- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #10.301
karnımızı doyurdukta geldikk teyzelerr
sebze corbası varmış 2 kase hüüplettikk bebişlee
bol bol vitamin olsun
Bebek odası konuları olmuşş
bizde de vardır kız tarafı alır
ama hiiç kusura bakmasınlar anneme-babama aldırtmıyacağım
ki ben yatak odası mevzusuna karşı biriydim gittim eşimle kendim alıp ödedimm, benim özel anlarımı paylaşacağım yeri neden babam alsın yaa nasıll kötü birşey
Bu cocuga biz karar verdik biz almalıyız adan zye
kaldı kii cocuk yaparken annemlere sormadım durumunuz musait mii oda alacaksınız diye
Neyse... Ama takı olayına karşı değilimm
kv kendim dedim 5i biryerde takacaksın bana ama hepsi ata olacak dedim
zira kendisi adetleri neticesinde evlendiğim zaman tüm çeyrek ve nakit paralarımı aldığı için bizde de adet bu dedim!!!
uzulsemmisevinsemmi;
cnm bnm senin adına çok sevindim
ama ne yalan söyliyeyim azcık ta kıskandım
hep hayalimdir bellimi olur belki allah banada naip eder
sağol canım..amin..inşallah sen de tadarsın.oğlum bana çok düşkün,,babası kıskanır hep..kızım da babasına düşkün olur büyük ihtimalle..eşitliği sağlamış olduk..ben de hamile kıyafeti bakıyorum netten..önerdiğin bir site falan var mı canım? bu sabah giyecek bişi bulamadım nerdeyse
evet canım aynen yaaa hatta takılan altınları ısterler gibime geliyo
ya hiç bişey yapamıosa bi kucuk altın oda yoksa gzl bi hediye yada 50lira bile olur yani.ama sanmıyorm hıc bısey takmaz.zaten taksa ben kv ye geri veririm lazm olnca onun takdıgını amabencil deglm..
Karnımızı doyurdukta geldikk teyzelerr
Sebze corbası varmış 2 kase hüüplettikk bebişlee
bol bol vitamin olsun
Bebek odası konuları olmuşş
Bizde de vardır kız tarafı alır
Ama hiiç kusura bakmasınlar anneme-babama aldırtmıyacağım
Ki ben yatak odası mevzusuna karşı biriydim gittim eşimle kendim alıp ödedimm, benim özel anlarımı paylaşacağım yeri neden babam alsın yaa nasıll kötü birşey
Bu cocuga biz karar verdik biz almalıyız adan zye
Kaldı kii cocuk yaparken annemlere sormadım durumunuz musait mii oda alacaksınız diye
Neyse... ama takı olayına karşı değilimm
Kv kendim dedim 5i biryerde takacaksın bana ama hepsi ata olacak dedim
Zira kendisi adetleri neticesinde evlendiğim zaman tüm çeyrek ve nakit paralarımı aldığı için bizde de adet bu dedim!!!
Canım kesse keşke yağsız tuzsuz kalorisiz şeyler
Homidini gırtlak oldu benimkisi
Artık durmak yok yola devamım tam gaz
Beklerim canımseve seve görebilirsem yardımcı olurum
Aslında doktorlarda anlarda pek incelemiyorlar
bir güzellikk daha konmuş göbişeee
ne mutlu canım, ikisinide tadacaksınn
rabbim sağlıkla nasip etsinn
Peki kız olduğunu hissettin mi sen :26:
Bide bu anketi işaretlemediğim için ben göremiyorumm
durum nedir acaba bayanlar :44:
Pooofff yine mi yaptımm patavatsızlık :26::26:
Kusura bakma canım yaa iştemisin evdemisin?
Çorba çorbadır :26:
içte bende rahatlayım
günaydın güzel anneler...geçmişi okuyamadım tam,ama ne çok kaynatmışsınız öyle..biz dün doktora gittik...sonunda doktorumu buldum:) güleryüzlü,öyle bir ilgilendi ki..önce sohbet muhabbet..sonra usg ye girdik..bebeğimi uzun uzun gösterdi,,maşallah ne çok hareketli bu bebek dedi...ölçümleri yaparken zorlandı..annesi bu bebek kıpır kıpır durmuyor hiç dedi..ben de çikolata olayını söyledim :) sanırım biraz abartmışım..neyse cinsiyeti sormadım ben,,nasılsa kendi görürse söyleyecektir diye,,ilk çocuğun kız mı erkek mi diye sordu,,erkek dedim..annesi gözün aydın bide kızın olacak dedi..nasıl güzel bir duygu,,oğlum kız abisi olacak..15 gün sonraya randevu verdi tekrar..3 lü test için gel dedi..neyse sıkmayayım sizi uzatarak..kızım eylül geliyor..doğum tarihi bile belli..sezeryan çünkü..20 nisan da gelecek kuzum..herkese güzel bir gün diliyorum..rabbim korusun bebişlerimizi
afiyet olsun yarasın kuzucuğASenle hemfikirim hem insanın kendi bebeğine kendi istediği şeyleri alması daha hoş olur ama örgü yelek battaniyeye hayır demem çünkü örmeyi bilmiyorum
Selam teyzelerrrrrrrr biz geldik
yaa ne güzel nerdeyse hepiniz cinsiyet ögrendinizzz
bi ben mi kaldım nedirrrrrrrrrrrrr
haftaya cuma gideceğimmm 2li testler yapılıcak
o gün söylersiniz dimi dedim dr a aslında o zmnda erken ama bi tahmin yaparız dedi
nasıl erken yaaa
13. hafta bitiyo olcak nerdeyseeeeeee benmi yanlış yapıyorum bi yerdeeeeee
pekbicici senin cinsiyt belli oldumuuuu kaçırmış olabilirim bunu merak ettim
sana katılıyorum canım adetlere aslında karsı bırıyım
bızde yatak odasını yapmak ayıptır
esımın aılesının durumunu bıldıgımz ıcn evlenırken annemler halı tul perde cekyat beyaz esya herseyı aldı yardım ettıler
esımın tarafına cok yuk olmadık onlarda dugun sonrası annemlere gelıp tesekur ettıler anlayısları ıcın..
