2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Kızlar teşekkr ederm merakımı giderdiniz.demekki eski alışkanlıkların pek önemi yokmuş.ben de hamilelikte kim ekşi,acı falan yerki mideleri nasıl alır diyodum benm arkadaşlarım yiyomuş meğersem

bana geliyolar yine ya offf bi geçse şu bulantılarr.bide tansiyonum düşmeye başladı bnm.yiyemeyince tansiyonum düşüyo kendimi kötü hissediyorum daha da.

kızlar moralim çok bozuk..pazartesi okula gitmeyi planlıyordum ama benim bulantılarım yine arttı dün ve bugün kötüyüm..annem de olmazsa heyet raporu alalım nasıl gidicen okula dedi..napcam bilmiyorum...okuluma gitmek istiyorum ama durum ortada...pazartesiye biraz toparlar mıyım sizce..yazın ev aldık borcumuz yok eğer öle olmasaydı alırdım ücretsiz izin en azından kafam rahat ederdi onu da yapamıyorum...ne olur bi akıl verin..

Tüh şimdi Ayşe Önerin kitabını aldığıma pişman oldum, keşke onun yerine başka bir kitap alsaymışım. Aldığım sitedeki yorumlar çok iyiydi ona kandım sanırım. Tracy Hogg'un kitabını bende merakla bekliyorum, dünya çapında ünlü bi kitap. Sana önerim Çocugum yemek yemiyor adlı kitap. Kitabı çok övüyorlar, hatta Blogcuanne' nin sitesinde bir yazı var bununla ilgili kitaptan alıntılar filan da var, benim çok ilgimi çekti bence sen de bir göz at derim:)))

cnm git al rapor sonuçta gerçekten kötü durumun
millet keyfi alıyo

cnm git al rapor sonuçta gerçekten kötü durumun
millet keyfi alıyo

ya çok sinirim bozuldu ağlıyorum şuan..aslında normal rapor hakkım var..ama okuldan gelemiyecekse daha heyet raporu alın ona göre öğretmen ayarlayalım diyolar..onlar da haklı..ama ben de uzun süreli rapor almak istemiyorum..iyi olduğum an okuluma dönmek istiyorum..uffffffff

Hamile kaldigimi ogrendigimden beri migdem bulanuyor hamile kaldigimda 74 kiloydum suan 67 yim doktorda bisey anlamis degil ama bebegim saglikli en azindan (

bana geliyolar yine ya offf bi geçse şu bulantılarr.bide tansiyonum düşmeye başladı bnm.yiyemeyince tansiyonum düşüyo kendimi kötü hissediyorum daha da.

hiç sorma ya tüm gün üzüm yiyebildim sadece açlıktan bayılcam ama yok yok ne yiyeceğimi bilemiyorum hiçbişey istemiyo canım kaşarlı tost yapıp yemeyi deniycem şimdi:18::18::18:

Bayer Consumer Care’den Zengin İçerikli Bepanthol® Çatlak Önleyici Krem

Bayer Consumer Care tarafından pazara sunulan Bepanthol® Çatlak Önleyici Krem, Centella Asiatica, Provitamin B5, zeytinyağı, cilt lipidleri ve doğal nemlendiriciler içeriyor. hamilelik boyunca cildin esnekliği ve elastikliğini, cilt bariyerini, cildin beslenmesi ve nemlendirilmesini destekleyici özellikler barındırıyor.
Hamileliğin 3.ayından itibaren iyice gerilmeye başlayan karın bölgesine günde iki defa sürülmesi tavsiye edilen dermatolojik olarak test edilmiştir ve herhangi bir koruyucu ya da renklendirici içermemektedir.
yepyeni ambalaj teknolojisi 50 TL satış fiyatından tüketicilere sunuluyor.

