2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
kızlar kusa kusa da olsa pazartesi okula gideceğim ama ben malum sürekli yattığım için alışveriş filan yapmadım..zaten çok kilo verdiğim için hamile pantolonu almama da gerek yok şimdilik..normal pantolonlarım bile büyük geliyo..ama çorap almak istiyorum pentinin hamile çorabını ama eşime aldıracağım..normal çoraplar gibi mi oluyor o yani numarası filan ben normalde koton 2 numara alırdım şimdi kaç olmalı..

günaydın güzel anneler

kilodan bahsetmişsiniz bende kilo alanlardanım... gribal enfeksiyon ve boğaz ağrısından 15 gün yattım sağolsun annem güzelce bi baktı hoooppp 2 kilo ordan yapışıp kaldı... 2 ile biraz devam etsem iyi olacak aldım gibi de gelmiyor ama doğruyu tartı söyleyecek...

bu arada hamilelik pantolonunu hell klardan aldım mecburen işyerinde kullanacağım için kumaş aldım. pentiden hamilelik çorabı aldım iç çamaşırı almadım henüz ama almam lazım...

bi de havalar soğuduğunda kabanlarımız nasıl olacak onu merak ediyorum... kış hamilesi olmak zormuş yaa...

ben de yemek yemek yemek istiyorum ...atıştırmak duba gibi olmak istiyorum....yeter ki midem ağzımda olmasın.....

evet suan yürümek önemli ama doğum için
benim kuzenin 42 kilo aldı hamileliğinde
neredeyse hepsini bebeğin 40ı içinde verdi
ama doğumdan sonra hiç durmadı oturmadı
bünyeye bağlı ama süre ne olursa olsun istersen verirsin

akşam buna benzer bı elbıse gıycem kızlar kınada nasl olur sızce?? giyince tamda hamıle elbısesı gıbı duruo bnmkınn onunde bıkac pıle var:):) altınada babet gıycem mecburen sıyah yada kırmızı ?? fikir verirmisinz?

cnm bende h.sonu aldım. önümüz kış olduğu için koton aldım benim boyum uzun olduğundan XL almıştım. yani normalde boyunu nasıl kullanıyorsan öle aldır eşine...

normal çoraplar gibi canım.
ben 3 numara alıyorum sıkmasın die. boyum 1,67 kilo 61 oldu

günaydın güzel anneler
istanbulda hava buz gibi

tatlıdan nefret eder hale geldim ben hep ekşi şeyler yiyorum

çok iyi biliyorum canım o duyguyu 5 ay önce düşük yapmıştım bunda da riskim var iğne oluyorum haftada 1
her wc ye gittiğimde ilk yaptığım şey kontrol etmek kendimi inş bir an önce bu psikolojider kurtuluruz
inş bebişlere bişi olmaz bol bol dinleneceğiz yapacak bişey yok
hayırlı haberlerle gel inş canım

slm güzel anneler
hava soğuk kapalı puslu yağmurlu
suan tek yapmak istediğim kocamla bahtaniye altında film izlemek
alimdede sıcacık içecekelr
gününz güze lve çabuk geçsin

biz de tam bu planı yaptık akşam hatta patlamış mısır için mısırımızın bittiğini farkettik üşenmedik gittik aldık ama sonra eşim maçı hatırladı benim de karnımda tuhaf bi ağrı vardı, kıvrılıp uyumak istiyordum. mısırı patlatıp yedik o maça gitti ben uykuya :) bir hamişle bir galatasaraylının romantizmi bu kadar oluyo napalım :)))

gerçekten kış hamilesi olmak zor işmiş.
çevremdeki tecrübeli anneler ayaklarında şiştiğini çizme ve botlarda da sıkıntı yaşanacağı uyarısını yaptılar.
Allah nasip ederse yaşayıp görücez bunları da.. bebişlerimizin ve bizim sağlıklarımız yerinde olsun yeterki

aman yok ya beni doğumdan sonra bırakmıycaklrı için o dönemde hemen kilo vermem zor çok iyi besliycekler muhtemelen aslında yüzmeye gitmek istiyorum oda çok iyi ama tam olarak bilmediğim için bu dönemde öğrenmeyede cesaretim az korkuyorum :18:

boyum 1.65 filandır herhalde..2 numara die alıyordum ben hep..L mı aldırsam...

benim kilo 50 küsür 3 büyük mü gelir acaba???

valla hanımlar siz bilirisiniz ama bu çorapların bel bölgesi gerçektende bol
ben genelde (markdan markaya 4 olsada) 3 giyerim
tezgahtar kız 4 verdi vardır bi bildiği dedim
ama bayramda devamlı düştü çorap ağ dizime inecek diye korktum biara
yani bana sorarsanız kendi bedeninizi alın bitane zaten çorap bu
bi dahaki aldığınızda o referansla daha net alabilirsiniz
ha buarada bende pentiden aldım ama bedeni dikişli yaptıklarından elbiselerde belli oluyo
imkanınız ve fırsatınız varsa başka markalarınkinede bakın

günaydınlar, 2 gün aradan sonra biz geldik
iş yeri hamileleri ve yeni doğum yapan anneleri 2 günlük müthiş bir seminere gönderdi
bende katıldım tabiiki

o kadar çok şey öğrendim ki kızlar, çoğunu not ettim topikteki kızlara aktaracağım dedim

Aklıma geldikçe yazacağım

bugün kalın kabanımı giyip geldim işe sanki karakış gelmiş gibi ruh halim, günümüz hızlıca ve güzel geçsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…