- 2 Temmuz 2008
- 428
- 17
- 298
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #9.941
2.resimdeki pipimi yoksa ben pek anlayamadım :)))
pkbicici hayranım bir bakışta görenlere, nasıl göstermiş ki, nerde? :))))
normal canım gayet ıyı:)Kizlar dr um istedigi oldu sonunda 2 kilo almisim4 ayin dolmasina 1 hafta var daha.sizce normal mi?
ah herşey %100 olsa demı.Canım top,ğe bi göz atıyım dedımde yorumlar hiç iç açıcı olmadıgından bu tur şeyler ıtımat etmememız gerektıgının ifadesi oldugunu dusunuyorum..:) Yorumlar bunlar :)
reyhan21 kullanıcısından alıntı
kız çıkıyo canım belli olunca bizede yazarsın.....
Canım bana kız çıkıyo demiştin
bugün gösterdi daha cinsiyetini hep saklıyodu
Erkek'miş:) reyhan21 kullanıcısından alıntı
erkek.....................................
Benim kızım olacakmış dün öğrendim
bende arada boyle arada oluyorum yadün gece çok zor uyudum. sanki eklemlerim sızlıyor, kemiklerim titriyor gibiydi. sağa dönüyorum, sola dönüyorum yok yok uyuyamadım. sürekli bir gerinme isteği var, zaten gebeliğin başlarından beri vardı ama iyice arttı. gerindikçe karnım sızlıyor duruyorum öyle kalakalıyorum... tam dalmış rüyadayken wc molası verdim 2 kez, her seferinde aynı uyuyamama sorunu...
anladım ki haftasonundan beri gebeliğim farklı bir yola girdi, sıkıntılarım azalacağına çeşitlendi, şiddeti yükseldi. şikayet etmek de istemiyorum, tanıdığım gördüğüm pek çok hamileden iyi durumdayım çok şükür. büyük sıkıntılar çekmiş veya çekmekte olan kadınlar var.
nazlı hamile olmayı kabullenemiyorum herhaldekendimi kendime bile nazlayamıyorum...
hoşgeldın canım.geçmişten,, şimdiki zaamana geldim nihayet selamlar herkese
maşallh canım banada erkek gıbı geldı.kızlar ne hayet ekliyebildim bunlar benim geçtiğimiz cuma 2 li testte yapılan ulturason resimleri ve cinsiyeti :))
12+2 günlük
Eki Görüntüle 547330 Eki Görüntüle 547331
Sabhtan beri açım! hazrlym bslr braz snra yylm ddi bunu dyeli 4saat oldu hala yapck halim yk kalktm snrle hazrladm cgrdm gelym ddi otrdu yesn gtmycm iceri baktm ekmk azck kalms yems ztn ben odada uzandgm zman ac dururmu.bkre bslr yapip gel kzm yiylm dmedi bu zamana kdr napcmı şaşırdm bsylr bklmk hata zten blyrm
pekbici mahvettin bizi...oğluşum 4 buçuk yaşında,birden hayaller canlandı,oğluşum büyüdü,ayrı eve gitti,annesini sormaz oldu falanben de dedim ki iyi olsun da varsın uzakta olsun...allahım ne güzelsin sen,,sana şükürler ki anneliği tattırdın..
benimde gözümün önünden önce kardeşim geçti sonra yavrum geçti kardeşimle bambaşka bi bağımız var
şarkıdaki gibi okyanus gözlüdür bir de yakışıklım benim uzaklarda ayrı bizden okuyor aramızda 3 yaş var ama ben anneliği onunla bir nevi yaşadım
onu çok özlüyorum çok seviyorum inşallah bebeğim de dayısı gibi pamuk kalpli hayırlı bi evlat olur şarkı hala çalıyor ve ben hala paramparçayım yahuu bu hormonlar mahvetti beni
canım bende namazgahtayım stada yakın sayılırım.Bazen bayan güleri oluyor ve toplanıp maça gidiyoruz.Bidahaki gidişimde senin yerinede izler bağırırım :))
kızlar ne hayet ekliyebildim bunlar benim geçtiğimiz cuma 2 li testte yapılan ulturason resimleri ve cinsiyeti :))
12+2 günlük
Eki Görüntüle 547330 Eki Görüntüle 547331
henüz cinsiyetini öğrenemedik benimki topiğin en küçük bebesi çünküama diyorumki
şampuan
detrjan
yumuşatıcı ve bebek bezini şimdidenmi alsam
ya kızlar..artık gücüm kalmadı..bulantı bi taraftan kabızlık bi taraftan anam ağlıyor resmen..dün kabızlık yüzünden öldüm resmen bugün kayısı yemekten bi hoş oldum...bulantı için kuru şeyler yemem lazım kuru yiyince kabızlık arttı.kabızlık için su içmem lifli ve sıvı şeyler tüketmem lazım o zaman da midem kalkıyor..
yoruldum kızlar çok yoruldum....:2::2::2::2::2::2::2:
ya kızlar..artık gücüm kalmadı..bulantı bi taraftan kabızlık bi taraftan anam ağlıyor resmen..dün kabızlık yüzünden öldüm resmen bugün kayısı yemekten bi hoş oldum...bulantı için kuru şeyler yemem lazım kuru yiyince kabızlık arttı.kabızlık için su içmem lifli ve sıvı şeyler tüketmem lazım o zaman da midem kalkıyor..
yoruldum kızlar çok yoruldum....:2::2::2::2::2::2::2:
geç bile kalmışsın bence :) ya marketlerde kalmazsa 6 ay sonra di mi :))))
cnm bnm de aynı sorunum vardı dr surup verdi
geçi bağırsaklar şuurbu görünce korkudan ishal oldu ama
surupta işe yarıyobide sabah akşam 10 - 15 mg kullanabiliyorsun
DUPHALAC Şurup 670 mg/ml 300 ml'lik şişe[/QUOTE
valla canım dünki wc olayımdan sonra ishal olmaya razıyım..bu şurubu duymuştum ama doktoruma sormadan alsam olur mu ki...:18:
cinsiyeti bilmediğim için bari bunları alayım kuzumaya tükenirse demi o ihtimalde var
canım senı anlıyorum ben.bende sen gıbıyım 4 gundur kabızlıktan kurtuldum sayılır..bulantılar içinde hiç serum aldınmı ınan az da olsa rahatlatıyo bışeyler yemene yardımcı oluyor.ben tam 4 kez serum aldım.ne yapayım( senınde az kalmış sabırrr.
beni de ekleyin kızlar son adet tarihim 19 ağustos 28 yaşındayım tahmini doğum tarihi 26 mayıs sanırım..ilk bebeğim
ben de acaba bi yere gidip toplu alışveriş mi yapsam yoksa güzel gördükçe yavaş yavaş internetten mi sipariş versem bilemiyorum. Eşim yavaş yavaş al hem zevkini çıkar diyor ama görüp dokunmakta istiyorum :) Tüm bunları düşündüm ama açıkçası bez ve şampuanı hiç düşünmemiştim :) markete gidince alalım da aklımızda duracağına :))))
canım bulantı konusunda bu iyi hallerim ebenim.ben 1.5 aydır raporlu yatıyorum..önce hiç yiyemiyordum..sonra yavaş yavaş yedim ama çıkardım..1 gün hastanede yattım 2 defa serum verdiler..4 5 kere de evde serum taktırdık.işe yaramıştı gerçekten..şimdi yemek yiyorum çok şükür ama hep bulantı..çıkarmasam da midem ağzımda hep tetikteyim çok yorucu buu çokk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?