2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
kesınlıkle dogru.boyları uzadıgı için cabucak elde daha rahat kalıyo maalesef.alt ust tavsıye ederım.ama bı heves bı ıkı tane alıyo ınsan tabı:)

ama çok tatlı oluyolar o tulumlar da çok çabuk büyüyolar doğduktan sonra aylık kıyafet almak lazım civcivlere

ama çok tatlı oluyolar o tulumlar da çok çabuk büyüyolar doğduktan sonra aylık kıyafet almak lazım civcivlere

tatlı olmazlarmı tabı aldıgın gıysılerı bı beden buyuk alırsan daha kullanışlı olur.hem yıkama payını duşunmek gerek çekebılırr.hemde cabuk buyolar en azından 2-3 ay gıyebılır.

tatlı olmazlarmı tabı aldıgın gıysılerı bı beden buyuk alırsan daha kullanışlı olur.hem yıkama payını duşunmek gerek çekebılırr.hemde cabuk buyolar en azından 2-3 ay gıyebılır.

hem tulumlarda bebekler daha derli toplu duruyolar karnı sırtı falan çıkmıyo bakalım hayırlısı ile doğum yaklaşsında kızlarlada fikir alışverişi yaparız

herkesin az da olsa bi derdi var şu kv konusunda dimi? :) benimkinin allah var hakkını yemeyeyim çok iyi davranır bana kendi oğluna nasıl davranıyosa bna da öyle hatta az önce aradı hasta olduğumu biliyo. yemek falan yapamıyosan gelim yardım edeyim dedi. ben de ona elimden ne kadar geliyosa saygılı davranmaya çalışıyorum. ama şöyle bişi var kimse kimsenin annesi ya da kızı olamaz. benim kendi annem hayatta değil zaten hiç tanımadım. belki bu yüzden hiç de kendi annem gibi hissedemiyorum kvalidemi. bide sosyal kültürel olarak da farklı aile yapılarımız ben çok uyum sağlayamıyorum onlara belkide. neyse herkes bahsetmiş bende biraz yazayım dedim :) öyle işte ne kadar iyi de olsa pek sevilmiyo kvalideler :) katlanılıyo sadece :) eğer bigün bende kv olursam bu gerçeği aklımdan hiç çıkarmıycam

ne heyecanlı şu bebek hazırlıkları, alışverişler... zor tutuyorum kendimi itiraf edeyim :) bir de şimdi yeğenime bakıyorum da (2,5 yaşında erkek) annesi elinde paketle geldi mi gözleri parlıyor yeni bir cicisi oldu diye, kıyafetlere filan bayılıyor üzerine tutup aynada kendini seyrediyor. onun her paket açışının delisiyim, yakışıklı minik sevgilim işte :) çocukların aklı erince daha da bir zevkli onlar için alışveriş yapmak, zaman hemen geçsin istiyorum...

millet topiğimize maşallah

1000. sayfayıda gördük bakalım kaç bine çıkıcaz
sankim 3-4 aylık gebelikte 1000. sayfa bayaa çok
azalmasın çoğalsın gülelim ağlayalım hepbirlikte bebklerimizi ellerimize alalım
hatta bide üzerine büyütelim dişleri ilk adımları paylaşalım

bugun uyumadım szıler için sohbet edelım dıye.leblebı yedım soda içtım.az bayram şekerı attım agzıma.ıyım şukur 2 gundur..:)) umutlar yeşerıyo yanı azalıyodur ınşallh..ee anlatın

Son düzenleme:

bu kadar konuşmaya az bile 1000 sayfa hayırlısı ile doğuralım 2o13 mayıs anaları bebelerini büyütüyor topiğini açalım

herkes kayınvalideden bahsetmiş bende bahsedeyim çatlarım yoksa
benim ki iyidir saolsun evime gelir yemek yapar tarhanamı turşularımı hazırlar ama oğlunu çok çok fazla sever kocama hiç toz kondurmaz aksi bişe olsa oğlun böyle böyle yaptı desem hiç inanmaz onun için oğlu mükemmel ötesi gerçi çok şükür ötesi değil ama mükemmeldir kocam
benim görümceler sıkıntı taaaaaam 5 taneler ben ne yapsam ne giysem beni taklit ederler bende dilim kopsun ne yapacağımı ne alacağımı herşeyi anlatırım hatta ne zaman hamile kalmak istediğimi falan söylemiştim görümcemde benle aynı anda korunmayı bıraktı ama ben ondan önce hamile kaldım ne yaptı ne etti 3-4 hafta sonra o da hamile kaldı çok sinirliyim çook
benim bulantılarım çok herkes benle ilgileniyo diye o da başladı sen bana nazar değdirdin artık bende de bulantı oluyo falan zor tutuyorum kendimi kalbini kırmamak için Allah bana sabır onlara akıl versin valla bazen katlanması çok zor oluyooo...

tuzluda o ıyı gelır.ya bende ara ara yıyrdum unuttum bak.ah bulantılar gıtsın ne ıştahlı olacagız ınşallh.

tuzdan dilimin ucunu hissetmiyorum çok şükür benim bulantım hiç olmdı,, dilediğimi yedim umarım sende düzelirsinde bi güzel beslersin tosununu

[video=youtube;BgZ5z6RB06c]http://www.youtube.com/watch?v=BgZ5z6RB06c[/video]

doğum
38-40 haftaları bulamadım belki sonraki video buydu bilemedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…