2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

biliyorum canım ya..bulantı olunca o kunuda biraz rahatlıyo insan ama benim hayatım yatak odasında geçiyor..biraz olsun kalkabilmek hayatıma dönebilmek istiyorum sadece...

15 haftada böyle diyorsan ben yandım...pazartesi okula başlayacağım artık kusa kusa ders anlatırım..:2::2::2::2::2:

Allah korusun ya belki kusmazsn farkli ortm oldgu icn ewde gnlde cok oluo bnim bide yolda .d.d gcms olsn hepmze gecio ama azalio gttikce daha da rahatlycz insallah:)

Allah korusun ya belki kusmazsn farkli ortm oldgu icn ewde gnlde cok oluo bnim bide yolda .d.d gcms olsn hepmze gecio ama azalio gttikce daha da rahatlycz insallah:)

inşllah cnım..3 ay dediler dişimi sıka sıka geldim 3 ay a pazar günü bitecek 3 ay daha da kesilmezse..ya da en azından azalmazsa elimde poşetle derse gireceğim artık..

Günaydııınnn güzell anneleerr
Dün bebişimizde evimizde tektikk, eşim hem geçciydi hem de maçı vardı
Yedik içtikkk sonra güümm yatakk yaklaşık saat 9:30 gibi
Sonra 3te bir kalktım kii midem kazınıyorr
Puding, mandalina, madlen çikolata ve yarım salatalık yedim :26:
Geceleri ani acıklamalarla kalkan var mı?
Ve yedikten sonra yattığım için ne -atıştırabilirim-, yoksa ben kilonun önüne nasıl geçeceğim :26:

Gunaydin kizlar,bu demir hapi beni mahvetti,ne guzel bir wc duzenim vardi,simdi iki uc gunde bir o da zorla

Al benden de okadar canım :26: Mekanım olan wcyi terk_i diyar ettim ama mumla arıyorum şimdi

:))) ne pimpirikliyiz ayyy....benim dr. da yakında 'git kenndine başka dr. bul' dicek bence....ama napim?şuç onda...ben sormasam bişey anlatacağı yok adamın

Benide kovmazsa iyidir canım
Ben doğurana kadar doktor dahil cevrem 9 doğuracaklar ne yazıkki

Bende erkeğe benzettimm canım
Hatta ilk resimde pipiş belli
3. resimde sırtını dönmüş canım
alttan üçgen olmuş oyüzden cıkıntı göremezsinn
Sağlıkla al bebişini canım

Cnim ben 2aylikken 2kilo almstm sok oldm bna zayflamsm gbi gelydu hatta aynen bnde ye ic yat yapyrm suan 4kg fln almsmdr kesn yalnz dglsn=) nasl wrcm bu kilolari blmyrm

herkese günaydınlarrrrr..

Bende sizdenim hanımlar 58'le hamile kaldım geçen hafta 61 olmuştum. korkumdan 1 haftadır tartıya çıkmıyorum
bulantılarımda azaldı ve doktorum elevit.e başlamamı söyledi. iştahım kapalıyken ve devamlı kusarken 3 kilo aldım gerisini siz düşünün.
bende kiloyla ilgili tehlike sinyalleri çalıo ama ne yapabilirim hiç bilmiyorum

Günaydın güzel anneler

wuww büyük gün desene Hadi bakalım prensmi prensesmi geliyor

kızz ne bu acele bende dayanamam alırım diye hiç bakmıyorum bile

canım benimde 9 haftada geldi bayramda bacaklar havada yatıyodum iğne verdi 2 günde bir vuruldum puroluton ve günde 3 kere progestan içtim korkma allaha emanet sadece yat dinlen ben sadece wc için kalkıyodum
Eki Görüntüle 547833

