- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #10.281
günaydın güzel anneler...geçmişi okuyamadım tam,ama ne çok kaynatmışsınız öyle..biz dün doktora gittik...sonunda doktorumu buldum:) güleryüzlü,öyle bir ilgilendi ki..önce sohbet muhabbet..sonra usg ye girdik..bebeğimi uzun uzun gösterdi,,maşallah ne çok hareketli bu bebek dedi...ölçümleri yaparken zorlandı..annesi bu bebek kıpır kıpır durmuyor hiç dedi..ben de çikolata olayını söyledim :) sanırım biraz abartmışım..neyse cinsiyeti sormadım ben,,nasılsa kendi görürse söyleyecektir diye,,ilk çocuğun kız mı erkek mi diye sordu,,erkek dedim..annesi gözün aydın bide kızın olacak dedi..nasıl güzel bir duygu,,oğlum kız abisi olacak..15 gün sonraya randevu verdi tekrar..3 lü test için gel dedi..neyse sıkmayayım sizi uzatarak..kızım eylül geliyor..doğum tarihi bile belli..sezeryan çünkü..20 nisan da gelecek kuzum..herkese güzel bir gün diliyorum..rabbim korusun bebişlerimizi
nıhayet kız annelerı sayısında cogalma var :) farkettımde erkek annelerı daha erken ogrendı kız annelerı daha sonra
uzulsemmı sevınsemmı canım hayırlı olsun ıkı duyguyuda tadıyorsun hem oglun hem kızın ne guzel darısı basıma :)
aayyy çok sevindim.. Gönlünden geçen olmuş.. Inşallah hep böyle sağlıklı olur.. Rabbim bağışlasın inşallah
Anammm mayıs topiğini kız bebeler bastı
aayyy çok sevindim.. Gönlünden geçen olmuş.. Inşallah hep böyle sağlıklı olur.. Rabbim bağışlasın inşallah
Anammm mayıs topiğini kız bebeler bastı
bızdede adet kızın annesı yatagı alır nevresım takımı vs ..
ablamlarda annem yapmıstı bendede yapcak ama 6.7. ayım dolmadan ıstemedgımı bılıyor annem ..
aynı evde olsanızda olmasanızda altın takmalı kız olursa bılezık erkek olursa yarımlık yada ceyrek erkek tarafı takar canım
ha bunu derken benım esımın aılesı bır corap alırsa sasarım .. eltım dogum yaptıgında hıc bısey yapmadılar
ama ablam dogum yaptıgında altın ayarında para takmıslardı onlarda dısarıya adet yapıp ıcerıye bısey yapmazlar
bu yuzden esımın tarafından bısey beklemıyorum yeterkı bana sıkıntı vermesınler ..
aynı evle alakası yok normal şartlarda tabiki takması lazım hemde en güzelini en iyiisini tabiki maddi duruma göre
yok canım benimki henüz minikmelek, ben de çok sevindim ama sen çok heyecanlandın sanki, tabloya baktım ama bulamadım seni, belli mi bebişinin cinsiyeti?
sağol canım...inşallah senin de gönlünden geçen olur..senin bebişin cinsiyeti bellimi?
canım senın yanlışın var sanırım boyunun 8,1cm olmaz daha bızımkıler mm iken 3aylık bebek 8cm değildir başka bır bölgesini ölçerken 8.1mm demiş olsbılırmı acaba.. Ne güzel cinsiyetinizi öğrenmişsiniz hayırlısıyla oğluşunu kucağına aldığın günlerinde görürsün inşallah
Hayırlısı olsun canım cınsiyetinizi öğrendinizmı peki siz biz daha. Öğrenmedik bakalım doğum tarıhlerı değişebiliyor 1-2 gün nasıl olacak merak içerisindeyım
evet canım aynen yaaa hatta takılan altınları ısterler gibime geliyo
ya hiç bişey yapamıosa bi kucuk altın oda yoksa gzl bi hediye yada 50lira bile olur yani.ama sanmıyorm hıc bısey takmaz.zaten taksa ben kv ye geri veririm lazm olnca onun takdıgını amabencil deglm..
