2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

afiyet olsun yarasın kuzucuğA Senle hemfikirim hem insanın kendi bebeğine kendi istediği şeyleri alması daha hoş olur ama örgü yelek battaniyeye hayır demem çünkü örmeyi bilmiyorum

Son düzenleme:
Selam teyzelerrrrrrrr biz geldik
yaa ne güzel nerdeyse hepiniz cinsiyet ögrendinizzz
bi ben mi kaldım nedirrrrrrrrrrrrr
haftaya cuma gideceğimmm 2li testler yapılıcak
o gün söylersiniz dimi dedim dr a aslında o zmnda erken ama bi tahmin yaparız dedi
nasıl erken yaaa
13. hafta bitiyo olcak nerdeyseeeeeee benmi yanlış yapıyorum bi yerdeeeeee

pekbicici senin cinsiyt belli oldumuuuu kaçırmış olabilirim bunu merak ettim

msj tekrarrıııııııııııııııııııııııııııııııııı

Son düzenleme:

kelın ılacı olsa basına surer canım :) daha bende bakmaya baslamadım esım bugun ızınlı ama babasının ıslerıne kosturucak
onunla emınonune gıdıp bakmak ıstıyordum haftaya kaldı artık ınternetten kıyafet alsıverısını yapmanı tavsıye etmem canım hamılelık alısverısı olur olmaz deneyıp almak en ıyısı ..

ve duana cok tesekkurler canım bır kızın bır oglum olsun cok ısterım kendıme guvenırsem 3. cocuk oda kız olursa hayalım hep buydu :)

ne gerı ıstemekmı okadarda degıl canım ama bunu yaparsa bosver
bak ben sıfır beklentıde oldugum ıcın esımın tarafından hayal kırıklıgıda yasamıcam
sende bosver ..

sana katılıyorum canım adetlere aslında karsı bırıyım
bızde yatak odasını yapmak ayıptır
esımın aılesının durumunu bıldıgımz ıcn evlenırken annemler halı tul perde cekyat beyaz esya herseyı aldı yardım ettıler
esımın tarafına cok yuk olmadık onlarda dugun sonrası annemlere gelıp tesekur ettıler anlayısları ıcın..
yavrum ıcınde ben herseyı almak ısterım ama annem dıger ablaalrıma aldı herseyı bendede ıstıcek
gercı suan alıncaklar gecıcı olcak ev kucuk besık bıle en 50 cm boy 100 cm bısey olmalı dogumdan engec 1 yıl sonra tasınıcam
ozaman ıste esımle yavruma ıstedıgmız seylerı alıcaz inşallah...

ınsallah aldıgın kgları dogumdan sonra verırsın canım zatı hıcbırınızın pesını bırakmıcam dogum sonrası hep beraber mayıs ayı annelerı sporla zayıflamaya dıye topık acarım :)

canım sonuçlar ne kadar doğru bilmem ama :26:19 kişi erkek 15 kişi kız çocuğu işaretlemiş

Pooofff yine mi yaptımm patavatsızlık :26::26:
Kusura bakma canım yaa iştemisin evdemisin?
Çorba çorbadır :26:
içte bende rahatlayım

korkma korkma sana takılmak istedim daha öncede oldu bi kaç kere diye ama severim sebze çorbasınıda neyse evdeyim yerim birazdan

kızın hayırlı olsun . sezaryan olan arkadaşlar için cogumuzun dogum tarihleri burda görünenden 2 -3 hafta önce olacak benimde burda görünen 13 mayıs ama doktor bana 3 mayısta alırım demişti.

Son düzenleme:
afiyet olsun yarasın kuzucuğA Senle hemfikirim hem insanın kendi bebeğine kendi istediği şeyleri alması daha hoş olur ama örgü yelek battaniyeye hayır demem çünkü örmeyi bilmiyorum

Bak onlarada bende hayır demem
Teyzem ördürtmüş zaten bi tane hemen
Ama kısmetse ilkbahar yaz doğumu olacağı için onlarıda hemen istemiyorum
Boşa yer israfı
Ve bizim kadar hassas değiller giyim konusunda büyükler
Oyüzden annemlerede-görümcemlerede dedim yününü (batmayan cinsden) ben alayım siz örün dedim

Yok kuzum tam belli değil ama kız ihtimali yok
Rus-çin kız
Nub kız
Doktor olma ihtimalı var çıkıntı göremedim dedi yani kız
Bakalım hayırlısı Allahtan
Rabbim ne verdiyse kabulumuz
İkili testinde geldi mi yaa mAşallah subhanAllah nasıl hızlı geçiyor zaman dimii
Sağlıklada kucağımıza almak nasip olur inşAllah canım

