- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #9.961
Merhaba hanımlar ,sağlık ocağına gidip kayıt oldum ,hemşirede memleketlim çıktı oh :)
allahtan başka şey dilesem olacakmış :)
ordanda lcw vakayım gebe giyim için dedim allahım ne kötü burda hiç model yok
nerden ne alacam ben şaşırdım
koton tunik falan aldım
elbise alamak istiyordum ne olacak bilmiyorum
çok haklısın canım.allah bı an once rahatlama versın hepımıze.anneler ne kadar zor bışey dogmadan ferakarlıklar başlıyor.
cnm bnm de aynı sorunum vardı dr surup verdi
geçi bağırsaklar şuurbu görünce korkudan ishal oldu ama
surupta işe yarıyobide sabah akşam 10 - 15 mg kullanabiliyorsun
DUPHALAC Şurup 670 mg/ml 300 ml'lik şişe[/QUOTE
valla canım dünki wc olayımdan sonra ishal olmaya razıyım..bu şurubu duymuştum ama doktoruma sormadan alsam olur mu ki...:18:
valla cnm bana da kadın doğum verdi hatta ecz direkt gebelik mi var dedi (koca göbeği görmezmiş gibi)
ama sen yinede ara deki bunu alsam olur mu kötüyüm de
bızde kuçuk bebeklerdenız.yok yok en sona ben kalcam cınsıyetını ogrenemeyen16 haftaya çok var bana.bana sıra gelenek kadar sız alışverış bılem yaparsınız
ınşallh canım ınşallh.benim şimdilik tek isteğim mide bulantılarım işime başlayacak kadar azalsın çünkü evde çok bunaldım..nasıl olacak bilmiyorum ama pazartesi işe başlayacağım ALLAH ım yardımcım olsun..
kızım 9 aylık oldu bugüne kadar kullandığımız şeyleri bi düşümüyorum da..
- ilk başta park yatak mı mobilya beşik mi diye gittik geldik en sonunda mobilya beşik aldık, evimiz 2 oda 1 salon. şimdi düşünüyorum da park yatak da olabilirmiş yani :) bana sanki onun yatağında rahat edemezmiş gibi gelmişti, bi de mobilya beşikler daha güzel ne yalan söyliyim
ama şöyle de bişey var bizim beşiğimiz yanında çekmeceleri olan büyüyen beşiklerden, yani ileride parmaklıkları kaldırdığımızda da kullanmaya devam edebilecek inş. sanırım o zaman iyiki bunu almışız diyeceğiz :)
- ana kucağını kim bulmuşsa helal olsun ona diyorum elim ayağım oldu gerçekten. hatta bizim koca kızı taşımaz oldu ama gene de canını çıkarmaya niyetliyiz. hediyeydi, benim aklıma gelmezdi öyle bişey almak.
- salıncak, bizim ev için fuzuli bişey. oturduğumuz oda dar uzun salıncağı açıp kızımı oturttuğumuzda eşimle birbirimizi göremiyoruzküçük evler için baya yer kaplayan bişey. o da hediyeydi keşke açmadan değiştirseydim :)
- oyuncak konusu zaten hepimizin bildiği gibi doyumsuz bi konu, çocuklardan çok biz heves ediyoruz oyuncak almaya o da ayrı :)
- he emzirme dönemine girmek gerekirse bence emzirme sütyeni yerine emzirme atleti almak daha mantıklı. bende ikisinden de var emzirme sütyenim yazın evde kullanışlı oluyo fakat dışarda emzirmem gerektiğinde göbüşümün, belimin açılmasına sebep oluyo. emzirme atletinde öyle bi sorun yok.
- benim göğüslerim de çok çatlamıştı ve o ünlü markaların hepsini denedim hiçbiri fayda etmedi, zaten kullanmaya da doğumdan önce mi başlamak gerekiyomuş ne.. onların yerine zeytinyağı, badem yağı çok da iyi gelmişti.
