- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #10.461
Bende son 1 aydır hiç kilo almadım normal mi acaba ?
Kilo almaman normal canim 5 aya kadar 2,5-5 kg arasi normal diye okumustum,hc almayanlarda vardir elbet,onemli olan bebegin saglikli buyumesi bence,
Imza nedir?ben de zaten yok
Canını sıkma okuluna git de benim uzun süre okuldan ayrı kalmak gibi niyetim yok de,illa heyet raporu almak zorunda değilsin ki.1 haftalık rapor al madem bi bak durumuna.kendini iyi hisstmezsen 1 hafta daha al rapor hakkın bitince alırsın heyeti ki gerek kalmaz inş.branş öğretmenimisin sınıf mı?
rapor hakkını bitirme derim başka acil durumlr olabilir heyet raporu 30 gunluk oluyor bizim iş yernde biri var 2 aydır gelmiyor işe heyet raporu alıyo bel fıtıgı var boşuna eziyet ediyorsun kendine doktorunla konuş benim 9 gunluk rapor hakkım kaldı ( 17 gunu gebelıkten gitti 10 günde omurgamdakı rahatsızlıktan cok bel agrısı cektım) o btiince heyete dönecem bende
kimse kusura bakmasın canımı sokakta bulmadım
bir de ders anlatacaksın her öğrenci ayrı kokacak sana, her birine ayrı dert anlatacaksın, kimisi saygısızca davranacak ne bileyim strese gireceksin en iyisi raporunu al otur evinde kendine gelince de git çalış
sen simdi 4 ayliksin di mi
ve bu hafta 4. ayin dolacak 5. ayin basliycak ?
bunu hic anlamiyorum ama 16 hafta demek 4 ay doluyor demek diye hesapliyorum ben hep
imza gebelik takvimi sanirim bir ara gitmis olabilir su an gozukuyor
Evet 5. Aya gecicez allaha sukur sorunsuz,bende oyle hesapliyorum
sorma ya yanılmada olabilir deyince öldüm ben daha niye diyon be adam kesin değilse söyleme dimi yani bence deki doktora kesinse söyleyin yoksa ben bidahaki randevuyu beklrim de ay böyle diyeceğini bilseydim ben baştan anlaşma yapardım
Gunaydın guzel anneleraz once yatarken (hala da yataktayım da ) karnımın sag tarafından bırkac kez pıt pıt attı bebegım cok guzeldı ıns tekmelerını hıssedecegımız. Gunlerde gelır sıpamı ancak gunde 1 kez hıssedebılıyorum
pazartesi bi deneyeceğim gitmeyi ama olmazsa rapor işine bakacağım canım..ama bi de şu var bana heyet raporu verirler mi..yani sadece bulantıdan dolayı bu raporu verirler mi acaba....
Evet everycim bende de oluyor aynı şişkinlik hissi hatta bazen çok hafif bir ağrıda oluyo ama çabuk geçiyo. Ben de bugün acaba ben bebeğimi böyle mi hissediyorum diye düşündüm, ay herkes hissediyo ben hissedemiyorum. Bide etrafımda herkes soruyor hala hissetmiyor musun diye.
harika bir duygu
o guclu tekmeleri de hissedecegimiz gunler gelsin
ben de gunde 4 kere hissediyorum artik
eger uzun zaman hissedemezsem uzaniyorum sola dogru yatiyorum sessizligi sagliyorum karnima konsantre oluyorum. mutlaka isaret geliyor bebisten belli bir sure sonra
Benım bebıs sag tarafta o tarafa yatıyordum konusuyordum onunla bırden pıtlamaya basladı ultrasona gırdıgımızde de olmustu doktor ne yaptıysa kıpırtamadıydı konussana dedı sesımı duydu kıpırdandıydı carsamba kontrol var yıne deneyecegım
Salı gunu 3ayım doluyor 2 kılo verdım nasılsa bebek buyuyunce alacaz kılolarıBende son 1 aydır hiç kilo almadım normal mi acaba ?
Gıdınce bır gorusursun durumunu anlatırsın zorla ıse gıdecek degılsın yabızde 5 aylıık bebegı olan var bu ay tum ızınlerı bıttıgı ıcın gıtmıs heyet raporu almıs cevremde ornek cok olunca bılıyorum bu durumları bakarsın olmadı doktoruna rıca edersın 3 doktor ımza atıyor heyette
aaa bu cok dogru
ben de kizim tepki ver bana diye karnimi elliyorum surekli bir pit pit oluyor
ve en cok ne zaman hissediyorum biliyor musun arkadasimla bulusup uzun uzun muhabbetler ederken
cunku genelde evdeyim pek cikamiyorum esim aksam gelince az cok konusuyoruz
ama gunduzcikarsam birileriyle bulusursam cok net hissediyorum o gurultulu ortamda bile
hosuna gidiyor kizimin konusmam gezmem diye dusunuyorum
Arkadaşlar artık ben kendi imzamda dahil hiç bir imzayı göremiyorum sizdedemi böyle
Salı gunu 3ayım doluyor 2 kılo verdım nasılsa bebek buyuyunce alacaz kılolarıhamıle kaldıgımdan berı agzıma tatlı surmedı. 2 ayda gıttı 2 kılo bıleydım onceden de yemezdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?