- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #10.261
Kızlar ben çok merak ediyorum cvplarsanız sevinirim.ekşili,salçalı,acılı şeyler yiyebiliyo musunuz?bnm midem çok hassas galiba yiyemiyorum ben ya da rahatsız edeceğini düşündüğümden yiyemiyorum.
ya da tatlı türü şeylerden tiksinen yiyemeyen var mı?bunu da imkansız buluyorum mesela:)
ben cok gordum
yengem ne zaman erkekinin altini degistirmek icin bezini acsa tam o an yapiyor bebisher yeri islatiyor. cok komik oluyor
birde ben görsem şu bebişimi rüyamdasağol canım sana da iyi geceler
bende yatıyorum malum sabah iş var :18:
herkese tatlı ruyalarruyalarınızda bebişlerinizi görmeniz dileğiyle
Hayırlısı olsun canım cınsiyetinizi öğrendinizmı peki siz biz daha. Öğrenmedik bakalım doğum tarıhlerı değişebiliyor 1-2 gün nasıl olacak merak içerisindeyım
merhabalar,benim sormak istediğm bişey var arkadaslar...10 haftalık hamileyim gecenlerde kanamam oldu dr.düşük tehlikesi olduğunu söyledi.şimdi o kadar panik haldeyimki wc ye gitmeye korkuyorum.bu endişeyle yaşamak da cok zormuş.bu konuda deneyimi olan arkadaşalar varsa nasıl atlattınız yardımcı olabilirmisiniz??
Günaydııınnn güzell anneleerr
Dün bebişimizde evimizde tektikk, eşim hem geçciydi hem de maçı vardı
Yedik içtikkk sonra güümm yatakk yaklaşık saat 9:30 gibi
Sonra 3te bir kalktım kii midem kazınıyorr
Puding, mandalina, madlen çikolata ve yarım salatalık yedim :26:
Geceleri ani acıklamalarla kalkan var mı?
Ve yedikten sonra yattığım için ne -atıştırabilirim-, yoksa ben kilonun önüne nasıl geçeceğim :26:
:
haberleri izledinizmi kızlar yada nette fln okudunzmu ? ssk'lılara özel hastanede para almıycaklarmıs artık ama yıllık kendımız para yatırcakmısız sanırım ole biseymiş duydunuzmu???sağlık bıle parayla yaa
walla canım bılemıyorum bana bısey yapmıycak gıbı gelıyo! gerçi annem herseyımı yapcakmıs sayyoda ben yapma ozaman bıze ne kalcak dıyorm haksızmıyım ama oh annem alsn hepsini olrmu bole hıc.. kıyafet bıle aldı annem sımdıden ben hıc bısey alamadm almadım erken dıyıp duruolr... içim gidio halbukı erkende olsa alsam nolrkı bnde son aylar otrrm zaten cıkamam son aylarda almam zor olur demı ama ??? Al sen annem aldı de.. aman k.v soleme ben aldm dıe sonradan bıseyler derler belkı, yazık annende mahcup olr
ŞEy dıyorum bız aynı evde yasıoruzya k.v ıle k.v bısey takcakmı altın fln bana bebege mrk edıorm sızce takması mı gerek ayrı evde olsa gerek ama aynı ev olnca bısey dıyemıyorum siz ne dusunuosnz.. Bence takması lazm
valla enim bildiğim yada en azından bizim oralarda
bebek odasını beşiğini meşiğini erkek ailesi alır
kız ailesi de kıyafetleri yatağını yorganını düzer
ama ben evlenirkende adetlerimizi pek yapamadığımdan şimdide istemiyorum adet madet
ben düzerim odayı ki zaten eşimle yaptırmaya karar verdik
ailelerde istedikleri şeyleri alsınlar
allahtan bebek arabamda bi arkadaş bırakmıştı bana öyle var güzelde
mama sandalyesi yeğenin var neredeyse hiç kullanmadı
allah bunları güle güle kullanmayı nasip etsin kimseyi zora sokmadan
ha ayrıca illa yardım edicem diyen olursa tabi kesinlikle hayır demem
aa oyle bıseymı var bı netten bakayım yenı kanın nasıl bıseymıs ..
söylemeden ben alıyım o zaman karar verilmiştir
bence kayınvaliden bebeğe altın takmalı aynı evde oturuyo olabilirsiniz ama sonuçta torunu olucak,lakin geline altın takılır mı birşey yapılır mı onu bilmiyorum yapılsa güzel olur hani
oy oy ne açıldı ya ne güzel gülmüş melek gibi
hayırlı olsun canımben de gördüğüm eğlenceli yazıları olan çıtçıtlı badileri alıyorum :) hatta kız olduğunu öğrendiğimde poposu fırfırlı aldım bi tane de..her markete gittiğimde ona da bişeyler alasım geldiğinden dün de emzik askısını aldım. bir de cicilerini yıkamak için çamaşır filesi.. deterjana yaklaşmışım sanırım :))
ne güzel huzurluydum bulantım yoktu puff yine kusmaya gittim az önce ne zamn bitecek ya bu sabahları oluyor du sadece şimdi öğlen akşamda olmaya başladıgünaydınnn günaydınnnn ...bebişlerimizle huzurlu bir gün olsun inşallah....
