2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Ne yazık kii erkek anneleri
hiç bir zaman kız annesi gibi olamıyor
Benim annem şu halimde bile eşimi buyur eder önce
Gel oğlum der, ye oğlum der, ne istersin oğlum der
Telefonda konuşuyorsam eşim yanındaysa kesinlikle onuda ister bi sesini duyar
Ama kayınvalidem bayramdan sonra ne aradı ne sordu benii
Hatta geçen eşimle mutfakta yemek yiyoruz aradı, eşim konuştu kapattı, ne beni sordu ne bebişi (konuşmadan anladığım)
sana selamı var dedi okadar
Hiçte bozulmadım bende konuşmak istemiyordum zaten
Aşkım demesi neden tuhaf ben onu cözemedim? Ahmet değilde aşkım, Mehmet değilde oğlum
Ne bileyim bana ilginç gelmiyor pekk
Yada alıştığım içindirr

geçmişten,, şimdiki zaamana geldim nihayet selamlar herkese

nasıl oldu da hiç bi lafa karışma isteği duymadın :)
ben kutucukları biriktiriyorum okurken, yazmaya bi kalkıyorum karmakarışık olmuş başlıyorum silmeye :) sonradan okumanın en kötü yanı bu, maydanoz olamıyorum konulara :))))

kızlar her tenefüste koşa koşa bilgisayar başına geliyorum. yazdıklarınızı okuyup derse giriyorum. bağımlılık yaptı burası...:)))

bence de alışmakla ilgili olmalı,
benim annemin de oğlu var, eşime nasıl davranıyorsa yengeme de öyle davranır, önce onları el üstünde tutmaya çalışır ki, rahat etsinler, evlerinde gibi hissetsinler diye. bu oğlan yada kız annesi olmakla da ilgili değil bence, tamamen kişiden kişiye değişiyor.
Oğlum, oğluşum, tatlım, canım belki ama aşkım demek çok alakasız geliyor bana, alışmadığımdan kabullenemiyorum belki de..

hele bi bkın siz sunlara
hepisi birden toplanmışta kv leri çekiştiriyolar
hatunlar herkesin delisi kendinede sizler ne olacaksınız bakalım

kızlar kayınvaldesine gıcık olanlara sözüm...evet belki bazen hakketen gıcık oluyorlar ve çekilmiyorlar,,böyle zamanlarda o aşık olduğunuz adamı doğurduğunu ve büyüttüğünü hatırlayın..o zaman yumuşarsınız biraz

Çalışmayı çok özledim, hiç bu kadar uzun süre işsiz ve evde kalmamıştım ((

Son düzenleme:

bazen yazmasamda hergün okuyorum mutlaka kaynanalardan bahsedilmiş ,,benimki sever beni allah için ama o görümceler yokmu herbirinde 3 metre dil var hiç birini sevmiyorum

Sabhtan beri açım! hazrlym bslr braz snra yylm ddi bunu dyeli 4saat oldu hala yapck halim yk kalktm snrle hazrladm cgrdm gelym ddi otrdu yesn gtmycm iceri baktm ekmk azck kalms yems ztn ben odada uzandgm zman ac dururmu.bkre bslr yapip gel kzm yiylm dmedi bu zamana kdr napcmı şaşırdm bsylr bklmk hata zten blyrm

hele bi bkın siz sunlara
hepisi birden toplanmışta kv leri çekiştiriyolar
hatunlar herkesin delisi kendinede sizler ne olacaksınız bakalım

kızlar kayınvaldesine gıcık olanlara sözüm...evet belki bazen hakketen gıcık oluyorlar ve çekilmiyorlar,,böyle zamanlarda o aşık olduğunuz adamı doğurduğunu ve büyüttüğünü hatırlayın..o zaman yumuşarsınız biraz

Son düzenleme:

Zatn onuda hatrlamasam hır gür ckardi.. telfndan grdim foruma otrdm masaya o yio karsmda bn agzma wurmadm basmi egdm tlfnla ugrasyrm oh cnima degsin

kızlar gece rüyamda bebeğimin doğduğunu ve iki göğsümdende maşallah süt aktığını ve bebeğimin emdiğini gördüm. annem emde boşa gitmesin diye seviyodum.o kadar çoktuki thsörtüm süt olmuştu ayyy çokk güzeldii hemde çokkkk gerçeğinide yaşarız inşallahh
tabirine baktım hamile için kız çocuk demekmiş , dr bugün ultrasonda bakarkende sağ tarafımdan baktı ortaya doğru hiç sola gezdirmedi. c.tesi ikili test için gidicem belkim belli eder kendini minişim.

amin inşallah allahın izni ile eli ayağı sağ salim olsun sonra da bize hayırlı evlat olsun yavrum
herkes 16. 20. haftalarda duyuluyor deyince hiç ihtimal vermedim canım pır pır kelebek uçtu sanki göbişten inşallah yavrumun hareketlerdir

benimde gözümün önünden önce kardeşim geçti sonra yavrum geçti kardeşimle bambaşka bi bağımız var

şarkıdaki gibi okyanus gözlüdür bir de yakışıklım benim uzaklarda ayrı bizden okuyor aramızda 3 yaş var ama ben anneliği onunla bir nevi yaşadım

onu çok özlüyorum çok seviyorum inşallah bebeğim de dayısı gibi pamuk kalpli hayırlı bi evlat olur şarkı hala çalıyor ve ben hala paramparçayım yahuu bu hormonlar mahvetti beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…