2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
amin canim ne guzel bir duygu olur
benim de minicik 3 tane elbiselerim var sandkta cok sirin, benim kucuklugumden kalma
annem de saklamis ve ben de giydiricem insallah kizima harika bir duygu

kimblir ne kadar tatlı olacak annesi....benim yok hiç küçük kıyafetim..(zamanı gelince o resimleri de paylaşırız inşallah..bu arada ben bişey farkettim nerdeyse 3.ayımı bitirmek üzereyim ama bugün ciddi ciddi ilk defa bebeğimle iligli hayaller kurabiliyorum bulantılar beni öyle bezdirdi ki..hayal bile kuramadım bebeğimle ilgili((

hamilelikte huyu değişmeyen mi var...valla ben bazen kendimi tanıyamıyorum...

sen baya agir gecirmissin
umarim bundan sonra hersye cok cok rahat olur
eminm de oyle olacaktir

yok canim ben Turkiye'de dogurucam bu konuda kararliyim
cok vukuat var malesef ama yine de Ataturk'un dedigi gibi 'Beni Turk doktorlara emanet edin.'
kendi dilimden anlayacak huzur bulacagim doktor yine Turk doktorum olacaktir

yok canim ben Turkiye'de dogurucam bu konuda kararliyim
cok vukuat var malesef ama yine de Ataturk'un dedigi gibi 'Beni Turk doktorlara emanet edin.'
kendi dilimden anlayacak huzur bulacagim doktor yine Turk doktorum olacaktir

haklısın canım, bizim de rusya'ya gitme ihtimalimiz vardı eşimin işi sebebiyle, hamilelik durumu olunca eşim bile lafını etmez oldu. umarım her şey gönlünce olur..

iyi yapmışsın doğum yeri de türkiye olsun bebişinin:)) annende güzel bakar sana Türk doktorun da iyisine denk gelirsin inşallah:))
ne zaman geleceksin türkiyeye 28 e kadar alıyorlardı uçağa değil mi

Ben cıkıyorum gidiyimde sacımı basımı yapıyım kıyafetlerımı ayarlayım esımn pantolonu utuluycem daha :) size iyi muhabbetler :)

haklısın canım, bizim de rusya'ya gitme ihtimalimiz vardı eşimin işi sebebiyle, hamilelik durumu olunca eşim bile lafını etmez oldu. umarım her şey gönlünce olur..
oyle bir durum olursa, hani dogumdan sonra karar verirsiniz gelirsiniz falan, haberleselim mutlaka
iyi yapmışsın doğum yeri de türkiye olsun bebişinin:)) annende güzel bakar sana Türk doktorun da iyisine denk gelirsin inşallah:))
ne zaman geleceksin türkiyeye 28 e kadar alıyorlardı uçağa değil mi

6.aydan sonra almiyorlar
ben de o zaman kalmiycam ama net degil tarih ama 5.ay icinde gelmis olurum

canim peki rusya da dogurmanin senin yada bebegin icin bi avantaji var mi??

maşallah bebeğine bidahaki randevun ne zaman canım

canım 17 kasımda gideceğiz bi daha yani haftaya cumartesi kısmetse

amin canım inş hepimizin melegişni korusun rabbim
yaaa sorma o ölçüm çizgiisi hiç olmamış dimi orda öyle
zaten bayada bi karanlık çekti resmi sinir oldum doktora bu bnm size koydugum flaştan ötürü baya aydınlık.
valla bitek bunu verdi dr kuzum olsa keşke başka

sen baya agir gecirmissin
umarim bundan sonra hersye cok cok rahat olur
eminm de oyle olacaktir

valla canım öyle ağır geçirdim ki..hala da bitmedi..2 hafta annem geldi baktı ki 3 saat uzaklıktalar..2 hafta kaınvalidem baktı o zaten çok çok uzaktan geldi..şimdi yine annem yanımda..inşallah dediğin gibi olur..artık hayata dönmek istiyorum:2::2:

Merhabalar tüm hamişler,

rabbim kolay hamilelik ve doğumlar sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize...

Ben bulantılı hamişlerdenim inşallah yavaş yavaş düzelecek Allahım hepimizin her konuda yardımcısı olsun herşeyin hayırlısın versin hakkımızda

çok tatlılar değil mi:)) benimki biraz büyük olsaydı alacaktım bir takım bide 9 haftalıkkken erkeğe benziyor dedi ama ben güvenemedim şimdiden yine girer indirime inşallah:))senin bebeğin cinsiyeti neydi hangisinden aldın hepsi çok güzeller ya

6.aydan sonra almiyorlar
ben de o zaman kalmiycam ama net degil tarih ama 5.ay icinde gelmis olurum[/QUOTE]
iyi bakalım bol bol yöresel şeylerden yersin bide çiğ köfte:))

canım gordum bebısın resmını sağlıkla kucagına al ınsallah tatlım

bana 11+4te kız dedi doktorumuz. pek emin söyledi ben de inanmak istedim sanırım hemen moda girdim :) açık pembe 10 lu hastane çıkışı aldım, iki çeşidi vardı ikili takımı ve tulumu olanlardan aldım. diğerleri aynı oluo zaten battanite badi zıbın falan..fotoğrafını yüklemek istedim ama siteden kopyalanamıyor.

inşallah senin bebeğinin cinsiyeti de gönlünden geçendir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…