- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #10.361
amin canim ne guzel bir duygu olur
benim de minicik 3 tane elbiselerim var sandkta cok sirin, benim kucuklugumden kalma
annem de saklamis ve ben de giydiricem insallah kizima harika bir duygu
benim k.v de çoraplarını saklamış, onları bana verdi uzun süre bekledikten sonra o ay hamile kaldığımı öğrendim. tuhaf bi şekilde uğurlu olduğuna inandım. hiç huyum değildir ama hamilelikte huyum değişti sanki :)
sen baya agir gecirmissinkimblir ne kadar tatlı olacak annesi....benim yok hiç küçük kıyafetim..(zamanı gelince o resimleri de paylaşırız inşallah..bu arada ben bişey farkettim nerdeyse 3.ayımı bitirmek üzereyim ama bugün ciddi ciddi ilk defa bebeğimle iligli hayaller kurabiliyorum bulantılar beni öyle bezdirdi ki..hayal bile kuramadım bebeğimle ilgili ((
kendiliğnden rahatsız olsa o kadar koymaz herhalde insana doktor eliyle olması kötü bana doktor kurtaj dediğinde düşük olacaksa doktora kalmasın diye dua ettim bir hafta devlet hastanelerinin vukuatlarını duyunca korkuyorum işte bide gece sancım falan olsa burdaki devlete gitmek zorundayız hava karardıktan sonra yola çıkılmıyor( sen rusyada mı yapacaksın doğumu annen falan gelebilecek mi
burdaki bebe takımları çok şirin
http://www.markafoni.com/product/aziz-bebe-1205/all/
yok canim ben Turkiye'de dogurucam bu konuda kararliyim
cok vukuat var malesef ama yine de Ataturk'un dedigi gibi 'Beni Turk doktorlara emanet edin.'
kendi dilimden anlayacak huzur bulacagim doktor yine Turk doktorum olacaktir
sen baya agir gecirmissin
umarim bundan sonra hersye cok cok rahat olur
eminm de oyle olacaktir
cok vukuat var malesef ama yine de Ataturk'un dedigi gibi 'Beni Turk doktorlara emanet edin.'
oyle bir durum olursa, hani dogumdan sonra karar verirsiniz gelirsiniz falan, haberleselim mutlakahaklısın canım, bizim de rusya'ya gitme ihtimalimiz vardı eşimin işi sebebiyle, hamilelik durumu olunca eşim bile lafını etmez oldu. umarım her şey gönlünce olur..
iyi yapmışsın doğum yeri de türkiye olsun bebişinin:)) annende güzel bakar sana Türk doktorun da iyisine denk gelirsin inşallah:))
ne zaman geleceksin türkiyeye 28 e kadar alıyorlardı uçağa değil mi
merhaba kızlar Allah hepimizden uzak tutsun böyle birşeyi ama aklınızda bulunsun diye paylaşmak istedim face de yazmışlar
telefondan giriyorum ve duvara yazamıyorum kuzenimi devlet hast. Normal dogum yaptırcaz diye tutturdular günü geçmiş kadının sancısı yokken ve acılması yokken günü doldugu halde doguma almadılar kanun böyleymiş diye. Artıık cocugun nabzı zayıflayınca doguma alındı sezaryan olarak. Şimdi yogun bakımda yaşam mücadelesi veriyor çünkü günlerce kakasının içinde yüzmüş .enfeksiyon olmuş bütün vucudu ve agır antibiyotik tedavileri görüyor. Şimdi soruyorum size kanun böyle diye 9 ay çilelerle karnınızda taşıdıgınız evladı bu şekilde harcarmısınız bir inat bu başka bişey degil. Lütfen yayınlarmısınız bütün gebeler bu konuda uyanık olsun başları yanmasın...
Merhaba kızlar, umarım hepinizin hamileliği sorunsuz sıkıntısız geciyordur. Sizinle internetten sipariş ettiğim hamilelik ve bebek bakım kitaplarını paylaşmak istedim. Bu kitaplar bazı anne bebek bloglarında çok tavsiye ediliyordu, belki benim gibi kitap arayanlara yardımcı olur...
0-1 Yaş Bebek Beslenmesi Prof. Dr. Hilal Mocan
Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler Tracy Hogg/ Melinda Blau
Çocuğum Yemek Yemiyor Carlos Gonzales
Çocuklarda Uyku Sorunları ve Çözümleri Dr. Richard Ferber
Doğal Ebeveynlik Dr. Martha Sears/ Dr. William Sears
Hamilelik, Doğum ve Bebek Bakım Kitabı (Cd Ekli) Ayşe Öner
Hypnobirthing Mongan Yöntemi / Daha Kolay Daha Rahat Güvenli Bir Doğuma Doğal Bir Yaklaşım Marie F. Mongan
Mahallenin En Mutlu Bebeği Dr. Harvey Karp
Ayrıca takip edenleriniz vardır belki ama etmeyen arkadaşlar için "blogcuanne.com" adlı blogu öneririm. Gercekten guzel bilgiler var, blog yazarı da 2 erkek çocuk annesi bir bayan.
eminm de oyle olacaktir
maşallah bebeğine bidahaki randevun ne zaman canım
Oyy ben yirimm onunn totişinii
Rabbim nazarlardan korusun kollasın meleğiii
Ama annesii bu sıpa arkasını dönüp, yan gelip yatmış, tam çıkıntı görülcek yerde ölçüm çizgisi kondurmuşlar
Başka var mı? Bir tane mi verdi doktor canım?
Ben cıkıyorum gidiyimde sacımı basımı yapıyım kıyafetlerımı ayarlayım esımn pantolonu utuluycem daha :) size iyi muhabbetler :)
eminm de oyle olacaktir
ben de sabahtan beri dönüp dönüp onlara bakıyorum :) hastane çıkışını falan %100 pamuk olsun diye güvenilir bi markadan almak istiyordum ve 10lu hastane çıkışlarından aldım bir takım :) rahatla uyuyabilirim artık :)))
canım 17 kasımda gideceğiz bi daha yani haftaya cumartesi kısmetse
amin canım inş hepimizin melegişni korusun rabbim
yaaa sorma o ölçüm çizgiisi hiç olmamış dimi orda öyle
zaten bayada bi karanlık çekti resmi sinir oldum doktora bu bnm size koydugum flaştan ötürü baya aydınlık.
valla bitek bunu verdi dr kuzum olsa keşke başka
canım gordum bebısın resmını sağlıkla kucagına al ınsallah tatlım
çok tatlılar değil mi:)) benimki biraz büyük olsaydı alacaktım bir takım bide 9 haftalıkkken erkeğe benziyor dedi ama ben güvenemedim şimdiden yine girer indirime inşallah:))senin bebeğin cinsiyeti neydi hangisinden aldın hepsi çok güzeller ya
canim peki rusya da dogurmanin senin yada bebegin icin bi avantaji var mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?