2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

aynı durumdayız canım lcw de hıc bısey yok malesef emınonune gıdıp oraları bı talan edıcem ben:)

çok haklısın canım.allah bı an once rahatlama versın hepımıze.anneler ne kadar zor bışey dogmadan ferakarlıklar başlıyor.

benim şimdilik tek isteğim mide bulantılarım işime başlayacak kadar azalsın çünkü evde çok bunaldım..nasıl olacak bilmiyorum ama pazartesi işe başlayacağım ALLAH ım yardımcım olsun..

kızım 9 aylık oldu bugüne kadar kullandığımız şeyleri bi düşümüyorum da..
- ilk başta park yatak mı mobilya beşik mi diye gittik geldik en sonunda mobilya beşik aldık, evimiz 2 oda 1 salon. şimdi düşünüyorum da park yatak da olabilirmiş yani :) bana sanki onun yatağında rahat edemezmiş gibi gelmişti, bi de mobilya beşikler daha güzel ne yalan söyliyim
ama şöyle de bişey var bizim beşiğimiz yanında çekmeceleri olan büyüyen beşiklerden, yani ileride parmaklıkları kaldırdığımızda da kullanmaya devam edebilecek inş. sanırım o zaman iyiki bunu almışız diyeceğiz :)
- ana kucağını kim bulmuşsa helal olsun ona diyorum elim ayağım oldu gerçekten. hatta bizim koca kızı taşımaz oldu ama gene de canını çıkarmaya niyetliyiz. hediyeydi, benim aklıma gelmezdi öyle bişey almak.
- salıncak, bizim ev için fuzuli bişey. oturduğumuz oda dar uzun salıncağı açıp kızımı oturttuğumuzda eşimle birbirimizi göremiyoruz küçük evler için baya yer kaplayan bişey. o da hediyeydi keşke açmadan değiştirseydim :)
- oyuncak konusu zaten hepimizin bildiği gibi doyumsuz bi konu, çocuklardan çok biz heves ediyoruz oyuncak almaya o da ayrı :)
- he emzirme dönemine girmek gerekirse bence emzirme sütyeni yerine emzirme atleti almak daha mantıklı. bende ikisinden de var emzirme sütyenim yazın evde kullanışlı oluyo fakat dışarda emzirmem gerektiğinde göbüşümün, belimin açılmasına sebep oluyo. emzirme atletinde öyle bi sorun yok.
- benim göğüslerim de çok çatlamıştı ve o ünlü markaların hepsini denedim hiçbiri fayda etmedi, zaten kullanmaya da doğumdan önce mi başlamak gerekiyomuş ne.. onların yerine zeytinyağı, badem yağı çok da iyi gelmişti.
- bazı arkadaşlar göğüs kalkanını gereksiz bulmuş ama benim çok şükrettiğim bi alet oldu inanın ki. göğüslerim çatlak olduğu için ucuna bişey deyince acıyodu, bi katalogda gördüm göğüs kalkanı zımbırtısını, aldım. geceleri sızan sütü toplama özelliği de var ve sütümü biriktirip. gündüz kızımı emzirerek doyuramadığımda o sütlerle çok idare ettim. (belki benim sızıntım çoktu bilmiyorum)
- göğüs pedleri bence dünyanın en gereksiz şeyleri. ilk tecrübesizlikle 2 paket falan kullandım ama farkettim ki göğüs çatlaklarımı daha da azdırdı. zaten çok da masraflı bişey bi kutusu 15 lira mı ne. sürekli de bitiyo. onun yerine hani şu canped mi ne var ya adetli günlerimiz için kullandığımız pedlerin içi bol pamuklu dolgun olanlar, onlarla bile idare edilebilir bence. paketi 1tl mi 2 tl mi ne ya da diğer pedler de olabilir.
onun dışındaa bilinçli olarak yürüteç almadık, mama sandalyesinde durabileceğini aklım kesmeyince son anda vazgeçtim onu da almadık.
aklıma gelenler bunlar.

bu yazılanlara baktıkça çok abartmamak gerektiğini düşünüyorum alışverşi kararında yapmak lazım

bızde kuçuk bebeklerdenız.yok yok en sona ben kalcam cınsıyetını ogrenemeyen16 haftaya çok var bana.bana sıra gelenek kadar sız alışverış bılem yaparsınız

papatya senin iyi gene..ben 15.haftamdayım,,bana hala bir erkeğe benziyor,bir kıza benziyor diyorlar..kafayı yiycem..ama karar verdim gitmiycem artık o doktorlara..yeni doktorumu buldum,,bugün 4 buçukda ilk randevum var onla..bugün kesinlik kazanır inşallah bu cinsiyet işi..

benim şimdilik tek isteğim mide bulantılarım işime başlayacak kadar azalsın çünkü evde çok bunaldım..nasıl olacak bilmiyorum ama pazartesi işe başlayacağım ALLAH ım yardımcım olsun..
ınşallh canım ınşallh.

