2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

canım bende pazartesı gıtmem gerektı gıtmedım :)
haftaya persembe cuma gıtmeyı dusunuyorum 2 hafta gerıdeyım zatı ozman bebıs ancak 12 haftalık olur
beraber ogrenıcez cınsıyetlerı galıba:)

selammmlarrrr
2 gundur gıremedım
dun yoktum sabah ta hastanedeydım bıraz dan annemler gelcek yıne burda olamıcam gecmıse goz attım ama hepsını okumam mumkun degıl 60-70 sayfadan fazla bırıkmıs maşallah

bılıyorsunuz 2 haftadır gecmeyen baş agrım var bugun goz doktoruna gıttım doktorum evet gozlerın bozuk ve baş agrısı yapar dedi gozluk verdı ama tabı ben evde takıam sadeceneyse sıgortaya gıttık gıtmısken kadın doguma da randevu almıstık gırdım ıcerı saolsun hiiç ılgılenmedı doktor ıstersen bakalım ultrasonda dedi ıcım den zahmet olmasın dedımbaktı hersey yolunda 16+4 dedi?
ama ben 15+4 um orasını anlayamadım makıneye gore degısıyormus sanırımm dedıkı burda bı cıkıntı goruyorum erkek dedibılıyorum dıyemedım tabioyle oglusumu ozlemıstım kıpır kıpırdı yıne:)ama brdaha gıtmem kendı doktorum gıbısı yok annemı bıle almadılar yanıma kadın torununu goremedı

yarın cagırmıstı bas agrımdan dolayı kendı doktorum sabah gıdıcem yıne

Ben hepsini yiyorum mübarekk, tatlı,ekşi,tuzlu,şerbetli
İçime fil kaçtı sanırım benim :26:
Rabbim sağlıkla versin kuzucuklarımızı

çok geçmiş olsun cnm

yerim senin kuzunu :) o kadar şart koştun ki, örecek varsa bile vazgeçti emin ol :)) doğru diosun canım, bebe yünü olsun, yumuşacık olsun, çok kalın da olmasın.. üşümesin derken terlemesin yavrucak :)

evet tek oğluysa yapsın,, alsın bişeyler Ama almayıncada zorla olmaz Hiç sorma elaleme gelince dilenirler ama herkesten en iyisini takarlar Sana gelincede uyduruk bişey takarlar Ben açıkçası öyle beşi bi yerde beklemiyorum,, Ama allah için kaynanam oğlunu dolayısı ilede beni sever ama maddi duurumları pek iyi değil :26:bende kendisini zorlayıp pahalı bişey almasını istemem açıkçası

Benimde gözlüğüm var ama bende takmayanlardanımm
Zira gözlük takınca benim başım ağrıyor :26:
Alışamadım daha
Geçmiş olsun dünüürr
Kıpır kıpırr damadıda yerim ben

yerim senin kuzunu :) o kadar şart koştun ki, örecek varsa bile vazgeçti emin ol :)) doğru diosun canım, bebe yünü olsun, yumuşacık olsun, çok kalın da olmasın.. üşümesin derken terlemesin yavrucak :)

ee bi zahmet yapıversinler 3 sene beklediler Başımın etini yediler torun torun diye alın size torun :) ama ben alıcam yünleri onlara yapmak kalıyoben erzurumdayım şuan,,,, buralarda mayıs yağmurlu olur o yüzden

mutlaka kırkı çıkana kadar yelek giydirmeyi düşünüyorum Nede olsa ana yüreyi dayanmıyor işte

Son düzenleme:

Tabiki neye gucu yeterse ne ıcınden gelırse gonlunden kopanı alır yapar.Beklentı ıcınde degılım yapmıycaklrını bılıyorm kendmıde uzmeyeyım. canları sağolsn, baskasına yapıp senı secıp koymalarıda zoruna gıder ınsanın yanı ben deger vermedıklerını dusunurum bomboş gelır gıderlerse acıkcası cnku durumları gayet yernde dıgerlerının ve cocuga takmlarını ısterm acıkcası bunlar geıtırp dırke k.v eline vercekler demedı demeyın doğurduktan sonra yazarız burayı benı unutmayın bak kım ne yaptı yazacam

Eşlerinizden ne bekliyosunuz napcak dogumda tahmınınız varmı ?

geçmiş olsun iyi olmanıza sevindim

Biz ilk önce kendi drumuzda kalp atışlarını gördüğümüzde çok sevinmiştik tabi

Beni tedavi edip bebeğimize vesile olan dr da beni görmek istedi,,,

tabi biz kalp atışlarını duyduğumuzu söylemedik

Dr gözünüz aydın kalp atışı var deyince.. Aa öylemi diye uyduruktan bi sevinivermiştik

Adam anladımı bilmiyorum,,, anlıyorum yaşadıklarını

aaaa ben nasıl geri kalmışım bundan kızzz şaştım bak şmdi
10+4 te bi resmimiz var ama teyzesii ben baktım bişi anlamadım tabi
bide sen bak bakim görebilcekmisinnnnnnnnnn

yüklüyorum birazdan

selam kızlar. umarım herşey yolundadır. ben bulantılarla başediyorum artık yavaş yavaş.sabahtan beri de işleri halletmeye çalışıyorum bilgisayarın başında.çok uykum var evimi özledim valla. bi ara verip derdimi dökeyim dedim. psikolojik bir çökkünlük var üzerimde.nedenini anlamıyorum. kendimi değersiz hissediyorum sanki. iş değiştirdim bu yıl. geçen yılki gibi değil sanki. orda daha çok sorumluluk vardı üzerimde herkesin tanıdığı muhattap olduğu kişi bendim. başımı bile kaldıramazdım. ama patronlar illalah dedirtmişti. biz de eşimle kurum değiştirdik. eşim memnun halinden. ben de memnunum ama nedense bakıyorum gelen veli öğrenci yabancı yabancı sanki. patronum çok iyi,maaşım daha iyi , çalışma saatlerim de öyle ama o yabancılık hissini atamıyorum bir türlü üzerimden. dış kapının dış mandalı gibi hissediyorum bazen. acaba hamilelik mi beni böyle yapıyor anlamıyorum. millet gece rüyasında çocuğunu görür ben ertesi gün yapılacak işleri düşünür oldum.

aaaa ben nasıl geri kalmışım bundan kızzz şaştım bak şmdi
10+4 te bi resmimiz var ama teyzesii ben baktım bişi anlamadım tabi
bide sen bak bakim görebilcekmisinnnnnnnnnn

yüklüyorum birazdan

10+4 demek 11. hafta demek olsada erken gibi
Ama belli mi olur görürüz belkii
Yükle canım heyecanla bekliyorum
Hatta mayıs anneleri usg görüntüleri bölümüne yükle

kizlar,, sizi ve forumu cok ozledim..isyerindeki pc kk sayfasini acmiyo sinir oluyorum butun gelismelerden uzak kaldim..simdi de cepten baglanip sadece son sayfayi okuyabildim

uzun zamandır görmeyince bugün aklımdan geçmiştin..ters bir şey yoktur umarım diye düşünmüştüm..iyi ol da pc yi boşver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…