önce sağlıklı haberini alırsın inşallah cinsiyettede ALLAH kalbinize göre versin canımgünaydın kızlar bugün doktora gidiyorum bana dua edin bebişim göstersin,bakalım pipiş mi var kukuş mu
ilk kez akşamdan beri bu kadar heyecanlıyım elim ayağım titriyo resmen ,annelikk sen ne güzel duygusunn Allah herkese nasip etsin inşallah
bende 4 kilo aldım 12 haftada 1 kilokış kıyafetime sayarsak 3 kilo yapar 3 ayda 3 kilo çok ideal sıkma canını sen bendende iyisin bence at 1 kilonu haftanda benden fazlaya tek ben mi kilo aldım14 haftada 3,5 kg. almışım...gebeliğimin başından beri düşük riskim var diye dr. rapor verdi..hep evdeyim....galiba yaşam felsefem ye-iç-yat olmuş benim napcam ben doğuma kdar ??????
hiç deme ya ne sinir bozucu neyse ki evdede tartım varda kıyafetsiz halimide biliyorumYaa dra gittiğimizde hem bir sürü kıyafet hem de ayakkabılarla tartılıyoruz ya sinir oluyorum yaa iyice şişman çıkıyorum sonra
siyah bence kırmızı elbiseni boğar nacizade fikrim tabiEki Görüntüle 547869 akşam buna benzer bı elbıse gıycem kızlar kınada nasl olur sızce?? giyince tamda hamıle elbısesı gıbı duruo bnmkınn onunde bıkac pıle var:):) altınada babet gıycem mecburen sıyah yada kırmızı ?? fikir verirmisinz?
ayyy ben 6. ayda felan alem diyorumda listeyi görünce korktum ben bunu 3 ayda nasıl yetiştiririm yahu azcık azcık başlasammı ne yapsamBunların hepsini alcakmıyızbıran once hepsını almak ıstıyorum ya cok sabırsızlanıyorm burda bısıler gordkce
KENDİNİZ İÇİN NELER ALACAKSINIZ ?
Kolay emzirmeyi sağlayan önü açık gecelikler
Emzirme sütyeni
Göğüs pedleri
İç çamaşırları
Hijyenik pedler
Lohusa külodu
Göğüs koruyucular Göğüs pompası
Emzirme sütyenleri
Göğüs koruması ve göğüs kremi
Emzirmek için yastık
Temizleme havluları
Burun aspiratörü
Konak Tarağı
Alt değiştirme yatağı ya da örtüsü
Tülbent
Baby Deterjan
Şampuan
Bebek yağı
Pişik kremi
Islak mendil
Sabun
İlaç kaşığı / emziği
Tırnak Makası
Kulak Çubuğu
Göbek bağı bandı
Mama Sandalyesi
Cam Rende
Biberon
Kaynatıldığında su ve ısıdan etkilenmeyecek kalitede biberon emzikleri yeni doğan tek delikli
Biberon ısıtıcısı, biberon taşıyıcısı
Biberon Fırçası
Biberon ve emzik hijyeni için sterilizatör
Emzik
Diş Kaşıyıcı
Emzik Kutusu
Emzik Zinciri
Hastane çıkış seti
Önlük
Yeni doğan bezi
Body
Atlet
Tulum
Pijama
Patik ve çorap
Eldiven
Mendil
Şapka
Yelek
Hırka
Mont
Bebek küveti
Bornoz, havlu
Maşrapa
Küvet filesi
Banyo süngeri
Duş termometresi
Küvet için ayak
Yüzebilir oyuncak
Bebek malzemesi çantası
Bebek arabası / Oto Koltuğu
Kanguru
Taşıma Çantası
Bebek karyolası
Şifonyer
Battaniye
Yatak şilte koruyucusu
Yorgan
Yastık
Çarşaf
Gardırop
Yatak
Emzirme Yastığı
Kirli Torbası
Elbise Askısı
Buhar Makinası
Oda Termometresi
Bebek Eşyası Yıkama Torbası
alan varsa kumaş kalitelelerini yazsa çok iyi olur ben siteye baktım önceden ama emin olamıyorum nasıldır acaba diyorumcimcimebebe.combayılacaksınız kızlaaarrrrrr
günaydın güzel anneler
kilodan bahsetmişsiniz bende kilo alanlardanım... gribal enfeksiyon ve boğaz ağrısından 15 gün yattım sağolsun annem güzelce bi baktı hoooppp 2 kilo ordan yapışıp kaldı... 2 ile biraz devam etsem iyi olacak aldım gibi de gelmiyor ama doğruyu tartı söyleyecek...