Oldum olası bepanthol bana güven veren bir marka
Yanık çizik her derde deva
Acaba dedim çatlağada iyi gelir mii
Vitamin ve zeytinyağ içeriğide ayrı bir cezbedici oldu
Kullanan var mı acaba?

pekbicici hic duymamistim yani hamilelikte oldugunu ama dedigin gibi cok guzel bir marka, cildi tazeliyor yeniliyor. normal zamanda kremini kullanirdim ama hamileler icin ozel olani denemek lazim iyi secenek
gelince alabilirim onu
bugun akrnim kasindi cok korktum catliycam diye
netten ay ay hamile fotolarina baktim, bir gram gobegi olmayan bir kadinin 8.ayki goruntusu cidden korkunc umarim olmaz bizlerde

Son düzenleme:
kizlar karninizin altinda dolgunluk oluyor mu
rahatsizlik hissi
idrar yaptiktan sonra bile sislik hissediyorum bebegin oldugu yerde
bir duzelmedi bu durum gitti
usutmuyorum da evden cikmiyorum kac gundur ama bugun de cok agriyor
ilac da kullaniyorum kac gundur idrarda hala sorun mu var acaba anlamiyorum yaa

yine 1 saat sizladi karnimin alti neyseki gecti de simdi de rahatsizlik var

Aynen benimde aşağı kısımlarda bir kaşıntı var
Çokta ellememeye çalışıyorumm
Krem almamayı düşünüyordum ama sanırım çatır çutur çatlayacağımm
Sadece zeytinyağı yetmicek
Benim arkadaşım 9 ayında 1. gecede karnı tırnaklanmış gibi kıpkırmızı çatladı :18:

ben de aynı tavsiyelere kanmış daha çok beğendiğim başka bir kitap yerine onu almıştım ben ön yazısını okurken öğrendim doğum hemşiresi olduğunu, ön yargıyla okumaya başladım. açıkçası internette daha ayrıntılı var ordaki bilgiler. ama üzülme eğer kitaptan bakarak egzersiz yapabilen biriysen işine yarayan bölümleri olacaktır. ben gördükçe sinir oluyorum diye çoktan verecektim bir yerlere ama bebek masajı kısmındakileri meleğime uygulama ümidiyle saklıyorum.

blogcuanne'yi ben de sık sık ziyaret ediyorum. mutlaka yazıyı okuyacağım. teşekkürler..

benim de ilk defa dün akşam kaşıntılarım başladı ve meraklı bünyemle 6. haftada aldığım bitkisel bir yağ karışımını sürdüm. bepanthen gerçekten pek güvenilir geldi ama ben de şu her yerde tavsiye edilen lierac die bi krem var ya onu almayı düşünüyordum. kararsız kaldım.

Son düzenleme:

offff amannn insallah olmazzz bizde
hep olmayacak bende diye rahat davraniyordum bugun kasininca bir korku saldi beni
tek bebe yagi kullaniyorum ama yetmeyecek herhade bana da
zaten cildim asiri kuruyor yuzum kollarim
yuzume bile bebe yagi suruyorumm

doktorum boyatma diyor saclarimin dibine degdirmeden kumral boyayip tonlari yakinlastirmak tezatligi biraz kirmak istiyorum ama yine de korkuyorum..belki ister istemez dibe deger diye..

benim arkadasim amonyaksiz boya ile 4.ayda boyadi
ama ben bitkisel boya da deseler boyatmayi dusunmuyorum hamilelik boyunca
kotu de dursa cok onemsemiycem ne yapalim
sadece kestirmek istiyorum cok bakimsiz ve kotu halde banyodan sonra taramak iskence olmaya basladi

evet canim saclarim uzun, haklisin sac bandi kullanmaya baslayim en iyisi..aslinda simdi yazarken aklima bisey geldi, olur mu bilmem..ceviz kabugu saci koyulastiriyodu galiba..onu kaynatip sacima sursem, acik kumral kisimlar koyulassa diplerdeki kahveye yakin bi renk olabilir..bunu bir arastirayim kizlar oluyorsa bir tutamda denerim..:)

bana da bir arkadaşım çatlaklar için lierac tavsiye etti.adını yanlış yazmış olabilirim google yazabilirsiniz.bir de kayısı yağı çok iyi gelmiş 30 kilo almış bir çatlağı yok .ben 8 kilo almıştım karayolları haritası gibiyimbünyeyle de alakalı tabii..bir de meme ucu için önerdi doğumdan önce kullanmaya başlıyosun emzirince yara olmuyomuş.hem dezenfektan olduğu için silmeden çocuğu emziriyormuşsun.merak eden olursa adını yarın yazarım.işyerinde masamda kaldı ilacıadı.bir de badem yağı kıllanma yaptı bana onu da söylemeden edemicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…