2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
canim sen bebisini gormeye ne zaman gidicen ? kavusucan ona
ben bu pazartesi kan tetsimi tekraraliycam ki o haftayi huzurla gecireyim
obur pazartesi de doktorum tatilden donecek insallah bakicaz bebisimeeee

gunaydın tatlımmmmm

allah ızın verırse persembe gıdıcem cnm

bugunde kahvaltıdan sonra saglık ocagına gıdıcem kayıt actırmam gerekıyormus takıp edıyorlarmus hemde tekrar bı kan testı ıstemeyı dusunuyorum 2 gun oldu deger ne durumdaa acaba:)

off nasıl beklıceksın yaaa ben persembeyı zor edıyorummm
olsun ama ınsllah hem keseyı hem pıt pıtları duyarsın bellımı olur

iste persembeden sonra cuma cumartesi pazar 3 gun daha, birse yyok ben de daha once gidicen sandim seni benimkine yakin yine
ama daha iyi keseyi gordugunde moral olur erken gidip gormemek gibi seyler olabiliyormus
kani ben de tekrarlamak istiyorum ama pazartesi 1 hafta olacak oyle bakayim ne durumda
sonra iyiyse huzurla beklerim doktorumu stres yapmam insallah
gittigimde ben de kalp atislarini da gorecegimi duymayi umuyorum cok heyecan verici

inşallah goruruz keseyı yaa hepsı ayrı bı stres sonra kalp atısı ıcın strese gırıcez :)ama saglıklı olsunlar bızı bırakmasınlarda ben beklemeye razyım

inşallah goruruz keseyı yaa hepsı ayrı bı stres sonra kalp atısı ıcın strese gırıcez :)ama saglıklı olsunlar bızı bırakmasınlarda ben beklemeye razyım

hepsini saglikla yasariz umarim canim
rahat ve saglikli bir hamilelik geciririz
cok merak ediyorum icimde neler oluyor bebis ne alemde, her gun gorebilme sansimiz olsa keske

hepsini saglikla yasariz umarim canim
rahat ve saglikli bir hamilelik geciririz
cok merak ediyorum icimde neler oluyor bebis ne alemde, her gun gorebilme sansimiz olsa keske

aminn inşallahh canımm allah bu duyguyu bızede yasattı cok sukur...

ya ben ya ben zaten sabırsızım delı gıbı arastırıyorum:)

aminn inşallahh canımm allah bu duyguyu bızede yasattı cok sukur...

ya ben ya ben zaten sabırsızım delı gıbı arastırıyorum:)

nasilsin canim ben de yeniyim foruma hangisine yazacagimi sasirdim burdan devam ediyoruz galiba?kan degerlerinz nasildi ?hemen hemen ayni gunlerde bebislerimizi kucagimiza alcaz galiba:))

nasilsin canim ben de yeniyim foruma hangisine yazacagimi sasirdim burdan devam ediyoruz galiba?kan degerlerinz nasildi ?hemen hemen ayni gunlerde bebislerimizi kucagimiza alcaz galiba:))

hosgeldınn canım senınle mayıs annlerını 3 ledıkevet cnm buradan devam edıyoruz yonetımın acıtıgı topık...

2 gun once yani adet gunumde 282.92 idi degerım....senın kac canım?
yasını satını yazarsan lısteye ekleyeyım senıde

hosbulduk:)ben asilama yaptirdim canim 15 .gun kan verdim 199.5 idi.bugun yine kan verdim adetime iki gun var daha yukselcegini umuyorum:))
yas 29, sat 26 temmuz

hosbulduk:)ben asilama yaptirdim canim 15 .gun kan verdim 199.5 idi.bugun yine kan verdim adetime iki gun var daha yukselcegini umuyorum:))
yas 29, sat 26 temmuz

gozun aydın cnm degerınde guzel masallahh
bende bırazdan gıdıcem saglık ocagına tekrar ıstıcem kan testı bakalım...

yas 29, sat 26 temmuz

merhaba canim hosgeldinoleyyyy 3. hamis de geldiiii benim de sat 27 cok yakiniz ya ayni zamanlarda goruluyor hep
pes pese dogururz insallah

gozun aydın cnm degerınde guzel masallahh
bende bırazdan gıdıcem saglık ocagına tekrar ıstıcem kan testı bakalım...
hadi hayirli haberlerle gel insallah:))
merhaba canim hosgeldinoleyyyy 3. hamis de geldiiii benim de sat 27 cok yakiniz ya ayni zamanlarda goruluyor hep
pes pese dogururz insallah
tarihlere bakinca pespese dogurcaz gibi:)
yasim 37
batim 21 agustos
tahmini dogum tarihi 05-05-2013

hosgeldin herkes mayis ilk haftasi dogurcak gibi gorunuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…