bu arada hamilelik pantolonunu hell klardan aldım mecburen işyerinde kullanacağım için kumaş aldım. pentiden hamilelik çorabı aldım iç çamaşırı almadım henüz ama almam lazım...
bi de havalar soğuduğunda kabanlarımız nasıl olacak onu merak ediyorum... kış hamilesi olmak zormuş yaa...
evet suan yürümek önemli ama doğum için
benim kuzenin 42 kilo aldı hamileliğinde
neredeyse hepsini bebeğin 40ı içinde verdi
ama doğumdan sonra hiç durmadı oturmadı
bünyeye bağlı ama süre ne olursa olsun istersen verirsin
Ben doktora gideceğim gün sabah aç karna wc sonrası tartılıp o kiloyu söylüyorum doktora, orda tartılmıyorum :)
uzun zamandır giremedim geçmişi okumaya da fırsatım olmadı. umarım herkes iyidir.
biz çok şükür iyiyiz hala cinsiyetimzi öğrenemedik bizimki biraz utangaç :) sağlığı yerinde olsunda.
kızlar özellikle bir haftadır göğüslerimde kaşıntı oluyo ve sızlama oluyor varmı aranızda bu sorunu yaşayan? kendinize çok iyi bakın havalar soğudu görüşmek üzere
valla enim bildiğim yada en azından bizim oralarda
bebek odasını beşiğini meşiğini erkek ailesi alır
kız ailesi de kıyafetleri yatağını yorganını düzer
ama ben evlenirkende adetlerimizi pek yapamadığımdan şimdide istemiyorum adet madet
ben düzerim odayı ki zaten eşimle yaptırmaya karar verdik
ailelerde istedikleri şeyleri alsınlar
allahtan bebek arabamda bi arkadaş bırakmıştı bana öyle var güzelde
mama sandalyesi yeğenin var neredeyse hiç kullanmadı
allah bunları güle güle kullanmayı nasip etsin kimseyi zora sokmadan
ha ayrıca illa yardım edicem diyen olursa tabi kesinlikle hayır demem
ŞEy dıyorum bız aynı evde yasıoruzya k.v ıle k.v bısey takcakmı altın fln bana bebege mrk edıorm sızce takması mı gerek ayrı evde olsa gerek ama aynı ev olnca bısey dıyemıyorum siz ne dusunuosnz.. Bence takması lazm
kızlar aranızda diyabet hastası olan varmı ? bu sorun ile hamileliğiniz nasıl gidiyor acaba??
walla canım bılemıyorum bana bısey yapmıycak gıbı gelıyo! gerçi annem herseyımı yapcakmıs sayyoda ben yapma ozaman bıze ne kalcak dıyorm haksızmıyım ama oh annem alsn hepsini olrmu bole hıc.. kıyafet bıle aldı annem sımdıden ben hıc bısey alamadm almadım erken dıyıp duruolr... içim gidio halbukı erkende olsa alsam nolrkı bnde son aylar otrrm zaten cıkamam son aylarda almam zor olur demı ama ??? Al sen annem aldı de.. aman k.v soleme ben aldm dıe sonradan bıseyler derler belkı, yazık annende mahcup olr
benim kardeşimin eşi diyabet hastası hamile kalmadan evvelde doktor kontrolündeydi sonra hamilelik ilerledikçe durumu zorlaştı işe gidip gelirken fenalaşıyordu o yüzden doktoru hastaneye yatırdı 4 ay felan kaldı. doğum yaptığında anca çıktı hastaneden yani. ama memnundu en azından hergün şekeri ölçülüyordu ona göre yemekler hazırlanıp geliyordu. ve yeğenimin ilk saatlerinde acayip güzel ilgilendiler emmesi için epey uğraştılar bebek alamayınca mama yaptılar bebeğin şekerini ölçtüler. şeker hastası olabilirmiş o yüzden epey güzel kontrol etmişlerdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?