2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
kizlarr ya sac boyamak yasak..saclarim acik kumral, diplerim koyu kahve cikti hos durmuyo..ne yapabilirim nasil tek renk yapabilirim..bir cozum bulabilmis olan var mi? henna plus gibi kina boyalar zararli midir? yada sonradan kotu mu olur..

Canım bence gebe ve ebrumaternity bak
Orda vardır her bedene ve boya göre diye tahmin ediyorum

hımm senin boyun standartın üstündeydi 1,83 sanırım

heh işte o ben

cnm bende boy çok pantolan boyum 1,15 civarı
hadi işyerinde sağolsunlar biraz klasik biraz spor ortadan idare ediyolarda
ben pantolon bulamıyorum tayt ve elbise severim ama kış geldi üşüyo bacakalrım
taytı bile zor bulmuştum zaten oda ince kalıyo soğuklarda
hadi çorap+tayt giy ama uzun bluz aramaktan da bıktım

ayy bugün tersmiyim ben ya Herşeyden bıkmışım

kizlarr ya sac boyamak yasak..saclarim acik kumral, diplerim koyu kahve cikti hos durmuyo..ne yapabilirim nasil tek renk yapabilirim..bir cozum bulabilmis olan var mi? henna plus gibi kina boyalar zararli midir? yada sonradan kotu mu olur..

canım bır kac hafta daha bekle sonra organık boya ıle kendı sacının tonunda boya kı hamılelıgınde daha rahat ol ben boyatmadım hamıleyken ama boyatan arkadaslarım var dr ıznıyle onlardan kacıncı haftada boyatıklarını ogrenıp sana yazarım ama sende kendı druna bır danıs yınede

Ay yavrum cok uzuldum bizden uzak olsun boyle doktorlar

kızlar bi doktorun söylediğine göre organik fln hikaye hepsinin zararı varmış boyanın her türlüsünün aman öyle oluversin bi süre daha nolucak ben de tam boyatıcaktımki hamile kaldım napalım yapcak bişi yok

bak şimdi kendi doktorumun videosunu buldum saç boyamayla ilgili. kimyasal bir maddeye maruz kalınacağı için boyanmamasını tavsiye ediyormuş. bende boya olmadığı için hiç sormamıştım kendisine. ama kardeşim gebeliği boyunca iki kez boyatmıştı doktorunun izniyle......

sen bu durumda saçlarını topuz yapmak, arada sıra saç bandı, saç için takılan fularlardan yararlanabilirsin. ben saçların örülüp topuz yapılmasını çok beğenirim, saçlarının uzunluğu yeterliyse hamileye çok yakışır :)

Son düzenleme:

herkesin derdi kendine dimi? :) bak ben az önce 3 tane pantolon verdim terziye. 2kot bir kanvas. daha önce bi tane yaptırmıştım bel kısmını oyup penye dikiyorlar. o pantolondan çok memnun kalınca bugün diğerlerini götürdüm. pek giymediğim ve ucuza aldığım kotlardı. şimdi 50-60 lira vermek yerine 5er liradan yaptırıyorum pantolonlarımı. tavsiye ederim çok rahat edersin :)

ya işte ben 2 yıl kadar iş hayatına ara verince hep spor şeyler kullandım
ve son zamnlarda da işe gircem o zaman alırım diye hiç bişi almadım
ee işe başladıktan hemen sonrada hamile kalınca

suanda değişiklik yapıp giyebileceğim bişi kalmadı

madem şimdi sen her zaman alışveriş yaptığın yerlerden gidip kendi bedenine uygun bi pantolon al sonra da onun belini yaptır. aklıma anca bu geldi :) aslında bakarsan daha ucuza gelebilir :)

anaaaam bide cinsiyeti belli olmuş kim tutar seni :)

ilahi kukuş güzelmiş kızım olursa müjdeyi kukuşumuz varmış diye veriyim:) ben de bu salı gitcem aynı senn durumdayım inşş öğrenmişsindr cinsiyetini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…