dogru bak.neler neler denedım ben emzırıken çok acıdı 40 gun boyunca aglayarak emzırdım her markanın kremını aldım.her duydugumdan medet umdum.zamanı gelınce herşeyı yazacagım bende.saf zeytınyagı kullandım zeytınyagı surrup gogus pedıyle kapatıyordum ne kadar buyuk rahatlık.yok boyle bışey..

oyle doktorlardan nefret edıyorum ya adam akıllı baksana demı.benımkı 16.hafta ama bakalım duzgun gorecekmı tahmını dogru olacakmı onlarda suphe tabı.ınşallh keısnlık zanaır bugun hayırlarla gel bakım.beklıyoruz

valla o kadar gıcıklarki kuzum ben hep şunu düşünüyorum böyle bi aileden benim kocam nasıl çıkmış kurtarmış kendini :=))))
Çalışmayı çok özledim, hiç bu kadar uzun süre işsiz ve evde kalmamıştım ((
cnm ben bu bebek davaları yüzünden mesleğimi yapamıyorum 3 senedir ( bu gidişlede yapamıycam gibi öğretmenim
İzlediğiniz ve tavsiye edeceğiniz yeni filmler var mı?
hemen dün izlediğim arkadaşımın tavsiyesiyle aldığım süper bi film var aramızda bebek var :)) herkese şiddetle tavsiye ederim hem ağladım hem çok güldüm hemde bu kadar aynısı almaz dedirten bi film
Erkek adamın meydanda olur tezini doğrular vaziyette göstermiş pipişi altlı üstlü valla
Maşşallahh canımm Rabbim sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin
demi :))) bu kadar belli oluyo
maşallah bebeğine canım erkek mi?
evet canım erkek dedi ama 12+2 dik büyük olasılıkla erkek olcak gören hemen anlıyo :))
bendede aynen böyle bi resim var
böyle derken kendi resmimi yoksa erkek olduğunu belirten resimmi :))

aynı durumdayız canım lcw de hıc bısey yok malesef emınonune gıdıp oraları bı talan edıcem ben:)

ben van dayım burda hiç bir yer yok yıllar sonra bir bebiş bulmuşum istediklerimi alamıyorum memleketekilere alın diyorum sen olmadan nasıl alalım diyorlar , alış veriş için memlekete gidemem ki

bide tek parça tulum 1 yada 2 defa giyiliyomuş çabuk büyüdüğü için onun yerine alt üst almak daha mantıklı çünkü uzun süre giyolarmış...

ben van dayım burda hiç bir yer yok yıllar sonra bir bebiş bulmuşum istediklerimi alamıyorum memleketekilere alın diyorum sen olmadan nasıl alalım diyorlar , alış veriş için memlekete gidemem ki

o filmi ben de topicde tavsiye ettim, gerçekten çok gerçekçi ve akıcı bir filmdi.

bide tek parça tulum 1 yada 2 defa giyiliyomuş çabuk büyüdüğü için onun yerine alt üst almak daha mantıklı çünkü uzun süre giyolarmış...

kesınlıkle dogru.boyları uzadıgı için cabucak elde daha rahat kalıyo maalesef.alt ust tavsıye ederım.ama bı heves bı ıkı tane alıyo ınsan tabı:)

Bence 1-2 defa giydirdikleri tulumların bedeni yenidoğan'dır. Onlar 1 ay giyiliyor sadece. Ben 0-3 ay almıştım oğlumda 3-4 ay giydi ki zayıf bir bebek de değildi.

bende çok küçük bi yerdeyim merkezi yerlere bi kaç saat uzaklıkta. ya gittiğimizde alıyorum ya da internetten. görüp beğenerek almak gibi olmuyo ama internetten de güzel şeyler alabilirsin. ama beden değişimi yapabileceğin siteleri tavsiye ederim.

Son düzenleme:

Aynen katılıyorum sana canım .... Eşime sevgi gösterisinde bulundugu zaman benım daha cok hoşuma gidiyor.... Kızlar bırakın K.v ALLAH'a havale edın arkasından konusmayın kötü söz etmeyın Hor görmeyın ... unutmayınkı her bırımız bır kayınvalide adayıyız....Bir söz vardır bılmm duyduınuzmu .. bugun kınadıgın ne varsa yarın önune cıkacaktır diye...

çok doğru tespitler. abartmamak lazım :) 3 yaşında kızı olan i arkadaşım var o da neredeyse aynılarını söyledi. o park yatak almıştı evi küçük diye çok kullanışlı çünkü hem ayağa kalkıp düşme ihtimali yok hem de kafasını kolunu çarpma durumu. hatta onlar şehirdışında yaşayan annesinin evine bile almışlardı bir tane :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…