2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

aılece tatlı duskunlugumzle nam salmısız hamıle oldugumdan berı evde cıkolatalar yan yatıyor yemıyorum :)
ama dun esım muzlu pasta aldı cocuklugumdan berı o pastayı yapan bıyer var cıdden cok guzel yapıyorlar
esıme alma yemıcem dedım yınede aldı yedım yanı kendım durup dururken tatlı yemıyorum ama olunca canım cok cekmesede yıyorum
gecenlerde sutlu tatlı yaptımkı o tatlının hastasıydım dolapta cürüdü gıttı yıyemedım .. hep boyle tatlıya sogukluk olsa ah ah :)

ben cok gordum
yengem ne zaman erkekinin altini degistirmek icin bezini acsa tam o an yapiyor bebis her yeri islatiyor. cok komik oluyor

benım yegen teyzelerın yuzune yaptı dogdugunda bı bana yapmadı ablamlar okadar ugrastı canım yavrum bana kıyamadı :)

kızlar bugün inanılmaz derecede hazımsızlığım var..eşim pastörize keçi sütü almış sabah bir bardak ondan içtim acaba o mu ağır geldi diyorum..bir de sanki ağzımda kan tadı var gibi..bugün benim için iyi başlamadı yani

sağol canım sana da iyi geceler
bende yatıyorum malum sabah iş var :18:
herkese tatlı ruyalar
ruyalarınızda bebişlerinizi görmeniz dileğiyle
birde ben görsem şu bebişimi rüyamda

Hayırlısı olsun canım cınsiyetinizi öğrendinizmı peki siz biz daha. Öğrenmedik bakalım doğum tarıhlerı değişebiliyor 1-2 gün nasıl olacak merak içerisindeyım

yok canım ben 12 haftalık hamileyim 10 gün erken gelecek bebeğim o yüzden altta 14 hafta yazıyor

canım benim umarım düşükle sonuçlanmaz sakın aklına kötü şeyler getirme bende diyabet hastasıyım ve tokluk kan şekerim 140 ın üzerinde olmamalı olunca bebeğim etkilniyor hemde düşükle sonuçlanabiliyormuş ALLAH korusun tabi bu tehlikem 9 ay boyunca sürecek bunu düşünmek elbette kötü oluyor ama kalbimi her zaman ferah tutuyorum sende ferah ol dua et bn senn için dua edeceğim ALLAH yardımcın olsun bebeğini size bağışlasın sen yat dinlen ilişkiden uzak durun düşük tehlikesi yapacak yiyeceklerden uzak dur ilaçlarını düzenli kullan inşallah sorunun kalmayacak sağ salim bebişlerimizi kucağımıza alırız üzme sıkma canını

Son düzenleme:

canım bende gece mıde kazınıyor ama yemıyorum
ama canım fecı sıkın wcye artık 2 3 gunde bır cıkabılıyorum
dun sabah ekmek yemedım kahvaltıda domates salatalık proteın agırlıklı lor peynırı yagsız yedım
aksam salata corba sadece bırde esım pasta almıstı bır dılım o 3 4 adette salatalık tursusu annem yaptı tuzu cok az
tartıya cıktım az once canım sıkıldı 62 gosterıyor hamıle kaldııgmda 64 dum tatılde almıstım hemen 60 ındım hamılelıgım ılk haftalarında
dıkkat ederek sımdılerde 60.5 61.5 arası gıdıp gelıyordum wc cıkamadgım donemlerde 62 gorunce sok oldum ya
spor yapamıyorum malum hamıleyız ama sımdılerde kg almak ıstemıyorum e dıkkat edıyorumda valla ınat ettım haftaya doktora gıdene kadar bu kglar gıdıcek
cok cabuk kg alan bunyem var malesef... gece acıkırsan canım hafıf kalorısı az atıstırmalıklar hazırla onları ye
pudıng falan yerıne salatalık domates yagsız lor peynırı gıbı ..

aa oyle bıseymı var bı netten bakayım yenı kanın nasıl bıseymıs ..

