2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Kilo almaman normal canim 5 aya kadar 2,5-5 kg arasi normal diye okumustum,hc almayanlarda vardir elbet,onemli olan bebegin saglikli buyumesi bence,
Imza nedir?ben de zaten yok

Bende son 1 aydır hiç kilo almadım normal mi acaba ?

illa kilo alicaz ya da almiycaz diye bir durum oldugunu sanmiyorum canim
onemli olan saglikli beslendigimizden emin olmamiz
ve bebegimizin saglikla buyuyor olmasi
zaten bebek buyutukce 5.aydan itibaren mesela ister istemez kilolar hizla gelecektir diye dusunuyorum

Kilo almaman normal canim 5 aya kadar 2,5-5 kg arasi normal diye okumustum,hc almayanlarda vardir elbet,onemli olan bebegin saglikli buyumesi bence,
Imza nedir?ben de zaten yok

sen simdi 4 ayliksin di mi
ve bu hafta 4. ayin dolacak 5. ayin basliycak ?
bunu hic anlamiyorum ama 16 hafta demek 4 ay doluyor demek diye hesapliyorum ben hep
imza gebelik takvimi sanirim bir ara gitmis olabilir su an gozukuyor

sınıf öğretmeniyim canım..pazartesi günü bi gidip denemeyi düşünüyorum duruma göre hareket edeceğim..olmadı yine rapor artık..(

pazartesi bi deneyeceğim gitmeyi ama olmazsa rapor işine bakacağım canım..ama bi de şu var bana heyet raporu verirler mi..yani sadece bulantıdan dolayı bu raporu verirler mi acaba....

benim doktorum 11+4te henüz çok küçük kesin bişey söyleyemem %90 diyebilirim dedi. öğrenmek istiyor musunuz diye sordu, ben de ihtimal %50den %90 a çıkacak şimdilik bu da yeter dedim :) söyledi hatta söylerken %99 kız dedi. ben hemen inandım :) acaba demeden başladım alışverişe. abartmamaya çalışıyorum. ufak tefek çok beğendiğim şeyleri alıyorum. yanlışsa da arkadaşlarıma hediye ederim napalım :))

Gunaydın guzel anneler az once yatarken (hala da yataktayım da ) karnımın sag tarafından bırkac kez pıt pıt attı bebegım cok guzeldı ıns tekmelerını hıssedecegımız. Gunlerde gelır sıpamı ancak gunde 1 kez hıssedebılıyorum

harika bir duygu
o guclu tekmeleri de hissedecegimiz gunler gelsin
ben de gunde 4 kere hissediyorum artik
eger uzun zaman hissedemezsem uzaniyorum sola dogru yatiyorum sessizligi sagliyorum karnima konsantre oluyorum. mutlaka isaret geliyor bebisten belli bir sure sonra

pazartesi bi deneyeceğim gitmeyi ama olmazsa rapor işine bakacağım canım..ama bi de şu var bana heyet raporu verirler mi..yani sadece bulantıdan dolayı bu raporu verirler mi acaba....

Gıdınce bır gorusursun durumunu anlatırsın zorla ıse gıdecek degılsın ya bızde 5 aylıık bebegı olan var bu ay tum ızınlerı bıttıgı ıcın gıtmıs heyet raporu almıs cevremde ornek cok olunca bılıyorum bu durumları bakarsın olmadı doktoruna rıca edersın 3 doktor ımza atıyor heyette

bir tek bende oluyor diye geriliyordum baskasindan da duymak rahatlatiyor canim
ben su an rahatim ama agri oldugu an hemen buraya yaziyorum tedirginlik icinde
oysa surekli yasadigim birsey bir sure agriyor 1 saat kadar geciyor
rahim buyudugunden ya da idrar yollarindaki problemimden kaynaklaniyor aslinda

Benım bebıs sag tarafta o tarafa yatıyordum konusuyordum onunla bırden pıtlamaya basladı ultrasona gırdıgımızde de olmustu doktor ne yaptıysa kıpırtamadıydı konussana dedı sesımı duydu kıpırdandıydı carsamba kontrol var yıne deneyecegım

aaa bu cok dogru
ben de kizim tepki ver bana diye karnimi elliyorum surekli bir pit pit oluyor
ve en cok ne zaman hissediyorum biliyor musun arkadasimla bulusup uzun uzun muhabbetler ederken
cunku genelde evdeyim pek cikamiyorum esim aksam gelince az cok konusuyoruz
ama gunduzcikarsam birileriyle bulusursam cok net hissediyorum o gurultulu ortamda bile
hosuna gidiyor kizimin konusmam gezmem diye dusunuyorum

Haklısın canım..deneyeceğim olmadı gidip rapor alacağım..7 yıllık öğretmenim bu seneye kadar doğru düzgün rapor almışlığım yok..gerekiyorsa da alacağım kendimi yıpratmayacağım daha fazla..

Muthıs bır mucıze mınıcıkler ama annelerıyle ıletısım kuruyorlar doktor o gun hadı bır annene slm ver dedı nasıl hosuma gıttı anlatamam mınıcık bır hayatın bebegın annesıydım en buyuk hayalım ıns rabbımın ıznıyle gercek olacak bır de dun aksam esım karnıma dokunup naber ahmetcık dedı ufak bır pıtlama oldu ama baba benı tum gece rahat bırakmayacagı ıcı ndemedım

Canım suan telden gırıyorum hıc bır ımza gorunmuyor tel den gırıyorsan ya da baglandıgın pc den de olabılır onceden ben telden gırdımgde gorunuyordu hersey ama artık yok

Salı gunu 3ayım doluyor 2 kılo verdım nasılsa bebek buyuyunce alacaz kıloları hamıle kaldıgımdan berı agzıma tatlı surmedı. 2 ayda gıttı 2 kılo bıleydım onceden de yemezdım

benim dedigim gibi dusunuyorsun sen de
ben de hayatimda en sabit kilolu donemimdeyim
sabah kalkiyorum kilo hala ayni sekilde kusurati bile
ah ah tatli ben de yemezdim de hamile kalmadan once incecik olurdum ama o zaman tatlisiz yasamam mumkun degildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…