- bazı arkadaşlar göğüs kalkanını gereksiz bulmuş ama benim çok şükrettiğim bi alet oldu inanın ki. göğüslerim çatlak olduğu için ucuna bişey deyince acıyodu, bi katalogda gördüm göğüs kalkanı zımbırtısını, aldım. geceleri sızan sütü toplama özelliği de var ve sütümü biriktirip. gündüz kızımı emzirerek doyuramadığımda o sütlerle çok idare ettim. (belki benim sızıntım çoktu bilmiyorum)
- göğüs pedleri bence dünyanın en gereksiz şeyleri. ilk tecrübesizlikle 2 paket falan kullandım ama farkettim ki göğüs çatlaklarımı daha da azdırdı. zaten çok da masraflı bişey bi kutusu 15 lira mı ne. sürekli de bitiyo. onun yerine hani şu canped mi ne var ya adetli günlerimiz için kullandığımız pedlerin içi bol pamuklu dolgun olanlar, onlarla bile idare edilebilir bence. paketi 1tl mi 2 tl mi neya da diğer pedler de olabilir.
onun dışındaa bilinçli olarak yürüteç almadık, mama sandalyesinde durabileceğini aklım kesmeyince son anda vazgeçtim onu da almadık.
aklıma gelenler bunlar.
bu yazılanlara baktıkça çok abartmamak gerektiğini düşünüyorum alışverşi kararında yapmak lazım
papatya senin iyi gene..ben 15.haftamdayım,,bana hala bir erkeğe benziyor,bir kıza benziyor diyorlar..kafayı yiycem..ama karar verdim gitmiycem artık o doktorlara..yeni doktorumu buldum,,bugün 4 buçukda ilk randevum var onla..bugün kesinlik kazanır inşallah bu cinsiyet işi..
valla o kadar gıcıklarki kuzum ben hep şunu düşünüyorum böyle bi aileden benim kocam nasıl çıkmış kurtarmış kendini :=))))kızlar kayınvaldesine gıcık olanlara sözüm...evet belki bazen hakketen gıcık oluyorlar ve çekilmiyorlar,,böyle zamanlarda o aşık olduğunuz adamı doğurduğunu ve büyüttüğünü hatırlayın..o zaman yumuşarsınız biraz
cnm ben bu bebek davaları yüzünden mesleğimi yapamıyorum 3 senedirÇalışmayı çok özledim, hiç bu kadar uzun süre işsiz ve evde kalmamıştım((
hemen dün izlediğim arkadaşımın tavsiyesiyle aldığım süper bi film var aramızda bebek var :)) herkese şiddetle tavsiye ederim hem ağladım hem çok güldüm hemde bu kadar aynısı almaz dedirten bi filmİzlediğiniz ve tavsiye edeceğiniz yeni filmler var mı?
demi :))) bu kadar belli oluyoErkek adamın meydanda olur tezini doğrular vaziyette göstermiş pipişi altlı üstlü valla
Maşşallahh canımm Rabbim sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin
evet canım erkek dedi ama 12+2 dik büyük olasılıkla erkek olcak gören hemen anlıyo :))maşallah bebeğine canım erkek mi?
böyle derken kendi resmimi yoksa erkek olduğunu belirten resimmi :))bendede aynen böyle bi resim var
normal canım gayet ıyı:)
ah herşey %100 olsa demı.
bende arada boyle arada oluyorum ya
hoşgeldın canım.
maşallh canım banada erkek gıbı geldı.
dr.da erkek dedi ve görenlerde kesin erkek dio :))
o dert hergun bended var ne yıyecegımıde bılmıyom.sebze yapıyorum eve ben yıyemıyorum of
aynı durumdayız canım lcw de hıc bısey yok malesef emınonune gıdıp oraları bı talan edıcem ben:)
aynı durumdayız canım lcw de hıc bısey yok malesef emınonune gıdıp oraları bı talan edıcem ben:)
hemen dün izlediğim arkadaşımın tavsiyesiyle aldığım süper bi film var aramızda bebek var :)) herkese şiddetle tavsiye ederim hem ağladım hem çok güldüm hemde bu kadar aynısı almaz dedirten bi film
bide tek parça tulum 1 yada 2 defa giyiliyomuş çabuk büyüdüğü için onun yerine alt üst almak daha mantıklı çünküuzun süre giyolarmış...
bide tek parça tulum 1 yada 2 defa giyiliyomuş çabuk büyüdüğü için onun yerine alt üst almak daha mantıklı çünküuzun süre giyolarmış...
ben van dayım burda hiç bir yer yok yıllar sonra bir bebiş bulmuşum istediklerimi alamıyorum memleketekilere alın diyorum sen olmadan nasıl alalım diyorlar , alış veriş için memlekete gidemem ki
Sanırım ben kocamı hiç ama hiç kıskanmıyorumm :26:
Bayanlar benim kv üvey ve eşimi o benim kıymetlim,bitanem,oğlum-oğluşumm diye sever
Hiç bi zamanda ne diyor olmadım
Dert edilcek birşeymiş gibi gelmedi bana
Bende yavrumu aşkım diyerek severimm
Annem de hala bana bebeğim, kuzum der
Bundan doğal ne var çözemedim ben kusura bakmayın :26:
Anne demek aşk demek bırakın oğluşum,aşkım desin...
