- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #10.481
benim dedigim gibi dusunuyorsun sen de
ben de hayatimda en sabit kilolu donemimdeyim
sabah kalkiyorum kilo hala ayni sekilde kusurati bile
ah ah tatli ben de yemezdim de hamile kalmadan once incecik olurdum ama o zaman tatlisiz yasamam mumkun degildi
Evet 5. Aya gecicez allaha sukur sorunsuz,bende oyle hesapliyorum
Günaydın hanımlar nasılsınız, ben düzenli yürüyüşlere başladım hergün yürüyorum çok uzun süreli değil
Carsamba doktoruma soracagım bende hafıf egzersızlere baslayabılırmıyım dıye basen ve bacaklarım sıserse basedememGünaydın hanımlar nasılsınız, ben düzenli yürüyüşlere başladım hergün yürüyorum çok uzun süreli değil
günaydın güzel anneler geçmişi fazla okuyamadım vaktim fazla yok...
bugün ikili test var dua edin inşallah bir sorun çıkmaz...
görüşürüz.......
Yaklaşık boyu : 54 mm. (Baştan Popoya)
Ben geçen hafta gittiğimde 56 mmdi
Günaydın Taze Anneler :)
Bir konuda kafam karışık, benim son adet tarihim 1 ağustos buna göre hesaplayınca 14+2 olmam gerekiyor ancak ultrasondaki ölçüme göre tam 13 hafta görünüyor. Doktorum ultrason ölçülerini baz aldığı için ben de öyle kabul ettim ancak doğum günü yaklaşınca 10 günlük farkın önemli olacağını düşünüyorum. sizde de böyle bir fark oldu mu?
Bir konuda kafam karışık, benim son adet tarihim 1 ağustos buna göre hesaplayınca 14+2 olmam gerekiyor ancak ultrasondaki ölçüme göre tam 13 hafta görünüyor. Doktorum ultrason ölçülerini baz aldığı için ben de öyle kabul ettim ancak doğum günü yaklaşınca 10 günlük farkın önemli olacağını düşünüyorum. sizde de böyle bir fark oldu mu?
aaa bu cok dogru
ben de kizim tepki ver bana diye karnimi elliyorum surekli bir pit pit oluyor
ve en cok ne zaman hissediyorum biliyor musun arkadasimla bulusup uzun uzun muhabbetler ederken
cunku genelde evdeyim pek cikamiyorum esim aksam gelince az cok konusuyoruz
ama gunduzcikarsam birileriyle bulusursam cok net hissediyorum o gurultulu ortamda bile
hosuna gidiyor kizimin konusmam gezmem diye dusunuyorum
Gunaydın guzel anneleraz once yatarken (hala da yataktayım da ) karnımın sag tarafından bırkac kez pıt pıt attı bebegım cok guzeldı ıns tekmelerını hıssedecegımız. Gunlerde gelır sıpamı ancak gunde 1 kez hıssedebılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?