendiğimde çok kafama takıyordum hatta terslemiştim sen ne damak istiyorsun filan diye şimdi umursamıyorum çünkü herkese aynı şeyi yapıyor. Çok şükür ben de kendimi biliyorum eşim de biliyor
Aklıma direk şu geldi. Ben oğluma hep aşkım diyorum. Acaba karısı da bana uyuz olur mu ki :)
canım yalnızken solesın oda karısının yannda oğluş fln bende mi ole yaparm ama bilmiyormki yapmasam bari ama yapadabilirm ama ama k.v bnm yanmda yapsn ıstememgıck olyrm
Bizimki de gittiğimizde eşine xxxx geldi diyor beni hiç saymıyor yani bari xxxxx'ler geldi dese ya da yemek hazırladığında xxxx yemek hazır gel diyor beni hiç çağırmıyoramaaan bazen cinnettin geliyor ama napıyım yaa bu yaştaki kadını ben nasıl değiştireyim, yüzüne iyi davranmaya çalışıyorum ama içimden sevmiyorum böyle davranmasaydı da ben de onu sevseydim her şey karşılıklı
Bizimki de gittiğimizde eşine xxxx geldi diyor beni hiç saymıyor yani bari xxxxx'ler geldi dese ya da yemek hazırladığında xxxx yemek hazır gel diyor beni hiç çağırmıyoramaaan bazen cinnettin geliyor ama napıyım yaa bu yaştaki kadını ben nasıl değiştireyim, yüzüne iyi davranmaya çalışıyorum ama içimden sevmiyorum böyle davranmasaydı da ben de onu sevseydim her şey karşılıklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?