- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #10.441
yok canim ya maddi olarak cokuntuden baska
bebegin dogum yerinde rusya yaziyor sadece ama onun haricinde birsey olmuyor
ya çok sinirim bozuldu ağlıyorum şuan..aslında normal rapor hakkım var..ama okuldan gelemiyecekse daha heyet raporu alın ona göre öğretmen ayarlayalım diyolar..onlar da haklı..ama ben de uzun süreli rapor almak istemiyorum..iyi olduğum an okuluma dönmek istiyorum..uffffffff
Eki Görüntüle 548237 kızlar benim bebeğimin cinsiyetini söylemedi doktor sizin yorumlarınızı bekliyorum
Bayer Consumer Careden Zengin İçerikli Bepanthol® Çatlak Önleyici Krem
Bayer Consumer Care tarafından pazara sunulan Bepanthol® Çatlak Önleyici Krem, Centella Asiatica, Provitamin B5, zeytinyağı, cilt lipidleri ve doğal nemlendiriciler içeriyor. hamilelik boyunca cildin esnekliği ve elastikliğini, cilt bariyerini, cildin beslenmesi ve nemlendirilmesini destekleyici özellikler barındırıyor.
Hamileliğin 3.ayından itibaren iyice gerilmeye başlayan karın bölgesine günde iki defa sürülmesi tavsiye edilen dermatolojik olarak test edilmiştir ve herhangi bir koruyucu ya da renklendirici içermemektedir.
yepyeni ambalaj teknolojisi 50 TL satış fiyatından tüketicilere sunuluyor.
Oldum olası bepanthol bana güven veren bir marka
Yanık çizik her derde deva
Acaba dedim çatlağada iyi gelir mii
Vitamin ve zeytinyağ içeriğide ayrı bir cezbedici oldu
Kullanan var mı acaba?
[FONT=comic sans ms .!.:
.iyi hissetmiyorsan kendini ne bebişine ne de kendine eziyet et nihayetinde devlet memurusun al 30 gunluk heyet raporunu iyice toparlan ondan sonra başlarsn okuluna 3 gundur calışıyorum (rapordan sonra) resmen eziyet gibi geliyo[/FONT]
hiç sorma ya tüm gün üzüm yiyebildim sadece açlıktan bayılcam ama yok yok ne yiyeceğimi bilemiyorum hiçbişey istemiyo canım kaşarlı tost yapıp yemeyi deniycem şimdi:18::18::18:
ya çok sinirim bozuldu ağlıyorum şuan..aslında normal rapor hakkım var..ama okuldan gelemiyecekse daha heyet raporu alın ona göre öğretmen ayarlayalım diyolar..onlar da haklı..ama ben de uzun süreli rapor almak istemiyorum..iyi olduğum an okuluma dönmek istiyorum..uffffffff
slm kızlar geçen doktora gittim %95 kız dedi ama yanılmada olabilir dedi şimdi ben napiyim alış verişe başliyimmi kızlar yoksa tam kesin olcak günümü bekliyim bu gün gittim kızım için bişeyler baktım ama alamadım hepsi çok güzeldi eşimde de dedi tam kesinleşsinde öyle alalım dedi sizce öylemi yapmalıyım doktor kesin demedi içimde şüphe kaldı
bence kesinleşmesini bekle,bidaki kontrolün ne zmn?
kizlar karninizin altinda dolgunluk oluyor mu
rahatsizlik hissi
idrar yaptiktan sonra bile sislik hissediyorum bebegin oldugu yerde
bir duzelmedi bu durum gitti
usutmuyorum da evden cikmiyorum kac gundur ama bugun de cok agriyor
ilac da kullaniyorum kac gundur idrarda hala sorun mu var acaba anlamiyorum yaa
yine 1 saat sizladi karnimin alti neyseki gecti de simdi de rahatsizlik var
canm 2 hafta sonra o zaman tam 4 aylık oluyo tambelli olur dimi
iyi bari 2 hafta sabredilebilir bi zmn kesinleşince içine sine sine alırsın her şeyini canım.belli olur diyolar ama bilmiyorum ki,o gün de gösterirse kesin bişy söyler galiba doktor.ben salı günü gitcm inş kesin bşy söyler ihtimal verrse senn gibi düşünür durarım:)
evet gerçekten çok güzeller...bide ben ilk bebeğimde de kullanmıştım,kumaşı çok iyi gerçekten.memnun kalmıştım
valla canım heyet raporu nasıl alınıyo onu bile bilmiyorum...ben zaten yaklaşık bir buçuk aydır yatıyorum arka arkaya rapor alarak..pazartesiye kadar bi bakacağım olmadı heyet raporu almaya çalışacağım..
valla canım heyet raporu nasıl alınıyo onu bile bilmiyorum...ben zaten yaklaşık bir buçuk aydır yatıyorum arka arkaya rapor alarak..pazartesiye kadar bi bakacağım olmadı heyet raporu almaya çalışacağım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?