- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #10.341
uzun zamandır görmeyince bugün aklımdan geçmiştin..ters bir şey yoktur umarım diye düşünmüştüm..iyi ol da pc yi boşver
ya tek ben mi kilo aldım14 haftada 3,5 kg. almışım...gebeliğimin başından beri düşük riskim var diye dr. rapor verdi..hep evdeyim....galiba yaşam felsefem ye-iç-yat olmuş benim napcam ben doğuma kdar ??????
Merhaba kızlar, umarım hepinizin hamileliği sorunsuz sıkıntısız geciyordur. Sizinle internetten sipariş ettiğim hamilelik ve bebek bakım kitaplarını paylaşmak istedim. Bu kitaplar bazı anne bebek bloglarında çok tavsiye ediliyordu, belki benim gibi kitap arayanlara yardımcı olur...
0-1 Yaş Bebek Beslenmesi Prof. Dr. Hilal Mocan
Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler Tracy Hogg/ Melinda Blau
Çocuğum Yemek Yemiyor Carlos Gonzales
Çocuklarda Uyku Sorunları ve Çözümleri Dr. Richard Ferber
Doğal Ebeveynlik Dr. Martha Sears/ Dr. William Sears
Hamilelik, Doğum ve Bebek Bakım Kitabı (Cd Ekli) Ayşe Öner
Hypnobirthing Mongan Yöntemi / Daha Kolay Daha Rahat Güvenli Bir Doğuma Doğal Bir Yaklaşım Marie F. Mongan
Mahallenin En Mutlu Bebeği Dr. Harvey Karp
Ayrıca takip edenleriniz vardır belki ama etmeyen arkadaşlar için "blogcuanne.com" adlı blogu öneririm. Gercekten guzel bilgiler var, blog yazarı da 2 erkek çocuk annesi bir bayan.
kızlar benim k.v eşimin giydiği bir yelek ve bereyi saklamış..bu kıyafetlerle eşimin bebeklik resmi olmasa inanmayacağım..ALLAH IM o günleri gösterirse bir kez de olsa onları giydireceğim bebeğime...
zehrah
ahh ne aci durum
o kadar cok artiyor ki bu ornekler
normal dogum icin ugrasip hamile kadina eziyet veren, sonra sezeryana mecburi alan doktorlar
sanirim cogu kisi cevresinden duyuyordur boyle ornekler
kızlar benim k.v eşimin giydiği bir yelek ve bereyi saklamış..bu kıyafetlerle eşimin bebeklik resmi olmasa inanmayacağım..ALLAH IM o günleri gösterirse bir kez de olsa onları giydireceğim bebeğime...
evet ya sapasağlam bebeğin insan eliyle bu hallere düşürülmesi kötü bende duyuyorum aynılarını örnek oluyor bize bende karar verdim doğuma istanbula gideceğiz inşallah 32.haftadan sonra mardinden istanbul yolllarına düşeceğiz arabamızla Allah yardımcımız olsun
burdaki bebe takımları çok şirin
http://www.markafoni.com/product/aziz-bebe-1205/all/
hatta eşinle aynı pozu yakalayıp fotosunuda çek yanyana koyarsın
çok anlamlı olur eşin içinde
kesinlikle oyle
bebek icin ne zor durum
annenin cektigi aci bir yandan
yipranma payi o kadar
ucak var mi diycem ama o zaman ucaga almalari mumkun degil, kolay gelsin cidden
umarim hepimiz cok kolay sgalikli bir dogumla kavusuruz canlarimiza
miyase bu sanaydı:) alıntı yapmayı unutmuşum..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?