Aynen öyle canım annemde ben alırım olmaz öyle şey yatak odasını aldırtmadın diyor ama katii süretle (büyük sözüme tövbe) aldırtmıcamm çünkü ucuz şeyler değil neticesinde
Evet dede ve anneanneler illak ki bişey almak isteyecekler ama gönüllerinden geçip söylemeleri bile almış kadar oldu bana, yanımda olsun anam doğumdan sonra bana en güzel yardım o olur ki olacakta Kv görür gider

Topikte süper olurmuş canım :9

canım sonuçlar ne kadar doğru bilmem ama :26:19 kişi erkek 15 kişi kız çocuğu işaretlemiş

Ne kadar doğru derken canım
Belli olmadan işaretleyen var mı ki :26:
Banada kız gibi geliyor ama işaretlemedim henüz

Son düzenleme:

sağol tatlım..sen de tadarsın inşallah..canım oğlumda içime hep erkek doğdu,bide tatlı manyağıydım..gece yarısı bile canımın çektiği olmuştu..ekşi,tuzludan tiksinirdim..aslında kimisi alakasız der,ama zannedersem bir daha hamile kalırsam illk aydan anlarım cinsiyetini :) bu gebeliğimin en başından beri tuzlu,ekşi şeyler istyor canım..bir tabak zeytini biitirebiliyorum kahvaltıda :) ama çayıma şeker atasım bile yok,midemi bulandırıyor..bide doktorun cinsiyetini erken söylemediyse kızdır büyük ihtimal..erkek çocuğunda doktor çabuk emin olur,,ama kızlarda çıkıntının çıkmasını beklerler 4 aya kadar..öyle dedi doktorum.bu arada snow benim cinsiyeti yazabilir tabloya,,eylül olacak adı :)

beni de ekleyin kızlar son adet tarihim 19 ağustos 28 yaşındayım tahmini doğum tarihi 26 mayıs sanırım..ilk bebeğim
EKELDIM CNM HAYIRLI OLSUN
kızlar ne hayet ekliyebildim bunlar benim geçtiğimiz cuma 2 li testte yapılan ulturason resimleri ve cinsiyeti :))
12+2 günlük
Eki Görüntüle 547330 Eki Görüntüle 547331
maşallahh cnm ama cınsıyet cıın bısey dıyemıcem:)

farkettim ki benim de adım yok listede sat 29temmuz 5 mayıs tahmini doğum tarihi 27 yaşındayım ve benim de ilk bebişim :)
ekledım cnm gozun aydın

cnm orda bence pantolondan baska alınabılecek dogru duzgun bırsy bulundugum yerde bana yakın 5-6 magazası var hepsıne baktım farklı farklı ama ust olarak cok yok

emekli maaşı var cnm.. gelri olmasa hayatta beklemem zaten saçma olurdu.. birikimide var saklıo bişeyler biliyorz ama sölemio

bazı arkadaşlar gönlünden geçeni işaretlemiş Ama ilk sayfadaki liste daha güvenilir sanırım

Evet kış için bende büyük olsun istiyorum Ama en az iki tane kırklıyken küçük yelek olsun istiyorum

midesini üşütmesin kuzum buralar soğukBİDE bebe yünü olmalı kusarken falan sertleşipte boynuna batmasın

yavrumun :16

Son düzenleme:

bnm k.v hergn örgü örer elinden bigün bile düştügünü görmedm.. bisürü cocuk şeyi örmüş şimdiye kdar ıkı uc valiz bida öremem gözm görmz diye biyere hediye götürrm diye fln örms durmus oleee.. sanırım bıse almaz takmaz onlardan verir dıye dusunyrm:) keske banada 5i bi yerde takan olsa tek oğlu soncta.. teyzelerı koskoca bılezık taktılardı eşimin dayısının oğlunun nısanında k.v de taktı koca bılezık bana bıle ıncecık kucucuk takmıstı almıstı daha doğrusu bılezıgı gornce sok oldm para cıktı bırden bıyerlerden bılezk alndı.. bnde anlamadm oyzden bıseeler beklıorm zaten bı oğlu yanı ıstese neler yapar...

Nub usg görüntüsüne göre çıkıntı var yok durumuna göre kız mı erkek mi diye belirlemede en bilimsel yöntem canım
Ki konu üzerinde doktora yapmak üzereyimm
11. hafta görüntün varsa bakalım bii doktordan önce söyleriz sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…