- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #10.321
Selam teyzelerrrrrrrr biz geldik
yaa ne güzel nerdeyse hepiniz cinsiyet ögrendinizzz
bi ben mi kaldım nedirrrrrrrrrrrrr
haftaya cuma gideceğimmm 2li testler yapılıcak
o gün söylersiniz dimi dedim dr a aslında o zmnda erken ama bi tahmin yaparız dedi
nasıl erken yaaa
13. hafta bitiyo olcak nerdeyseeeeeee benmi yanlış yapıyorum bi yerdeeeeee
pekbicici senin cinsiyt belli oldumuuuu kaçırmış olabilirim bunu merak ettim
kızlar göbişleriniz büyüdü mü?
Alışveriş yapmayı düşünen annelerr,
limango'da seze mom die bi hamile kıyafeti markası var, belki bakmak istersiniz. (çocuk bölümünde)
sağol tatlım..sen de tadarsın inşallah..canım oğlumda içime hep erkek doğdu,bide tatlı manyağıydım..gece yarısı bile canımın çektiği olmuştu..ekşi,tuzludan tiksinirdim..aslında kimisi alakasız der,ama zannedersem bir daha hamile kalırsam illk aydan anlarım cinsiyetini :) bu gebeliğimin en başından beri tuzlu,ekşi şeyler istyor canım..bir tabak zeytini biitirebiliyorum kahvaltıda :) ama çayıma şeker atasım bile yok,midemi bulandırıyor..bide doktorun cinsiyetini erken söylemediyse kızdır büyük ihtimal..erkek çocuğunda doktor çabuk emin olur,,ama kızlarda çıkıntının çıkmasını beklerler 4 aya kadar..öyle dedi doktorum.bu arada snow benim cinsiyeti yazabilir tabloya,,eylül olacak adı :)
selammmlarrrr
2 gundur gıremedım
dun yoktum sabah ta hastanedeydım bıraz dan annemler gelcek yıne burda olamıcam gecmıse goz attım ama hepsını okumam mumkun degıl 60-70 sayfadan fazla bırıkmıs maşallah
bılıyorsunuz 2 haftadır gecmeyen baş agrım var bugun goz doktoruna gıttım doktorum evet gozlerın bozuk ve baş agrısı yapar dedi gozluk verdı ama tabı ben evde takıam sadeceneyse sıgortaya gıttık gıtmısken kadın doguma da randevu almıstık gırdım ıcerı saolsun hiiç ılgılenmedı doktor ıstersen bakalım ultrasonda dedi ıcım den zahmet olmasın dedım baktı hersey yolunda 16+4 dedi?
ama ben 15+4 um orasını anlayamadım makıneye gore degısıyormus sanırımm dedıkı burda bı cıkıntı goruyorum erkek dedibılıyorum dıyemedım tabi oyle oglusumu ozlemıstım kıpır kıpırdı yıne:)ama brdaha gıtmem kendı doktorum gıbısı yok annemı bıle almadılar yanıma kadın torununu goremedı
yarın cagırmıstı bas agrımdan dolayı kendı doktorum sabah gıdıcem yıne
bazı arkadaşlar gönlünden geçeni işaretlemişAma ilk sayfadaki liste daha güvenilir sanırım
Evet kış için bende büyük olsun istiyorumAma en az iki tane kırklıyken küçük yelek olsun istiyorum
midesini üşütmesin kuzum buralar soğukBİDE bebe yünü olmalı kusarken falan sertleşipte boynuna batmasın
yavrumun :16
çok geçmiş olsun cnm
bnm k.v hergn örgü örer elinden bigün bile düştügünü görmedm.. Bisürü cocuk şeyi örmüş şimdiye kdar ıkı uc valiz bida öremem gözm görmz diye biyere hediye götürrm diye fln örms durmus oleee.. Sanırım bıse almaz takmaz onlardan verir dıye dusunyrm:) keske banada 5i bi yerde takan olsa tek oğlu soncta.. Teyzelerı koskoca bılezık taktılardı eşimin dayısının oğlunun nısanında k.v de taktı koca bılezık bana bıle ıncecık kucucuk takmıstı almıstı daha doğrusu bılezıgı gornce sok oldm para cıktı bırden bıyerlerden bılezk alndı.. Bnde anlamadm oyzden bıseeler beklıorm zaten bı oğlu yanı ıstese neler yapar...
