- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #10.421
tatlidan ilk gunden beri tiksinmis durumdayim
sadece 2 kere yedim ikisi de bebegimi gormeyen giderken usg oncesi
eksiye bayiliyorummmm
salcadan domatesten tiksindim ama yemeklerde az kullaniyorum
aciyi seviyorum
benim midem yagli hicbir seyi kabul etmiyor o konuda cok hassas, hafif yemekler yiyorum surekli
Ben de tam bir tatlı delisiydim. her türlüsüne bayılır yemesem duramam derdim. Hamileliğimin başından beri aklıma bile gelmiyor, hatta annem ısrar etti de zorla bir dilim baklavasından tattım bayramda. acıyı hiç sevmez ve yiymezdim, hala acı biber falan yiyemiyorum ama acı çiğ köfteye hastayım, anlatırken bile ağzım sulanıyor. mideme dokunmadığı gibi gecenin bir yarısı bile isteyip yiyebiliyorum :)
Ekşi ise kurtarıcım gibi, ağzım şap gibi oluo biçok gün, canım hiç bişey istemiyor işte o zaman ekşi yiyorum, içim ferahlıyor :)) hem de öyle nar ekşisi falan değil, en ekşi mandelinalardan alıyorum eğer tatlı çıkarsa limon :)))
teşekkürler güzel paylaşımın için, Mahallenin En Mutlu Bebeği adlı kitabı ben de bir blogda okumuş merak etmiştim. bugün yibe başka bir blogda okuduklarımdan sonra hemen Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler Tracy Hogg/ Melinda Blau kitabı sipariş ettim.
okuduktan sonra yorumlarımı da paylaşacağım.
Ayşe öner'in kitabını aldım ben, asla önermiyorum, bloglardan forumlardan bile daha çok bilgiye ulaşılabilir üstelik ayşe hanım bir doktor değil doğum hemşiresi. ünlülere hamilelik kursları düzenlediğinden ünlü olmuş ancak kitapta tek işe yarar bölüm bebek masajı ki onu da başka yerlerden öğrenebilirsiniz, o paraya değmez.
kızlar moralim çok bozuk..pazartesi okula gitmeyi planlıyordum ama benim bulantılarım yine arttı dün ve bugün kötüyüm..annem de olmazsa heyet raporu alalım nasıl gidicen okula dedi..napcam bilmiyorum...okuluma gitmek istiyorum ama durum ortada...pazartesiye biraz toparlar mıyım sizce..yazın ev aldık borcumuz yok eğer öle olmasaydı alırdım ücretsiz izin en azından kafam rahat ederdi onu da yapamıyorum...ne olur bi akıl verin..
cnm git al rapor sonuçta gerçekten kötü durumun
millet keyfi alıyo
bana geliyolar yine ya offf bi geçse şu bulantılarr.bide tansiyonum düşmeye başladı bnm.yiyemeyince tansiyonum düşüyo kendimi kötü hissediyorum daha da.
pekbicici hic duymamistim yani hamilelikte oldugunu ama dedigin gibi cok guzel bir marka, cildi tazeliyor yeniliyor. normal zamanda kremini kullanirdim ama hamileler icin ozel olani denemek lazim iyi secenek
gelince alabilirim onu
bugun akrnim kasindi cok korktum catliycam diye
netten ay ay hamile fotolarina baktim, bir gram gobegi olmayan bir kadinin 8.ayki goruntusu cidden korkuncumarim olmaz bizlerde
Tüh şimdi Ayşe Önerin kitabını aldığıma pişman oldum, keşke onun yerine başka bir kitap alsaymışım. Aldığım sitedeki yorumlar çok iyiydi ona kandım sanırım. Tracy Hogg'un kitabını bende merakla bekliyorum, dünya çapında ünlü bi kitap. Sana önerim Çocugum yemek yemiyor adlı kitap. Kitabı çok övüyorlar, hatta Blogcuanne' nin sitesinde bir yazı var bununla ilgili kitaptan alıntılar filan da var, benim çok ilgimi çekti bence sen de bir göz at derim:)))
Aynen benimde aşağı kısımlarda bir kaşıntı var
Çokta ellememeye çalışıyorumm
Krem almamayı düşünüyordum ama sanırım çatır çutur çatlayacağımm
Sadece zeytinyağı yetmicek
Benim arkadaşım 9 ayında 1. gecede karnı tırnaklanmış gibi kıpkırmızı çatladı :18:
Aynen benimde aşağı kısımlarda bir kaşıntı var
Çokta ellememeye çalışıyorumm
Krem almamayı düşünüyordum ama sanırım çatır çutur çatlayacağımm
Sadece zeytinyağı yetmicek
Benim arkadaşım 9 ayında 1. gecede karnı tırnaklanmış gibi kıpkırmızı çatladı :18:
kızlar bi doktorun söylediğine göre organik fln hikaye hepsinin zararı varmış boyanın her türlüsünün aman öyle oluversin bi süre daha nolucak ben de tam boyatıcaktımki hamile kaldım napalım yapcak bişi yok
bak şimdi kendi doktorumun videosunu buldum saç boyamayla ilgili. kimyasal bir maddeye maruz kalınacağı için boyanmamasını tavsiye ediyormuş. bende boya olmadığı için hiç sormamıştım kendisine. ama kardeşim gebeliği boyunca iki kez boyatmıştı doktorunun izniyle......
sen bu durumda saçlarını topuz yapmak, arada sıra saç bandı, saç için takılan fularlardan yararlanabilirsin. ben saçların örülüp topuz yapılmasını çok beğenirim, saçlarının uzunluğu yeterliyse hamileye çok yakışır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?