2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Ozaman 17 Kasımı beklicez canımm
Belki ozamanda doktor söyler
Ama içimden geçeni söykeyim (ki burdan kesin tersi çıkacak diyecekler ) erkek kuzu

Eki Görüntüle 548237 kızlar benim bebeğimin cinsiyetini söylemedi doktor sizin yorumlarınızı bekliyorum

emin olmamakla beraber erkek olabılır sankım gordum ufak bır uzuvcuk ama emın deılım benzetme sadece deneyımıme dayanarak buarada saglıkla kucagına al canım bu pozisyon yanıltıcı gostermemek ıcın cabalıyo senın bebış

Son düzenleme:

ya kızlar bu kıyafet konusunda çok büyük bi dorunum var : Boyum
Ya kalın çorap ve taytla idare ettim kısa elbiseleri ama
kış geldi bacakalrım üşüyo pantolon giymek istiyorum artık
o cici cici bluzleri badileri giymek istiyorum
ama pantolan boyları şarlo gibi lcw da falan
bi tanecik pantolonum olsun hatta siyah kot olsun hem işe hem gezmeye giyeyim
ama olsun ya

bu arada mide bulantım çok şükür azaldı arada bir yokluyor ama yemeğimi yiyebiliyorum. internetten yemek siparişi verdim sanki kıtlıktan çıkmışım çocuk siparişi getirdi uzattı çantayı baktım suratına boşaltın isterseniz dedi koca çanta dolusu yuh dedim kendime

Canım madem böyle bir problemin var nie kullandığın bir pantolonunu hamile pantolonuna dönüştürmüyorsun. birçok terzi yapıyor. terzin eğer örnek isterse bedeni olan bir lcw pantolon al, terzin ölçsün, görsün anlasın sonra boyu kısa diye iade edebilirsin. faturasını saklamayı unutma :) Alıp iade etmekle uğraşmadan önce bir terzi bulup danış bence :)

canım ya vardır mutlaka hamılelık pantolunu vs sana uygun arastırman lazım

Sen diyince bir daha baktımm
Omurilik gözüküyor sanki yani bu demek oluyor ki arkası dönükk gibi
Ozaman inceleyince üçgen çıkıntıyı görüyorumm
Hmmm ben çözemedim canımm :26:

canım pantolon boyunu kısalttırabilirsin boyuna göre

ya cnm asıl sorunalrdan biriside o zaten
ben hamile kalmadan hemen önce işe başladım ondan önce 2 yıl kadar evdeydim
ee doğal olarak spor şeylerim ve mavi kotlarım vardı e onlarıda giyemiyorum
ama hiç bişey bulamazsam yenikot alıp onu yaptırcam artık

canım ya vardır mutlaka hamılelık pantolunu vs sana uygun arastırman lazım

sıkıldım artık hiçbiyerde bulamamaktan :26:
Bakalım son fırsat haftaya istanbula gittiğimde eminönü tarafındada işim var artıkın ordanda bi bakiyimda
başka çareler aramaya devam yoksa

Sen diyince bir daha baktımm
Omurilik gözüküyor sanki yani bu demek oluyor ki arkası dönükk gibi
Ozaman inceleyince üçgen çıkıntıyı görüyorumm
Hmmm ben çözemedim canımm :26:

ya ıste göbek bagıda olabılır ıkı ayagının ortasına bır bak dıkkatle sankı var bısı ama yanılabılırım cunku benım kızında bu pzosıyondu ılk dr erkek olabılır demıstı hehee detaylıda 5 aylıkken kız oldugunu ogrendım

gebeye baktınmı ben ordan aldım tabi bende boyunu katlattım her seferki gb herkesin derdi farklı napıcan baya uzundu sanki ordakiler

canım ne tam sorunun kı de olmuyo ? ben 42 kılo ile hamile kaldım hamileliklerin en kucugu hamılelıgımın son ayında oldu resmı bır yerde calısıyorum kıyafetım cok onemlıydı ve ben normal kıayafet gıyemedıgım gıbı hamılelıklerde olmuyordu ozel dıktırmıstım ıkı parca onalrı gıydım tabıı gundelık bır kot buldum esofman vs gıydım ama ıste mudurle bıle kavga etmıstım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…