2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
herkes cinsiyetini öğreniyoo bi ben kaldım ya 20de doktora gidicez inş öğrenirim hiçbir belirti yok ne bulantım var ne ekşi istiyom ne tatlı iştahım yok ne karnım çıktı bakalım ne olcak bebeişim.

Son düzenleme:
2.resimdeki pipimi yoksa ben pek anlayamadım :)))

Evet canım dik duruyor ilk resimde
2.de alttan üçgen olan

pkbicici hayranım bir bakışta görenlere, nasıl göstermiş ki, nerde? :))))

Valla görülmeyecek gibi değil canım
Maşallah subhanAllah dikmiş pipişii juniorr
Nub teorisini okuduğumdan beri usg yorumcusu oldum

henüz cinsiyetini öğrenemedik benimki topiğin en küçük bebesi çünkü ama diyorumki
şampuan
detrjan
yumuşatıcı ve bebek bezini şimdidenmi alsam

Son düzenleme:
Kizlar dr um istedigi oldu sonunda 2 kilo almisim 4 ayin dolmasina 1 hafta var daha.sizce normal mi?
normal canım gayet ıyı:)

ah herşey %100 olsa demı.

bende arada boyle arada oluyorum ya

geçmişten,, şimdiki zaamana geldim nihayet selamlar herkese
hoşgeldın canım.

kızlar ne hayet ekliyebildim bunlar benim geçtiğimiz cuma 2 li testte yapılan ulturason resimleri ve cinsiyeti :))
12+2 günlük
Eki Görüntüle 547330 Eki Görüntüle 547331
maşallh canım banada erkek gıbı geldı.

o dert hergun bended var ne yıyecegımıde bılmıyom.sebze yapıyorum eve ben yıyemıyorum of

ya kızlar..artık gücüm kalmadı..bulantı bi taraftan kabızlık bi taraftan anam ağlıyor resmen..dün kabızlık yüzünden öldüm resmen bugün kayısı yemekten bi hoş oldum...bulantı için kuru şeyler yemem lazım kuru yiyince kabızlık arttı.kabızlık için su içmem lifli ve sıvı şeyler tüketmem lazım o zaman da midem kalkıyor..

yoruldum kızlar çok yoruldum....:2::2::2::2::2::2::2:

Fena bir şarkı dimii
Kınalıı kuzuuumm lafıı beni benden alıyorr
Dinlemekten başım ağrıyor artık
İyi ki doğmuş miniğin canım Rabbim uzun ömürler versin kınalı kuzunaa ve bebişine

Benimde kocamın gözü mavi bebişiminde olma ihtimalini düşünerek okyanus gözlü olabilir belkiii
Ozaman tam benlikk sarkı olacakk
Yanağı pembe dudağıı kirazım
Gözü okyanusum
İyi ki doğdun - (iyi ki doğacaksın iyi ki beni seçtin meleğimm )

Son düzenleme:
bızde kuçuk bebeklerdenız.yok yok en sona ben kalcam cınsıyetını ogrenemeyen16 haftaya çok var bana.bana sıra gelenek kadar sız alışverış bılem yaparsınız

canım bende namazgahtayım stada yakın sayılırım.Bazen bayan güleri oluyor ve toplanıp maça gidiyoruz.Bidahaki gidişimde senin yerinede izler bağırırım :))

:) ben de doğduğumda sakaldöken caddesinde oturuyormuşuz..babannem vefat edne kadar orada yaşadı..ben darmstadta oturuyordum..öğrenciyken çarşamba çok modaydı:) kalış o kalış..ayyyy çokkkk özledim..30 senelik apatman 1+1 dairemi bile özledim..

cnm bnm de aynı sorunum vardı dr surup verdi
geçi bağırsaklar şuurbu görünce korkudan ishal oldu ama
surupta işe yarıyo bide sabah akşam 10 - 15 mg kullanabiliyorsun

DUPHALAC Şurup 670 mg/ml 300 ml'lik şişe

canım senı anlıyorum ben.bende sen gıbıyım 4 gundur kabızlıktan kurtuldum sayılır..bulantılar içinde hiç serum aldınmı ınan az da olsa rahatlatıyo bışeyler yemene yardımcı oluyor.ben tam 4 kez serum aldım.ne yapayım( senınde az kalmış sabırrr.

cinsiyeti bilmediğim için bari bunları alayım kuzuma ya tükenirse demi o ihtimalde var

ben de acaba bi yere gidip toplu alışveriş mi yapsam yoksa güzel gördükçe yavaş yavaş internetten mi sipariş versem bilemiyorum. Eşim yavaş yavaş al hem zevkini çıkar diyor ama görüp dokunmakta istiyorum :) Tüm bunları düşündüm ama açıkçası bez ve şampuanı hiç düşünmemiştim :) markete gidince alalım da aklımızda duracağına :))))

canım bulantı konusunda bu iyi hallerim ebenim.ben 1.5 aydır raporlu yatıyorum..önce hiç yiyemiyordum..sonra yavaş yavaş yedim ama çıkardım..1 gün hastanede yattım 2 defa serum verdiler..4 5 kere de evde serum taktırdık.işe yaramıştı gerçekten..şimdi yemek yiyorum çok şükür ama hep bulantı..çıkarmasam da midem ağzımda hep tetikteyim çok yorucu buu çokk..

bence zamana yay canın sıkıldıkça çık bebeişine alışveriş yap hem okadar çok ayrıntı varki şimdiden bakıyorum ben bez ve deterjanıda anca ben düşünürüm zaten

Merhaba hanımlar ,sağlık ocağına gidip kayıt oldum ,hemşirede memleketlim çıktı oh :)

allahtan başka şey dilesem olacakmış :)

ordanda lcw vakayım gebe giyim için dedim allahım ne kötü burda hiç model yok

nerden ne alacam ben şaşırdım

koton tunik falan aldım

elbise alamak istiyordum ne olacak bilmiyorum

çok haklısın canım.allah bı an once rahatlama versın hepımıze.anneler ne kadar zor bışey dogmadan ferakarlıklar başlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…