2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
iyi akşamlar hanımlar

yok canim ya maddi olarak cokuntuden baska
bebegin dogum yerinde rusya yaziyor sadece ama onun haricinde birsey olmuyor

canım o ülkede dogdugu için çifte vatandaşlık falan gibi bir hakkı oluyor mu?

.iyi hissetmiyorsan kendini ne bebişine ne de kendine eziyet et nihayetinde devlet memurusun al 30 gunluk heyet raporunu iyice toparlan ondan sonra başlarsn okuluna 3 gundur calışıyorum (rapordan sonra) resmen eziyet gibi geliyo

bende eczaneye lireac sormak için gittim bunu önerdi daha ucuz daha güzel dedi ama hiç kullanan görmedim bide tester verdi ama denemedim daha lireac la ikisi arasında kararsız kaldım

valla canım heyet raporu nasıl alınıyo onu bile bilmiyorum...ben zaten yaklaşık bir buçuk aydır yatıyorum arka arkaya rapor alarak..pazartesiye kadar bi bakacağım olmadı heyet raporu almaya çalışacağım..

hiç sorma ya tüm gün üzüm yiyebildim sadece açlıktan bayılcam ama yok yok ne yiyeceğimi bilemiyorum hiçbişey istemiyo canım kaşarlı tost yapıp yemeyi deniycem şimdi:18::18::18:

Meyve ye canım ben genelde meyveyle geçiştiriyorum özellikle muz ye.sütlü bisküvi ye.patates haşlaması ye.bunlar beni rahatlatıyo belki sende de işe yarar.

Canını sıkma okuluna git de benim uzun süre okuldan ayrı kalmak gibi niyetim yok de,illa heyet raporu almak zorunda değilsin ki.1 haftalık rapor al madem bi bak durumuna.kendini iyi hisstmezsen 1 hafta daha al rapor hakkın bitince alırsın heyeti ki gerek kalmaz inş.branş öğretmenimisin sınıf mı?

slm kızlar geçen doktora gittim %95 kız dedi ama yanılmada olabilir dedi şimdi ben napiyim alış verişe başliyimmi kızlar yoksa tam kesin olcak günümü bekliyim bu gün gittim kızım için bişeyler baktım ama alamadım hepsi çok güzeldi eşimde de dedi tam kesinleşsinde öyle alalım dedi sizce öylemi yapmalıyım doktor kesin demedi içimde şüphe kaldı

bence kesinleşmesini bekle,bidaki kontrolün ne zmn?

Evet everycim bende de oluyor aynı şişkinlik hissi hatta bazen çok hafif bir ağrıda oluyo ama çabuk geçiyo. Ben de bugün acaba ben bebeğimi böyle mi hissediyorum diye düşündüm, ay herkes hissediyo ben hissedemiyorum . Bide etrafımda herkes soruyor hala hissetmiyor musun diye.

canm 2 hafta sonra o zaman tam 4 aylık oluyo tambelli olur dimi

iyi bari 2 hafta sabredilebilir bi zmn kesinleşince içine sine sine alırsın her şeyini canım.belli olur diyolar ama bilmiyorum ki,o gün de gösterirse kesin bişy söyler galiba doktor.ben salı günü gitcm inş kesin bşy söyler ihtimal verrse senn gibi düşünür durarım:)

sorma ya yanılmada olabilir deyince öldüm ben daha niye diyon be adam kesin değilse söyleme dimi yani bence deki doktora kesinse söyleyin yoksa ben bidahaki randevuyu beklrim de ay böyle diyeceğini bilseydim ben baştan anlaşma yapardım

bulantiyla.ders anlatmak iskence.olur sana raporunu al kendini kotu hissetmiyorsqn burda erkek ogretmenler raporla hallediyorlar isini tikir tikir aliyorlar maaslarini senin canin yok mu onlar keyfi rapor alip gelmiyorlar hemde gecen yilki hocqnin haftada bir dersi olmasina ragmen ayda bir geliyormus gerisi raporla bu yil da var bir tane oyle

rapor hakkını bitirme derim başka acil durumlr olabilir heyet raporu 30 gunluk oluyor bizim iş yernde biri var 2 aydır gelmiyor işe heyet raporu alıyo bel fıtıgı var boşuna eziyet ediyorsun kendine doktorunla konuş benim 9 gunluk rapor hakkım kaldı ( 17 gunu gebelıkten gitti 10 günde omurgamdakı rahatsızlıktan cok bel agrısı cektım) o btiince heyete dönecem bende
kimse kusura bakmasın canımı sokakta bulmadım
bir de ders anlatacaksın her öğrenci ayrı kokacak sana, her birine ayrı dert anlatacaksın, kimisi saygısızca davranacak ne bileyim strese gireceksin en iyisi raporunu al otur evinde kendine gelince de git çalış

amcamlar akşam uzerı eşimi aramış müsaitseniz geleceğiz diye benim akıllı kocam da bize gelin anlamış oraya gittik merdivenlerde karşılaştık onlarda bize geliyormuş neyse ki girdik oturduk bir yonden de iyi oldu evim misafir agırlayacak kadar iyi durumda değildi

bakıyorum da kimse yok :2: sohbetin yogun oldugu saatlerde de ben işteyim neyse artık geriden geriden takip edeceğiz
tum gun belim agrıdı inş sıpam şimdiden bel agrısı yapmıyordur
:18:
yoksa 7 ay halim harap olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…