yavrum ıcınde ben herseyı almak ısterım ama annem dıger ablaalrıma aldı herseyı bendede ıstıcek
gercı suan alıncaklar gecıcı olcak ev kucuk besık bıle en 50 cm boy 100 cm bısey olmalı dogumdan engec 1 yıl sonra tasınıcam
ozaman ıste esımle yavruma ıstedıgmız seylerı alıcaz inşallah...
ınsallah aldıgın kgları dogumdan sonra verırsın canım zatı hıcbırınızın pesını bırakmıcam dogum sonrası hep beraber mayıs ayı annelerı sporla zayıflamaya dıye topık acarım :)
canım sonuçlar ne kadar doğru bilmem ama :26:19 kişi erkek 15 kişi kız çocuğu işaretlemiş
Bir güzellikk daha konmuş göbişeee
Ne mutlu canım, ikisinide tadacaksınn
Rabbim sağlıkla nasip etsinn
Peki kız olduğunu hissettin mi sen :26:
Bide bu anketi işaretlemediğim için ben göremiyorumm
Durum nedir acaba bayanlar :44:
Pooofff yine mi yaptımm patavatsızlık :26::26:
Kusura bakma canım yaa iştemisin evdemisin?
Çorba çorbadır :26:
içte bende rahatlayım
korkma korkma sana takılmak istedim daha öncede oldu bi kaç kere diye ama severim sebze çorbasınıda neyse evdeyim yerim birazdan
EKELDIM CNM HAYIRLI OLSUNbeni de ekleyin kızlar son adet tarihim 19 ağustos 28 yaşındayım tahmini doğum tarihi 26 mayıs sanırım..ilk bebeğim
maşallahh cnm ama cınsıyet cıın bısey dıyemıcem:)kızlar ne hayet ekliyebildim bunlar benim geçtiğimiz cuma 2 li testte yapılan ulturason resimleri ve cinsiyeti :))
12+2 günlük
Eki Görüntüle 547330 Eki Görüntüle 547331
ekledım cnm gozun aydın
farkettim ki benim de adım yok listedesat 29temmuz 5 mayıs tahmini doğum tarihi 27 yaşındayım ve benim de ilk bebişim :)
Merhaba hanımlar ,sağlık ocağına gidip kayıt oldum ,hemşirede memleketlim çıktı oh :)
allahtan başka şey dilesem olacakmış :)
ordanda lcw vakayım gebe giyim için dedim allahım ne kötü burda hiç model yok
nerden ne alacam ben şaşırdım
koton tunik falan aldım
elbise alamak istiyordum ne olacak bilmiyorum
kayınvalidenin kendi geliri varmı cnm ne bilim emeklisi kirası bilmemnesi eğer öle bişi varsa beklemekte haklısın ama kendi geliri yokda beaber geçiniyosanız bekememen daha mantıklı çünki yine kocandan çıkıcakama eğer kendine ait bi birikimi yinede varsa ufak bişide olsa yapmalı tabi herkesin kafa yapısı uygulaması farklı bilemicem
Yok kuzum tam belli değil ama kız ihtimali yok
Rus-çin kız
Nub kız
Doktor olma ihtimalı var çıkıntı göremedim dedi yani kız
Bakalım hayırlısı Allahtan
Rabbim ne verdiyse kabulumuz
İkili testinde geldi mi yaa mAşallah subhanAllah nasıl hızlı geçiyor zaman dimii
Sağlıklada kucağımıza almak nasip olur inşAllah canım
rus çin okeyde Nub ne kız bnm bilmediğim bi takvim daha mı var yoksaaaaaaa :))
hımm kız olma ihtimalleri oldukça yüksek yani
ayy yerim ben onuuu maşşallah
sağlıklı olsunlarda gerii hiççç önemli değillll
amin canım amin inşallah hayırlısyla kavuşalım yavrularımıza...
zaman gerçekten hızla akıp gidiyor bazen hala inanamıyorum...
bu kadar hamilenin bir arada olduğu yerde olur böyle şeyler :))
bak onlarada bende hayır demem
Teyzem ördürtmüş zaten bi tane hemen
Ama kısmetse ilkbahar yaz doğumu olacağı için onlarıda hemen istemiyorum
boşa yer israfı
Ve bizim kadar hassas değiller giyim konusunda büyükler
oyüzden annemlerede-görümcemlerede dedim yününü (batmayan cinsden) ben alayım siz örün dedim
Ne kadar doğru derken canım
belli olmadan işaretleyen var mı ki :26:
Banada kız gibi geliyor ama işaretlemedim henüz
afiyet olsun yarasın kuzucuğASenle hemfikirim hem insanın kendi bebeğine kendi istediği şeyleri alması daha hoş olur ama örgü yelek battaniyeye hayır demem çünkü örmeyi bilmiyorum
rus çin okeyde Nub ne kız bnm bilmediğim bi takvim daha mı var yoksaaaaaaa :))
hımm kız olma ihtimalleri oldukça yüksek yani
ayy yerim ben onuuu maşşallah
sağlıklı olsunlarda gerii hiççç önemli değillll
amin canım amin inşallah hayırlısyla kavuşalım yavrularımıza...
zaman gerçekten hızla akıp gidiyor bazen hala inanamıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?