- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #10.181
Benim bulantılarım da drun tam bu haftalarda geçmesi lazım bulantıların demesinden sonra kesildi, şimdi de acaba bebişim iyi mi büyüyor mudur diye endişe ediyorum bulantı her şeyin yolunda gittiğinin bir göstergesi böyle düşün
Tabi bu arada her şeyin ylunda gittiği bulantısız gebelikler de var o ayrı
15 haftada böyle diyorsan ben yandım...pazartesi okula başlayacağım artık kusa kusa ders anlatırım..:2::2::2::2::2:
Allah korusun ya belki kusmazsn farkli ortm oldgu icn ewde gnlde cok oluo bnim bide yolda .d.d gcms olsn hepmze gecio ama azalio gttikce daha da rahatlycz insallah:)
Gunaydin kizlar,bu demir hapi beni mahvetti,ne guzel bir wc duzenim vardi,simdi iki uc gunde bir o da zorla
:))) ne pimpirikliyiz ayyy....benim dr. da yakında 'git kenndine başka dr. bul' dicek bence....ama napim?şuç onda...ben sormasam bişey anlatacağı yok adamın
Bu arada cinsiyet konusunda %100 değil ama erkeğe benziyor demişti ense kalınlığını ölçen doktor.Fakat 3.resimde özellikle, ben pek erkeğe benzetemdim.Özellikle usg yorumlarını inceledikten sonra.Aranızda anlayacak olabilen varmı acaba ? Bi bakabilirmisin acaba benim aşkımın resmine...
Cnim ben 2aylikken 2kilo almstm sok oldm bna zayflamsm gbi gelydu hatta aynen bnde ye ic yat yapyrm suan 4kg fln almsmdr kesn yalnz dglsn=) nasl wrcm bu kilolari blmyrm
günaydın kızlar bugün doktora gidiyorum bana dua edin bebişim göstersin,bakalım pipiş mi var kukuş mu
Ilk kez akşamdan beri bu kadar heyecanlıyım elim ayağım titriyo resmen ,annelikk sen ne güzel duygusunn allah herkese nasip etsin inşallah
kızz ne bu acele bende dayanamam alırım diye hiç bakmıyorum bileben de gördüğüm eğlenceli yazıları olan çıtçıtlı badileri alıyorum :) hatta kız olduğunu öğrendiğimde poposu fırfırlı aldım bi tane de..her markete gittiğimde ona da bişeyler alasım geldiğinden dün de emzik askısını aldım. Bir de cicilerini yıkamak için çamaşır filesi.. Deterjana yaklaşmışım sanırım :))
merhabalar,benim sormak istediğm bişey var arkadaslar...10 haftalık hamileyim gecenlerde kanamam oldu dr.düşük tehlikesi olduğunu söyledi.şimdi o kadar panik haldeyimki wc ye gitmeye korkuyorum.bu endişeyle yaşamak da cok zormuş.bu konuda deneyimi olan arkadaşalar varsa nasıl atlattınız yardımcı olabilirmisiniz??
Günaydııınnn güzell anneleerr
Dün bebişimizde evimizde tektikk, eşim hem geçciydi hem de maçı vardı
Yedik içtikkk sonra güümm yatakk yaklaşık saat 9:30 gibi
Sonra 3te bir kalktım kii midem kazınıyorr
Puding, mandalina, madlen çikolata ve yarım salatalık yedim :26:
Geceleri ani acıklamalarla kalkan var mı?
Ve yedikten sonra yattığım için ne -atıştırabilirim-, yoksa ben kilonun önüne nasıl geçeceğim :26:
:
Bana hc test yapmadlar ya ofen bsta bi kan testi ypti nrmal degerlr ddi,saglik ocgndada bkre kan 2kre idrar tsti yptrdm ama o orda kaldi yani dogum dktorum ndn yaptrmio idrar testi fln bnde enfksyn wardi gectmi blmyrm bile :/ bde ikili test yptrdm bskada yok.d.d
ya tek ben mi kilo aldım14 haftada 3,5 kg. almışım...gebeliğimin başından beri düşük riskim var diye dr. rapor verdi..hep evdeyim....galiba yaşam felsefem ye-iç-yat olmuş benim napcam ben doğuma kdar ??????
Günaydııınnn güzell anneleerr
Dün bebişimizde evimizde tektikk, eşim hem geçciydi hem de maçı vardı
Yedik içtikkk sonra güümm yatakk yaklaşık saat 9:30 gibi
Sonra 3te bir kalktım kii midem kazınıyorr
Puding, mandalina, madlen çikolata ve yarım salatalık yedim :26:
Geceleri ani acıklamalarla kalkan var mı?
Ve yedikten sonra yattığım için ne -atıştırabilirim-, yoksa ben kilonun önüne nasıl geçeceğim :26:
Al benden de okadar canım :26: Mekanım olan wcyi terk_i diyar ettim ama mumla arıyorum şimdi
Benide kovmazsa iyidir canım
Ben doğurana kadar doktor dahil cevrem 9 doğuracaklar ne yazıkki
Bende erkeğe benzettimm canım
Hatta ilk resimde pipiş belli
3. resimde sırtını dönmüş canım
alttan üçgen olmuş oyüzden cıkıntı göremezsinn
Sağlıkla al bebişini canım
[ı]yaa dra gittiğimizde hem bir sürü kıyafet hem de ayakkabılarla tartılıyoruz ya sinir oluyorum yaa iyice şişman çıkıyorum sonra [/ı]
ya bende noluyo bana anlamıyorum çok korkmaya başladım 4 garanti aldım bende
slm güzel anneler
hava soğuk kapalı puslu yağmurlu
suan tek yapmak istediğim kocamla bahtaniye altında film izlemek
alimdede sıcacık içecekelr
gününz güze lve çabuk geçsin
bnde öyleyim gecede açlıkla uyanıyorum sabahta açlıktan gözüm dönüo.
bulantının ne zaman geçeceğini soran arkadaşlar, bulantı geçio ama bu seferde açlıktan mide sorunları başlıo.
insan ne yiyeceğini şaşırıo. mide bulantısı krizlerinden de yeni çıkmanın etkisiyle korka korka yiyorum valla
Mümkün oldugunca ince giyin sende
cnm bende 4 veya 5 kilo aldım tam hamile kaldığım kiloyu bilmediğim için :/
hatta aslında başındada 2 vermiştim onuda aldım
uff napayım zaten son bi sene rahatsılık stres sıkıntı derken tam 15 kilo aldım
yapacak bişi yok yaza sıkı bi spor bekliyor :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?