gunaydin herkese
Sabah sabah icimiz acilsin

günaydınn bacımm çok erkencisin hiç uyumuyomusun sen kızz

bnde öyleyim gecede açlıkla uyanıyorum sabahta açlıktan gözüm dönüo.
bulantının ne zaman geçeceğini soran arkadaşlar, bulantı geçio ama bu seferde açlıktan mide sorunları başlıo.
insan ne yiyeceğini şaşırıo. mide bulantısı krizlerinden de yeni çıkmanın etkisiyle korka korka yiyorum valla

valla canım bu testleri ben istemedim doktorum kendi istemiş hatta bana sonuçlarını anlatırken şaşırmıştım..kan grubumu bile teyit ettirmiş kadın..çok titz çalışıyor..bence doktorunuzdan isteyin özellikle toksoplazmayı..iki değer oluyor biri bu zamana kadar geçirip geçirmediğini diğeri de şuan geçirip geçirmediğini gösteriyor..

haberleri izledinizmi kızlar yada nette fln okudunzmu ? ssk'lılara özel hastanede para almıycaklarmıs artık ama yıllık kendımız para yatırcakmısız sanırım ole biseymiş duydunuzmu??? sağlık bıle parayla yaa

ya bende noluyo bana anlamıyorum çok korkmaya başladım 4 garanti aldım bende

slm güzel anneler
hava soğuk kapalı puslu yağmurlu
suan tek yapmak istediğim kocamla bahtaniye altında film izlemek
alimdede sıcacık içecekelr
gününz güze lve çabuk geçsin

Yaa dra gittiğimizde hem bir sürü kıyafet hem de ayakkabılarla tartılıyoruz ya sinir oluyorum yaa iyice şişman çıkıyorum sonra

bende uyanıyorum gece midem nası kazınıyo ama artık bulantılar geçip azaldığından beri tutuyorum kendimi en azından geceleri yemiyim diye

ya bende noluyo bana anlamıyorum çok korkmaya başladım 4 garanti aldım bende

cnm bende 4 veya 5 kilo aldım tam hamile kaldığım kiloyu bilmediğim için :/
hatta aslında başındada 2 vermiştim onuda aldım
uff napayım zaten son bi sene rahatsılık stres sıkıntı derken tam 15 kilo aldım
yapacak bişi yok yaza sıkı bi spor bekliyor :18:

slm güzel anneler
hava soğuk kapalı puslu yağmurlu
suan tek yapmak istediğim kocamla bahtaniye altında film izlemek
alimdede sıcacık içecekelr
gününz güze lve çabuk geçsin

ayyy bnde istiyormm ama işe gitti k.v ile haberleri izlioruz battanıye aldım dızımede koloriferleri yakmadılar daha pc aldm elımede telefondan zor oldu takılıoz ölee

Yemek ısıtmaya üşendiğimden Allahtan oturup yemek yemiyorum
Ama dolabı açtığımda ne elime geldiyse indiriyorum küütt küütt mideye
Hatta eşim olmadığı için ona yemek ayırmıştım gece uyandırdım adamıı yedin mi diye sordum
Oda yedim aşkım diyorr Sandı ki onu düşünüyorumm
Bide kızlar dün sağ ayağıma kramp girdi
Dimdik havada kaldıı ama gözümü açamıyorum uykudan yine eşimi dürttümm
Ayağıma kramp girdi diye, oda eski futbolcu olduğu için biliyorr
Ayak parmaklarımı arkaya doğru ittiriyor ozaman kas gerilmesi geçiyor ama acısı duruyor tabii
Acaba yedim yattım diye mi oldu yada dün cok stres oldum oyüzden mi :44:
Magnezyum eksikliğinden sanmıyorum ama yinede doktora anlatacağım

yaa benim önümdeki örnekler çok kötü hep almışlar doğumdan kalmış kilolar onlar gb olursam diye ödüm kopuyo eskiden beri derdim ben napar yaparım almam diye işte bu yüzden bu günlerde psikoloji kötü:18::18: ciddi kararlı olup her gün yürümem lazım artık daha az alınca vermeside kolay olur fena bi hızla gidiyorum yediğimde aşırı hiç bişi yok ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…