2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

dün hamile bir arkadaşla konuştum..ona da aynısı oluyormuş..doktoru magnezyum eksikliği demiş..geceleri yatmadan yoğurt yemesini önermiş..

çok sağol canım...ben de elbiseyle giymeyi düşünüyorum malum pantolonlarım düşüyo(

Selam güzel anneler
Haftanın başından beri iş yerinde foruma giremiyorum siz de almışsınız başınızı gitmissiniz
Inş önemli biseyler kacirmamisimdir. Nasilsiniz?

Ben yaz hamilesi olmak zor diye düşünüp iyi ki kış olmuş diyordum ama onun da giyim sorunu var. ben şimdilik hamilelik için hiç yeni giysi almadım ama bayramda kardeşimle yurda götüreceği kıyafetleri ayırdık, eskimiş ya da beğenmediği sweatlerini, taytla giyilebilecek gömleklerini, bazı elbiselerini bana verdi(1 beden daha büyük benden bir de kilolarını sevmediğinden genelde bol şeyler giyer) eskilerini evde giyiyorum, güzel ve bol olanlarını da bebeğim büyüyünce giymeyi planlıyorum :) hatta onun yakadan düğmeli panço tarzında kabanları var kışa birini bir süre giymeme bile izin verdi :) yavrum hem bana kıyamıyor hem de ''abla ama hamileliğini ben,m kıyafetlerinle geçirmene çok bozuluyorum haberin olsun'' diyor :))) sadece göbeğim büyüdüğünde bir hamile pantolonu ve hamile taytı ile çorabı almayı düşünüyorum. hemen almak istiyorum ama benim korkum şu, sadece göbeğim büyümüyor, bel çevrem, popom her yerim orantılı bi şekilde yuvarlanıyor :) o yüzden biraz daha beklemeliyim :))

Bekliyoruz seminer notlarını :)

Bende erkeğe benzettimm canım
Hatta ilk resimde pipiş belli
3. resimde sırtını dönmüş canım
alttan üçgen olmuş oyüzden cıkıntı göremezsinn
Sağlıkla al bebişini canım [/QUOTE]

vallahi canım helal sana :)) ben 3.resimde sırtını döndüğünü bile anlayamamıştım gerçi farketmez cinsiyet ama mavili mavili kıyaftler almaya başlamıştım bile :)) hatta ismi bile belli kocamla severken selim diye seviyoruz :)) bakalım hayırlısı artık.Gerçi ben hiç kız olbileceği ihtimali vermiyrm ama yinede ALLAHın takdiri :))

ben pek gezmıyorm blogu sende paylasırsan bızede fıkır olur cnm sağol :):):)

Bunların hepsini alcakmıyız bıran once hepsını almak ıstıyorum ya cok sabırsızlanıyorm burda bısıler gordkce
KENDİNİZ İÇİN NELER ALACAKSINIZ ?
• Kolay emzirmeyi sağlayan önü açık gecelikler
• Emzirme sütyeni
• Göğüs pedleri
• İç çamaşırları
• Hijyenik pedler
• Lohusa külodu
• Göğüs koruyucular • Göğüs pompası
• Emzirme sütyenleri
• Göğüs koruması ve göğüs kremi
• Emzirmek için yastık

• Temizleme havluları
• Burun aspiratörü
• Konak Tarağı
• Alt değiştirme yatağı ya da örtüsü
• Tülbent
• Baby Deterjan
• Şampuan
• Bebek yağı
• Pişik kremi
• Islak mendil
• Sabun
• İlaç kaşığı / emziği
• Tırnak Makası
• Kulak Çubuğu
• Göbek bağı bandı
• Mama Sandalyesi
• Cam Rende
• Biberon
• Kaynatıldığında su ve ısıdan etkilenmeyecek kalitede biberon emzikleri yeni doğan tek delikli
• Biberon ısıtıcısı, biberon taşıyıcısı
• Biberon Fırçası
• Biberon ve emzik hijyeni için sterilizatör
• Emzik
• Diş Kaşıyıcı
• Emzik Kutusu
• Emzik Zinciri
• Hastane çıkış seti
• Önlük
• Yeni doğan bezi
• Body
• Atlet
• Tulum
• Pijama
• Patik ve çorap
• Eldiven
• Mendil
• Şapka
• Yelek
• Hırka
• Mont
• Bebek küveti
• Bornoz, havlu
• Maşrapa
• Küvet filesi
• Banyo süngeri
• Duş termometresi
• Küvet için ayak
• Yüzebilir oyuncak
• Bebek malzemesi çantası
• Bebek arabası / Oto Koltuğu
• Kanguru
• Taşıma Çantası
• Bebek karyolası
• Şifonyer
• Battaniye
• Yatak şilte koruyucusu
• Yorgan
• Yastık
• Çarşaf
• Gardırop
• Yatak
• Emzirme Yastığı
• Kirli Torbası
• Elbise Askısı
• Buhar Makinası
• Oda Termometresi
• Bebek Eşyası Yıkama Torbası

