2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Rutın kontrol ıcın saglık ocagına gıdecegım sefe oradan dırek gelırım dedım 9da acılıo saglık ocagı da yatak keyfı yapmak ınanılmaz guzel geldı sımdı ac ac bulantıyla 1 saat calısamazdım

Selam kizlar
Ben yurtdisinda yasiyorum iki hafta sonra istanbula gidicem, yani 18 haftalikken. Burda ultrasonda cinsiyetini söylemiyorlar ve bu yuzden istanbulda girmeyi dusunuyorum ultrasona tekrar.

Kucukcekmece-halkali-bakirköy taraflarinda bildiginiz iyi bir klinik varmi, bide mumkunse fiyatlar, 4d yapiyorlarmi daha erken mi benim adima?

Evlenmeden once yemem ıcmem herseyım duzenlıydı tatlı yedıysem 2 gun dıkkat ederdım 55 kılo ıle evlendım esım sagolsun onu sevıon bunu sevıon derken tatlılar sayesınde 8 ayda 10 kılo aldım 16 aylık evlıyım hamıle kaldıgımda guya zayıflayacaktım 67 ıle hamıle kaldım sukur 65e ındım hep dua ederdım allahım bır sabah kalkayım ve tatlıdan tıksıneyım dıye ve oldu da ıcım gıtse de tek lokma tatlı yıyemıorum onun yerıne tuzllu lımon daha guzel gıdıyor

günaydın güzel anneler geçmişi fazla okuyamadım vaktim fazla yok...
bugün ikili test var dua edin inşallah bir sorun çıkmaz...
görüşürüz.......

Günaydın hanımlar nasılsınız, ben düzenli yürüyüşlere başladım hergün yürüyorum çok uzun süreli değil
Carsamba doktoruma soracagım bende hafıf egzersızlere baslayabılırmıyım dıye basen ve bacaklarım sıserse basedemem
günaydın güzel anneler geçmişi fazla okuyamadım vaktim fazla yok...
bugün ikili test var dua edin inşallah bir sorun çıkmaz...
görüşürüz.......

Ins canım guzel cıkar sen ıcını ferah tut

Günaydın Taze Anneler :)

Bir konuda kafam karışık, benim son adet tarihim 1 ağustos buna göre hesaplayınca 14+2 olmam gerekiyor ancak ultrasondaki ölçüme göre tam 13 hafta görünüyor. Doktorum ultrason ölçülerini baz aldığı için ben de öyle kabul ettim ancak doğum günü yaklaşınca 10 günlük farkın önemli olacağını düşünüyorum. sizde de böyle bir fark oldu mu?

Günaydın kızlar. Ne çok erken kalkan var benim gibi. Ama haberiniz olsun bebek annesinin uyku düzeniyle doğuyomuş, yani bu demekki bizim evlatlarda sabahın seherinde kalkacak. Ben zaten yandım :18:sabah erken kalkarım gün içinde asla uyuyamam, akşamda 10 gibi falan uykum geliyo.

Bu arada hastanekorkağı maşallah sana ne güzel yürüyosun. Ben hamilelikten önce her sabah düzenli spor yapardım, her yere yürüyerek giderdim ama hamilelikten sonra bir tembellik geldi bana. Sürekli oturmak istiyorum. Yine gideceğim yere yürüyerek gitmeye çalışıyorum ama ne kadar faydası olur bilmem.

Herkese hayırlı cumalar, Rabbim hepimizin bugün ettiği duaları kabul etsin. Rabbim hepimize hayırlı, sağlıklı, güzel huylu, çalışkan evlatlar versin.

günaydın kızlar dün doktora gittik ikili testte ultrason ölçümlerimiz çok şükür iyi çıktı annem eşim ve ben gittik cinsiyetimizi de gördük Allah'ın izniyle sağlıklı 1 oğluşumuz geliyoo
eşim ve annem çok sevindiler eşime soruyodum hep içinden ne geçiyo diye söylemiyodu ama dün itiraf etti namazlardan sonra dua ederken oğluma sağlıklı ömür ver Rabbim diye dua edip sonra tövbe tövbe ben ne diyorum diyomuş
gerçekten onu ultrasonda görürken içim eriyo ağzım kulaklarıma varıyo nasıl mutlu oluyorum çok güzel 1 duygu çook mutluyummm çoookkkk

günaydın cnm
sen kendi sat ına göre hesaplayacaksın
ultrason kağıdındaki bebeğin için geriden de gelebilir öndende gidebilir
zaten doğum tarihi son zamanlarda daha belirginleşecek
mesela bizim seninle satlarımız aynı sen takviminide ona göre ayala bnm le aynı olacak zaten
bakarsın bebek onuda geçer zamanla

günaydınlar,

herkese hayırlı cumalar,
bu sabah ikinci kez burun kanaması ile uyandım
dün bütün gün gözlerim kanlı kanlıydı belki o yüzden olabilir diye düşündük eşimle,
duşumu alıp hazırlanıp ofise geldim, ama bugün hiiiiç canım çalışmak istemiyor.

Bazı günler Allah affetsin canım hiçbişey yapmadan çamış gibi yatmak istiyor

Canım ben doğum yapacağım tarihi önce kendim baktım netten son adet tarihim 3 ağustos, buna göre doğum 10 mayıs görünüyor. Dün ikili tet sonucumu aldım ordaki bilgilerimde de doğum 10 mayıs görünüyor. Doktorum2. ultrasonda bana bebek 1 gün geriden geliyo demişti ben o zaman 7+6dım ama ultrason 7+5 gösteriyodu. Geçen haftaki kontrolde ben 12+4tüm ama ultrason tam 13 hafta gösterdi. Doktor bebeğin gelişimi önde dedi. E peki bu kadar değişkenlik gösterirken nasıl ve hangi kontrolü baz alacaklar ben anlamadım:26::26:

günaydın canım,
bende aynı durumdayım bizimki 6 gün geriden geliyormuş gibi gözüküyor ama bu hiçbirşey ifade etmiyormuş
bebeğin boyu ile alakalı bir durummuş ve gelişimi ile ilgili herhangi bir bilgi vermiyormuş
o yüzden içini ferah tut, ben 1 gece hiç uyumadan ağlamıştım bebişim büyümüyor bir sorun var diye kafamda kurmuştum ama meğersem öyle değilmiş
Rabbime şükürler olsun

simdinin kizlari geveze ya:)) laf dinlemeye bayiliyor demekki simdiden turkiyeye gelince neler neler yapar yapar artik:)) masallah

masallah senin sipa erkek oldugunu gosteriyor her defasinda:)) erkekler once hareket edermis ya insallah sonra ariyorsunuz karindaki tekme gunlerini farkli bir duygu diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…