2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
hele bi bkın siz sunlara
hepisi birden toplanmışta kv leri çekiştiriyolar
hatunlar herkesin delisi kendinede sizler ne olacaksınız bakalım

ben bir gün kıyafetimi çıkarırken ayakta eğilmiş haldeydim elim karnıma değdi ve bir şo yaşadım bildiğiniz bir top vardı ..inanamadım pozisyonumu bozmadan birkaç kez daha elledim sonra korktum bir şey olur diye hemen doğruldum..bir daha da fark etmedim.

Bende şimdi ordan çıktım Hatta burda söyledim 2012 mayıs annelerini okuyorum diye
Bizlerede o günlere gelmeyi nasip eder Rabbimm

hele bi bkın siz sunlara
hepisi birden toplanmışta kv leri çekiştiriyolar
hatunlar herkesin delisi kendinede sizler ne olacaksınız bakalım

doğru söylüyosun valla,
bizimkiler küçük dertler canım yaa, ne kayınvalideler var kan kusturuyor :) Allaha şükür bizimkinin iyi huyları da var, sevmem ama hakkını veririm :))
biz nasıl kayınvalide olcaz çok merak ettim şimdi, düşünmek bile eğlenceli :)))

hatırlattığın iyi oldu hazır herkes burdayken izmitte ya da derince, körfez taraflarında olan var mı?

ağustos ayında Bursadan Gebzeye gelin geldim gelmez olaydım..amannnn ne iğrenç bir yer..çok mutsuzum burada..ayrıca kendi ailem de Ayvalık'ta orada büyüdüm..daha sonra üni. ve iş dolayısıyla doğduğum şehre asıl memleketim olan Bursa'ya yerleştim..şimdi de Gebze işte

Sanırım ben kocamı hiç ama hiç kıskanmıyorumm :26:
Bayanlar benim kv üvey ve eşimi o benim kıymetlim,bitanem,oğlum-oğluşumm diye sever
Hiç bi zamanda ne diyor olmadım
Dert edilcek birşeymiş gibi gelmedi bana
Bende yavrumu aşkım diyerek severimm
Annem de hala bana bebeğim, kuzum der
Bundan doğal ne var çözemedim ben kusura bakmayın :26:
Anne demek aşk demek bırakın oğluşum,aşkım desin...
İnsanlar her daim herkes tarafından sevilmek ister bırakında annesinden de sevgi sözcükleri duysun en az sizden duyduğu kadar

Ben de burda çok mutlu değilim ama duyduğum kadarıyla iş merkezlerine ve fabrikalara yakın diye gebze çok daha kötüymüş.

aayyy bu sezen'in şarkısı. ben hep bu şarkıyı kardeşimi düşünerek dinledim. (kardeşimle aramızdaki ilişki apayrıdır bizim) şimdi di oğluşum olursa onun için dinlerim artık sulu sulu...

Aslında çok doğru dediklerin, benim şikayetim oğlunu sevmesinden değildi, ben yokmuşum gibi davranmasıydı. Summ bu konuda çok dertli olduğundan olayı o kıskanma noktasına getirdi :) kıskanmak değil ama ben eşinin yanında aşkım demenin çok normal olduğunu düşünmüyorum. sevgi sözcüklerine, sevmeye koklamaya sözüm yok, annesi sonuçta, benim annem de yavrum, kuzum diye sever hala bizi ama seslenirken kocasının ve benim yanımda benim eşime aşkım demesi çok absürt gelir bana(yapmıyor allahtan öyle bişey)

Ben de burda çok mutlu değilim ama duyduğum kadarıyla iş merkezlerine ve fabrikalara yakın diye gebze çok daha kötüymüş.

havası kötü, doğası kötü, insanı karmakarışık iş dolayısıyla doğudan çok göç almış yerli halkı olmayan ,nefes almaya korktuğunz bir yer..Bursayı bu kadar özleyeceğimi düşünmezdim..Bursa sporun maçlarını izleyip ağlıyorum..evim stada çok yakındı kendimi orada gibi hissetmeye çalışıyorum..