İnsanlar her daim herkes tarafından sevilmek ister bırakında annesinden de sevgi sözcükleri duysun en az sizden duyduğu kadar
kızım 9 aylık oldu bugüne kadar kullandığımız şeyleri bi düşümüyorum da..
- ilk başta park yatak mı mobilya beşik mi diye gittik geldik en sonunda mobilya beşik aldık, evimiz 2 oda 1 salon. şimdi düşünüyorum da park yatak da olabilirmiş yani :) bana sanki onun yatağında rahat edemezmiş gibi gelmişti, bi de mobilya beşikler daha güzel ne yalan söyliyim
ama şöyle de bişey var bizim beşiğimiz yanında çekmeceleri olan büyüyen beşiklerden, yani ileride parmaklıkları kaldırdığımızda da kullanmaya devam edebilecek inş. sanırım o zaman iyiki bunu almışız diyeceğiz :)
- ana kucağını kim bulmuşsa helal olsun ona diyorum elim ayağım oldu gerçekten. hatta bizim koca kızı taşımaz oldu ama gene de canını çıkarmaya niyetliyiz. hediyeydi, benim aklıma gelmezdi öyle bişey almak.
- salıncak, bizim ev için fuzuli bişey. oturduğumuz oda dar uzun salıncağı açıp kızımı oturttuğumuzda eşimle birbirimizi göremiyoruzküçük evler için baya yer kaplayan bişey. o da hediyeydi keşke açmadan değiştirseydim :)
- oyuncak konusu zaten hepimizin bildiği gibi doyumsuz bi konu, çocuklardan çok biz heves ediyoruz oyuncak almaya o da ayrı :)
- he emzirme dönemine girmek gerekirse bence emzirme sütyeni yerine emzirme atleti almak daha mantıklı. bende ikisinden de var emzirme sütyenim yazın evde kullanışlı oluyo fakat dışarda emzirmem gerektiğinde göbüşümün, belimin açılmasına sebep oluyo. emzirme atletinde öyle bi sorun yok.
- benim göğüslerim de çok çatlamıştı ve o ünlü markaların hepsini denedim hiçbiri fayda etmedi, zaten kullanmaya da doğumdan önce mi başlamak gerekiyomuş ne.. onların yerine zeytinyağı, badem yağı çok da iyi gelmişti.
- bazı arkadaşlar göğüs kalkanını gereksiz bulmuş ama benim çok şükrettiğim bi alet oldu inanın ki. göğüslerim çatlak olduğu için ucuna bişey deyince acıyodu, bi katalogda gördüm göğüs kalkanı zımbırtısını, aldım. geceleri sızan sütü toplama özelliği de var ve sütümü biriktirip. gündüz kızımı emzirerek doyuramadığımda o sütlerle çok idare ettim. (belki benim sızıntım çoktu bilmiyorum)
- göğüs pedleri bence dünyanın en gereksiz şeyleri. ilk tecrübesizlikle 2 paket falan kullandım ama farkettim ki göğüs çatlaklarımı daha da azdırdı. zaten çok da masraflı bişey bi kutusu 15 lira mı ne. sürekli de bitiyo. onun yerine hani şu canped mi ne var ya adetli günlerimiz için kullandığımız pedlerin içi bol pamuklu dolgun olanlar, onlarla bile idare edilebilir bence. paketi 1tl mi 2 tl mi neya da diğer pedler de olabilir.
onun dışındaa bilinçli olarak yürüteç almadık, mama sandalyesinde durabileceğini aklım kesmeyince son anda vazgeçtim onu da almadık.
aklıma gelenler bunlar.
bu yazılanlara baktıkça çok abartmamak gerektiğini düşünüyorum alışverşi kararında yapmak lazım
Bence 1-2 defa giydirdikleri tulumların bedeni yenidoğan'dır. Onlar 1 ay giyiliyor sadece. Ben 0-3 ay almıştım oğlumda 3-4 ay giydi ki zayıf bir bebek de değildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?