valla enim bildiğim yada en azından bizim oralarda
bebek odasını beşiğini meşiğini erkek ailesi alır
kız ailesi de kıyafetleri yatağını yorganını düzer
ama ben evlenirkende adetlerimizi pek yapamadığımdan şimdide istemiyorum adet madet
ben düzerim odayı ki zaten eşimle yaptırmaya karar verdik
ailelerde istedikleri şeyleri alsınlar
allahtan bebek arabamda bi arkadaş bırakmıştı bana öyle var güzelde
mama sandalyesi yeğenin var neredeyse hiç kullanmadı
allah bunları güle güle kullanmayı nasip etsin kimseyi zora sokmadan
ha ayrıca illa yardım edicem diyen olursa tabi kesinlikle hayır demem

söylemeden ben alıyım o zaman karar verilmiştir
bence kayınvaliden bebeğe altın takmalı aynı evde oturuyo olabilirsiniz ama sonuçta torunu olucak,lakin geline altın takılır mı birşey yapılır mı onu bilmiyorum yapılsa güzel olur hani

Eşim tarafın adetlerını bılmıyorum kım ne alır. söyleyende yok açıkçası. ağızlarını açmıyolar sinr olyrm.düğnm adete uygn olmadı naslsa.. bizim adetimzde var beşik alır duzer onu ıste bnde yenı ogrendm annem bunları bunları alcak dıyormda agzını acıp bıse demıo guluyo hosuna gıdıo herlde....

aa oyle bıseymı var bı netten bakayım yenı kanın nasıl bıseymıs ..

evet cnm ıkı gundur haberde soluolar.

ben snmıyorm eşime çıtlattımda bısey mı beklıon annemden dedı.Gıcık mı ne

Son düzenleme:
kızlar biraz önce doktorumu aradım ikili test için şehir dışında çalıştığımdan c.tesi gelsem olmaz mı diye olmaz dedi.radyologu yokmuş... yarın gitcem artık bakalım işten erken kaçabilirsem...

Eki Görüntüle 547833

Gunaydin herkese
sabah sabah icimiz acilsin
oy oy ne açıldı ya ne güzel gülmüş melek gibi

hayırlı olsun canım ben bir battaniye işliyorum bitirirsem inşallah resim olarak eklerim bitincede alış verişime başlayacağım

günaydınnn günaydınnnn ...bebişlerimizle huzurlu bir gün olsun inşallah....
ne güzel huzurluydum bulantım yoktu puff yine kusmaya gittim az önce ne zamn bitecek ya bu sabahları oluyor du sadece şimdi öğlen akşamda olmaya başladı

önce sağlıklı haberini alırsın inşallah cinsiyettede ALLAH kalbinize göre versin canım

bende 4 kilo aldım 12 haftada 1 kilokış kıyafetime sayarsak 3 kilo yapar 3 ayda 3 kilo çok ideal sıkma canını sen bendende iyisin bence at 1 kilonu haftanda benden fazla

Yaa dra gittiğimizde hem bir sürü kıyafet hem de ayakkabılarla tartılıyoruz ya sinir oluyorum yaa iyice şişman çıkıyorum sonra
hiç deme ya ne sinir bozucu neyse ki evdede tartım varda kıyafetsiz halimide biliyorum

siyah bence kırmızı elbiseni boğar nacizade fikrim tabi

ayyy ben 6. ayda felan alem diyorumda listeyi görünce korktum ben bunu 3 ayda nasıl yetiştiririm yahu azcık azcık başlasammı ne yapsam

cimcimebebe.com bayılacaksınız kızlaaarrrrrr
alan varsa kumaş kalitelelerini yazsa çok iyi olur ben siteye baktım önceden ama emin olamıyorum nasıldır acaba diyorum

kızlar Allah'a emanet olun,ben gidiyorum hastaneye inşallah güzel haberlerle geliirim bebişlerinizi ve sizi öpüyorummmm

kısın hamılelık cıdden zor bakalım ne yapıcaz

40 kgmu ablamlarda oyle kgar aldı ve veremedıler
gercı ben bıara kg aldıgmda 1 yılda 27 kg vermıstım ınat edıp
ama dogum yapan bırının vermesı daha zor oluyor bırde cıdden zor kg veren bırıyım
ablamlar la aynı beslenırdık onlar 4 kg verırdı ben hergun kosu spor yapıp haftada 1 ..

senın kuzen masallah 40ı cıkmadan vermıs ..