canım bende gece mıde kazınıyor ama yemıyorum
ama canım fecı sıkın wcye artık 2 3 gunde bır cıkabılıyorum
dun sabah ekmek yemedım kahvaltıda domates salatalık proteın agırlıklı lor peynırı yagsız yedım
aksam salata corba sadece bırde esım pasta almıstı bır dılım o 3 4 adette salatalık tursusu annem yaptı tuzu cok az
tartıya cıktım az once canım sıkıldı 62 gosterıyor hamıle kaldııgmda 64 dum tatılde almıstım hemen 60 ındım hamılelıgım ılk haftalarında
dıkkat ederek sımdılerde 60.5 61.5 arası gıdıp gelıyordum wc cıkamadgım donemlerde 62 gorunce sok oldum ya
spor yapamıyorum malum hamıleyız ama sımdılerde kg almak ıstemıyorum e dıkkat edıyorumda valla ınat ettım haftaya doktora gıdene kadar bu kglar gıdıcek
cok cabuk kg alan bunyem var malesef... gece acıkırsan canım hafıf kalorısı az atıstırmalıklar hazırla onları ye
pudıng falan yerıne salatalık domates yagsız lor peynırı gıbı ...
Haftaya doktor randevum var ikili test için. Doktorum cinsiyeti söylemezse ilk adresim sensin valla, nasıl görebiliyorsun bravo yani :)
günaydın güzel anneler...geçmişi okuyamadım tam,ama ne çok kaynatmışsınız öyle..biz dün doktora gittik...sonunda doktorumu buldum:) güleryüzlü,öyle bir ilgilendi ki..önce sohbet muhabbet..sonra usg ye girdik..bebeğimi uzun uzun gösterdi,,maşallah ne çok hareketli bu bebek dedi...ölçümleri yaparken zorlandı..annesi bu bebek kıpır kıpır durmuyor hiç dedi..ben de çikolata olayını söyledim :) sanırım biraz abartmışım..neyse cinsiyeti sormadım ben,,nasılsa kendi görürse söyleyecektir diye,,ilk çocuğun kız mı erkek mi diye sordu,,erkek dedim..annesi gözün aydın bide kızın olacak dedi..nasıl güzel bir duygu,,oğlum kız abisi olacak..15 gün sonraya randevu verdi tekrar..3 lü test için gel dedi..neyse sıkmayayım sizi uzatarak..kızım eylül geliyor..doğum tarihi bile belli..sezeryan çünkü..20 nisan da gelecek kuzum..herkese güzel bir gün diliyorum..rabbim korusun bebişlerimizi
ayy canım çorba istedi gidip bende yiyim barii ama sebze çorbam yok nolucak şimdiKarnımızı doyurdukta geldikk teyzelerr
Sebze corbası varmış 2 kase hüüplettikk bebişlee
bol bol vitamin olsun
Bebek odası konuları olmuşş
Bizde de vardır kız tarafı alır
Ama hiiç kusura bakmasınlar anneme-babama aldırtmıyacağım
Ki ben yatak odası mevzusuna karşı biriydim gittim eşimle kendim alıp ödedimm, benim özel anlarımı paylaşacağım yeri neden babam alsın yaa nasıll kötü birşey
Bu cocuga biz karar verdik biz almalıyız adan zye
Kaldı kii cocuk yaparken annemlere sormadım durumunuz musait mii oda alacaksınız diye
Neyse... ama takı olayına karşı değilimm
Kv kendim dedim 5i biryerde takacaksın bana ama hepsi ata olacak dedim
Zira kendisi adetleri neticesinde evlendiğim zaman tüm çeyrek ve nakit paralarımı aldığı için bizde de adet bu dedim!!!
Canım kesse keşke yağsız tuzsuz kalorisiz şeyler
Homidini gırtlak oldu benimkisi
Artık durmak yok yola devamım tam gaz
Beklerim canımseve seve görebilirsem yardımcı olurum
Aslında doktorlarda anlarda pek incelemiyorlar
Alışveriş yapmayı düşünen annelerr,
limango'da seze mom die bi hamile kıyafeti markası var, belki bakmak istersiniz. (çocuk bölümünde)
gözün aydın, ne güzel duygudur kim bilir kız annesi adayı olmak :) tebrik ederim eylül'ün annesi :))
ayy canım çorba istedi gidip bende yiyim barii ama sebze çorbam yok nolucak şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?