Yaa dra gittiğimizde hem bir sürü kıyafet hem de ayakkabılarla tartılıyoruz ya sinir oluyorum yaa iyice şişman çıkıyorum sonra

evet yaaa çok sinir bozucu..ben sabah aç karnına tartılıyorum önce, sonra da akşam yatarken...sonra gözlerim pörtlüyor çünkü arada bazen 3-3,5 kg. fark oluyor ...mümkün mü yaa???? bi de dr. da tartılırken hep ama sabah şu kilodaydım diyesim geliyo

Bende erkeğe benzettimm canım
Hatta ilk resimde pipiş belli
3. resimde sırtını dönmüş canım
alttan üçgen olmuş oyüzden cıkıntı göremezsinn
Sağlıkla al bebişini canım

Haftaya doktor randevum var ikili test için. Doktorum cinsiyeti söylemezse ilk adresim sensin valla, nasıl görebiliyorsun bravo yani :)

Yaa dra gittiğimizde hem bir sürü kıyafet hem de ayakkabılarla tartılıyoruz ya sinir oluyorum yaa iyice şişman çıkıyorum sonra

Ben doktora gideceğim gün sabah aç karna wc sonrası tartılıp o kiloyu söylüyorum doktora, orda tartılmıyorum :)

günaydın kızlar ,
dün akşam eşim ,ben ve bebişimiz üçümüz ilk defa sinemaya gittik.
evim sensin çok güzel ve duygusal bir film , sinemadakiler hıçkıra hıçkıra hatta sesli sesli ağlayan bile vardı. duygulanmamak elde değil tavsiye ederim. giderken yanınıza mendil almayı unutmayın :2:

canım cok fazla gıbı gozukebılır ama bır ıkı gunde halledılır. turkıyede uygun fıyata bulma olasılıgında var ınternetten bak fıyatlara sımdıden yavas yavas bebek arabası ıcın hafıf olmasına ozen goster golgelık kısmını kapatıgında bebegı gorebılecegın cerceve olsun mutluka . su emzırme yastıgı bende vardı hıc kullanamadım. o nedenle doğumdan sonra ya bırak onu ıhtıyac hıssedersen alırsın onun yerıne bebekler ıcın yastık var ıcıne koyuyosun yan sekılde eger sen uyurken kusarsa boğulma olasılıgını dusuruyor cok kullanıslı bır sey o! yatagna gelınce sana soyle bır onerım var eger yatak odanda yer varsa buyuyebılen beısklerden al kı bebegın buyudugundede kulanabılırsın cıfte masraf olmaz . buhar makınesınıu aldım ama kullanamadım henuz ıse yararmı bılemıyorum o nedenle ksıta kullanırmıyız bılmıyorum. taşıma cantasınn buyuk olmasına ozen goster bırde

kizlar film derken,
what to expect when you are expecting
hamileyken sizi neler bekler hakkinda bir film var
cok komikmis ve kendimizden parcalar bulabilirmisiz
biz hala firsat bulup izleyemedik esimle
ama genis zamanda izliycez
ben cok istiyorum ama hamile kalmadan once esimle izliycem hamile olunca dedim o yuzden o ani bekliyorum

Son düzenleme:
ben pek gezmıyorm blogu sende paylasırsan bızede fıkır olur cnm sağol :):):)

Ben şu sling olayına taktım, okuduğum bir kitapta bebeklerin anne karnında geçirmesi gereken son dönemini evrimle yürüyen canlılara dönüşmemiz sebebiyle dışarıda geçirdiği bu döneme de bebeğin gelişimi için kayıp dönem dendiği yazılmıştı. Bu düşünceye sahip kişilerin geliştirdiği sling akımına göre bebek en azından ilk 3 ay anne vücuduna yakın taşınmalı böylece hem gelişimi daha sağlıklı ilerler hem de güven duygusunu edinmesi kolaylaşır. sling denince aklıma çapraz bir bez parçasını tek kolundan vücuduna geçirmiş brad pitt'in içinde karga tulumba uyuyan bebeği geliyordu. ama araştırdıkça çok çeşitleri olduğunu öğrenmeye başladım, tamamen giysi gibi üzerine giyileninden bir kaç parça kumaşla sabitleneni, çapraz bir aslı gibi olanı.. çeşit çeşit sling var. bulduğum bir haber videosunda da güzel ayrıntılar ve görüntüler var, paylaşmak istedim.

tv arşivi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…