Ben doktora gideceğim gün sabah aç karna wc sonrası tartılıp o kiloyu söylüyorum doktora, orda tartılmıyorum :)

bende doktoruma sabah tartıldım kgmu vermek ıstedım burda tartılcaksın dedı ustumde kıyafetım ayakkabım bırde 2lt su ıcmıstım
ultrasona gırcem dıye wc gıtmek ıcn kendımı zor tutuyordum 2.5 kg fazla cıktım tartıda oyle not aldı doktor ..

bendede göğüs ucu ve gobek kasıntıları hafıf hafıf basladı ama dokunmuyorum kendı kendıne gecıyor ..

bızdede adet kızın annesı yatagı alır nevresım takımı vs ..
ablamlarda annem yapmıstı bendede yapcak ama 6.7. ayım dolmadan ıstemedgımı bılıyor annem ..

aynı evde olsanızda olmasanızda altın takmalı kız olursa bılezık erkek olursa yarımlık yada ceyrek erkek tarafı takar canım
ha bunu derken benım esımın aılesı bır corap alırsa sasarım .. eltım dogum yaptıgında hıc bısey yapmadılar
ama ablam dogum yaptıgında altın ayarında para takmıslardı onlarda dısarıya adet yapıp ıcerıye bısey yapmazlar
bu yuzden esımın tarafından bısey beklemıyorum yeterkı bana sıkıntı vermesınler ..

kızlar aranızda diyabet hastası olan varmı ? bu sorun ile hamileliğiniz nasıl gidiyor acaba??

benim kardeşimin eşi diyabet hastası hamile kalmadan evvelde doktor kontrolündeydi sonra hamilelik ilerledikçe durumu zorlaştı işe gidip gelirken fenalaşıyordu o yüzden doktoru hastaneye yatırdı 4 ay felan kaldı. doğum yaptığında anca çıktı hastaneden yani. ama memnundu en azından hergün şekeri ölçülüyordu ona göre yemekler hazırlanıp geliyordu. ve yeğenimin ilk saatlerinde acayip güzel ilgilendiler emmesi için epey uğraştılar bebek alamayınca mama yaptılar bebeğin şekerini ölçtüler. şeker hastası olabilirmiş o yüzden epey güzel kontrol etmişlerdi.

aynı evle alakası yok normal şartlarda tabiki takması lazım hemde en güzelini en iyiisini tabiki maddi duruma göre

umarım bu sorunu yaşamam ya 3 ay oldu hamileliğime şükür iyi ilerliyorum bn ölçümüm yemeklerimim düzenim çok iyi düşük şeker önemmli değil yükselmesi bebeği etkiliyor düşük şeker anneyi ben düşünce hissediyorum hemen şeker yiyip dengeliyorum benimde bebişime 24 28. haftada hastalık riski varmı ona bakacaklar ayrıca 4 defa insülin kullanıyorum

herkese selamlar

kurban bayramından beri gribim halsizlik falan yok ama burnum sürekli tıkalı:2: Nefes alamıyorum umarım bir an önce geçer

günaydın güzel anneler...geçmişi okuyamadım tam,ama ne çok kaynatmışsınız öyle..biz dün doktora gittik...sonunda doktorumu buldum:) güleryüzlü,öyle bir ilgilendi ki..önce sohbet muhabbet..sonra usg ye girdik..bebeğimi uzun uzun gösterdi,,maşallah ne çok hareketli bu bebek dedi...ölçümleri yaparken zorlandı..annesi bu bebek kıpır kıpır durmuyor hiç dedi..ben de çikolata olayını söyledim :) sanırım biraz abartmışım..neyse cinsiyeti sormadım ben,,nasılsa kendi görürse söyleyecektir diye,,ilk çocuğun kız mı erkek mi diye sordu,,erkek dedim..annesi gözün aydın bide kızın olacak dedi..nasıl güzel bir duygu,,oğlum kız abisi olacak..15 gün sonraya randevu verdi tekrar..3 lü test için gel dedi..neyse sıkmayayım sizi uzatarak..kızım eylül geliyor..doğum tarihi bile belli..sezeryan çünkü..20 nisan da gelecek kuzum..herkese güzel bir gün diliyorum..rabbim korusun bebişlerimizi

Bebişe takı takma konusu açılmış Gökçeye katılyorum Kimseden yatak,, altın,, kıyafet beklentimiz yok Ben herşeyini kendim almak istiyorum ....ama teklifsiz alan olursada hayır demem Ama biri sana şunu alalımmı

dediği zaman hayır derim.. Bu işler teklifsiz, gönülden olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…