2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
nıhayet kız annelerı sayısında cogalma var :) farkettımde erkek annelerı daha erken ogrendı kız annelerı daha sonra

uzulsemmı sevınsemmı canım hayırlı olsun ıkı duyguyuda tadıyorsun hem oglun hem kızın ne guzel darısı basıma :)

Son düzenleme:

aayyy çok sevindim.. Gönlünden geçen olmuş.. Inşallah hep böyle sağlıklı olur.. Rabbim bağışlasın inşallah

Anammm mayıs topiğini kız bebeler bastı

sağol canım..amin..inşallah sen de tadarsın.oğlum bana çok düşkün,,babası kıskanır hep..kızım da babasına düşkün olur büyük ihtimalle..eşitliği sağlamış olduk..ben de hamile kıyafeti bakıyorum netten..önerdiğin bir site falan var mı canım? bu sabah giyecek bişi bulamadım nerdeyse

aayyy çok sevindim.. Gönlünden geçen olmuş.. Inşallah hep böyle sağlıklı olur.. Rabbim bağışlasın inşallah

Anammm mayıs topiğini kız bebeler bastı

melek, ben de çok sevindim ama sen çok heyecanlandın sanki, tabloya baktım ama bulamadım seni, belli mi bebişinin cinsiyeti?

evet canım aynen yaaa hatta takılan altınları ısterler gibime geliyo

aynı evle alakası yok normal şartlarda tabiki takması lazım hemde en güzelini en iyiisini tabiki maddi duruma göre

ya hiç bişey yapamıosa bi kucuk altın oda yoksa gzl bi hediye yada 50lira bile olur yani.ama sanmıyorm hıc bısey takmaz.zaten taksa ben kv ye geri veririm lazm olnca onun takdıgını ama bencil deglm..

melek, ben de çok sevindim ama sen çok heyecanlandın sanki, tabloya baktım ama bulamadım seni, belli mi bebişinin cinsiyeti?
yok canım benimki henüz minik 17 kasımda randevumuz var o zaman öğrenebiliriz belki
sağol canım...inşallah senin de gönlünden geçen olur..senin bebişin cinsiyeti bellimi?

evet eşitlik güzel olmuş Ne mutlu sana kız ve erkek anası olmayı tadacaksın Bende kız hissediyorum ama henüz belli değilgeelll 17 kasım geelllllll

bebek yatağı ve odasıyla ilgili sohbet ettiğinizi gördüm. çok eskilerde gelin gebe kaldığında anneanne ve babaanne adayları bebeğe çeyiz hazırlar, diker-işlerlermiş. beşik kim tarafından alınırmış bilmiyorum. doğuma az kala çeyiz bir araya getirilip bir bohça yapılır, bebek doğduğunda dualar türküler eşliğinde beşiği anneanne hazırlar ve bebeği içine yatırırmış diye biliyorum. güzel ve çok duygusal bir gelenekmiş.

biz bebeğin tüm mobilyalarını babasıyla seçip yaptıracağız. elbette isteyen sorgusuz sualsiz hediyesini getirir biz de teşekkür ederiz. ama isteğimiz herşeyini kendi zevkimize göre hazırlamak, kimseye yük olmamak. doğuma yakın sadece beşiği ve ihtiyaçları alınmış olacak, öyle istiyorum. doğumdan sonra da geri kalan mobilyalarını yaptıracağız... beşiğini ben de anneme hazırlatacağım, bakalım daha söylemedim :)

yooo gayet eminim ulturason ölçümündede CRL 80.1 mm yazıyo yani buda demek oluyoki 8 cm 1 mm dr. gayet ii olduğunu haftasından baya bi önde göründüğünü söyledi eminim yani :)

kayınvalidenin kendi geliri varmı cnm ne bilim emeklisi kirası bilmemnesi eğer öle bişi varsa beklemekte haklısın ama kendi geliri yokda beaber geçiniyosanız bekememen daha mantıklı çünki yine kocandan çıkıcak ama eğer kendine ait bi birikimi yinede varsa ufak bişide olsa yapmalı tabi herkesin kafa yapısı uygulaması farklı bilemicem

Alışveriş yapmayı düşünen annelerr,

limango'da seze mom die bi hamile kıyafeti markası var, belki bakmak istersiniz. (çocuk bölümünde)

Karnımızı doyurdukta geldikk teyzelerr
Sebze corbası varmış 2 kase hüüplettikk bebişlee
bol bol vitamin olsun
Bebek odası konuları olmuşş
Bizde de vardır kız tarafı alır
Ama hiiç kusura bakmasınlar anneme-babama aldırtmıyacağım
Ki ben yatak odası mevzusuna karşı biriydim gittim eşimle kendim alıp ödedimm, benim özel anlarımı paylaşacağım yeri neden babam alsın yaa nasıll kötü birşey
Bu cocuga biz karar verdik biz almalıyız adan zye
Kaldı kii cocuk yaparken annemlere sormadım durumunuz musait mii oda alacaksınız diye
Neyse... ama takı olayına karşı değilimm
Kv kendim dedim 5i biryerde takacaksın bana ama hepsi ata olacak dedim
Zira kendisi adetleri neticesinde evlendiğim zaman tüm çeyrek ve nakit paralarımı aldığı için bizde de adet bu dedim!!!

Canım kesse keşke yağsız tuzsuz kalorisiz şeyler
Homidini gırtlak oldu benimkisi
Artık durmak yok yola devamım tam gaz

Haftaya doktor randevum var ikili test için. Doktorum cinsiyeti söylemezse ilk adresim sensin valla, nasıl görebiliyorsun bravo yani :)

Beklerim canım seve seve görebilirsem yardımcı olurum
Aslında doktorlarda anlarda pek incelemiyorlar

gözün aydın, ne güzel duygudur kim bilir kız annesi adayı olmak :) tebrik ederim eylül'ün annesi :))

ayy canım çorba istedi gidip bende yiyim barii ama sebze çorbam yok nolucak şimdi

uzulsemmisevinsemmi;

cnm bnm senin adına çok sevindim
ama ne yalan söyliyeyim azcık ta kıskandım
hep hayalimdir bellimi olur belki allah banada naip eder

gözün aydın, ne güzel duygudur kim bilir kız annesi adayı olmak :) tebrik ederim eylül'ün annesi :))

sağol canım..seninki erkek sanırım..inşallah oğlundan sonra da bir kız annesi olursun..düşünmesen bile geldiğinde mutlu oluyorsun..çok süpriz olmuştu hamileliğim,hatta ilk günler üzüntüden ağlamıştım..ama şimdi o kadar mutluyum ki..iyi ki gelmiş

Bir güzellikk daha konmuş göbişeee
Ne mutlu canım, ikisinide tadacaksınn
Rabbim sağlıkla nasip etsinn
Peki kız olduğunu hissettin mi sen :26:

Bide bu anketi işaretlemediğim için ben göremiyorumm
Durum nedir acaba bayanlar :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…