beni de ekleyin kızlar son adet tarihim 19 ağustos 28 yaşındayım tahmini doğum tarihi 26 mayıs sanırım..ilk bebeğim

Taktim ben bu kilo olayina zaten,son aylarda birden alacagimi tahmin ederek dengeli yemeye calisiyorum ama yok,gecen haftaya kadar 1 kilom vardi simdi son haftada 1 kilo daha almisim,uf bugunden itibaren en az yarim saat yuruyuslere basliyorum

Zayıf olanların kg alması daha olasıymıs yengem hem kglu hem kısa boyluydu hamılelıgınden cok korkuyorduk kg alırsa ıyıce zorlanıcak
6 kg aldı doguma 1 ay kaldı .. bakalım bızler nasıl olcaz o aylarımızda ..

bu arada muhabbet koyu sekılde gıdıyor hızınıza yetısemıyorum kızlar:) evı temızlıcem bugun artık ara ara bakarım sayfalar su gıbı akıcak yıne anlasıldı :)

kızlar bir de benim bulantılar azalacağına artıyo sanki geçmedi gitti
ağzımda sürekli garip bi tat midemde ağırlık bulantı karışımı bi his yarın 12. haftaya giriyoruz ne zaman geçicek

ikidir de karnımda sanki kalp atışı seyirme gibi bişeyler oldu bu ne demek yaşayanınız varmı ?

canım rüyanın anlamı çok güzel bebeğinin çok güzel makama geleceğine işaretmiş bende aynısını görmüştüm
karnındaki kalp atışı seyirme gibi şeyler bebeğinin hareketleri takvimde yazıyo bebeğinizin hareketlerini hissedeceksiniz artık diye

Ben de evlenince Denizli'de yaşadım 6 ay eşimin işi sebebiyle. İnsanıyla, doğasıyla, çarşısı pazarıyla çok sevimli bi yerdi ama ben sırf evimi özlediğimden alışamadım bi türlü. Evimiz de şirketin tuttuğu bir eşyalı evdi sanırım eşyalar falan da yabancı olunca hiç alışamadım. O kadar çok ağladım o kadar yalnız kaldım ki eşim ilk iş teklifini kabul etti ve izmite yerleştik. burayı denizliyle karşılaştırmıyorum bile, sevilecek tek yanı ailelerimize yakın oluşu, haftasonu çıkıp gidebilmemiz. Ama eskisi gibi ağlaşmıyorum, ya yalnızlığa alışıyor insan ya da kabulleniyor bi süre sonra bilmiyorum. Eşim yurtdışında çalışıyordu, sırf benim için buralara geldi şimdi de ben huzursuz etmek istemiyorum. Onunla her yerde yaşayabileceğimi öğretti ama geçen 1 yıl..

İnşallah senin için de farklı yerlere gitme ihtimali vardır, yoksa da huzurluysan, eşinle mutluysan alışıyorsun emin ol.

canım bende namazgahtayım stada yakın sayılırım.Bazen bayan güleri oluyor ve toplanıp maça gidiyoruz.Bidahaki gidişimde senin yerinede izler bağırırım :))

o senden büyükken hala seni kabullenemediyse senin onu sevmeni bekleyemez zaten. ben de yüzlerine hiç belli etmiyorum ama samimi olduğuna inanmadığım için her zaman mesafeliyim ve sevmiyorum.

aynen ya baştan beri.içlerini alamadılar beni bir türlü.bi soğukluk bi mesafe. bende seviyeli davranıyorum artık. insan her defasında bulaşık yıkanırken, sen misafirsin otur der mi? allahtan 17 saat var aramızda da yılda 2-3 kez görüşüyoruz.

pekbici mahvettin bizi...oğluşum 4 buçuk yaşında,birden hayaller canlandı,oğluşum büyüdü,ayrı eve gitti,annesini sormaz oldu falan ben de dedim ki iyi olsun da varsın uzakta olsun...allahım ne güzelsin sen,,sana şükürler ki anneliği tattırdın..

kızlar ne hayet ekliyebildim bunlar benim geçtiğimiz cuma 2 li testte yapılan ulturason resimleri ve cinsiyeti :))
12+2 günlük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…