2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

bu da slingleri incelemek isteyenler tuniko die bi site var.

Son düzenleme:

sağol canım tavsıyeerın ıcın benm yatak odam cok buyk aslnda ama cocuk odasını bosaltmak ıcın odama getırdık ne varsa cok bunaltır beşiği ilk başta odama koymayı dusunuyorm braz duzene gırınce odasına alıcam geri orda yatcak oyle dusundum şu takımı almayı dusunuyoruz yesil rengini

bebek odasında en güzel renk bence beyaz çok asil duruyo,bebek kızsa pembe erkekse maviyle süslüyosun şık ve sevimli gözüküyo

bebek odasında en güzel renk bence beyaz çok asil duruyo,bebek kızsa pembe erkekse maviyle süslüyosun şık ve sevimli gözüküyo

evet katılıyorum ama pahalıı annem alıcagı ıcın fazla ustune gıtmek ıstemıyorum ama diğerinn beyazı varsa tercıh edebılrm. Alacagım yeşil-beyaz renkli muhtemeelen

güzel takım canım ilk basta odanda olması cok onemlı cunku 2 saate bır emzıreceksın hanı bebegın odasında kalan da var ılk aylar ama ben onermıyorum cunku esınde yanında olmalı. kızım suan 4 aylık 9 aylık gıbı ayırmayı dusunuyorum . bende bu tarz aldım ama cileğin aldım kıbrısta en uygun fıyat ve ıstedıgım gıbı olan bırtek orda vardı. cok secme sansım olmadı yatak konusunda

evet bencede beyaz cok guzel bende beyaz ıstemıstım ama bulamadım kıbrısta ıstedıgım olculerde .

evet cnm bakm belkı beyaz bulursam beyaz alrm aslnda buyuyunce beşiği kaldırır bı buyuk yatak alırım dolabı fln kalır zaten dolap buyuk benm dolabımda boyleydı evlenmedn once çalışma masası falan olur sana genc odası işte buda cok gzlmiş Eki Görüntüle 548006

o pembe dolabın aynısından var aslında erkek olcak ama onu kullansam nolurkı bosuna masraf olmasın annemlerde duruo bosu bosuna onu getırsem dıyorum ama pembe malesefkııı D:

Son düzenleme:
evet katılıyorum Eki Görüntüle 547997 ama pahalıı annem alıcagı ıcın fazla ustune gıtmek ıstemıyorum ama diğerinn beyazı varsa tercıh edebılrm. Alacagım yeşil-beyaz renkli muhtemeelen

modeli güzelmiş güle güle kullansın yavrucuklarımız
ya bi de şey sorcam sizde de adet öyle mi bebek odasını annelerimiz almak zorunda mı ben masraf yaptırmak istemiyorum çalışıyorum kendim alabilirim annem diyo başkaları ne der biz almalıyız ben dedim amaaaan ne derlerse desinler,2 çocuk okutuyo babamlar niye onlara yük olayım ihtiyacımda yok siz de nasıl bu gelenek görenekler bazen beni çok boğuyo adetler

ay bayıldım buna ya cook guzel yatagı buyuyo ustelık rahat 8-9 yasına kadar kullanır :) sonrada zaten genc odsına donus olur :)

benım kızın yatagı bu Çilek > Baby Flower Buyuyen Bebek Karyolası bideçekmeceli dolabı aldım çamasırlık dıye gecıyo buyuk dolap var odada onu duzenleyecegımızde kapagını degıstırıcem o kadar

Evet canım bnde yenı ogrendım hatta annem bebek arabasından pusetten anakucagından herseyııı alıyım dıyo ben alma dıyorm bıze ne kalıo ozaman onlarn durumuda cok cok ıı sayılmaz boldan paraları yok yanı.. Eşin tarafı tepki verebilir bi beşiğini almadı annesigil fln der belki canım. Anne beşiği alırmış bide kıyafet fln alırmıs ıste beşik getirirmiş senın evıne oyle bıseymıs yani.. eğer bişey demezler dıyosan sen al yada annemler aldı de soleme onlara durumları sıkışıktır belkı cocuk okutuyolarmış.. Ama işte k.v bişey dersee orasını bilemem. Yoksa annecin sadece beşiği alsın dolabnı fln kendın alırsın.Bilemedim

çileğinki de cok gzlmiş yaa cok sevdm gule gule kullansn yavrun:):) bizim cocuk odamızda kucuk yani ucu anca sıgar dolap sıfonyer yatak anca olur :) tasınırsak eksklerını alırım daha :)

Son düzenleme:

adet oldugundan deıl ama bıze yardımn olsun dıye kayın valdem aldı yatagı sağ olsunlar o donem maddı sıkıntımızda vadı baya ıyı olmustu bızım ıcın annemde yatak ortusunu yorganını ve dolabını almıstı yatagın takımından :)

uzun zamandır giremedim geçmişi okumaya da fırsatım olmadı. umarım herkes iyidir.
biz çok şükür iyiyiz hala cinsiyetimzi öğrenemedik bizimki biraz utangaç :) sağlığı yerinde olsunda.

kızlar özellikle bir haftadır göğüslerimde kaşıntı oluyo ve sızlama oluyor varmı aranızda bu sorunu yaşayan? kendinize çok iyi bakın havalar soğudu görüşmek üzere

benim anacımda çok hassastır böyle konularda o zaman koca tarafıma annem aldı derim
aynen annem bi de diyo bir bavul dolusu kıyafet alıcakmış yavruma o zaman sadece cicişlerini alsınlar ,odasını ben alırım annemler aldı derim mahcup olmasınlar kayınvalidemlere,peki kayınvalideciklerimiz hiç birşey yapmayacak mı

Merhaba Mayıs anneleri..tahmini doğum tarihimiz 2 haziran ama sezeryan olduğu için Mayıs ta doğacak inşallah bebeğim..Allahım hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin..ara ara buraya takılıp tecrübelerinizden faydalanırım inşallah..

walla canım bılemıyorum bana bısey yapmıycak gıbı gelıyo! gerçi annem herseyımı yapcakmıs sayyoda ben yapma ozaman bıze ne kalcak dıyorm haksızmıyım ama oh annem alsn hepsini olrmu bole hıc.. kıyafet bıle aldı annem sımdıden ben hıc bısey alamadm almadım erken dıyıp duruolr... içim gidio halbukı erkende olsa alsam nolrkı bnde son aylar otrrm zaten cıkamam son aylarda almam zor olur demı ama ??? Al sen annem aldı de.. aman k.v soleme ben aldm dıe sonradan bıseyler derler belkı, yazık annende mahcup olr

ŞEy dıyorum bız aynı evde yasıoruzya k.v ıle k.v bısey takcakmı altın fln bana bebege mrk edıorm sızce takması mı gerek ayrı evde olsa gerek ama aynı ev olnca bısey dıyemıyorum siz ne dusunuosnz.. Bence takması lazm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…