selammmlarrrr
2 gundur gıremedım
dun yoktum sabah ta hastanedeydım bıraz dan annemler gelcek yıne burda olamıcam gecmıse goz attım ama hepsını okumam mumkun degıl 60-70 sayfadan fazla bırıkmıs maşallah
bılıyorsunuz 2 haftadır gecmeyen baş agrım var bugun goz doktoruna gıttım doktorum evet gozlerın bozuk ve baş agrısı yapar dedi gozluk verdı ama tabı ben evde takıam sadeceneyse sıgortaya gıttık gıtmısken kadın doguma da randevu almıstık gırdım ıcerı saolsun hiiç ılgılenmedı doktor ıstersen bakalım ultrasonda dedi ıcım den zahmet olmasın dedım baktı hersey yolunda 16+4 dedi?
ama ben 15+4 um orasını anlayamadım makıneye gore degısıyormus sanırımm dedıkı burda bı cıkıntı goruyorum erkek dedibılıyorum dıyemedım tabi oyle oglusumu ozlemıstım kıpır kıpırdı yıne:)ama brdaha gıtmem kendı doktorum gıbısı yok annemı bıle almadılar yanıma kadın torununu goremedı
yerim senin kuzunu :) o kadar şart koştun ki, örecek varsa bile vazgeçti emin ol :)) doğru diosun canım, bebe yünü olsun, yumuşacık olsun, çok kalın da olmasın.. üşümesin derken terlemesin yavrucak :)
evet tek oğluysa yapsın,, alsın bişeylerAma almayıncada zorla olmaz Hiç sorma elaleme gelince dilenirler ama herkesten en iyisini takarlar Sana gelincede uyduruk bişey takarlar Ben açıkçası öyle beşi bi yerde beklemiyorum,, Ama allah için kaynanam oğlunu dolayısı ilede beni sever ama maddi duurumları pek iyi değil :26:bende kendisini zorlayıp pahalı bişey almasını istemem açıkçası
geçmiş olsun iyi olmanıza sevindimselammmlarrrr
2 gundur gıremedım
Bılıyorsunuz 2 haftadır gecmeyen baş agrım var bugun goz doktoruna gıttım doktorum evet gozlerın bozuk ve baş agrısı yapar dedi gozluk verdı ama tabı ben evde takıam sadeceneyse sıgortaya gıttık gıtmısken kadın doguma da randevu almıstık gırdım ıcerı saolsun hiiç ılgılenmedı doktor ıstersen bakalım ultrasonda dedi ıcım den zahmet olmasın dedım baktı hersey yolunda 16+4 dedi?
Ama ben 15+4 um orasını anlayamadım makıneye gore degısıyormus sanırımm dedıkı burda bı cıkıntı goruyorum erkek dedibılıyorum dıyemedım tabi oyle oglusumu ozlemıstım kıpır kıpırdı yıne:)ama brdaha gıtmem kendı doktorum gıbısı yok annemı bıle almadılar yanıma kadın torununu goremedı
Nub usg görüntüsüne göre çıkıntı var yok durumuna göre kız mı erkek mi diye belirlemede en bilimsel yöntem canım
Ki konu üzerinde doktora yapmak üzereyimm
11. hafta görüntün varsa bakalım bii doktordan önce söyleriz sana
aaaa ben nasıl geri kalmışım bundan kızzz şaştım bak şmdi
10+4 te bi resmimiz var ama teyzesii ben baktım bişi anlamadım tabi
bide sen bak bakim görebilcekmisinnnnnnnnnn
yüklüyorum birazdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?