- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #10.201
Yemek ısıtmaya üşendiğimden Allahtan oturup yemek yemiyorum
Ama dolabı açtığımda ne elime geldiyse indiriyorum küütt küütt mideye
Hatta eşim olmadığı için ona yemek ayırmıştım gece uyandırdım adamıı yedin mi diye sordum
Oda yedim aşkım diyorrSandı ki onu düşünüyorumm
Bide kızlar dün sağ ayağıma kramp girdi
Dimdik havada kaldıı ama gözümü açamıyorum uykudan yine eşimi dürttümm
Ayağıma kramp girdi diye, oda eski futbolcu olduğu için biliyorr
Ayak parmaklarımı arkaya doğru ittiriyor ozaman kas gerilmesi geçiyor ama acısı duruyor tabii
Acaba yedim yattım diye mi oldu yada dün cok stres oldum oyüzden mi :44:
Magnezyum eksikliğinden sanmıyorum ama yinede doktora anlatacağım
yaa benim önümdeki örnekler çok kötühep almışlar doğumdan kalmış kilolar onlar gb olursam diye ödüm kopuyo eskiden beri derdim ben napar yaparım almam diye işte bu yüzden bu günlerde psikoloji kötü:18::18: ciddi kararlı olup her gün yürümem lazım artık daha az alınca vermeside kolay olur fena bi hızla gidiyorum yediğimde aşırı hiç bişi yok ama
kızlar kusa kusa da olsa pazartesi okula gideceğim ama ben malum sürekli yattığım için alışveriş filan yapmadım..zaten çok kilo verdiğim için hamile pantolonu almama da gerek yok şimdilik..normal pantolonlarım bile büyük geliyo..ama çorap almak istiyorum pentinin hamile çorabını ama eşime aldıracağım..normal çoraplar gibi mi oluyor o yani numarası filan ben normalde koton 2 numara alırdım şimdi kaç olmalı..
Eki Görüntüle 547869 akşam buna benzer bı elbıse gıycem kızlar kınada nasl olur sızce?? giyince tamda hamıle elbısesı gıbı duruo bnmkınn onunde bıkac pıle var:):) altınada babet gıycem mecburen sıyah yada kırmızı ?? fikir verirmisinz?
kızlar kusa kusa da olsa pazartesi okula gideceğim ama ben malum sürekli yattığım için alışveriş filan yapmadım..zaten çok kilo verdiğim için hamile pantolonu almama da gerek yok şimdilik..normal pantolonlarım bile büyük geliyo..ama çorap almak istiyorum pentinin hamile çorabını ama eşime aldıracağım..normal çoraplar gibi mi oluyor o yani numarası filan ben normalde koton 2 numara alırdım şimdi kaç olmalı..
cnm bende h.sonu aldım. önümüz kış olduğu için koton aldım benim boyum uzun olduğundan XL almıştım. yani normalde boyunu nasıl kullanıyorsan öle aldır eşine...
siyah giy cnmdaha sık durur
Kızlar ben çok merak ediyorum cvplarsanız sevinirim.ekşili,salçalı,acılı şeyler yiyebiliyo musunuz?bnm midem çok hassas galiba yiyemiyorum ben ya da rahatsız edeceğini düşündüğümden yiyemiyorum.
ya da tatlı türü şeylerden tiksinen yiyemeyen var mı?bunu da imkansız buluyorum mesela:)
merhabalar,benim sormak istediğm bişey var arkadaslar...10 haftalık hamileyim gecenlerde kanamam oldu dr.düşük tehlikesi olduğunu söyledi.şimdi o kadar panik haldeyimki wc ye gitmeye korkuyorum.bu endişeyle yaşamak da cok zormuş.bu konuda deneyimi olan arkadaşalar varsa nasıl atlattınız yardımcı olabilirmisiniz??
günaydın kızlar bugün doktora gidiyorum bana dua edin bebişim göstersin,bakalım pipiş mi var kukuş mu
ilk kez akşamdan beri bu kadar heyecanlıyım elim ayağım titriyo resmen ,annelikk sen ne güzel duygusunn Allah herkese nasip etsin inşallah
normal çoraplar gibi canım.
ben 3 numara alıyorum sıkmasın die. boyum 1,67 kilo 61 oldu
slm güzel anneler
hava soğuk kapalı puslu yağmurlu
suan tek yapmak istediğim kocamla bahtaniye altında film izlemek
alimdede sıcacık içecekelr
gününz güze lve çabuk geçsin
günaydın güzel anneler
kilodan bahsetmişsiniz bende kilo alanlardanım... gribal enfeksiyon ve boğaz ağrısından 15 gün yattım sağolsun annem güzelce bi baktı hoooppp 2 kilo ordan yapışıp kaldı... 2 ile biraz devam etsem iyi olacak aldım gibi de gelmiyor ama doğruyu tartı söyleyecek...
bu arada hamilelik pantolonunu hell klardan aldım mecburen işyerinde kullanacağım için kumaş aldım. pentiden hamilelik çorabı aldım iç çamaşırı almadım henüz ama almam lazım...
bi de havalar soğuduğunda kabanlarımız nasıl olacak onu merak ediyorum... kış hamilesi olmak zormuş yaa...
benim kilo 50 küsür 3 büyük mü gelir acaba???
evet suan yürümek önemli ama doğum için
benim kuzenin 42 kilo aldı hamileliğinde
neredeyse hepsini bebeğin 40ı içinde verdi
ama doğumdan sonra hiç durmadı oturmadı
bünyeye bağlı ama süre ne olursa olsun istersen verirsin
haklısın canım 3 sana büyük gelebilir. normalde de 2 alıosan 2 numarayla devam et
boyum 1.65 filandır herhalde..2 numara die alıyordum ben hep..L mı aldırsam...
benim kilo 50 küsür 3 büyük mü gelir acaba???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?