- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #9.921
Aslında çok doğru dediklerin, benim şikayetim oğlunu sevmesinden değildi, ben yokmuşum gibi davranmasıydı. Summ bu konuda çok dertli olduğundan olayı o kıskanma noktasına getirdi :) kıskanmak değil ama ben eşinin yanında aşkım demenin çok normal olduğunu düşünmüyorum. sevgi sözcüklerine, sevmeye koklamaya sözüm yok, annesi sonuçta, benim annem de yavrum, kuzum diye sever hala bizi ama seslenirken kocasının ve benim yanımda benim eşime aşkım demesi çok absürt gelir bana(yapmıyor allahtan öyle bişey)
geçmişten,, şimdiki zaamana geldim nihayet selamlar herkese
Ne yazık kii erkek anneleri
hiç bir zaman kız annesi gibi olamıyor
Benim annem şu halimde bile eşimi buyur eder önce
Gel oğlum der, ye oğlum der, ne istersin oğlum der
Telefonda konuşuyorsam eşim yanındaysa kesinlikle onuda ister bi sesini duyar
Ama kayınvalidem bayramdan sonra ne aradı ne sordu benii
Hatta geçen eşimle mutfakta yemek yiyoruz aradı, eşim konuştu kapattı, ne beni sordu ne bebişi (konuşmadan anladığım)
sana selamı var dedi okadar
Hiçte bozulmadım bende konuşmak istemiyordum zaten
Aşkım demesi neden tuhaf ben onu cözemedim? Ahmet değilde aşkım, Mehmet değilde oğlum
Ne bileyim bana ilginç gelmiyor pekk
Yada alıştığım içindirr
kızlar profil resmini nasıl değiştiriyoruz.
hele bi bkın siz sunlara
hepisi birden toplanmışta kv leri çekiştiriyolar
hatunlar herkesin delisi kendinede sizler ne olacaksınız bakalım
nasıl oldu da hiç bi lafa karışma isteği duymadın :)
ben kutucukları biriktiriyorum okurken, yazmaya bi kalkıyorum karmakarışık olmuş başlıyorum silmeye :) sonradan okumanın en kötü yanı bu, maydanoz olamıyorum konulara :))))
kızlar profil resmini nasıl değiştiriyoruz.
kızlar ne hayet ekliyebildim bunlar benim geçtiğimiz cuma 2 li testte yapılan ulturason resimleri ve cinsiyeti :))
12+2 günlük
Eki Görüntüle 547330 Eki Görüntüle 547331
hele bi bkın siz sunlara
hepisi birden toplanmışta kv leri çekiştiriyolar
hatunlar herkesin delisi kendinede sizler ne olacaksınız bakalım
kızlar ne hayet ekliyebildim bunlar benim geçtiğimiz cuma 2 li testte yapılan ulturason resimleri ve cinsiyeti :))
12+2 günlük
Eki Görüntüle 547330 Eki Görüntüle 547331
Erkek adamın meydanda olur tezini doğrular vaziyette göstermiş pipişi altlı üstlü valla
Maşşallahh canımm Rabbim sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin
kızlar kayınvaldesine gıcık olanlara sözüm...evet belki bazen hakketen gıcık oluyorlar ve çekilmiyorlar,,böyle zamanlarda o aşık olduğunuz adamı doğurduğunu ve büyüttüğünü hatırlayın..o zaman yumuşarsınız biraz
Erkek adamın meydanda olur tezini doğrular vaziyette göstermiş pipişi altlı üstlü valla
Maşşallahh canımm Rabbim sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin
canım rüyanın anlamı çok güzel bebeğinin çok güzel makama geleceğine işaretmiş bende aynısını görmüştüm
karnındaki kalp atışı seyirme gibi şeyler bebeğinin hareketleri takvimde yazıyo bebeğinizin hareketlerini hissedeceksiniz artık diye
pekbici mahvettin bizi...oğluşum 4 buçuk yaşında,birden hayaller canlandı,oğluşum büyüdü,ayrı eve gitti,annesini sormaz oldu falanben de dedim ki iyi olsun da varsın uzakta olsun...allahım ne güzelsin sen,,sana şükürler ki anneliği tattırdın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?