- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #10.401
gebeye baktınmı ben ordan aldım tabi bende boyunu katlattım her seferki gbHerkesin derdi farklı napıcan Baya uzundu sanki ordakiler
onunda bi mağzasına baktım ama yoktu
belki diğer mağzalarında bulabilirim ama :44:
ya kızlar bu kıyafet konusunda çok büyük bi dorunum var : Boyum
Ya kalın çorap ve taytla idare ettim kısa elbiseleri ama
kış geldi bacakalrım üşüyo pantolon giymek istiyorum artık
o cici cici bluzleri badileri giymek istiyorum
ama pantolan boyları şarlo gibi lcw da falan
bi tanecik pantolonum olsun hatta siyah kot olsun hem işe hem gezmeye giyeyim
ama olsun ya
hımm senin boyun standartın üstündeydi 1,83 sanırım
canım ne tam sorunun kı de olmuyo ? Ben 42 kılo ile hamile kaldım hamileliklerin en kucugu hamılelıgımın son ayında oldu resmı bır yerde calısıyorum kıyafetım cok onemlıydı ve ben normal kıayafet gıyemedıgım gıbı hamılelıklerde olmuyordu ozel dıktırmıstım ıkı parca onalrı gıydım tabıı gundelık bır kot buldum esofman vs gıydım ama ıste mudurle bıle kavga etmıstım
kizlarr ya sac boyamak yasak..saclarim acik kumral, diplerim koyu kahve cikti hos durmuyo..ne yapabilirim nasil tek renk yapabilirim..bir cozum bulabilmis olan var mi? henna plus gibi kina boyalar zararli midir? yada sonradan kotu mu olur..
merhaba kızlar Allah hepimizden uzak tutsun böyle birşeyi ama aklınızda bulunsun diye paylaşmak istedim face de yazmışlar
telefondan giriyorum ve duvara yazamıyorum kuzenimi devlet hast. Normal dogum yaptırcaz diye tutturdular günü geçmiş kadının sancısı yokken ve acılması yokken günü doldugu halde doguma almadılar kanun böyleymiş diye. Artıık cocugun nabzı zayıflayınca doguma alındı sezaryan olarak. Şimdi yogun bakımda yaşam mücadelesi veriyor çünkü günlerce kakasının içinde yüzmüş .enfeksiyon olmuş bütün vucudu ve agır antibiyotik tedavileri görüyor. Şimdi soruyorum size kanun böyle diye 9 ay çilelerle karnınızda taşıdıgınız evladı bu şekilde harcarmısınız bir inat bu başka bişey degil. Lütfen yayınlarmısınız bütün gebeler bu konuda uyanık olsun başları yanmasın...
canım bence gebe ve ebrumaternity bak
orda vardır her bedene ve boya göre diye tahmin ediyorum
canım bır kac hafta daha bekle sonra organık boya ıle kendı sacının tonunda boya kı hamılelıgınde daha rahat ol ben boyatmadım hamıleyken ama boyatan arkadaslarım var dr ıznıyle onlardan kacıncı haftada boyatıklarını ogrenıp sana yazarım ama sende kendı druna bır danıs yınede
kizlarr ya sac boyamak yasak..saclarim acik kumral, diplerim koyu kahve cikti hos durmuyo..ne yapabilirim nasil tek renk yapabilirim..bir cozum bulabilmis olan var mi? henna plus gibi kina boyalar zararli midir? yada sonradan kotu mu olur..
onunda bi mağzasına baktım ama yoktu
belki diğer mağzalarında bulabilirim ama :44:
ya kızlar bu kıyafet konusunda çok büyük bi dorunum var : Boyum
Ya kalın çorap ve taytla idare ettim kısa elbiseleri ama
kış geldi bacakalrım üşüyo pantolon giymek istiyorum artık
o cici cici bluzleri badileri giymek istiyorum
ama pantolan boyları şarlo gibi lcw da falan
bi tanecik pantolonum olsun hatta siyah kot olsun hem işe hem gezmeye giyeyim
ama olsun ya
Sen diyince bir daha baktımm
Omurilik gözüküyor sanki yani bu demek oluyor ki arkası dönükk gibi
Ozaman inceleyince üçgen çıkıntıyı görüyorumm
Hmmm ben çözemedim canımm :26:
bende ordan aldım bir kaç eşyamı bulamadıysan sitedn bak nette herşeyi var
yok cnm denemem lazım boy sorun ya
herkesin derdi kendine dimi? :) bak ben az önce 3 tane pantolon verdim terziye. 2kot bir kanvas. Daha önce bi tane yaptırmıştım bel kısmını oyup penye dikiyorlar. O pantolondan çok memnun kalınca bugün diğerlerini götürdüm. Pek giymediğim ve ucuza aldığım kotlardı. şimdi 50-60 lira vermek yerine 5er liradan yaptırıyorum pantolonlarımı. Tavsiye ederim çok rahat edersin :)
ya işte ben 2 yıl kadar iş hayatına ara verince hep spor şeyler kullandım
ve son zamnlarda da işe gircem o zaman alırım diye hiç bişi almadım
ee işe başladıktan hemen sonrada hamile kalınca
suanda değişiklik yapıp giyebileceğim bişi kalmadı
madem şimdi sen her zaman alışveriş yaptığın yerlerden gidip kendi bedenine uygun bi pantolon al sonra da onun belini yaptır. Aklıma anca bu geldi :) aslında bakarsan daha ucuza gelebilir :)
ben de gördüğüm eğlenceli yazıları olan çıtçıtlı badileri alıyorum :) hatta kız olduğunu öğrendiğimde poposu fırfırlı aldım bi tane de..her markete gittiğimde ona da bişeyler alasım geldiğinden dün de emzik askısını aldım. bir de cicilerini yıkamak için çamaşır filesi.. deterjana yaklaşmışım sanırım :))
günaydın kızlar bugün doktora gidiyorum bana dua edin bebişim göstersin,bakalım pipiş mi var kukuş mu
ilk kez akşamdan beri bu kadar heyecanlıyım elim ayağım titriyo resmen ,annelikk sen ne güzel duygusunn Allah herkese nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?